SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt..
Verder ook:
• De plek waar je alles kan vragen over de Rotterdamse horeca,diens restaurants,toko's,uitbaters.
• De plek waar je volgens mij het beste,lekkerste en als het kan goedkoopst ook kan eten.
• De plek waar je komt te weten welke restaurants je het beste kan mijden en waarom..
• De plek waar je komt te weten welke belangrijke culinaire evenementen er weer op stapel staan.
En wat gebeurd er met wat je dagelijks zoal eet?
Die blijven gewoon in het "Wat eten en drinken we vandaag"topic verschijnen zodat ik nog iets van contact heb met de 'buitenwereld'
Vorige deel:
Het grote "Waar gaan we nu weer eten Iwanius" topic #5 Rotturdamm!
© Entree magazine 2016.
Note (Luchtcafe): Ik ben er geweest en het is maar goed dat het tot medio juni open blijft want boven vind je helemaal geen fraaie lunchplek zoals wordt beweert maar houten constructies ala Ikea waar jij je gemiddeld drankje die je overal kan krijgen kan kopen voor bijbehorende stevige (hoge!) prijs. Het uitzicht is leuk (en je kan stukje rondlopen langs de reling) maar is praktisch hetzelfde als dat je bij wijze van vanaf het terras van de Suicide Club naar beneden kijkt. Is dat nou de klim waard? Vergeet niet je moet ook weer naar beneden en dan denk je: Was dat het nou allemaal de moeite waard? Kortom het is een zoveelste hype dingetje,meer niet!
Waar?
Home Town Smaak
Botersloot 18a,
3011 HG, Rotterdam
Wat at / dronk je?
Impressies / Of op aanmerkingen
Een klein Chinees restaurant deze Home Town Smaak dat op de Botersloot zit aan het einde van de Meent en pal tegenover supermarkt Jumbo. Men voert er volgens eigen zegge een Noord-Oost Chinese keuken. Het is er netjes en je zit er prima. De kaart heeft authentieke gerechten die je niet op iedere (HK) Chinese kaart tegen komt en voor bezoekers van San San misschien wel bekender klinkt aangezien er veel gerechten opstaan die ook bij laatsgenoemde worden gevoerd. Ik koos voor hun sizzling beef gerecht en waar ik bij San San hevig teleurgesteld was gezien de vlakheid in smaak ,kreeg ik hier bij deze tot nu toe onbekende Chinees waar voor mijn geld. Sizzling zodat de tranen je in ogen kwamen en je neus ging lopen. Heerlijk! En het vlees? Gewoon mals en sappig.Top!
Wauw! Geen minpuntje?
Enig minpuntje is dat men er teveel tauge bij het bestelde gerecht flikkerde die voor mij niet had gehoeven en waar ik ze ook op attent maakte dat de volgende keer weg te laten.
Dus smulpaap: Jij hebt er een favoriet adresje bij?
Als het de sizzling beef betreft 100% en San San!
Cijfer
8,5 / 10
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-05-2016 01:22:04 ]
Oh, ik heb gewoon de lift genomen.quote:Op woensdag 18 mei 2016 01:21 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Is dat nou de klim waard? Vergeet niet je moet ook weer naar beneden en dan denk je: Was dat het nou allemaal de moeite waard? Kortom het is een zoveelste hype dingetje,meer niet!
Moet je zeker doen, ze zijn ook nog eens goedkoop, dus waar voor je geld. Probeer ook de chinese pannenkoek of de shanghainese dumpling, weliswaar niet traditioneel, maar toch wel lekker. Of de zoetzure garnaal, die zijn enorm groot. Bij de chinese rest in rdam zijn ze aanzienlijk kleiner.quote:Op woensdag 18 mei 2016 05:32 schreef Isegrim het volgende:
Dan moeten wij daar ook maar eens heen. Al diverse keren op het punt gestaan.
Ben benieuwd of jullie het de moeite voor ons waard vinden daar ook eens heen te gaan of het toch bij SanSan te houden qua originele smaken.quote:
Voor zo'n groep is het wat klein. Geen leuke ronde tafel.quote:Op zaterdag 21 mei 2016 20:32 schreef golfer het volgende:
[..]
Ben benieuwd of jullie het de moeite voor ons waard vinden daar ook eens heen te gaan of het toch bij SanSan te houden qua originele smaken.
Prima keuze. Wat eenvoudigere gerechten dan Sansan, en wat we nu hadden juist wat milder (maar zoals je gemerkt hebt bij het tweede bezoek, moet je als hollander wel benadrukken daar dat het echt, écht pittig mag bij sansan).quote:Op zaterdag 21 mei 2016 20:32 schreef golfer het volgende:
[..]
Ben benieuwd of jullie het de moeite voor ons waard vinden daar ook eens heen te gaan of het toch bij SanSan te houden qua originele smaken.
Oké. Ik hou het in gedachten, maar wil toch nog wel een keertje (met jullie?) naar Sansan.quote:Op zaterdag 21 mei 2016 22:01 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Prima keuze. Wat eenvoudigere gerechten dan Sansan, en wat we nu hadden juist wat milder (maar zoals je gemerkt hebt bij het tweede bezoek, moet je als hollander wel benadrukken daar dat het echt, écht pittig mag bij sansan).
Hoofdgerechten een euro of twee a drie goedkoper. Einde rekening valt wel fors lager uit, maar vooral door geen wijn (schenken geen alcohol). Leuke mensen, lekker eten. Je zit er wat korter dan bij Sansan, ik kan mij voorstellen dat dat voor jullie samen wel prettig is (jij trekt lang tafelen niet altijd toch?).
Ik ben wel voor een nieuwe meet hoor :-)quote:Op zaterdag 21 mei 2016 23:47 schreef golfer het volgende:
[..]
Oké. Ik hou het in gedachten, maar wil toch nog wel een keertje (met jullie?) naar Sansan.
Ik schuif dan ook aan als het magquote:Op zaterdag 21 mei 2016 23:50 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Ik ben wel voor een nieuwe meet hoor :-)
Ja, net zo idioot. De halve wereld bedoelt met sizzling beef beef op zo'n loeihete, gietijzeren plaat. Je weet wel, waarop het sizzlet als ze er saus op schenken. :-)quote:Op zaterdag 21 mei 2016 21:30 schreef Isegrim het volgende:
Bij SanSan noemen ze het ook sizzling beef.
Je kunt gewoon het groot handelsgebouw in en dan daar met de lift.quote:Op zondag 22 mei 2016 11:46 schreef mascara-klodder het volgende:
Robin, hebben ze daar echt een lift? Ik kom wel trap op maar niet meer trap af dus daarom ben ik nog niet geweest.
Tnx.quote:Op zondag 22 mei 2016 12:09 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Je kunt gewoon het groot handelsgebouw in en dan daar met de lift.
'Zou overigens niet weten hoe je van de bovenste verdieping dan het dak op komt, misschien moet je dan wel met de trap, maar misschien kun je het ook aan de receptie vragen daar of wijst het zich vanzelf. Ik kom alleen in het groot handels gebouw voor de dingen ín het gebouw, ben het dak nooit op geweest :pquote:
Een paar trapjes red ik nog wel. Ik heb behoorlijk hoogtevrees dus het hele eind naar beneden lopen trek ik echt nietquote:Op zondag 22 mei 2016 12:21 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
'Zou overigens niet weten hoe je van de bovenste verdieping dan het dak op komt, misschien moet je dan wel met de trap, maar misschien kun je het ook aan de receptie vragen daar of wijst het zich vanzelf. Ik kom alleen in het groot handels gebouw voor de dingen ín het gebouw, ben het dak nooit op geweest :p
ik heb ook hoogtevrees maar dat is bij mij trap op al een probleem bij metalen constructies met gaatjes erin.quote:Op zondag 22 mei 2016 12:25 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Een paar trapjes red ik nog wel. Ik heb behoorlijk hoogtevrees dus het hele eind naar beneden lopen trek ik echt niet
Ja die zijn het meest ellendig. Heb het vooral met trap af.quote:Op zondag 22 mei 2016 12:27 schreef computergirl het volgende:
[..]
ik heb ook hoogtevrees maar dat is bij mij trap op al een probleem bij metalen constructies met gaatjes erin.
Die loopbrug vond zelf ik niet zo prettig en ik heb niet eens hoogtevrees.quote:Op zondag 22 mei 2016 12:31 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ja die zijn het meest ellendig. Heb het vooral met trap af.
Ik heb jarenlang de loopbrug op Delft CS vermeden en gewoon een kilometer omgelopen
Jaaaa het was het wachten waard. Nu hebben we echt een fucking mooi station.quote:Op zondag 22 mei 2016 12:32 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Die loopbrug vond zelf ik niet zo prettig en ik heb niet eens hoogtevrees.
Gelukkig zit het nu in een tunnel.
Haha, wat een kutavond voor jou.quote:Op donderdag 26 mei 2016 22:47 schreef RobinOok het volgende:
Level was mwah.
Entrecote was zeldzaam taai.
Voor en na was wel okay.
Verder stom volk daar.
En de rook van alle paffers op het terras woei zo naar binnen.
Lang geleden dat mijn kleren zo naar rook stonken.
Huh? Waar was dat en wat heeft het met Iwanius te maken?quote:Op donderdag 26 mei 2016 22:47 schreef RobinOok het volgende:
Level was mwah.
Entrecote was zeldzaam taai.
Voor en na was wel okay.
Verder stom volk daar.
En de rook van alle paffers op het terras woei zo naar binnen.
Lang geleden dat mijn kleren zo naar rook stonken.
quote:Op donderdag 5 mei 2016 08:21 schreef Isegrim het volgende:
Level lijkt me ook wel een goeie voor zo'n etentje. Iwanius haat die tent geloof ik , maar wij komen er heel graag.
Ja maar bij Level moet je ook niet gaan eten. Is het de tent helemaal niet voor.quote:Op donderdag 26 mei 2016 22:47 schreef RobinOok het volgende:
Level was mwah.
Entrecote was zeldzaam taai.
Voor en na was wel okay.
Verder stom volk daar.
En de rook van alle paffers op het terras woei zo naar binnen.
Lang geleden dat mijn kleren zo naar rook stonken.
Klopt beetje verwaarloost vanwege bezigheden want er ligt nog e.e.a.aan foto's voor de nog te maken recensies van allerlei buitenlandse (Italië-Frankrijk) en binnenlandse (Rotterdam) bezoekjes. Ik ga komende week eens rustig beginnen e.e.a.uit te zoeken,te sorteren en vervolgens met tekst op te maken en dan proberen elke week weer 1 recensie te posten in mijn topic zodat het tempo van weleer er weer een beetje inkomt.quote:Op donderdag 26 mei 2016 21:20 schreef golfer het volgende:
Iwanius vertoeft weer elders?
Ik mis al een tijdje z'n recensies.
Daar ben ik het wel mee eens eigenlijk. We verwachten naast kwaliteit, ook een beetje kwantiteitquote:Op donderdag 2 juni 2016 18:46 schreef M-arijnn het volgende:
1 Recensie per week is echt te weinig hoor
quote:
Dus? We worden genept?quote:Op zaterdag 4 juni 2016 23:49 schreef Iwanius het volgende:
Na het bezoek van gisteren,vandaag weer gewoon richting die 'bolle' .
CUL / Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #20quote:Op zondag 5 juni 2016 01:18 schreef Isegrim het volgende:
Nou ja, die selfiestickfoto is in elk geval niet recent.
Joh.quote:
Klopt, maart? oid?quote:
Waarom dat? Vanwege die regel? Nou... ga het uitmelken want we hebben al tijden geen rel meer gehad. Ik was eergisteren ook gewoon bij die 'bolle' en aangezien de batterij van mijn mobiel leeg was en dus geen foto's gemaakt konden worden, gewoon de recensie van weleer die ik nog had en toch moest posten,gebruikt. So what's your point.quote:
Huh, je post dus foto's van verschillende bezoeken door elkaar in 1 verslag?quote:Op zondag 5 juni 2016 07:46 schreef Iwanius het volgende:
Laat die gek gaan.Die zie je niet als alles OK is maar alleen maar als hij weer kan stoken of een rel meent te moeten ontdekken.
[..]
Klopt, maart? oid?
[..]
Waarom dat? Vanwege die regel? Nou... ga het uitmelken want we hebben al tijden geen rel meer gehad. Ik was eergisteren ook gewoon bij die 'bolle' en aangezien de batterij van mijn mobiel leeg was en dus geen foto's gemaakt konden worden, gewoon de recensie van weleer die ik nog had en toch moest posten,gebruikt. So what's your point.
Wat was het laatst? 1 recensie per week vonden de volgers wat karig? Je hebt er nu 2 dus?
Zet er dan gewoon even bij dat je foto's plaatst van een paar maanden geleden. Voorkomt ook weer misverstanden en dan hoef je ook niet te doen alsof het foto's van je bezoek van eergisteren zijn.quote:Op zondag 5 juni 2016 07:46 schreef Iwanius het volgende:
Waarom dat? Vanwege die regel? Nou... ga het uitmelken want we hebben al tijden geen rel meer gehad. Ik was eergisteren ook gewoon bij die 'bolle' en aangezien de batterij van mijn mobiel leeg was en dus geen foto's gemaakt konden worden, gewoon de recensie van weleer die ik nog had en toch moest posten,gebruikt. So what's your point.
Precies, of open lekker een eigen topic en doe daar alles wat je wil .... o wacht ...quote:Op zondag 5 juni 2016 12:34 schreef golfer het volgende:
[..]
Zet er dan gewoon even bij dat je foto's plaatst van een paar maanden geleden. Voorkomt ook weer misverstanden en dan hoef je ook niet te doen alsof het foto's van je bezoek van eergisteren zijn.
Zoiets?quote:Op zondag 5 juni 2016 12:34 schreef golfer het volgende:
[..]
Zet er dan gewoon even bij dat je foto's plaatst van een paar maanden geleden. Voorkomt ook weer misverstanden en dan hoef je ook niet te doen alsof het foto's van je bezoek van eergisteren zijn.
quote:Op zondag 29 mei 2016 15:42 schreef Iwanius het volgende:
... er ligt nog e.e.a.aan foto's voor de nog te maken recensies van allerlei buitenlandse (Italië-Frankrijk) en binnenlandse (Rotterdam) bezoekjes. Ik ga komende week eens rustig beginnen e.e.a.uit te zoeken,te sorteren en vervolgens met tekst op te maken en dan proberen elke week weer 1 recensie te posten in mijn topic zodat het tempo van weleer er weer een beetje inkomt.
Ja vind ik ook! Zonder foto's is een recensie altijd wat saaier om te lezen en het maakt mij niet uit of iemand de foto's zelf heeft gemaakt en of ze van een eerder bezoek waren.quote:Op zondag 5 juni 2016 09:44 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:
wat maakt dat toch uit..steeds weer dat gezeik hierover. Het is toch gewoon leuk om te lezen en ik heb liever oude foto's erbij dan geen foto's erbij...het oog wilt ook wat
Ja want heb niet altijd zin of tijd om gelijk een paar uur later (na het gebeuren) een recensie te gaan schrijven. En dus laat ik het een tijdje liggen en dan pak ik het op en als ik 1 maal schrijf dan pak ik gelijk een stuk of drie gebeurtenissen met bijbehorende foto's en maak er dan 1 lang verslag van.quote:Op zondag 5 juni 2016 09:38 schreef agter het volgende:
Huh, je post dus foto's van verschillende bezoeken door elkaar in 1 verslag?
Begrijp wat je bedoelt maar vind het des te opmerkelijker (of ook niet want...FOK!) dat er toch weer lieden zijn,zoveel maanden na dato na zoveel andere geschreven ervaringen waar de authenticiteit toch vanaf spat,dat 1 verkeerd woord en gelijk ben je weer een fantast,leugenaar en al die aannames door dat kleine groepje idioten die blijft zoeken om te zoeken en het vervolgens uit te melken. Tekenend.Gelukkig laten ook 99% van mijn volgers dit links liggen anno 2016.quote:Op zondag 5 juni 2016 12:34 schreef golfer het volgende:
Zet er dan gewoon even bij dat je foto's plaatst van een paar maanden geleden. Voorkomt ook weer misverstanden en dan hoef je ook niet te doen alsof het foto's van je bezoek van eergisteren zijn.
Afgelopen weken al naar 3 food festivals geweest waarvan 1 goed was, de ander twee waren om te huilen. Vorig jaar vond ik rrollend ook al te commercieel en het eten was vooral flauw. Voor een redelijke hamburger kun je er meestal wel terecht.quote:Op maandag 13 juni 2016 03:31 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
© Noorderzoneonline.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Pfff het is gewoon een zoveelste bradderie met voor mensen die normaliter nooit
op niveau uiteten,de zondagchinees als uiteten zien en dus zo een gebeuren als
dit bezoeken omdat...het een bradderie sfeer heeft waar je ook wat kan eten. Wat
is voor hen niet belangrijk,maar dat je er eten en kan drinken en onder de mensen
bent.
[ afbeelding ]
Joh... en dat kan je nergens anders krijgen..ballen gehakt,worsten..
[ afbeelding ]
Langos..Hongaars..hmmm.tja..te hipsterachtig dus zal het eten wel niks zijn.
[ afbeelding ]
Jeu..is er tenminste nog iets goeds met deze in mijn ogen beste stand van
vorig jaar. Voldaan dus!
Wat at / dronk je?
Niks,helemaal niks zelfs niet bij de beste stand van vorig jaar en wel
de foodtruck grill van Voldaan die mij herkende en vroeg of ik wat wilde
eten van hem.
Impressies / Of op aanmerkingen
Tja,wat ik dus vreesde is bewaarheid en wel dat ook het Rrrollend Rotterdam
concept anno 2016 ten prooi is gevallen aan de commercie en niks anders dan
een commercieel gedrocht waar nu ook de kwantiteit,het marketing 'hype' verhaal
over Angus beef en burgers de boventoon voert i.p.v.waar het ooit mee begon nl:
goed geprijsde(laag dus) kwalitatieve en onderscheidende keukens voor de echte CUL
liefhebbers daar waar in 2016 de massa bedient moet worden die naar alles wat naar
Festival of Festiviteit ruikt,klinkt of stinkt langskomt en het "er zijn" het meest
belangrijke is i.p.v. waar zo een gebeurtenis voor staat. Oh ja en je kan alleen betalen
met muntjes! En de prijzen zijn stevig zoals een broodje balgehakt is 3,5 muntjes is ¤
7,-!
Cijfer:
6 / 10
Waar ligt zoiets aan?quote:Op maandag 13 juni 2016 11:48 schreef wc-bril het volgende:
Prijs bij Rrrollend was dit jaar echt enorm hoog. Wat er ook voor zorgde dat er veel mensen een rondje liepen, om vervolgens weer zonder eten weg te gaan.
betalen met muntjes, hoge tarieven, betalen voor 'glas' en ook nog eens niet inwisselbaar (lees net Eten op Rolletjes; 2,50 voor een plastic wijnglas!), erg commercieel. Gaat ten koste van de charmequote:
Ik bedoelde meer: vragen die foodtrucks zelf de hoofdprijs, of is het de organisatie er achter die flink wat inkom wil, waardoor het doorwerkt.quote:
Dit gaat zich vanzelf backfiren.quote:Op maandag 13 juni 2016 12:34 schreef PierreTT het volgende:
De prijzen van foodtruckfestivals houden me tegen om ze tegenwoordig te bezoeken. Ik ben best wat gewend qua prijzen (ook qua uit eten), maar ik deel de mening van Iwanius dat je meestal onorigineel overpriced voedsel krijgt. Altijd hamburgers, pulled pork, bitterballen..
Maar wat ik nog erger vind is dat alles daar altijd allemaal zo wauw moet. Wauw, kijk deze ontzettend geile biologische pulled pork, ik heb het varken persoonlijk uitgekozen twee kilometer verderop, wauw, zo biologisch en zo lokaal.
Wauw, terrorbiologische frietjes van aardappels van boer Joop drie kilometer verderop, wauw, zo lokaal, zo eet met je hart, zo biologisch.
Ik steun het lokale ondernemen met ontzettend veel plezier, maar waarom moeten die hipsters nou altijd dat erin blijven wrijven, en waarom moeten ze alleen maar "wauw" en "zo origineel", of "net zoals in Berlijn" blijven roepen? Om de te hoge prijs te verantwoorden?
Laatste keer dat ik op zo'n festival was moest ik 12,50 afrekenen voor een simpel broodje hamburger. Mijn vraag of er zwaluwkots en bladgoud in verwerkt zat werd helaas niet gewaardeerd.
Ja daar had ik mijn geld al opgezet, maar ik dacht mischien kwam hij nog met iets anders aanzetten.quote:
Verleden jaar was osteria .......enz. tweede.quote:Op dinsdag 14 juni 2016 18:57 schreef golfer het volgende:
Hoewel de Osteria Francescana in Modena wel gisteren (weer?) is gekozen als beste restaurant ter wereld.
Hij kraakt het eten toch niet af?quote:Op donderdag 16 juni 2016 10:27 schreef MCH het volgende:
Toch een beetje matig. Iets recenseren (en afkraken) zonder er gegeten te hebben. En hoezo is die meid rechts op dat bankje een hipster? Lijkt mij een doorsnee Hollandse meid.
Het is ook geen recensie, idd.quote:Op donderdag 16 juni 2016 10:27 schreef MCH het volgende:
Toch een beetje matig. Iets recenseren (en afkraken) zonder er gegeten te hebben. En hoezo is die meid rechts op dat bankje een hipster? Lijkt mij een doorsnee Hollandse meid.
"Bedoel praten over ‘restaurant’niveau producten zoals de gehypte Buik van weer eens propageert als je broodjes verkoopt die niet beter zijn dan die van het om de hoek gelegen Vlaamsch Broodhuys? Vleeswaren die je overal op De Meent al kan krijgen en kleine in standaard Parma ham gewikkelde miniscule ‘hapjes’zoals een tomaat & asperge combo die je thuis zelf zo kan maken,is dat ‘restaurant’niveau? Of kleine tomaatjes gevuld met een knoflook mouse acht ik nou niet van ‘restaurant’niveau."quote:Op donderdag 16 juni 2016 10:39 schreef XL het volgende:
[..]
Hij kraakt het eten toch niet af?
Ik vind dat hij een punt heeft. Zo'n zaak wordt met een enorm budget gestart door een ondernemer met geld (het is niet goedkoop je zaak tip top op orde te hebben) en vervolgens sparen ze op keukenpersoneel en eten. Beetje raar voor een restaurant. Ik zie dan ook liever organische groei, waar je door culinair succes je inrichting op orde kunt brengen en zo kunt groeien.
Als ik die foto goed zie ligt daar eten in een vitrine en dan kun je dat zeggen. Die vitrine is dan ook het hele punt, als ik ergens ga eten wil ik vers en niet uit een vitrine. Want het verschil met een koeling bij AH wordt wel heel klein.quote:Op donderdag 16 juni 2016 10:42 schreef MCH het volgende:
[..]
"Bedoel praten over ‘restaurant’niveau producten zoals de gehypte Buik van weer eens propageert als je broodjes verkoopt die niet beter zijn dan die van het om de hoek gelegen Vlaamsch Broodhuys? Vleeswaren die je overal op De Meent al kan krijgen en kleine in standaard Parma ham gewikkelde miniscule ‘hapjes’zoals een tomaat & asperge combo die je thuis zelf zo kan maken,is dat ‘restaurant’niveau? Of kleine tomaatjes gevuld met een knoflook mouse acht ik nou niet van ‘restaurant’niveau."
Die dingen over restaurantniveau kun je inderdaad visueel inschatten maar een oordeel over broodjes die niet beter zijn dan elders zonder te proeven vind ik zwak.quote:Op donderdag 16 juni 2016 12:37 schreef XL het volgende:
[..]
Als ik die foto goed zie ligt daar eten in een vitrine en dan kun je dat zeggen. Die vitrine is dan ook het hele punt, als ik ergens ga eten wil ik vers en niet uit een vitrine. Want het verschil met een koeling bij AH wordt wel heel klein.
Als je gepokt en gemazzeld ben in het culinaire (40+? jaren) dan hoef ik niet alles te proeven om een uitgesprokenquote:Op donderdag 16 juni 2016 10:27 schreef MCH het volgende:
Toch een beetje matig. Iets recenseren (en afkraken) zonder er gegeten te hebben. En hoezo is die meid rechts op dat bankje een hipster? Lijkt mij een doorsnee Hollandse meid.
ze profileren zich als een broodjeszaak plus.quote:Op vrijdag 17 juni 2016 00:30 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Als je gepokt en gemazzeld ben in het culinaire (40+? jaren) dan hoef ik niet alles te proeven om een uitgesproken
mening er op na te houden. Een leek zal dat misschien moeten doen omdat zijn smaak papillen anders zijn ontwikkelt
dan iemand die smaken en bij behorende smaakcombinaties i.c.m. produktkennis in zich heeft.
[ afbeelding ]
[..]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |