Nog nooit gedaan, ik ga even zoeken 😉quote:
Tuurlijk, weet je hoeveel moeite dat is manquote:Op zaterdag 25 april 2015 23:21 schreef Kaatje1 het volgende:
http://www.crock-pot.com/home
Belachelijk veel soorten hebben ze in de VS. Zelfs een met een roerfunctie!
Het gaat eerder om het feit dat je de deksel er niet voor hoeft te openen , als je namelijk de deksel eraf haalt om even te roeren (ook al duurt dit maar 10 seconden), moet je een 15-20 minuten extra kooktijd erbij rekenen.quote:Op zaterdag 25 april 2015 23:22 schreef Molo het volgende:
[..]
Tuurlijk, weet je hoeveel moeite dat is man
Ja, om de deksel niet meer open te hoeven doen is het best handig. Maar een heel leuk hebbeding, de minislowcooker, eten erin doen, op je werk aanzetten en je hebt na een paar uur een warme lunch. Die vond ik wel erg leuk.quote:Op zondag 26 april 2015 08:27 schreef KillerBee4ever het volgende:
[..]
Het gaat eerder om het feit dat je de deksel er niet voor hoeft te openen , als je namelijk de deksel eraf haalt om even te roeren (ook al duurt dit maar 10 seconden), moet je een 15-20 minuten extra kooktijd erbij rekenen.
Dus eigenlijk is zo'n roerding juist best heel handig
In the US of A hebben ze trouwens ook een variant die je op afstand, met een app, kan bedienen
Ja, nu nog een goede uitzoekenquote:Op vrijdag 14 augustus 2015 18:02 schreef Lienekien het volgende:
Wil je ook slowcooken, yvonne?
Van de week weer de rendang gemaakt naar RobinOoks onvolprezen recept. Leek me eerst niks voor dit weer, maar toen bedacht ik me dat het in Indonesië vaak nog warmer is.
Receptje?quote:Op vrijdag 14 augustus 2015 18:45 schreef KillerBee4ever het volgende:
De pittige satéstoof is hier inmiddels één van de favorieten .
Met kippendijen vinden we dit gerecht net even iets lekkerder dan met rundvlees (in het originele recept).
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |