quote:Op woensdag 4 mei 2016 11:12 schreef Isegrim het volgende:
Nu weer tostizin door die tostiporno van Robin.
maak jij ze in de pan? En wat voor olie/boter gebruik je dan?quote:Op woensdag 4 mei 2016 13:46 schreef RobinOok het volgende:
Uit zo'n ding krijg je nooit een Robintosti. Onmogelijk.
Een on-geraffineerder rietsuiker product. Is ook niet echt zoet, zit qua smaak beetje tussen palmsuiker en blackstrap malasse in vind ik. Zou eigenlijk liever palmsuiker gebruikt hebben maar had dat niet meer.quote:
Ah ok, nooit van gehoord.quote:Op vrijdag 6 mei 2016 21:16 schreef zeer het volgende:
[..]
Een on-geraffineerder rietsuiker product. Is ook niet echt zoet, zit qua smaak beetje tussen palmsuiker en blackstrap malasse in vind ik. Zou eigenlijk liever palmsuiker gebruikt hebben maar had dat niet meer.
Nee, houd helemaal niet van olie icm sla eigenlijk, krijg je niet echt een frisse salade van imho.quote:Op vrijdag 6 mei 2016 21:18 schreef Molo het volgende:
[..]
Ah ok, nooit van gehoord.
Geen olie door de dressing?
Dat ben ik geloof ik niet helemaal met je eens hoorquote:Op vrijdag 6 mei 2016 21:20 schreef zeer het volgende:
[..]
Nee, houd helemaal niet van olie icm sla eigenlijk, krijg je niet echt een frisse salade van imho.
Probeer het eens.quote:Op vrijdag 6 mei 2016 21:21 schreef Molo het volgende:
[..]
Dat ben ik geloof ik niet helemaal met je eens hoor
Klinkt niet lekker, alleen zoet en zuur over de sla, dus nee dank jequote:
lol hardopquote:Op zondag 8 mei 2016 12:55 schreef emmyemmy het volgende:
Ik dacht even dat het een knakworst quiche ofzo was
Hehehehehequote:Op vrijdag 6 mei 2016 23:16 schreef zeer het volgende:
[..]
M'n moeder ook niet maar dat is nog geen reden om d'r met olie in te smeren![]()
![]()
.
Mooie taart, hoe smaakt hij?quote:Op zondag 8 mei 2016 12:41 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]
Rabarbertaart op basis van zijdentofu, amandelmeel, rietsuiker en gember. Zonder olie.
Erg lekker. Zijdentofu op deze manier is wat mij betreft de beste benadering van veganistische pudding vulling voor taart.quote:
dat verwachtte ik dus echt niet toen je begon met 'aardappelen, groenten en vlees'quote:Op vrijdag 13 mei 2016 19:11 schreef vinnypassy het volgende:
Ik had weer eens zin in aardappelen, groenten en vlees. Dus het werd ossenhaas met een rode wijnsaus, geroosterde wortel, wortelpuree en aardappelmousseline.
[ afbeelding ]
Vooral die wortelpuree was waanzinnig lekker. Wortels geroosterd, sjalotje gefruit in boter en olie, dat bij elkaar gedaan met een klein beetje room, boter, een héél klein beetje kaneel en vervolgens gepureerd. Die ga ik zeker vaker maken. De rest was gewoon oké, vlees had net iets korter gemogen.
OMGquote:Op vrijdag 13 mei 2016 19:11 schreef vinnypassy het volgende:
Ik had weer eens zin in aardappelen, groenten en vlees. Dus het werd ossenhaas met een rode wijnsaus, geroosterde wortel, wortelpuree en aardappelmousseline.
[ afbeelding ]
Vooral die wortelpuree was waanzinnig lekker. Wortels geroosterd, sjalotje gefruit in boter en olie, dat bij elkaar gedaan met een klein beetje room, boter, een héél klein beetje kaneel en vervolgens gepureerd. Die ga ik zeker vaker maken. De rest was gewoon oké, vlees had net iets korter gemogen.
Vooral bolquote:Op vrijdag 13 mei 2016 19:46 schreef Isegrim het volgende:
Ik weet niet hoe lekker Molo er op dit moment nog uitziet hoor.
quote:Op zaterdag 14 mei 2016 14:08 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Afbakbroodje van de Lidl met gravad lax van de Lidl, sausje van zure room van de Lidl, Limburgse mosterd, peper en zout. En lente-uitjes.
Deze week te koop bij de Lidl? Ziet er heerlijk uit!quote:Op zaterdag 14 mei 2016 14:08 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Afbakbroodje van de Lidl met gravad lax van de Lidl, sausje van zure room van de Lidl, Limburgse mosterd, peper en zout. En lente-uitjes.
(Turkse) slager, slager, online, Marks & Spencer foodstore etcquote:
Nog nooit bij eengewone slager gezienquote:Op woensdag 18 mei 2016 20:56 schreef Molo het volgende:
[..]
(Turkse) slager, slager, online, Marks & Spencer foodstore etc
Bij mijn Turkse slager, in mijn Turkse supermarkt. Kost 7,50 de kilo. Schouder weegt tussen de 1,5 en 2 kilo. Beetje veel voor 2 personen en toch eten we het regelmatig. Wegens leuk en lekker en eigenlijk ook best makkelijk.quote:
Da's niksquote:Op woensdag 18 mei 2016 21:02 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Bij mijn Turkse slager, in mijn Turkse supermarkt. Kost 7,50 de kilo. Schouder weegt tussen de 1,5 en 2 kilo. Beetje veel voor 2 personen en toch eten we het regelmatig. Wegens leuk en lekker en eigenlijk ook best makkelijk.
Da's niks? Het is ook een flink bot he.quote:Op woensdag 18 mei 2016 21:04 schreef emmyemmy het volgende:
[..]
Da's niks![]()
Heb een turks slagertje gevonden, denk ik. Keertje kijken
quote:Op zondag 22 mei 2016 13:28 schreef RobinOok het volgende:
Nieuwe trend in huize Robin: de Tostistack! :-)
[ link | afbeelding ]
Volgende keer kijken of ik er 3 op elkaar krijg.
En het smaakte ook gewoon goedquote:Op zondag 22 mei 2016 13:40 schreef RobinOok het volgende:
Klinkt goed! Machego en rauwe ham.![]()
En perfect uitziende tosties klinken nog beter.
Heb je wel eens zo'n tosti gegeten?quote:Op zondag 22 mei 2016 13:54 schreef Molo het volgende:
Ik vind de meeste dingen die Robin maakt heerlijk eruit zien, maar de tosti's doen het niet voor mij. Ach jaaaa, verschil moet er zijn
Same here, terwijl ik op zich wel van tosti houquote:Op zondag 22 mei 2016 13:54 schreef Molo het volgende:
Ik vind de meeste dingen die Robin maakt heerlijk eruit zien, maar de tosti's doen het niet voor mij. Ach jaaaa, verschil moet er zijn
Volkorenbrood met tomaat ertussen? Ja, vind de tomaat ertussen niet lekker. Maar ik hou gewoon ook niet van zoveel vulling ertussen en ik vind de foto er niet smakelijk uit zien.quote:
ik heb jouw tosti's inderdaad nog nooit gegeten neequote:
"Ja, Robin, eigenlijk heb ik nog nooit zo'n rijkgevulde, knapperige pantosti gegeten. Het idee dat ik niet van veel vulling hou zit dus waarschijnlijk alleen maar in mijn hoofd! "quote:
helaas, geloof niet dat ik me daarin kan vindenquote:Op maandag 23 mei 2016 00:19 schreef RobinOok het volgende:
[..]
"Ja, Robin, eigenlijk heb ik nog nooit zo'n rijkgevulde, knapperige pantosti gegeten. Het idee dat ik niet van veel vulling hou zit dus waarschijnlijk alleen maar in mijn hoofd! "
Zoiets dus.
Nee, niet eens - had ik ook niet verwacht. Het was zo lekker dat ik keihard heb zitten schransen en ik hierna vol zat. Behalve die roosjes ligt er ook nog een hele plek broccoli onder, maar die valt op de foto wat weg door de mayo/kip bovenin.quote:Op dinsdag 24 mei 2016 19:11 schreef RobinOok het volgende:
En na de foto schep je op?
Of eet je echt maar 5 broccoliroosjes?
Dat geloof ik. Ik eet ook wel eens vegetarisch, maar geen enkel dierlijk product gaat mij echt niet lukken hoor, daarvoor vind ik het veel te lekker. Betekent dat ook geen kaas en eieren?quote:Op zaterdag 28 mei 2016 19:03 schreef _Multiply86_ het volgende:
Ik eet geen dierlijke producten meer, dus dan is het al snel gezonden superlekker.
Ja klopt, ook geen honing meer bijvoorbeeld. Bevalt mij eigenlijk wel prima! Eerst at ik veel junkfood, dus hele levensstijl eigenlijk omgegooid. Vind het ook weer leuk om bezig te zijn in de keuken.quote:Op zaterdag 28 mei 2016 19:08 schreef vinnypassy het volgende:
[..]
Dat geloof ik. Ik eet ook wel eens vegetarisch, maar geen enkel dierlijk product gaat mij echt niet lukken hoor, daarvoor vind ik het veel te lekker. Betekent dat ook geen kaas en eieren?
Ziet er lekker uit.quote:Op zaterdag 28 mei 2016 18:41 schreef _Multiply86_ het volgende:
Gepofte zoete aardappel, gevuld met een avocado mixje.. en een simpele salade met tahin dressing..
[ afbeelding ]
Eet je hclf?quote:Op zaterdag 28 mei 2016 19:14 schreef _Multiply86_ het volgende:
[..]
Ja klopt, ook geen honing meer bijvoorbeeld. Bevalt mij eigenlijk wel prima! Eerst at ik veel junkfood, dus hele levensstijl eigenlijk omgegooid. Vind het ook weer leuk om bezig te zijn in de keuken.
Lijkt me lekker.quote:Op zaterdag 28 mei 2016 18:41 schreef _Multiply86_ het volgende:
Gepofte zoete aardappel, gevuld met een avocado mixje.. en een simpele salade met tahin dressing..
[ afbeelding ]
Zolang je niet ontbijt met suikerwaterquote:Op zaterdag 28 mei 2016 23:09 schreef _Multiply86_ het volgende:
[..]
Ja klopt, nog niet super lang hoor.. maar vind dit wel een goede manier van eten!
Dat is toch veganistisch?quote:Op zaterdag 28 mei 2016 19:14 schreef _Multiply86_ het volgende:
[..]
Ja klopt, ook geen honing meer bijvoorbeeld. Bevalt mij eigenlijk wel prima! Eerst at ik veel junkfood, dus hele levensstijl eigenlijk omgegooid. Vind het ook weer leuk om bezig te zijn in de keuken.
Ja klopt, helemaal geen dierlijke producten eten. Sowieso vond ik kaas toch al niet lekker, behalve over spaghetti ofzo;p en melk dronk ik ook niet dus mis het ook niet.quote:Op zondag 29 mei 2016 08:13 schreef FANN het volgende:
[..]
Dat is toch veganistisch?
Vegetariërs eten meestal wel kaas en eieren.
oe... ook geen kaas en eieren lijkt me best moeilijkquote:Op zondag 29 mei 2016 09:58 schreef _Multiply86_ het volgende:
[..]
Ja klopt, helemaal geen dierlijke producten eten. Sowieso vond ik kaas toch al niet lekker, behalve over spaghetti ofzo;p en melk dronk ik ook niet dus mis het ook niet.
Ja een eitje vond ik wel lekker, maar na alle info die ik heb opgezocht hoef ik dat ook niet meerquote:Op zondag 29 mei 2016 10:00 schreef FANN het volgende:
[..]
oe... ook geen kaas en eieren lijkt me best moeilijkmaar als je toch al geen kaas lustte scheelt dat weer wel
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |