SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt..
Verder ook:
• De plek waar je alles kan vragen over de Rotterdamse horeca,diens restaurants,toko's,uitbaters.
• De plek waar je volgens mij het beste,lekkerste en als het kan goedkoopst ook kan eten.
• De plek waar je komt te weten welke restaurants je het beste kan mijden en waarom..
• De plek waar je komt te weten welke belangrijke culinaire evenementen er weer op stapel staan.
En wat gebeurd er met wat je dagelijks zoal eet?
Die blijven gewoon in het "Wat eten en drinken we vandaag"topic verschijnen zodat ik nog iets van contact heb met de 'buitenwereld'
Vorige deel:
Het grote "Waar gaan we nu weer eten Iwanius" topic #4 2015 - 2016
© Roffa recensieWaarom geld uitgeven aan gerechten die ik al ken en vele malen geproefd heb gedurende al die jaren. Zit ik mij zelf alleen maar te herhalen. Daarbij eventjes die 'bolle' met rust laten en anderen "lastig vallen"quote:Op dinsdag 23 februari 2016 14:30 schreef Gripper het volgende:
Iwanius, ik zag op FB voorbij komen dat FG deze maand een 7-gangen menu met z'n 7 beste gerechten serveert, vanwege de zoveelste verjaardag.
Heb je al geboekt?quote:Op dinsdag 23 februari 2016 22:35 schreef MCH het volgende:
Italie (Rome) zal nog wel iets te koud zijn.quote:quote:
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-02-2016 20:59:27 ]
Normaal, bij een goed Pekingeend restaurant serveren ze dat niet.quote:Op maandag 29 februari 2016 08:48 schreef Isegrim het volgende:
Oh ok. Ik vind het vlees ook lekker. En dat gooi je toch niet weg ofzo?
Wat doen ze met het vlees dan, gewoon wegflikkeren? Zonde.quote:Op maandag 29 februari 2016 10:36 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Normaal, bij een goed Pekingeend restaurant serveren ze dat niet.
Daar krijg je stukjes vel met vet en een heeeel klein beetje vkees eraan.
In Nederlandse restaurants krijg je wel gewoon de hele eend.
Pekingeend is een bereidingswijze maar een pekingeend is ook een ras. Dus als een Surinamer pekingeend serveert is dat gewoon dat beest, niet perse de manier waarop ze die in Peking klaar maken.
Niet helemaal volledig. Pekingeend kan op verschillende wijze worden voorbereid. De Beijing style wordt geroosterd met minder kruiden, wordt de huid altijd van het vlers gescheiden voordat deze wordt geroosterd en gaat het inderdaad om de krokante vel. De Kantonese stijl wordt geroosterd met veel kruiden, waarbij je zowel veel vlees als bot krijgt geserveerd. Smaak is totaal anders en wordt ook anders gegeten. De meeste restaurant worden gerund door Kantonees chinezen en maken het ook op de Kantoneze wijze de pekingeend, gewoonweg omdat deze ook het meest wordt verkocht. Deze worden vaak gebruikt om als Beijing stijl te worden geserveerd, en komt omdat het niet rendabel is om twee soorten bereidingswijze te hanteren. De meesten kennen dan ook het verschil niet.quote:Op maandag 29 februari 2016 10:36 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Normaal, bij een goed Pekingeend restaurant serveren ze dat niet.
Daar krijg je stukjes vel met vet en een heeeel klein beetje vkees eraan.
In Nederlandse restaurants krijg je wel gewoon de hele eend.
Pekingeend is een bereidingswijze maar een pekingeend is ook een ras. Dus als een Surinamer pekingeend serveert is dat gewoon dat beest, niet perse de manier waarop ze die in Peking klaar maken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |