Maar Koeman is dan ook geen topkok die normaliter conserven afbrandt.quote:Op woensdag 10 februari 2016 19:32 schreef H0D3NPYL het volgende:
Terechte klacht wel. Zal ook wel goed verdienen. Koeman deed hetzelfde.
Koeman heeft alleen niks met koken te maken. Tevens is Den Blijker een heel vervelend figuur. Net zoals die Julius, dat holmaatje van Kranenborg.quote:Op woensdag 10 februari 2016 19:32 schreef H0D3NPYL het volgende:
Terechte klacht wel. Zal ook wel goed verdienen. Koeman deed hetzelfde.
Moet ie een pruik dragenquote:Op woensdag 10 februari 2016 19:34 schreef Gary_Oak het volgende:
Hij is sowieso nogal een wannabe van Gordon Ramsay.
Die onwijs dikke is Julius toch?quote:Op woensdag 10 februari 2016 19:36 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Koeman heeft alleen niks met koken te maken. Tevens is Den Blijker een heel vervelend figuur. Net zoals die Julius, dat holmaatje van Kranenborg.
Ja. Een zogenaamde 'kok' met een heel slecht 'restaurant'. Hele vervelende arrogante mongool die daar helemaal geen reden toe heeft gezien de kwaliteit van zijn kut'restaurant'.quote:Op woensdag 10 februari 2016 19:53 schreef H0D3NPYL het volgende:
[..]
Die onwijs dikke is Julius toch?
Koeman verdient toch sowieso al miljoenen? Dan moeten die chappies bij hak inderdaad wel heel veel betalen.quote:Op woensdag 10 februari 2016 19:32 schreef H0D3NPYL het volgende:
Terechte klacht wel. Zal ook wel goed verdienen. Koeman deed hetzelfde.
En smerig dat het is!quote:Op woensdag 10 februari 2016 19:58 schreef Mylene het volgende:
Dan heb je zijn producten bij de Action nog niet gezien, sausjes en andere kant en klare rommel.
[ afbeelding ]
Dit is niet het enige.
Ja, maar dan moet je nog van alles ermee doen wat uiteindelijk als resultaat heeft dat je hetzelfde hebt als die pot/zak die je koopt.quote:Op woensdag 10 februari 2016 19:44 schreef Fer het volgende:
Kun je witte bonen en bonenmixen vers kopen dan?
Nee, die groeien zo in de weckpot.quote:Op woensdag 10 februari 2016 19:44 schreef Fer het volgende:
Kun je witte bonen en bonenmixen vers kopen dan?
Jaspers staat natuurlijk wel bekend om zijn voorliefde voor sausjes.quote:Op woensdag 12 juli 2017 12:53 schreef Karina het volgende:
Zijn collega Julius Jaspers maakt tegenwoordig reclame voor remia fritessaus. Ook hij heeft blijkbaar geld nodig.
Wat blijkt? Herman = hypocriet.quote:Op woensdag 10 februari 2016 19:29 schreef OkkieTrooy het volgende:
Staat ie vervolgens doodleuk midden in een akkerland reclame te maken voor een conservenboer. Dat is toch de vijand?
GEEF ME SAUS!quote:Op woensdag 12 juli 2017 12:56 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Jaspers staat natuurlijk wel bekend om zijn voorliefde voor sausjes.
Dat wel ja, maar volgens mij dan vooral om zelfgemaakte.quote:Op woensdag 12 juli 2017 12:56 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Jaspers staat natuurlijk wel bekend om zijn voorliefde voor sausjes.
quote:
Hij moet wel naast zijn RTL contract want geld verdienen met Las Palmas doet hij al jaren niet meer. Daarbij is Las Palmas allang niet meer alleen van hem. Herman verdiend nu zijn centjes met zijn RTL contract en zijn branding gedoe zoals dit.quote:Op woensdag 10 februari 2016 19:32 schreef H0D3NPYL het volgende:
Terechte klacht wel. Zal ook wel goed verdienen. Koeman deed hetzelfde.
Sterker nog: Gordon Ramsay was ooit in Nederland en die vertelde in een talkshow ( ik dacht bij Jensen op de bank) dat hij een enkele top chef had bezocht tijdens zijn bezoek en prees Johnie de Boer met de woorden: "amazing chef". Toen Jensen naar Herman den Blijker vroeg (tot 2x toe) zei Gordon dat hij hem niet kende ( tuurlijk wist hij wel wie Herman was maar een copycat gaat noemen past hem niet)quote:Op woensdag 10 februari 2016 19:34 schreef Gary_Oak het volgende:
Hij is sowieso nogal een wannabe van Gordon Ramsay.
Fijne kick Imcaquote:Op woensdag 12 juli 2017 12:53 schreef Karina het volgende:
Zijn collega Julius Jaspers maakt tegenwoordig reclame voor remia fritessaus. Ook hij heeft blijkbaar geld nodig.
Owquote:
Zo hey, wat boeiend.quote:Op woensdag 12 juli 2017 13:14 schreef Iwanius het volgende:
[..]
[..]
Hij moet wel naast zijn RTL contract want geld verdienen met Las Palmas doet hij al jaren niet meer. Daarbij is Las Palmas allang niet meer alleen van hem. Herman verdiend nu zijn centjes met zijn RTL contract en zijn branding gedoe zoals dit.
[..]
Sterker nog: Gordon Ramsay was ooit in Nederland en die vertelde in een talkshow ( ik dacht bij Jensen op de bank) dat hij een enkele top chef had bezocht tijdens zijn bezoek en prees Johnie de Boer met de woorden: "amazing chef". Toen Jensen naar Herman den Blijker vroeg (tot 2x toe) zei Gordon dat hij hem niet kende ( tuurlijk wist hij wel wie Herman was maar een copycat gaat noemen past hem niet)
Daarnaast heeft Herman op kookgebied nog maar 1 culinaire 'vriend' en dat is die 'Bolle" Ze worden beiden ook in Rotterdam door andere chefkoks met de nek aangekeken op culinair gebied. Misschien is het niet opgevallen maar als er grote culinaire zaken in Rotterdam op stapel staan zie je ook altijd alle andere chefkoks bij elkaar en wie ontbreken er steenvast? Den Blijker en Geurds. En dat heeft niet als reden dat ze het te druk hebben of dat andere koks jaloers op hun zijn zoals ze soms zelfs beweren, maar gewoon omdat men ze uitkotst.in de Maasstad omdat ze nog altijd het hardst screeuwen dat zij de enige top chefkoks van Zuid-Holland zijn maar al een tijd niks gepresteerd hebben en culinair gewoon stil staan in hun ontwikkeling.
Maar naar buiten toe is alles in de media "pais en vree."
Dit. Even de broek omlaag en bukken voor de kapitalist, maar daarna lachend kijken naar je bankrekening.quote:Op woensdag 10 februari 2016 20:41 schreef Enix het volgende:
Ach ja, alles voor het geld. En geef hem eens ongelijk.
Ditquote:Op woensdag 12 juli 2017 21:28 schreef Aiciu het volgende:
Conservenvoer is voor mensen die niet van lekker eten houden, daarom is het onder Nederlanders zo populair.
De rest van de wereld zet er z'n bek niet op, maar in Nederland moet je echt je best doen om die rommel niet te kopen, aangezien verse producten zeer schaars zijn.
Daarom gewoon op de markt groente kopen en niet in de conservensupermarkt waar je jezelf een ziekte aankoopt met al dat vergif wat daarin dat "eten" zit.
Zegt iemand die alleen maar pasta eetquote:Op woensdag 12 juli 2017 21:28 schreef Aiciu het volgende:
Conservenvoer is voor mensen die niet van lekker eten houden, daarom is het onder Nederlanders zo populair.
De rest van de wereld zet er z'n bek niet op, maar in Nederland moet je echt je best doen om die rommel niet te kopen, aangezien verse producten zeer schaars zijn.
Daarom gewoon op de markt groente kopen en niet in de conservensupermarkt waar je jezelf een ziekte aankoopt met al dat vergif wat daarin dat "eten" zit.
Jij hebt ergens een webcam in de keuken gehangen?quote:Op woensdag 12 juli 2017 21:50 schreef Plompzakker het volgende:
[..]
Zegt iemand die alleen maar pasta eet
Niet zeggen tegen je moeder hequote:Op woensdag 12 juli 2017 21:57 schreef Aiciu het volgende:
[..]
Jij hebt ergens een webcam in de keuken gehangen?
Aiciu, altijd ruziesquote:Op woensdag 12 juli 2017 22:02 schreef Aiciu het volgende:
[..]
Kom in mn gezicht stoer doen dan kanker nerdje.
Hij is toch een bitch. Altijd een grote bek, maar nooit adres geven.quote:
Ja echt hequote:Op woensdag 12 juli 2017 22:05 schreef Aiciu het volgende:
[..]
Hij is toch een bitch. Altijd een grote bek, maar nooit adres geven.
quote:Op woensdag 12 juli 2017 21:02 schreef WammesWaggel het volgende:
En altijd maar voor zijn programma slecht lopende restaurants redden terwijl zijn eigen tenten massaal failliet gingen.
Met vele rondingen.quote:Op vrijdag 14 juli 2017 10:44 schreef bakfietsmoeder het volgende:
Den Blijker is een echt alfamannetje![]()
quote:Op woensdag 12 juli 2017 13:14 schreef Iwanius het volgende:
[..]
[..]
Hij moet wel naast zijn RTL contract want geld verdienen met Las Palmas doet hij al jaren niet meer. Daarbij is Las Palmas allang niet meer alleen van hem. Herman verdiend nu zijn centjes met zijn RTL contract en zijn branding gedoe zoals dit.
[..]
Sterker nog: Gordon Ramsay was ooit in Nederland en die vertelde in een talkshow ( ik dacht bij Jensen op de bank) dat hij een enkele top chef had bezocht tijdens zijn bezoek en prees Johnie de Boer met de woorden: "amazing chef". Toen Jensen naar Herman den Blijker vroeg (tot 2x toe) zei Gordon dat hij hem niet kende ( tuurlijk wist hij wel wie Herman was maar een copycat gaat noemen past hem niet)
Daarnaast heeft Herman op kookgebied nog maar 1 culinaire 'vriend' en dat is die 'Bolle" Ze worden beiden ook in Rotterdam door andere chefkoks met de nek aangekeken op culinair gebied. Misschien is het niet opgevallen maar als er grote culinaire zaken in Rotterdam op stapel staan zie je ook altijd alle andere chefkoks bij elkaar en wie ontbreken er steenvast? Den Blijker en Geurds. En dat heeft niet als reden dat ze het te druk hebben of dat andere koks jaloers op hun zijn zoals ze soms zelfs beweren, maar gewoon omdat men ze uitkotst.in de Maasstad omdat ze nog altijd het hardst screeuwen dat zij de enige top chefkoks van Zuid-Holland zijn maar al een tijd niks gepresteerd hebben en culinair gewoon stil staan in hun ontwikkeling.
Maar naar buiten toe is alles in de media "pais en vree."
Ik dacht dat jij en de Bolle de beste vrienden waren? Altijd samen drinken, een extra grote berg speciaal voor jou klaargemaakt voer. Alles 10x uitvragen. Samen nog wat nakeuvelen in een gesloten restaurant? Watskeburt Iwan?quote:Op woensdag 12 juli 2017 13:14 schreef Iwanius het volgende:
Daarnaast heeft Herman op kookgebied nog maar 1 culinaire 'vriend' en dat is die 'Bolle" Ze worden beiden ook in Rotterdam door andere chefkoks met de nek aangekeken op culinair gebied. Misschien is het niet opgevallen maar als er grote culinaire zaken in Rotterdam op stapel staan zie je ook altijd alle andere chefkoks bij elkaar en wie ontbreken er steenvast? Den Blijker en Geurds. En dat heeft niet als reden dat ze het te druk hebben of dat andere koks jaloers op hun zijn zoals ze soms zelfs beweren, maar gewoon omdat men ze uitkotst.in de Maasstad omdat ze nog altijd het hardst screeuwen dat zij de enige top chefkoks van Zuid-Holland zijn maar al een tijd niks gepresteerd hebben en culinair gewoon stil staan in hun ontwikkeling.
Maar naar buiten toe is alles in de media "pais en vree."
Doe ontbijt elke ochtend met een schaaltje mayo #viesdikquote:Op woensdag 12 juli 2017 12:53 schreef Karina het volgende:
Zijn collega Julius Jaspers maakt tegenwoordig reclame voor remia fritessaus. Ook hij heeft blijkbaar geld nodig.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |