abonnement Unibet Coolblue
pi_162006037
Ik dacht even dat het een knakworst quiche ofzo was :')
pi_162006096
quote:
1s.gif Op zondag 8 mei 2016 12:55 schreef emmyemmy het volgende:
Ik dacht even dat het een knakworst quiche ofzo was :')
lol hardop :')
pi_162006202
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 23:16 schreef zeer het volgende:

[..]

M'n moeder ook niet maar dat is nog geen reden om d'r met olie in te smeren ;) ;) ;) .
Hehehehehe
Baby darling doll face honey
pi_162020914
quote:
6s.gif Op zondag 8 mei 2016 12:41 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]
Rabarbertaart op basis van zijdentofu, amandelmeel, rietsuiker en gember. Zonder olie.
Mooie taart, hoe smaakt hij?
  zondag 8 mei 2016 @ 20:59:46 #30
438758 zeer
Opritsjniki
pi_162021042
quote:
0s.gif Op zondag 8 mei 2016 20:56 schreef Trusten het volgende:

[..]

Mooie taart, hoe smaakt hij?
Erg lekker. Zijdentofu op deze manier is wat mij betreft de beste benadering van veganistische pudding vulling voor taart.
  vrijdag 13 mei 2016 @ 17:13:17 #31
438758 zeer
Opritsjniki
pi_162156799


Rode linzenköfte in iets dik uitgevallen dürüm en slablad.
  vrijdag 13 mei 2016 @ 17:15:31 #32
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_162156876
Dát ziet er lekker uit ^O^
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  vrijdag 13 mei 2016 @ 19:11:20 #33
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_162159438
Ik had weer eens zin in aardappelen, groenten en vlees. Dus het werd ossenhaas met een rode wijnsaus, geroosterde wortel, wortelpuree en aardappelmousseline.



Vooral die wortelpuree was waanzinnig lekker. Wortels geroosterd, sjalotje gefruit in boter en olie, dat bij elkaar gedaan met een klein beetje room, boter, een héél klein beetje kaneel en vervolgens gepureerd. Die ga ik zeker vaker maken. De rest was gewoon oké, vlees had net iets korter gemogen.
  vrijdag 13 mei 2016 @ 19:11:36 #34
438758 zeer
Opritsjniki
pi_162159444
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 mei 2016 17:15 schreef Molo het volgende:
Dát ziet er lekker uit ^O^
Dank je jij ook :) .
pi_162160231
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 mei 2016 19:11 schreef vinnypassy het volgende:
Ik had weer eens zin in aardappelen, groenten en vlees. Dus het werd ossenhaas met een rode wijnsaus, geroosterde wortel, wortelpuree en aardappelmousseline.

[ afbeelding ]

Vooral die wortelpuree was waanzinnig lekker. Wortels geroosterd, sjalotje gefruit in boter en olie, dat bij elkaar gedaan met een klein beetje room, boter, een héél klein beetje kaneel en vervolgens gepureerd. Die ga ik zeker vaker maken. De rest was gewoon oké, vlees had net iets korter gemogen.
dat verwachtte ik dus echt niet toen je begon met 'aardappelen, groenten en vlees' _O- heel gaaf!
En ik zit hier aan de snijbonen stamppot met een gehaktbal ;(
  vrijdag 13 mei 2016 @ 19:41:13 #36
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_162160345
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 mei 2016 19:11 schreef zeer het volgende:

[..]

Dank je jij ook :) .
_O-
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  vrijdag 13 mei 2016 @ 19:41:39 #37
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_162160357
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 mei 2016 19:11 schreef vinnypassy het volgende:
Ik had weer eens zin in aardappelen, groenten en vlees. Dus het werd ossenhaas met een rode wijnsaus, geroosterde wortel, wortelpuree en aardappelmousseline.

[ afbeelding ]

Vooral die wortelpuree was waanzinnig lekker. Wortels geroosterd, sjalotje gefruit in boter en olie, dat bij elkaar gedaan met een klein beetje room, boter, een héél klein beetje kaneel en vervolgens gepureerd. Die ga ik zeker vaker maken. De rest was gewoon oké, vlees had net iets korter gemogen.
OMG _O_

Lekkerrrrrr
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  vrijdag 13 mei 2016 @ 19:46:29 #38
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_162160459
Ik weet niet hoe lekker Molo er op dit moment nog uitziet hoor. :+
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  vrijdag 13 mei 2016 @ 19:57:53 #39
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_162160806
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 mei 2016 19:46 schreef Isegrim het volgende:
Ik weet niet hoe lekker Molo er op dit moment nog uitziet hoor. :+
Vooral bol :+
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zaterdag 14 mei 2016 @ 14:08:25 #40
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_162178502


Afbakbroodje van de Lidl met gravad lax van de Lidl, sausje van zure room van de Lidl, Limburgse mosterd, peper en zout. En lente-uitjes.
  zaterdag 14 mei 2016 @ 14:36:00 #41
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_162179430
Gravad lax bie de Lidl neit duur!
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_162180692
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 14:08 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]

Afbakbroodje van de Lidl met gravad lax van de Lidl, sausje van zure room van de Lidl, Limburgse mosterd, peper en zout. En lente-uitjes.
:9~ :9~ :9~
  zaterdag 14 mei 2016 @ 15:45:34 #43
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_162181613
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 14:08 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]

Afbakbroodje van de Lidl met gravad lax van de Lidl, sausje van zure room van de Lidl, Limburgse mosterd, peper en zout. En lente-uitjes.
Deze week te koop bij de Lidl? Ziet er heerlijk uit!
  zondag 15 mei 2016 @ 18:50:50 #44
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_162224769
Volgende keer koop ik een echt stukje vis, maar ik had gisteren geen zin moeite te doen: het werd pangasiusfilet. Die ligt op een witte wijn-mosterdsaus, daarnaast aardappelmousseline, zoetzure koolrabi, wortelchipjes, gestoofde wortel en peterselieolie.



Was weer geslaagd. Volgende keer moet ik alleen die chipjes niet in de airfryer doen, daar worden ze niet krokant genoeg in. Of ik had er wat teveel olie op gedaan.
  zondag 15 mei 2016 @ 20:08:41 #45
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_162226553
Wat een onwijs gaaf bordje. Het ziet er weer prachtig uit. O+
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  maandag 16 mei 2016 @ 14:00:03 #46
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_162242866

Gisteren lamsschouder uit de oven. Ingesmeerd met Vadouvan van Jonnie Boer en zout, op wat gesneden ui, teentjes knoflook, een Koreaanse peer en een scheutje Calvados. Afgedekt met alufolie, zes uur op 150şC.


Vandaag pita's met de restjes van gisteren. Sausje van sour cream (had geen yoghurt in huis), limoensap, sjalotje, komijn, pietsie kerriepoeder, peper, zout en veel koriander en lente-ui.

[ Bericht 1% gewijzigd door RobinOok op 16-05-2016 17:50:41 ]
  maandag 16 mei 2016 @ 14:29:47 #47
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_162243601
Vooral dat broodje ziet er erg lekker uit. :9
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_162247439
Vooral die lamsschouder ziet er geweldig uit :9~
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  maandag 16 mei 2016 @ 17:50:23 #49
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_162248513
Haha, smaken verschillen. :)
Thanks.
  woensdag 18 mei 2016 @ 20:09:12 #50
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_162304424
Ja, lamsschouder. Eén keer gemaakt, lang gestoofd op lage temperatuur. Zó lekker. De mijne stond er niet zo lang in als de jouwe, dus dit moet helemaal om je vingers bij af te likken zijn geweest. :9~

Vorige week zelf nog vegetarische pitza's gemaakt met leftovers uit de vriezer en koelkast.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')