abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_161957386
quote:
0s.gif Op donderdag 5 mei 2016 17:45 schreef MrSalazar het volgende:
Die goedkope hamburgers voor in de magnetron zijn vies ja. Die hotdogs zijn best te doen.
Dit inderdaad. Beetje mosterd of sambal erop :9~
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
  vrijdag 6 mei 2016 @ 09:14:08 #122
368605 Kaatje1
Kaatje1
pi_161957466
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 08:36 schreef Forbry het volgende:

[..]

Zo wordt het echter wel vaak gebruikt. Is ook wat er vaak in "krab"salades zit enzo.

[..]

Ik vind (vond) het lekker. Heeft iets weg van Dulce de leche. Caramel, maar wel met een beetje een apart smaakje eraan... daar moet je blijkbaar van houden.
Ik vond er een naar nasmaakje aan zitten. Dulce de leche vind ik heel wat lekkerder.
Ik wist ook niet dat t weer nieuw in de supermarkt is, iemand had een potje bij de honing gezet, en toen had ik e "oh ja bestaat dat nog" gevoel en meegenomen
We have far more in common than that which devides us..
  vrijdag 6 mei 2016 @ 09:22:14 #123
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_161957548
Ik vind slakken lekker.
pi_161957640
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 09:22 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind slakken lekker.
ik heb ze 2x gegeten de eerste keer vond ik ze héérlijk en de tweede keer vond ik er niks aan,
dus zal wel aan de kok of het sausje hebben gelegen.
pi_161957644
Was niet in hetzelfde restaurant trouwens...
pi_161958033
Andijvie
Olijven
Homp kaas
  Moderator vrijdag 6 mei 2016 @ 10:12:55 #127
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_161958153
Broodje bapao
Energy Drink
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_161958197
Laatst een blikje slakken in blik gekocht, maar nog niet op durven eten :o Weet iemand of dat wat is?
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_161959435


Net alsof je de inhoud van een stofzuigerzak zit op te vreten... :r
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
  vrijdag 6 mei 2016 @ 12:10:02 #130
16715 Mylene
*schatje*
pi_161959888
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 10:16 schreef Hallojo het volgende:
Laatst een blikje slakken in blik gekocht, maar nog niet op durven eten :o Weet iemand of dat wat is?
Moet je deze aflevering kijken: http://www.npo.nl/keuringsdienst-van-waarde/23-04-2015/KN_1667471
pi_161960026
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 11:41 schreef Sicstus het volgende:
[ afbeelding ]

Net alsof je de inhoud van een stofzuigerzak zit op te vreten... :r
Ik schrok even ik dacht dat het de roze zalm was zonder velletjes enzo, die vind ik zooooooooooooo lekker :D
  vrijdag 6 mei 2016 @ 12:24:54 #132
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_161960135
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 10:16 schreef Hallojo het volgende:
Laatst een blikje slakken in blik gekocht, maar nog niet op durven eten :o Weet iemand of dat wat is?
Lekker!
Vocht afgieten. Kruidenboter maken. Slakken in huisjes stoppen met die boter en in een ovenvaste schaal op 180 graden 15 minuten in de oven. Smullen maar. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_161960460
Zwitserse strooikaas! op een boterham warm uit de toaster beetje boter en strooien maar, lekker! Evenals marmite maar dan kaas op je getoaste boterham en een likje. Nou stond dat spul bij ons 100 jaar geleden op de ontbijt tafel dus wellicht is het iets dat je als kind moet meekrijgen. Sandwichspread (naturel!) dat ging te snel op dus we hadden dat maar af en toe.
Maar die nasie uit blik is echt op geen enkele manier lekker te krijgen, at dat wel eens als student als mijn geld bijna op was.
De enige kant en klare hamburger die nog enigszins te doen is is rustlers eigenlijk alleen vanwege de saus.
En surimi is meh... maar gefrituurd geeft hoop! ^O^

[ Bericht 0% gewijzigd door bloatedface op 06-05-2016 12:48:55 (110 = 100 ) ]
[an error occurred while processing this directive]
pi_161960466
woops |:(
[an error occurred while processing this directive]
pi_161960509
mijn stem gaat naar vales vlees vervangers tering dat smaakt goor en de textuur is net rubber :r
When you are courting a nice girl an hour seems like a second. When you sit on a red-hot cinder a second seems like an hour. That's relativity.
pi_161960600
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 12:49 schreef GewoneMan het volgende:
mijn stem gaat naar vales vlees vervangers tering dat smaakt goor en de textuur is net rubber :r
de meeste vleesvervangers zijn goor :P

déze is lékker, écht waar :D

pi_161961134
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 12:49 schreef GewoneMan het volgende:
mijn stem gaat naar vales vlees vervangers tering dat smaakt goor en de textuur is net rubber :r
Valess wordt gemaakt van melk waar een zoutverbinding aan wordt toegevoegd, waardoor er een soort stollingsproces plaatsvindt wat de karakteristieke vezel structuur geeft. Daarom is dat spul ook zo smerig zout. Ben ook zeker geen liefhebber van dat spul.
De meneer die dat uitgevonden heeft had wat mij betreft nog even door kunnen experimenteren met het maken van tofu en een aanzienlijk mindere hoeveelheid van die zoutverbinding er aan toevoegen. (Maar dan duurt het te lang voordat de vezels zijn gevormd denk ik) [verder hou ik mijn snaveltje wel] ;)
[an error occurred while processing this directive]
pi_161961206
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 13:19 schreef bloatedface het volgende:

[..]

Valess wordt gemaakt van melk waar een zoutverbinding aan wordt toegevoegd, waardoor er een soort stollingsproces plaatsvindt wat de karakteristieke vezel structuur geeft. Daarom is dat spul ook zo smerig zout. Ben ook zeker geen liefhebber van dat spul.
De meneer die dat uitgevonden heeft had wat mij betreft nog even door kunnen experimenteren met het maken van tofu en een aanzienlijk mindere hoeveelheid van die zoutverbinding er aan toevoegen. (Maar dan duurt het te lang voordat de vezels zijn gevormd denk ik) [verder hou ik mijn snaveltje wel] ;)
Ze hebben hier tegenwoordig een goede vervanger voor: vlees.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_161961282
quote:
1s.gif Op donderdag 5 mei 2016 13:12 schreef Molo het volgende:
Kots in poedervorm


[ afbeelding ]
Wij hadden dat spul vroeger heel vaak. Ik vond het eigenlijk best lekker. Tot iemand een keer het potje ompleurde en er een berg over de tafel ging. We hebben het toen opgezogen met de "kruimeldief". Met als gevolg dat dat ding tot het eind enorm naar muffe zwitserse kaas meurde als je hem aanzette. Niemand wilde dat ding nog gebruiken, uiteindelijk hebben we hem moeten weggooien.
pi_161961286
quote:
2s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 13:22 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Ze hebben hier tegenwoordig een goede vervanger voor: vlees.
_O_ nothing beats the real thing _O_
When you are courting a nice girl an hour seems like a second. When you sit on a red-hot cinder a second seems like an hour. That's relativity.
pi_161961313
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 12:53 schreef FANN het volgende:

[..]

de meeste vleesvervangers zijn goor :P

déze is lékker, écht waar :D

[ afbeelding ]
ik ga erover nadenken het eens te proberen. o wee als het smerig is :{
When you are courting a nice girl an hour seems like a second. When you sit on a red-hot cinder a second seems like an hour. That's relativity.
pi_161961365
Ik zie allemaal dingen voorbij komen die ik ook smerig vind.

Nog een toevoeginkje: Ooit een keer euroshopper hamburgers geprobeerd. Verschrikkelijk. Nu is het toch AH basic of zo? Wauw, troep.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_161961403
Hier wordt ik ook zo niet vrolijk van:

:r
[an error occurred while processing this directive]
  vrijdag 6 mei 2016 @ 13:35:15 #144
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_161961415
quote:
1s.gif Op donderdag 5 mei 2016 16:24 schreef Boca_Raton het volgende:
Alles van Struik en Chicken Tonight.
Chicken Tonight?

Ik snap dat je het misschien smakeloos vindt, maar om nu te zeggen dat dit het meest smerige is wat er in de supermarkt te verkrijgen is... Ik vind sommige best eetbaar.

Het feit dat jij gruwelt van mensen die 'gemakkelijk' koken is in ieder geval duidelijk. :P
pi_161961419
quote:
deze is idd heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg 1x geprobeerd vanwege fok post/thread weet de details niet meer maar had zoiets dat ga ik proberen, echt vreselijk
When you are courting a nice girl an hour seems like a second. When you sit on a red-hot cinder a second seems like an hour. That's relativity.
pi_161961430
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 13:32 schreef Sigaartje het volgende:
Nog een toevoeginkje: Ooit een keer euroshopper hamburgers geprobeerd. Verschrikkelijk. Nu is het toch AH basic of zo? Wauw, troep.
AH basic kip sate met 29% kippenvlees... de rest 71%! is dus sojabrokken (wat vroeger[en nu nog steeds] werd verwerk tot katten en honden voer)

[ Bericht 1% gewijzigd door bloatedface op 06-05-2016 13:37:00 (nog steeds) ]
[an error occurred while processing this directive]
pi_161961448
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 13:36 schreef bloatedface het volgende:

[..]

AH basic kip sate met 29% kippenvlees... de rest 71%! is dus sojabrokken (wat vroeger werd verwerk tot katten en honden voer)
je vergeet de satesaus denk ik :S
When you are courting a nice girl an hour seems like a second. When you sit on a red-hot cinder a second seems like an hour. That's relativity.
pi_161961457
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 13:37 schreef GewoneMan het volgende:
je vergeet de satesaus denk ik :S
Dat is water met een kleurstofje en een nep smaak :{w
AH basic:
38% ge­ma­ri­neerd kip­pen­vlees (28% kip­pen­vlees, wa­ter, SO­JAEIWIT, spe­ce­rij­en, zout, groen­te­poe­der (knof­look, ui), emul­ga­tor (451)

Hebro:
kip­pen­vlees 85%, plant­aar­di­ge oli­ën (palm, raap), pa­neer­meel (TAR­WEbloem, vol­ko­ren­TAR­WEmeel, zon­ne­bloem­olie, gist, zout), SO­JAsaus (wa­ter, SO­JAbo­nen, zout, TAR­WEbloem, sui­ker, sui­ker­stroop, me­las­se, gist­ex­tract, zoet­hout­wor­te­lex­tract, lau­rier­ex­tract), SO­JA-ei­wit, TAR­WEve­zel, SO­JA-ei­wit­hy­dro­ly­saat, sam­bal (ro­de pe­pers, zout), dex­tro­se, sta­bi­li­sa­to­ren: E339, E450, E451, zout, ge­droog­de glu­co­se­stroop, krui­den en spe­ce­rij­en

[ Bericht 19% gewijzigd door bloatedface op 06-05-2016 13:44:36 ]
[an error occurred while processing this directive]
pi_161961472
Diepvries hamburgers van Mona en Beckers en AH zelf.
Wat een rotzooi zeg. Tjonge.

Als je geen zin hebt om ze zelf te maken, koop dan hamburgers van de versafdeling (in de koelkast vleesproducten van AH), dat is veel beter.
Maar al die diepvries zooi, godver zeg, (behalve de oetker-pizza's, die zijn heerlijk).
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_161961499
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 13:37 schreef bloatedface het volgende:

[..]

Dat is water met een kleurstofje en een nep smaak :{w
doet er niet toe het is een deel van de 100% en dus is het geen 71% sojazooi
When you are courting a nice girl an hour seems like a second. When you sit on a red-hot cinder a second seems like an hour. That's relativity.
  vrijdag 6 mei 2016 @ 13:45:31 #151
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_161961571
Ik zie hier veel producten van "vroeger" langskomen zeg :D Kokosbrood was ik aan verslaafd, tot ik er een keer echt kostmisselijk van ben geworden en sindsdien lustte ik het niet meer. Sandwich spread vond ik ook lekker (maar dan die met komkommer) en ik ben vast niet de enige die de complete tekst van het reclamedeuntje nog uit zijn hoofd kent :@

Bebogeen vond ik geweldig (zoetekauw? ik??), maar sinds ik alweer 10 jaar in Argentinië woon houd ik het inderdaad maar bij échte Dulce de Leche :9~

On Topic: ik ga mee met MoBlo: trassi! Eén keer moeten gebruiken in een recept en ik kon letterlijk geen adem meer halen en moest vluchten naar de gang :') Heb ik overigens bij wel meer geuren, maar dat terzijde.
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_161961577
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 13:41 schreef GewoneMan het volgende:

[..]

doet er niet toe het is een deel van de 100% en dus is het geen 71% sojazooi
Check mijn reply, heb het er ff bijgezet. Kijk en vergelijk, en hier
[an error occurred while processing this directive]
  vrijdag 6 mei 2016 @ 13:49:07 #153
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_161961645
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 13:45 schreef bloatedface het volgende:

[..]

Check mijn reply, heb het er ff bijgezet. Kijk en vergelijk, en hier
Zo'n verpakking is ¤0,35
Dan is het toch ook niet zo heel gek dat daar geen 85% kip in zit maar vooral opvulling wat het idee van kip en van satehsaus moet geven?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_161961648
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 13:45 schreef bloatedface het volgende:

[..]

Check mijn reply, heb het er ff bijgezet. Kijk en vergelijk, en hier
oh ik geloof meteen dat die cheap shit niet te vreten is en die hebro wel heerlijk is. waar ik over viel is dat je gewoon onjuiste data post
When you are courting a nice girl an hour seems like a second. When you sit on a red-hot cinder a second seems like an hour. That's relativity.
  vrijdag 6 mei 2016 @ 14:16:38 #155
363995 Reemi
Zeg maar Remi.
pi_161962222

De kleur en geur alleen als als ze eruit komen :r


De geur hiervan als het in de pan ligt _O- :r
Smile like you mean it
www.wefut.com
  vrijdag 6 mei 2016 @ 14:17:28 #156
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_161962243
Oh die Zwitserse schotel had ik laatst en vond ik eigenlijk best te pruimen _O-
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  vrijdag 6 mei 2016 @ 14:18:58 #157
363995 Reemi
Zeg maar Remi.
pi_161962277
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 14:17 schreef Molo het volgende:
Oh die Zwitserse schotel had ik laatst en vond ik eigenlijk best te pruimen _O-
Smaak ging ook wel. :P Maar van de geur werd ik onpasselijk.
Smile like you mean it
www.wefut.com
  vrijdag 6 mei 2016 @ 14:19:33 #158
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_161962296
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 14:18 schreef Reemi het volgende:

[..]

Smaak ging ook wel. :P Maar van de geur werd ik onpasselijk.
Geur vond ik ook wel lekker :D
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_161962319
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 13:49 schreef GewoneMan het volgende:

[..]

oh ik geloof meteen dat die cheap shit niet te vreten is en die hebro wel heerlijk is. waar ik over viel is dat je gewoon onjuiste data post
Ach als je het niet weet is die cheap shit ook best te nassen. Het vervelende is alleen dat jonge kinderen, ernstig zieken of oudere mensen iets meer behoefte kunnen hebben aan eiwitten. En je dus de mist ingaat als je dit of vergelijkbaar spul voorzet. Ben je gewoon gezond niks aan het handje. ;)
[an error occurred while processing this directive]
pi_161962338
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 13:45 schreef flipsen het volgende:
On Topic: ik ga mee met MoBlo: trassi! Eén keer moeten gebruiken in een recept en ik kon letterlijk geen adem meer halen en moest vluchten naar de gang :') Heb ik overigens bij wel meer geuren, maar dat terzijde.
Trassi is heerlijk en bijna onmisbaar in veel maaltijden, maar ruik er niet aan, en gebruik er maar een heeeel klein beetje van, het is super geconcentreerd. Met zo'n klein potje kun je vele maanden doen. Als je teveel gebruikt verpest je je hele maaltijd (en je eetlust).

Iets anders in dezelfde categorie (al kun je dat in NLse supermarkten meestal niet krijgen): asafoetida, of duivelsdrek. Dit is een poeder gemaakt van een bepaald hars, en dit ruikt ENORM sterk naar zwavel en uien. Dit moet je echt in een goed luchtdichte pot bewaren anders meurt heel je keuken ernaar. Maar een klein snufje in bijvoorbeeld curries is heel erg lekker. En hoe ironisch, het helpt goed tegen winderigheid.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')