Ja, het is nu echt haar kracht terwijl het eigenlijk toch ook een zwakte is. Maar ze maakt alles er nu zo lekker uniek en fusion mee dat de jury het blijft waarderen. Ze zal er zeker goed genoeg mee zijn om er een leuke menukaart of zelfs een kookboek van te maken, maar voor een programma waarin je juist van alles iets moet kunnen komt ze er echt opvallend makkelijk mee weg. Gary kreeg vorig jaar nog weleens een opmerking erover, maar zij echt alleen complimenten.quote:Op maandag 18 april 2016 13:14 schreef -0- het volgende:
[..]
Valt mij ook op inderdaad. Ik vind dat ook een taak van de jury dat die iemand meer moeten verplichten uit die comfortzone te komen. Gewoon door in de beoordeling eens rekening er mee te gaan houden dat er ook wel enige afwisseling en durf in moet zitten.
Het ´exotische´ van een Oosterse keuken lijkt bij voorbaat al enige indruk (en dus bonuspunten) te maken bij de jury.
Ik ook. Vind haar ook wel leuk. ( Alleen erger ik me nog steeds dood aan dat ik niet weet waar ik haar van ken hahah) Verder denk ik Luuk of Doree.quote:
Die Gerlach dan ;p niet eens weten hoe te panerenquote:Op maandag 18 april 2016 18:31 schreef Tim86 het volgende:
Snap nog steeds niet hoe die Bart ooit mee heeft kunnen doen. Kon nog geen ei bakken
Denk dat er gewoon weinig mensen zich hebben opgegeven. Weet niet of er regelmatig vrij genomen moet worden, maar dat gaat natuurlijk niet even makkelijkquote:Op maandag 18 april 2016 18:31 schreef Tim86 het volgende:
Snap nog steeds niet hoe die Bart ooit mee heeft kunnen doen. Kon nog geen ei bakken
true..maar tochquote:Op maandag 18 april 2016 18:32 schreef franklop het volgende:
[..]
Denk dat er gewoon weinig mensen zich hebben opgegeven. Weet niet of er regelmatig vrij genomen moet worden, maar dat gaat natuurlijk niet even makkelijk
Tosti'squote:Op maandag 18 april 2016 18:33 schreef Tim86 het volgende:
[..]
true..maar toch
Misschien 1 leuke signature dish.
Eerder een hamburger denk, wat dat kent ze.quote:Op maandag 18 april 2016 18:35 schreef franklop het volgende:
Zou Sjanna er proberen wat groots van te maken?
quote:Op maandag 18 april 2016 18:36 schreef roos85 het volgende:
[..]
Eerder een hamburger denk, wat dat kent ze.
Die gaat een tuintje maken.quote:Op maandag 18 april 2016 18:35 schreef franklop het volgende:
Zou Sjanna er proberen wat groots van te maken?
quote:Op maandag 18 april 2016 18:48 schreef franklop het volgende:
Mai met een hamburger groentjesburgertje
Ze weten niet wat ze willen iddquote:Op maandag 18 april 2016 18:52 schreef franklop het volgende:
Mogen ze groentjes zeggen, zeggen ze groenten
Ze doen iedere dag aan andersomdag.quote:Op maandag 18 april 2016 18:52 schreef franklop het volgende:
Mogen ze groentjes zeggen, zeggen ze groenten
dat ze niet kunnen zien waarmee de rest mag kan koken. Kunnen dus nog niks plannenquote:
Ja ik was niet aan het opletten en opeens zie ik ze met die blinddoeken ;pquote:
Ik snap hem.quote:Op maandag 18 april 2016 18:59 schreef franklop het volgende:
[..]
dat ze niet kunnen zien waarmee de rest mag kan koken. Kunnen dus nog niks plannen
Gister toevallig weer gemaakt. Met prei en spekjesquote:Op maandag 18 april 2016 18:59 schreef franklop het volgende:
Risotto, lang geleden dat ik dat op heb
Oh wow dat is de eerste keer dat ze zoiets doen, heb wel vaker gezien dat iemand eerder mocht beginnen (in andere MC's) daar konden ze gewoon nadenken.quote:Op maandag 18 april 2016 18:59 schreef franklop het volgende:
[..]
dat ze niet kunnen zien waarmee de rest mag kan koken. Kunnen dus nog niks plannen
Wel een goed idee van ze. Anders wel makkelijk dat ze 10 minuten hebben om een gerecht te verzinnen.quote:Op maandag 18 april 2016 19:04 schreef Karina het volgende:
[..]
Oh wow dat is de eerste keer dat ze zoiets doen, heb wel vaker gezien dat iemand eerder mocht beginnen (in andere MC's) daar konden ze gewoon nadenken.
Zeker. Ik zag toevallig vanmiddag Topchefs (of zo zag maar een klein stukje) waarbij een groepje 10 minuten later moest beginnen met boodschappen doen, dat was op zich niet eens een nadeel want zij konden precies uitkienen wie/waar/wat ging halen in de supermarkt. De andere groepjes renden meteen de winkel in als een kip zonder kop.quote:Op maandag 18 april 2016 19:05 schreef LPFAN het volgende:
[..]
Wel een goed idee van ze. Anders wel makkelijk dat ze 10 minuten hebben om een gerecht te verzinnen.
Hmm ja idd. Vind ik juist meer een voordeel dan.quote:Op maandag 18 april 2016 19:07 schreef Karina het volgende:
[..]
Zeker. Ik zag toevallig vanmiddag Topchefs (of zo zag maar een klein stukje) waarbij een groepje 10 minuten later moest beginnen met boodschappen doen, dat was op zich niet eens een nadeel want zij konden precies uitkienen wie/waar/wat ging halen in de supermarkt. De andere groepjes renden meteen de winkel in als een kip zonder kop.
Niet als je van begin af aan ook nog bouillon moet maken tochquote:Op maandag 18 april 2016 19:12 schreef LPFAN het volgende:
Je hebt 40 minuten Sjanna en risotto duurt 20 minuten. Tijd zat dus.
Als je dat idd in een snelkookpan doet, is het zo klaar.quote:Op maandag 18 april 2016 19:12 schreef franklop het volgende:
[..]
Niet als je van begin af aan ook nog bouillon moet maken toch
Luuk zegt het alquote:Op maandag 18 april 2016 19:15 schreef franklop het volgende:
Maar niemand die wat anders dan Risotto gemaakt heeft dus. Apart, want dat kon wel toch
IS HET DE SPANNINGquote:Op maandag 18 april 2016 19:20 schreef LPFAN het volgende:
Waarom is risotto toch zo moeilijk bij die programma's.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
quote:Op maandag 18 april 2016 19:20 schreef franklop het volgende:
[..]
IS HET DE SPANNINGSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nier gezocht!
https://www.facebook.com/share/p/1ALqaWDfeh/
Ik heb het nog nooit gemaakt maar het LIJKT niet zo moeilijk eigenlijk. Vooral een geduldwerkje.quote:Op maandag 18 april 2016 19:21 schreef LPFAN het volgende:
Heb echt nog nooit last gehad van niet gare risotto.
Dat is het idd ook. 20 minuten roeren en vocht blijven toevoegen tot het gaar is, meer is het eigenlijk niet.quote:Op maandag 18 april 2016 19:22 schreef Karina het volgende:
[..]
Ik heb het nog nooit gemaakt maar het LIJKT niet zo moeilijk eigenlijk. Vooral een geduldwerkje.
Nee ik heb het restje van vandaagquote:
Haha ja bedoelde het programma :pquote:Op maandag 18 april 2016 19:28 schreef franklop het volgende:
[..]
Nee ik heb het restje van vandaag
Of bedoelde je de mensen bij Masterchef?
Jah idd, valt erg opquote:Op maandag 18 april 2016 19:28 schreef zoem het volgende:
Leuk dat de camera de winnares alvast verklapt
Idd. Jelle zijn rijst was ook niet gaar.quote:Op maandag 18 april 2016 19:29 schreef Karina het volgende:
Als het matig was hadden ze gewoon maar 1 persoon naar de vide moeten sturen.
Terwijl hij er zelf zo van overtuigd wasquote:Op maandag 18 april 2016 19:30 schreef LPFAN het volgende:
[..]
Idd. Jelle zijn rijst was ook niet gaar.
Haha jaquote:Op maandag 18 april 2016 19:41 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Terwijl hij er zelf zo van overtuigd was
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |