quote:Op donderdag 5 mei 2016 17:06 schreef CrashO het volgende:
[..]
Ik nam altijd niet eens de moeite het te bakken (of brood te pakken)
Vork erin en gaan
Deze!! deze!! het goorste ever!quote:Op donderdag 5 mei 2016 17:31 schreef Charlie_Brown het volgende:
[ afbeelding ]
Vers zijn spruitjes heerlijk. Maar voorgekookt? Brrrrrrr vies!
Gebakken vind ik veels te machtig.quote:Op donderdag 5 mei 2016 17:02 schreef FANN het volgende:
[..]
Corned beef uit blikhelemaal corned beef wat een zooi is dat
![]()
''vroeger'' toen ik op een zolderkamer woonde en later in een anti kraakwoning vrat ik
dit![]()
[ afbeelding ]
Dat bakte ik en deed ik op brood
Nooit gegeten maar hoef geen caramel op m'n brood.quote:Op donderdag 5 mei 2016 17:53 schreef MsMessy het volgende:
[ afbeelding ]
Dit is werkelijk babypoep in een pot. Vieze weeïge smerige zooi. Word alleen al onpasselijk als ik aan de geur denk.
Ja het was zo smerig. Geen idee of ik het vroeger wel at, maar ik ken het van een vriendinnetje, daar kregen ze het op brood. Maar de naam is me altijd bijgebleven terwijl ik niet wist wat het was, maar ik vond het zo'n leuke klank hebben.quote:Op donderdag 5 mei 2016 17:53 schreef MsMessy het volgende:
[ afbeelding ]
Dit is werkelijk babypoep in een pot. Vieze weeïge smerige zooi. Word alleen al onpasselijk als ik aan de geur denk.
Was het maar karamel!quote:Op donderdag 5 mei 2016 17:58 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Nooit gegeten maar hoef geen caramel op m'n brood.
ja oke deze wint met glans!quote:Op donderdag 5 mei 2016 17:31 schreef Charlie_Brown het volgende:
[ afbeelding ]
Vers zijn spruitjes heerlijk. Maar voorgekookt? Brrrrrrr vies!
tis toch caramelspread? Waar smaakt het dan naar?quote:Op donderdag 5 mei 2016 18:24 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
Was het maar karamel!
* MevrouwPuff kreeg dit voor straf op brood
Van jou of van haar ouders?quote:Op donderdag 5 mei 2016 18:24 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
Was het maar karamel!
* MevrouwPuff kreeg dit voor straf op brood
Oh gatverdamme, die harde stukkenquote:Op donderdag 5 mei 2016 22:01 schreef wc-bril het volgende:
De goedkoopste leverworst, die zure, met die donkere grote stukken erin.
Jeugdsentiment.quote:Op donderdag 5 mei 2016 17:53 schreef MsMessy het volgende:
[ afbeelding ]
Dit is werkelijk babypoep in een pot. Vieze weeïge smerige zooi. Word alleen al onpasselijk als ik aan de geur denk.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op vrijdag 6 mei 2016 04:29 schreef Biekuh het volgende:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Atjar zure vis groenten idd brrrrr.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zit die zooi ook niet altijd onderin een bak babi pangang? ?
Aardappel anders ?? Wat is daar vies aan ?? Aardappelschijfjes paar paprika's 500 gram gehakt 3 of 4 preien pot eroverheen nog een laag aardappelen en aftoppen met kaas !!
Die magnetron hamburgers smaken precies zoals bij de mac.
Die ham/kip loempia's van mora voor in de oven. Ook goed te happen.
Soep van Struik niks mis mee.Ik zwaai naar dieren.
quote:Op vrijdag 6 mei 2016 04:29 schreef Biekuh het volgende:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.AtjarSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.(Conimex
)
Artisjokharten![]()
Ingrediënten: Glucose-fructosestroop, gecondenseerde gedeeltelijk afgeroomde MELK met suiker, water, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, verdikkingsmiddel (carrageen), kleurstof (karamel), zuurteregelaar (natrium citraat), zout, aroma.quote:Op donderdag 5 mei 2016 20:25 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Van jou of van haar ouders?![]()
Maar ik dacht ook dat het van caramel was. In ieder geval mierzoet.
Sandwich spread vind ik echt heel anders smaken dan Heksenkaas, maar vind beide niet erg lekker. Ik vind de Heksenkaas-nepper van de Aldi (Witte Wievenkaas) wél lekker, vooral heerlijk i.c.m. gerookte zalmquote:Op donderdag 5 mei 2016 14:29 schreef RobinOok het volgende:
Oh, dan vond ik het er alleen maar naar smaken. Dat was het.
Ik vind surimisticks ook niet lekker en vind het ook geen goede vervanger van krab, want vind krab wel lekker.quote:Op donderdag 5 mei 2016 16:58 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dit vind ik wel echt goor ja. Evenals surimisticks
Oh, maar ik zie/gebruik surimi ook niet als vervanger van krab. Surimi is surimi.quote:Op vrijdag 6 mei 2016 08:03 schreef Forbry het volgende:
[..]
Ik vind surimisticks ook niet lekker en vind het ook geen goede vervanger van krab, want vind krab wel lekker.
Maar dat bebegenenspul , ik heb het ooit gegeten, maar dat is toch gewoon een vroege versie van gecondenseerde melk? Waarom zou dat zo vies zijn? Ik kende vroeger legio mensen die er lyrisch over waren. Vroeger, toen het niet meer verkrijgbaar was. Volgens mij is het nog niet zo lang terug in de winkels.quote:
Geen flauw idee, het is mierzoet maar vies? Neh, dat niet.quote:Op vrijdag 6 mei 2016 08:31 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Maar dat bebegenenspul , ik heb het ooit gegeten, maar dat is toch gewoon een vroege versie van gecondenseerde melk? Waarom zou dat zo vies zijn? Ik kende vroeger legio mensen die er lyrisch over waren. Vroeger, toen het niet meer verkrijgbaar was. Volgens mij is het nog niet zo lang terug in de winkels.
Zo wordt het echter wel vaak gebruikt. Is ook wat er vaak in "krab"salades zit enzo.quote:Op vrijdag 6 mei 2016 08:29 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, maar ik zie/gebruik surimi ook niet als vervanger van krab. Surimi is surimi.
Ik vind (vond) het lekker. Heeft iets weg van Dulce de leche. Caramel, maar wel met een beetje een apart smaakje eraan... daar moet je blijkbaar van houden.quote:Op vrijdag 6 mei 2016 08:31 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Maar dat bebegenenspul , ik heb het ooit gegeten, maar dat is toch gewoon een vroege versie van gecondenseerde melk? Waarom zou dat zo vies zijn? Ik kende vroeger legio mensen die er lyrisch over waren. Vroeger, toen het niet meer verkrijgbaar was. Volgens mij is het nog niet zo lang terug in de winkels.
als ik iets écht vies vind ruiken kan ik het meestal ook niet eten, eigenlijk nooit...quote:Op vrijdag 6 mei 2016 05:14 schreef borbit het volgende:
[..]
Het ruikt wel echt naar zweetvoeten. Wel heel lekker.
Ja, maar ik dus niet.quote:
gebakken uitjes?quote:Op vrijdag 6 mei 2016 08:39 schreef Woelwater het volgende:
Vind uien geen aangename geur hebben maar om te eten geen probleem..
Mogelijk heeft het te maken met de associatie van strafquote:Op vrijdag 6 mei 2016 08:31 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Maar dat bebegenenspul , ik heb het ooit gegeten, maar dat is toch gewoon een vroege versie van gecondenseerde melk? Waarom zou dat zo vies zijn? Ik kende vroeger legio mensen die er lyrisch over waren. Vroeger, toen het niet meer verkrijgbaar was. Volgens mij is het nog niet zo lang terug in de winkels.
Of zelfs rauw op een boterham met filet americain.. Maar als ik uien heb schoongemaakt en mijn vingers ruiken ernaar vind ik mijn vingers echt stinken.. Oh, knoflook hetzelfde verhaal.quote:Op vrijdag 6 mei 2016 08:47 schreef FANN het volgende:
[..]
gebakken uitjes?![]()
heerlijk juistzéker de geur
Dit inderdaad. Beetje mosterd of sambal eropquote:Op donderdag 5 mei 2016 17:45 schreef MrSalazar het volgende:
Die goedkope hamburgers voor in de magnetron zijn vies ja. Die hotdogs zijn best te doen.
Ik vond er een naar nasmaakje aan zitten. Dulce de leche vind ik heel wat lekkerder.quote:Op vrijdag 6 mei 2016 08:36 schreef Forbry het volgende:
[..]
Zo wordt het echter wel vaak gebruikt. Is ook wat er vaak in "krab"salades zit enzo.
[..]
Ik vind (vond) het lekker. Heeft iets weg van Dulce de leche. Caramel, maar wel met een beetje een apart smaakje eraan... daar moet je blijkbaar van houden.
ik heb ze 2x gegeten de eerste keer vond ik ze héérlijk en de tweede keer vond ik er niks aan,quote:
Moet je deze aflevering kijken: http://www.npo.nl/keuringsdienst-van-waarde/23-04-2015/KN_1667471quote:Op vrijdag 6 mei 2016 10:16 schreef Hallojo het volgende:
Laatst een blikje slakken in blik gekocht, maar nog niet op durven etenWeet iemand of dat wat is?
Ik schrok even ik dacht dat het de roze zalm was zonder velletjes enzo, die vind ik zooooooooooooo lekkerquote:Op vrijdag 6 mei 2016 11:41 schreef Sicstus het volgende:
[ afbeelding ]
Net alsof je de inhoud van een stofzuigerzak zit op te vreten...
Lekker!quote:Op vrijdag 6 mei 2016 10:16 schreef Hallojo het volgende:
Laatst een blikje slakken in blik gekocht, maar nog niet op durven etenWeet iemand of dat wat is?
de meeste vleesvervangers zijn goorquote:Op vrijdag 6 mei 2016 12:49 schreef GewoneMan het volgende:
mijn stem gaat naar vales vlees vervangers tering dat smaakt goor en de textuur is net rubber
Valess wordt gemaakt van melk waar een zoutverbinding aan wordt toegevoegd, waardoor er een soort stollingsproces plaatsvindt wat de karakteristieke vezel structuur geeft. Daarom is dat spul ook zo smerig zout. Ben ook zeker geen liefhebber van dat spul.quote:Op vrijdag 6 mei 2016 12:49 schreef GewoneMan het volgende:
mijn stem gaat naar vales vlees vervangers tering dat smaakt goor en de textuur is net rubber
Ze hebben hier tegenwoordig een goede vervanger voor: vlees.quote:Op vrijdag 6 mei 2016 13:19 schreef bloatedface het volgende:
[..]
Valess wordt gemaakt van melk waar een zoutverbinding aan wordt toegevoegd, waardoor er een soort stollingsproces plaatsvindt wat de karakteristieke vezel structuur geeft. Daarom is dat spul ook zo smerig zout. Ben ook zeker geen liefhebber van dat spul.
De meneer die dat uitgevonden heeft had wat mij betreft nog even door kunnen experimenteren met het maken van tofu en een aanzienlijk mindere hoeveelheid van die zoutverbinding er aan toevoegen. (Maar dan duurt het te lang voordat de vezels zijn gevormd denk ik) [verder hou ik mijn snaveltje wel]
Wij hadden dat spul vroeger heel vaak. Ik vond het eigenlijk best lekker. Tot iemand een keer het potje ompleurde en er een berg over de tafel ging. We hebben het toen opgezogen met de "kruimeldief". Met als gevolg dat dat ding tot het eind enorm naar muffe zwitserse kaas meurde als je hem aanzette. Niemand wilde dat ding nog gebruiken, uiteindelijk hebben we hem moeten weggooien.quote:
quote:Op vrijdag 6 mei 2016 13:22 schreef Hallojo het volgende:
[..]
Ze hebben hier tegenwoordig een goede vervanger voor: vlees.
ik ga erover nadenken het eens te proberen. o wee als het smerig isquote:Op vrijdag 6 mei 2016 12:53 schreef FANN het volgende:
[..]
de meeste vleesvervangers zijn goor![]()
déze is lékker, écht waar![]()
[ afbeelding ]
Chicken Tonight?quote:
deze is idd heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg 1x geprobeerd vanwege fok post/thread weet de details niet meer maar had zoiets dat ga ik proberen, echt vreselijkquote:
AH basic kip sate met 29% kippenvlees... de rest 71%! is dus sojabrokken (wat vroeger[en nu nog steeds] werd verwerk tot katten en honden voer)quote:Op vrijdag 6 mei 2016 13:32 schreef Sigaartje het volgende:
Nog een toevoeginkje: Ooit een keer euroshopper hamburgers geprobeerd. Verschrikkelijk. Nu is het toch AH basic of zo? Wauw, troep.
je vergeet de satesaus denk ik :Squote:Op vrijdag 6 mei 2016 13:36 schreef bloatedface het volgende:
[..]
AH basic kip sate met 29% kippenvlees... de rest 71%! is dus sojabrokken (wat vroeger werd verwerk tot katten en honden voer)
Dat is water met een kleurstofje en een nep smaakquote:
doet er niet toe het is een deel van de 100% en dus is het geen 71% sojazooiquote:Op vrijdag 6 mei 2016 13:37 schreef bloatedface het volgende:
[..]
Dat is water met een kleurstofje en een nep smaak
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |