Ik denk na over een slowcookerquote:Op zaterdag 30 januari 2016 23:18 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Die zit te twijfelen tussen een tondeuse en airfryer bestellen.
Is dat net zoiets als een tajine?quote:Op zaterdag 30 januari 2016 23:19 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik denk na over een slowcooker
Iemand ervaring mee hiero?
Cul een ideequote:Op zaterdag 30 januari 2016 23:19 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik denk na over een slowcooker
Iemand ervaring mee hiero?
weet ik nietquote:Op zaterdag 30 januari 2016 23:21 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Is dat net zoiets als een tajine?
weet ik, maar ik vroeg of iemand ervaring heeft hier?quote:
Vernaggel elk topic als je wenstquote:Op zaterdag 30 januari 2016 23:27 schreef FANN het volgende:
[..]
weet ik, maar ik vroeg of iemand ervaring heeft hier?
Of mag dat niet van jou?
Want dan durf ik niet meer hoor
Volgens mij heb ik toch alles in huis om morgen eens aan het knutselen te gaan met dat deeg, kaas en gehakt. vriezertquote:
Wanneer ik inspiratie heb dan knal ik mijn zuurkool oven schotel gewoon neer hoor.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 23:27 schreef FANN het volgende:
[..]
weet ik, maar ik vroeg of iemand ervaring heeft hier?
Of mag dat niet van jou?
Want dan durf ik niet meer hoor
en voor je toetje....quote:Op zaterdag 30 januari 2016 23:34 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Volgens mij heb ik toch alles in huis om morgen eens aan het knutselen te gaan met dat deeg, kaas en gehakt. vriezert
Doe niet anders.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 23:39 schreef FANN het volgende:
[..]
en voor je toetje....
Ingredienten
2 bananen 2 eetlepels kaneel 2 eetlepels donkerbruine basterdsuiker 2 eetlepels honing
Instructies
Pel de bananen. Snij ze doormidden en leg ze op een stuk aluminiumfolie. Verdeel de suiker, kaneel en honing erover. 15 minuten in een oven van 160 graden.
Serveertips
Serveren met een bolletje vanille-ijs!
Is lekker
Dat klinkt weer lekker. Witte bonen in tomatensaus, gehakt, ui, knof & een kwak sambal plus scheut azijn is ook verrassend lekker. Binnen 10 minuten klaar.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 23:45 schreef FANN het volgende:
Nog een Bonensoepje.
WITTE BONEN SOEP
750 gram witte bonen
(dit is 1 grote en 1 kleine pot hak witte Bonen)
Maar je kan natuurlijk ook zelf bonen weken en koken.
4 grote uien gesneden
verse selderij
een halve liter olijfolie
zwarte peper / zout
500 gram worteltjes in plakjes gesneden
2 kleine blikjes tomatenpuree
1 á 2 theelepels sambal
Doe 1 liter water + halve liter olijfolie in een grote soeppan.
Gooi de sambal, tomatenpuree, zout en peper erbij.
Doe de gesneden uien en de plakjes worteltjes erbij.
Snij de Selderij klein en gooi dit er ook bij.
Breng aan de kook, als de wortels zacht beginnen ten worden gooi je
de witte bonen erbij.
Laat 10 minuten doorkoken, tot de soep een oranje kleur heeft.
Hoe langer je de soep laat doorkoken, hoe dikker hij wordt, dus dat
mag je zelf bepalen. Uiteraard kan je nog water toevoegen als
je hem dunner wilt hebben, ook naar smaak nog peper en zout toevoegen.
[ afbeelding ]
die ken ik niet...quote:Op zaterdag 30 januari 2016 23:51 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Dat klinkt weer lekker. Witte bonen in tomatensaus, gehakt, ui, knof & een kwak sambal plus scheut azijn is ook verrassend lekker. Binnen 10 minuten klaar.
Ik typ het net.quote:
o ja, nu ken ik het wel schrijf dan tenminste effe op wat ik precies moet doenquote:
Koop een blik witte bonen in tomatensaus. Maak het blik witte bonen in tomatensaus open, fruit ondertussen een flinke ui en een teen knoflook en rul het gehakt. (heb je dat allemaal niet in huis, koop het dan meteen als je dat blik bonen gaat kopen, want dan ben je er toch al! )quote:Op zaterdag 30 januari 2016 23:54 schreef FANN het volgende:
[..]
o ja, nu ken ik het wel schrijf dan tenminste effe op wat ik precies moet doen
Of het hele blik leeglepelen.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 23:59 schreef Piet_Piraat het volgende:
Wanneer ik erg lui ben dan doe ik witte bonen in tomatensaus met wat extra kruiden en een lekkerbekje en soms zelfs vissticks uit de oven.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |