Ik heb 'm uiteindelijk gevonden in een toko. Eerst chiliflakes en knoflook gebruikt. Ik zag laatst bij de AH ook chili-knoflook saus. Geen idee meer wel merk.quote:Op donderdag 21 april 2016 07:37 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Wat voor chili-knoflooksaus heb je gebruikt?
Ik duik de aziatische supermarkt weer eens in!quote:Op donderdag 21 april 2016 08:53 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik heb 'm uiteindelijk gevonden in een toko. Eerst chiliflakes en knoflook gebruikt. Ik zag laatst bij de AH ook chili-knoflook saus. Geen idee meer wel merk.
T is wel verhipte scherp. Ik had de eerste keer, onder het motto, ik hou wel van pittig, 1 theelepel gedaan. De saus heb ik weggegooid voordat ik het in de cooker deed.
Laatst ook een beetje aan een collega mee gegeven, omdat je maar zo weinig nodig hebt. Zijn vrouw wist het niet, nam een likje, t was heel heel zielig zei hij
Yup. Dat is de vriezer in gegaan en daarna weer opgewarmd. Ging gewoon goed Wel goed door laten warmen elke keer.quote:Op maandag 11 april 2016 19:38 schreef Kaatje1 het volgende:
Jij had laatst kip in mosterdsaus gemaakt, heel veel toch? Heb je dat in de vriezer gedaan en zo ja, al weer gegeten? Hoe was dat?
Net even bij de AH gekeken, daar is het merk lee kum kee, maar staat er niet op dat het heet is. Op mijn potje nog wel extra erop sambal thailand heet (understatement)quote:Op donderdag 21 april 2016 08:59 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Ik duik de aziatische supermarkt weer eens in!
Kip met hoisin vind ik wel een succes, dus ben hier ook wel benieuwd naar.
Ik ben gewaarschuwd.quote:Op donderdag 21 april 2016 20:23 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Net even bij de AH gekeken, daar is het merk lee kum kee, maar staat er niet op dat het heet is. Op mijn potje nig wesambal thailand heet (understatement)
Omdat je soms juist hele langzame garing wilt hebben zoals bij rundvlees.quote:Op maandag 2 mei 2016 23:54 schreef THEFXR het volgende:
weten jullie of er gerechten zijn die alleen op stand 1 mogen?
stand 2 is altijd sneller, dus waarom zou je 1 nog gebruiken?
Precies. Als je altijd op standje "turbo" slowcookt kan je net zo goed een pan pakkenquote:Op maandag 2 mei 2016 23:57 schreef Molo het volgende:
[..]
Omdat je soms juist hele langzame garing wilt hebben zoals bij rundvlees.
wattage verbruik kan toch ook een reden voor stand 2 zijn, bij 1 verbruik je meerquote:Op maandag 2 mei 2016 23:58 schreef CrashO het volgende:
[..]
Precies. Als je altijd op standje "turbo" slowcookt kan je net zo goed een pan pakken
Stand 1 is low of high? Low verbruikt toch minder?quote:Op dinsdag 3 mei 2016 00:10 schreef THEFXR het volgende:
[..]
wattage verbruik kan toch ook een reden voor stand 2 zijn, bij 1 verbruik je meer
dat zou kunnen, maar die staat dan ook dubbele uren aan tov 2quote:Op dinsdag 3 mei 2016 00:21 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Stand 1 is low of high? Low verbruikt toch minder?
Hier een berekening.quote:Op dinsdag 3 mei 2016 00:37 schreef THEFXR het volgende:
[..]
dat zou kunnen, maar die staat dan ook dubbele uren aan tov 2
http://benopweg.blogspot.(...)-behulp-van-een.htmlquote:Even uitrekenen. Een slowcooker heeft twee standen. High en Low. High gebruikt ongeveer 250 watt en je eten is in 4 uur klaar.
Low gebruikt ongeveer 65 watt en je eten is in 6-8 uur klaar.
Dus
low: 6x65= 390 wattuur.
high: 4x250 = 1000 wattuur.
mmm, zeer verrassendquote:Op dinsdag 3 mei 2016 00:42 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Hier een berekening.
[..]
http://benopweg.blogspot.(...)-behulp-van-een.html
lol, ik maak me ook niet druk erom, wilde gewoon de wattages weten.quote:Op dinsdag 3 mei 2016 00:41 schreef Molo het volgende:
Ik heb me echt nog noooooit druk gemaakt om het verbruik van mijn slowcooker... dan ben je écht een schraper hoor
Nee, natuurlijk niet.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |