Nee, zo een:quote:Op vrijdag 2 september 2016 17:40 schreef oh-oh het volgende:
Is dat zo een airfryer? Daar maken mensen elke dag patat en snacks in en dan is het in ene wel gezond toch?
ooh, vanalles, vlees, kip, stokbrood, vis, frietenquote:Op vrijdag 2 september 2016 17:21 schreef Lienekien het volgende:
Wat maak je gewoonlijk klaar in die air grill?
Goed planquote:Op vrijdag 2 september 2016 11:26 schreef pandora54 het volgende:
Over een poosje weer erwtensoep uit de sc. Ik verheug me nu al
Afdekken met aluminiumfolie helpt meestal wel tegen verbranden van de bovenkant.quote:Op vrijdag 2 september 2016 17:46 schreef THEFXR het volgende:
[..]
ooh, vanalles, vlees, kip, stokbrood, vis, frieten
dat probeer ik de volgende keer eens, kan ik ook de temp wat hoger zettenquote:Op vrijdag 2 september 2016 18:14 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Afdekken met aluminiumfolie helpt meestal wel tegen verbranden van de bovenkant.
Het is volgens die mensen wel vetvrij jaquote:Op vrijdag 2 september 2016 17:40 schreef oh-oh het volgende:
Is dat zo een airfryer? Daar maken mensen elke dag patat en snacks in en dan is het in ene wel gezond toch?
Wat mij betreft moet iedereen zelf weten wat ze in de koekert gooien. Moet altijd zo lachen om de reacties in die FB groep dat dingen weer sneller gaar/klaar zijn op fornuisquote:Op vrijdag 2 september 2016 20:20 schreef Sorella het volgende:
Wat maakt het nu uit of iemand een alu bakje vis, fudge, brood, appelmoes of lasagna in de cooker wil maken om het uit te proberen. Met uitproberen zijn de raarste, lekkerste, vieste, beste etc. dingen uitgevonden
P.s. 1 keer erwtensoep in de slowcooker gemaakt en dat was ook meteen de laatste keer niet omdat het vies was maar meer omdat die stomme erwten niet gaar werden en ja meer als 8 uur geslowcooked.
ben je eruit gegooid?quote:Op vrijdag 2 september 2016 20:28 schreef Lienekien het volgende:
Ik zou de spliterwten er ook niet zo gauw weer rauw in doen. Voordeel van in de slowcooker maken vind ik wel dat het niet aankoekt als je er erwtensoep in maakt.
Lasagne uit de sc was vies. Ik mis die FB-groep echt niet.
Nee, zelf eruit gestapt. Ik trok al die flauwekul niet meer.quote:
de ketjap en tomaat geven in dit geval al wat vocht. Een klein scheutje water of vocht is al genoeg. Met meer word het vaak snel waterig in de slowcooker. Er verdampt bijna niets.quote:Op zaterdag 3 september 2016 12:36 schreef Manke het volgende:
Ok
Bedankt voor de tip, ga ik ook proberen.
Kan dat wel, slowcooken zonder water?
Ik snap jequote:Op zaterdag 3 september 2016 07:30 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Nee, zelf eruit gestapt. Ik trok al die flauwekul niet meer.
heeeel slowquote:Op zaterdag 3 september 2016 20:34 schreef Molo het volgende:
Gewoon zulke mensen langzaam in hun eigen sop laten gaar koken
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |