Een van de weinige mensen die op een bestaansminimum zitten? Ben jij wel helemaal van deze wereld?quote:Op zondag 9 oktober 2016 22:35 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
een van de weinige mensen is die echt op een bestaansminimum zitten mijn excuses.
Stel je niet zo aan zeg.quote:Op zondag 9 oktober 2016 23:02 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Een van de weinige mensen die op een bestaansminimum zitten? Ben jij wel helemaal van deze wereld?
Concur, slechte hygiene, koelkast te warm, niet regelmatig schoongemaaktquote:Op zondag 9 oktober 2016 19:26 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Er zijn een aantal micro-organismen waar wij erg ziek van kunnen worden. Salmonella is er een van. Maar bacillus cereus kan voor heel nare dingen zorgen, evenals listeria, campylobacter. Van bijna alle krijg je buikpijn en enzo.
Cereus groeit goed op die meerdere keren opgewarmde rijst... Of pasta. Dus dat is het meestal.
Die andere dingen kun je van rauwe producten krijgen. Maar ook gewoon van slechte hygiëne. Ik denk dat dat laatste veel meer ziekte veroorzaakt dan een verdwaalde bacterie in rauw ei of rauwmelkse kaas.
Misschien zijn de schimmels wel veel gevaarlijker. Die gifstoffen zijn echt naar. Alleen krijg je er vaak op termijn kanker van.. Dat merk je niet als je iets eet.
Geen Piet, wel iemand anders.quote:Op zondag 9 oktober 2016 19:13 schreef fespo het volgende:
bedankt.
Piet of iemand anders nog een leuk idee voor een Belgisch dessert en/of voorgerecht?
Jeroen Meus, ook zo een schatje, dagelijkse kost zit inmiddels ver over de duizend afleveringenquote:Op maandag 10 oktober 2016 12:21 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Geen Piet, wel iemand anders.
Zoek eens op 'dagelijkse kost'. Database is inmiddels wel enorm geworden. Bord vol inspiratie, zeg maar.
Het beste van dat programma vind ik dat Jeroen geen moeilijk verkrijgbare ingrediënten gebruikt en de technieken basic.quote:Op maandag 10 oktober 2016 12:26 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jeroen Meus, ook zo een schatje, dagelijkse kost zit inmiddels ver over de duizend afleveringen
Mja, als ik kijk naar de kwaliteit van het vlees wat hij gebruikt zou ik niet zeggen dat hij geen moeilijk verkrijgbare ingredienten gebruiktquote:Op maandag 10 oktober 2016 12:29 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Het beste van dat programma vind ik dat Jeroen geen moeilijk verkrijgbare ingrediënten gebruikt en de technieken basic.
En hij is ook gewoon heel prettig om naar te kijkenquote:Op maandag 10 oktober 2016 12:29 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Het beste van dat programma vind ik dat Jeroen geen moeilijk verkrijgbare ingrediënten gebruikt en de technieken basic.
Jep, en hij legt goed uit, heeft oprechte liefde voor mooie ingredienten en eten. En belangrijkste is, hij kan echt vreselijk goed koken, itt tot mensen als Jamie Oliver en Joop Braakhekke vooralquote:Op maandag 10 oktober 2016 12:32 schreef Molo het volgende:
[..]
En hij is ook gewoon heel prettig om naar te kijken
Zou er bijna hommel van worden. Heerlijke tv.quote:Op maandag 10 oktober 2016 12:26 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jeroen Meus, ook zo een schatje, dagelijkse kost zit inmiddels ver over de duizend afleveringen
zouten, peperen en bloemen.quote:Op maandag 10 oktober 2016 18:23 schreef Kaas- het volgende:
Piet, hoe bak ik vanavond een scholfilet op de lekkerste wijze?
Kun je bij schol die grijs/oranje huid gewoon opeten?quote:Op maandag 10 oktober 2016 18:47 schreef Pietverdriet het volgende:
Gaat beter met een hele schol trouwens.
Hele schol met spekjes ipv peterselie is ook erg lekker
Lekker als die krokant gebakken is.quote:Op maandag 10 oktober 2016 18:52 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Kun je bij schol die grijs/oranje huid gewoon opeten?
Top. Een hele schol is een stuk goedkoper als een gefileerde Fileren lukt wel maar vel verwijderen lijkt me lastig.quote:Op maandag 10 oktober 2016 18:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Lekker als die krokant gebakken is.
Zo had ik mijn tongetjes gisteren <3quote:Op maandag 10 oktober 2016 18:46 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
zouten, peperen en bloemen.
Peterselie snijden
Geklaarde Boter (geen margarine) in koekenpan verhitten, vis erin bakken en uit de pan nemen, peterselie in de boter doen en kort bakken, over de vis geven, wat citroensap erover.
Bedankt.quote:Op maandag 10 oktober 2016 18:46 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
zouten, peperen en bloemen.
Peterselie snijden
Geklaarde Boter (geen margarine) in koekenpan verhitten, vis erin bakken en uit de pan nemen, peterselie in de boter doen en kort bakken, over de vis geven, wat citroensap erover.
Heerlijk. Klassiek en simpel.quote:Op maandag 10 oktober 2016 18:46 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
zouten, peperen en bloemen.
Peterselie snijden
Geklaarde Boter (geen margarine) in koekenpan verhitten, vis erin bakken en uit de pan nemen, peterselie in de boter doen en kort bakken, over de vis geven, wat citroensap erover.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |