SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Bereiding:
dop de sperzieboontjes en snij ze doormidden. Kook in de kookpan water en doe vervolgens de boontjes hierin en kook ze 5 minuten.
Bak ondertussen de kipblokjes in een wok met 2 eetlepels olijfolie.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Als de kip gebakken is, zet je het vuur laag en voeg je de 200 ml water en de inhoud van het bakje Ajam Smoor erbij. Laat dit vervolgens zachtjes pruttelen tot het "sap" de gewenste dikte heeft.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Als de boontjes zijn afgegoten doe je deze in de wok met 2 eetlepels olijfolie en wok je dit even ongeveer 2 a 3 minuten. (Vergeet je niet ondertussen de kip in de gaten te houden en even te roeren?) Doe vervolgens 200 ml water bij de boontjes en de inhoud van het bakje Sajoer Boontjes en roer goed door. (Doe de kip ook nog maar eens doorroeren/omscheppen)SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Goed.... de kipprut en boontjesprut zijn dan lekker gekruid dus zet je het vuur uit en zet je de magnetron rijst in de magnetron op 700 watt 1 minuut. In de tussentijd zet je een bord klaar en roer je nog een laatste maal door zowel de kip als boontjes prut.
Serveer de rijst, boontjes, kip en atjar op het bord en eet smakelijk.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.The reward of a thing well done is to have done it.
Spelfouten en dialect daargelaten
Dat ik open, eerlijk en aardig ben, wil nog niet zeggen dat ik verliefd op je benzaterdag 6 februari 2016 @ 15:35:42 #102chufi
Hace frio o no?Ik had ze natuurlijk ook als 2 filets in pak moeten showen.. Zo is het verwarrend met 1 half voorbereid produktquote:Op zaterdag 6 februari 2016 15:31 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Zat ook al te kijken. Leken wel appelpartjes of zo.zaterdag 6 februari 2016 @ 15:37:06 #103FANN
quote:Op zaterdag 6 februari 2016 15:35 schreef Mickeys het volgende:
Ingrediënten:
500 gram sperziebonen (verse want het moet wel knapperig blijven)
400 gram kipfilet in blokjes
magnetron rijst (Ik heb van die 1 minuut dingen genomen)
Atjar
Ajam Smoor
Sajoer boontjes
2 x 200 ml water
Olijfolie
Hulp attributen:
Kookpan
2 x wok (ik had zelf een 1-persoons hapjes pannetje en 1-persoons wokje)
SpatelsSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Bereiding:
dop de sperzieboontjes en snij ze doormidden. Kook in de kookpan water en doe vervolgens de boontjes hierin en kook ze 5 minuten.
Bak ondertussen de kipblokjes in een wok met 2 eetlepels olijfolie.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Als de kip gebakken is, zet je het vuur laag en voeg je de 200 ml water en de inhoud van het bakje Ajam Smoor erbij. Laat dit vervolgens zachtjes pruttelen tot het "sap" de gewenste dikte heeft.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Als de boontjes zijn afgegoten doe je deze in de wok met 2 eetlepels olijfolie en wok je dit even ongeveer 2 a 3 minuten. (Vergeet je niet ondertussen de kip in de gaten te houden en even te roeren?) Doe vervolgens 200 ml water bij de boontjes en de inhoud van het bakje Sajoer Boontjes en roer goed door. (Doe de kip ook nog maar eens doorroeren/omscheppen)SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Goed.... de kipprut en boontjesprut zijn dan lekker gekruid dus zet je het vuur uit en zet je de magnetron rijst in de magnetron op 700 watt 1 minuut. In de tussentijd zet je een bord klaar en roer je nog een laatste maal door zowel de kip als boontjes prut.
Serveer de rijst, boontjes, kip en atjar op het bord en eet smakelijk.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.zaterdag 6 februari 2016 @ 15:38:00 #104FANN
Die boontjes ga ik proberen, met mijn eigen rijst en kipzaterdag 6 februari 2016 @ 15:39:09 #105Mickeys
Mickeys is een zij!quote:Op zaterdag 6 februari 2016 15:38 schreef FANN het volgende:
Die boontjes ga ik proberen, met mijn eigen rijst en kipThe reward of a thing well done is to have done it.
Spelfouten en dialect daargelaten
Dat ik open, eerlijk en aardig ben, wil nog niet zeggen dat ik verliefd op je benzaterdag 6 februari 2016 @ 15:44:00 #107Lucky2Bastard
MaryMouseOh mens, wat lekker weer! Ligt prachtig op het bord zeg. Aardig klusje geweest ook. Rijst zal ik een gewone soort voor moeten nemen, want geen magnetron en bij je kokos recept waren ook boontjes nodig. Daar kocht ik zo'n duo verpakking voor, dus er staat hier nog een potje. Haha, lekker niet doppen!quote:Op zaterdag 6 februari 2016 15:35 schreef Mickeys het volgende:
Ingrediënten:
500 gram sperziebonen (verse want het moet wel knapperig blijven)
400 gram kipfilet in blokjes
magnetron rijst (Ik heb van die 1 minuut dingen genomen)
Atjar
Ajam Smoor
Sajoer boontjes
2 x 200 ml water
OlijfolieL2B's Mixcloudzaterdag 6 februari 2016 @ 15:44:13 #108FANN
ik heb het recept gekopieerd, maar wanneer weet ik niet hoorquote:zaterdag 6 februari 2016 @ 15:45:49 #110Mickeys
Mickeys is een zij!Boontjes in pot zijn niet knapperig... dat is met wok gerecht wel lekkerder dus ja... ik dop WEL mijn eigen boontjes (doe mijn hele leven al niet anders)The reward of a thing well done is to have done it.
Spelfouten en dialect daargelaten
Dat ik open, eerlijk en aardig ben, wil nog niet zeggen dat ik verliefd op je benzaterdag 6 februari 2016 @ 15:46:06 #111Lucky2Bastard
MaryMouseAch, wat maakt het uit, sjuuf, het gaat toch om het eindresultaat. Zal wel weer goed komen met die ingrediënten.quote:Op zaterdag 6 februari 2016 15:35 schreef chufi het volgende:
[..]
Ik had ze natuurlijk ook als 2 filets in pak moeten showen.. Zo is het verwarrend met 1 half voorbereid produktL2B's Mixcloudzaterdag 6 februari 2016 @ 15:47:11 #112Lucky2Bastard
MaryMouseAh oké, er moet een bite aanwezig zijn.quote:Op zaterdag 6 februari 2016 15:45 schreef Mickeys het volgende:
Boontjes in pot zijn niet knapperig... dat is met wok gerecht wel lekkerder dus ja... ik dop WEL mijn eigen boontjes (doe mijn hele leven al niet anders)L2B's Mixcloudzaterdag 6 februari 2016 @ 15:53:07 #114Lucky2Bastard
MaryMouseJa en nog iets anders wat verder niets met koken te maken heeft.quote:L2B's Mixcloudzaterdag 6 februari 2016 @ 15:53:19 #115Mickeys
Mickeys is een zij!Goed... dan punt ik ze af...quote:
iedereen in mijn omgeving noemt het boontjes doppen, je haalt de "dopjes" erafThe reward of a thing well done is to have done it.
Spelfouten en dialect daargelaten
Dat ik open, eerlijk en aardig ben, wil nog niet zeggen dat ik verliefd op je benzaterdag 6 februari 2016 @ 15:53:20 #116FANN
Dat zijn tuinbonen het moeten toch snijbonen zijn?quote:
zaterdag 6 februari 2016 @ 15:53:56 #117Mickeys
Mickeys is een zij!Sperzieboontjes FANN, sperzieboontjesquote:Op zaterdag 6 februari 2016 15:53 schreef FANN het volgende:
[..]
Dat zijn tuinbonen het moeten toch snijbonen zijn?The reward of a thing well done is to have done it.
Spelfouten en dialect daargelaten
Dat ik open, eerlijk en aardig ben, wil nog niet zeggen dat ik verliefd op je benzaterdag 6 februari 2016 @ 15:55:07 #119FANN
ow mag ik wel extra groot opschrijvenquote:Op zaterdag 6 februari 2016 15:53 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Sperzieboontjes FANN, sperzieboontjeszaterdag 6 februari 2016 @ 15:55:20 #120Mickeys
Mickeys is een zij!Goed oelewapper... even een lesje sperzieboontjes doppenquote:
The reward of a thing well done is to have done it.
Spelfouten en dialect daargelaten
Dat ik open, eerlijk en aardig ben, wil nog niet zeggen dat ik verliefd op je benzaterdag 6 februari 2016 @ 15:56:14 #121FANN
Dat heb ik vroeger wel samen met mijn moeder gedaan, dus dat kan ikquote:Op zaterdag 6 februari 2016 15:55 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Goed oelewapper... even een lesje sperzieboontjes doppenzaterdag 6 februari 2016 @ 15:57:15 #122Mickeys
Mickeys is een zij!quote:Op zaterdag 6 februari 2016 15:56 schreef FANN het volgende:
[..]
Dat heb ik vroeger wel samen met mijn moeder gedaan, dus dat kan ikThe reward of a thing well done is to have done it.
Spelfouten en dialect daargelaten
Dat ik open, eerlijk en aardig ben, wil nog niet zeggen dat ik verliefd op je benzaterdag 6 februari 2016 @ 15:58:43 #124Mickeys
Mickeys is een zij!Ik ging godsamme nog aan mijzelf twijfelen... maar ik had WEL gelijk... GRMBLquote:The reward of a thing well done is to have done it.
Spelfouten en dialect daargelaten
Dat ik open, eerlijk en aardig ben, wil nog niet zeggen dat ik verliefd op je benzaterdag 6 februari 2016 @ 15:59:24 #125FANN
ja, jaquote:Op zaterdag 6 februari 2016 15:58 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Ik ging godsamme nog aan mijzelf twijfelen... maar ik had WEL gelijk... GRMBL
Forum Opties Forumhop: Hop naar: