FOK!forum / Culinesse à gogo / Ik heb konijnenbout gehaald, hoe maak je het klaar?
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 14:53
Hoi, met kerst haal ik altijd duur vlees en nu heb ik dus konijnenbout gehaald, 2 stuks voor 7 euro of zo, alleen heb ik geen idee wat ik er mee moet. Het is bout, dus er zit een bot in neem ik aan? Kan je het gewoon in de koekenpan doen? Want op die verpakking staat helemaal afblussen en stoven en ik heb dat nog nooit gedaan en weet ook niet hoe dat moet :') best dom mja.

Ik heb wel veel groente, ui paprika champignons champignonsaus. Dus hoe maak ik dit lekker makkelijk en makkelijk lekker klaar?

thanks :9
RobinOokvrijdag 25 december 2015 @ 15:01
Wij aten toevallig gisteren dit recept en dat was errug lekker:
http://www.een.be/program(...)s-en-aardappelsalade

Had alleen witte port ipv rode gebruikt. En gewoon gedroogde tijm uit een potje.
In een braadpan, braadpan in de oven.
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 15:02
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:01 schreef RobinOok het volgende:
Wij aten toevallig gisteren dit recept en dat was errug lekker:
http://www.een.be/program(...)s-en-aardappelsalade

Had alleen witte port ipv rode gebruikt. En gewoon gedroogde tijm uit een potje.
In een braadpan, braadpan in de oven.
thanks maar dat hebk allemaal ni :P

Ik dacht gewoon een beetje ui paprika bakken zodat het een beetje een gourmet-smaak heeft en dan gewoon champignonsaus en gebakken aardappels erbij, maar ik moet vooral weten hoe ik dat vlees klaar maak. Kan je dat gewoon in een koekenpan doen of is het beter om in de oven te doen of zo?

tnx
timmmmmvrijdag 25 december 2015 @ 15:20
Ik zou stoven. Heb je een beetje rode wijn?
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 15:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:20 schreef timmmmm het volgende:
Ik zou stoven. Heb je een beetje rode wijn?
dat heb ik wel, hoe moet dat precies? :@

gvd en ik dacht ff lekker makkelijk klaar te zijn, moet ik met mn aangeschoten kop alsnog moeite doen en iets nieuws leren

tnx voor de hulp btw :D
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 15:29
maar is het echt niet gewoon in een koekenpan of oven te doen? die fles wijn zit nog dicht, die is eigenlijk bedoelt voor als er een meisje langskwam :') of is dat echt zonde/niet lekker?
danosvrijdag 25 december 2015 @ 15:32
Godver haal de volgende keer gewoon vissticks :')
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 15:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:32 schreef danos het volgende:
Godver haal de volgende keer gewoon vissticks :')
Ja het is kerst, dan moet je wel ff wat 'specialer' vlees halen hè. Ik eet ook echt alleen met kerst dit soort spul normaal is het sjiekste wat ik heb varkenshaas of zo
Catch22-vrijdag 25 december 2015 @ 15:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:35 schreef Baas_bas het volgende:

[..]

Ja het is kerst, dan moet je wel ff wat 'specialer' vlees halen hè. Ik eet ook echt alleen met kerst dit soort spul normaal is het sjiekste wat ik heb varkenshaas of zo
Zoek de volgende keer een recept waardoor je het speciale vlees ook lekker kan klaarmaken. Of haal een goed stuk biefstuk, peper en zout heb je vast wel.

Ik heb zelf nu english cut short ribs in de marinade liggen c_/
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 15:39
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:38 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Zoek de volgende keer een recept waardoor je het speciale vlees ook lekker kan klaarmaken. Of haal een goed stuk biefstuk, peper en zout heb je vast wel.

Ik heb zelf nu english cut short ribs in de marinade liggen c_/
Biefstuk had ik 2 dagen terug al op.

Ja ik had gewoon zin in wat geks, en konijn dat heb ik denk echt in geen jaren op. Maar ja ik hoef niet helemaal een uur lang een wildsaus klaar te maken of zo, zolang het vlees maar lekker smaakt heb ik aan een champignonsaus en wat gebakken groente en aardappels al een feestmaal _O_

dus ehhh, oven/koekenpan? mogelijk of?
houdjemondvrijdag 25 december 2015 @ 15:40
Onze flappie-boutjes lagen gisteren al heel vroeg te zwemmen in de marinade O+
Scuidwardvrijdag 25 december 2015 @ 15:41
Is het niet gewoon rondom aanbakken en dan uur of wat in de oven op 120 graden en dan hopen dat het smaakt?
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 15:42
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:40 schreef houdjemond het volgende:
Onze flappie-boutjes lagen gisteren al heel vroeg te zwemmen in de marinade O+
Ik ben niet zo goed in plannen voor mezelf ;(
Fervrijdag 25 december 2015 @ 15:45
Als je niet te moeilijk wil doen, beetje peper en zout erop inwrijven, boter in de pan smelten en paar minuten rondom bakken. Doe er wat groente bij,,meebakken. Dan een scheutje water/wijn/bier afblussen, vuur klein en deksel erop, lekker stoven.
houdjemondvrijdag 25 december 2015 @ 15:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:42 schreef Baas_bas het volgende:

[..]

Ik ben niet zo goed in plannen voor mezelf ;(
Tip voor volgend jaar dan maar :) kom je er verder wel uit?
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 15:46
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:45 schreef Fer het volgende:
Als je niet te moeilijk wil doen, beetje peper en zout erop inwrijven, boter in de pan smelten en paar minuten rondom bakken. Doe er wat groente bij,,meebakken. Dan een scheutje water/wijn/bier afblussen, vuur klein en deksel erop, lekker stoven.
ok ja stoven moest ik ff googlen, dat is dus gewoon koken maar dan allleen in een bodempje vloeistof en een deksel erbij

Ik denk dat ik dat gewoon ga doen dan, gewoon in een koekenpan goed beide kanten bakken en dan erna ff in een andere pan en dan zet ik er ff een deksel op en dan laat ik het nog ff napruttelen of zo

gvd ik voel me echt zo noob _O- dat ik niet eens weet wat stoven is of dat nog nooit gedaan heb :')

quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:46 schreef houdjemond het volgende:

[..]

Tip voor volgend jaar dan maar :) kom je er verder wel uit?
naja het is vlees, gewoon goed warm maken en opeten :P snap alleen niet hoe ik het echt lekker maak en op de 'echte' manier klaarmaak xd
Fervrijdag 25 december 2015 @ 15:51
Precies, gewoon koken in een bodempje vocht.Als het te weinig is, doe je een beetje erbij. Ik zou het trouwens goed bakken hoor, anders wordt wel heel slap allemaal.
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 15:53
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:51 schreef Fer het volgende:
Precies, gewoon koken in een bodempje vocht.Als het te weinig is, doe je een beetje erbij. Ik zou het trouwens goed bakken hoor, anders wordt wel heel slap allemaal.
tnx, ik ga maar eens alvast wat reepjes groente snijden en de champignons klaarmaken voor het sausje. Ben ik toch nog room vergeten :') maar ja heb gelukkig nog wel zon aanmaak champignonsaus zakje ergens dus dan combineer ik dat wel
Fervrijdag 25 december 2015 @ 15:58
http://www.voedingscentru(...)n-hoe-braad-ik-.aspx
Leandravrijdag 25 december 2015 @ 16:10
Wij eten dit altijd als we Konijn hebben:
http://www.food.com/recip(...)ith-dumplings-497959
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 16:13
tnx maar ik ben al bezig met de champignonsaus en het bakken van de konijnenbouten

hoelang moet ik ze erna laten braden dan met de deksel erop trouwens? dat ik ff een beetje de timing goed heb met de groente en aardappels en zo. die saus blijft toch wel een uur warm
Fervrijdag 25 december 2015 @ 16:15
Denk als ze in totaal 5 kwartier op vuur liggen, dat het wel lekker is. Kwartiertje bakken, uurtje braden/stoven.
Isdatzovrijdag 25 december 2015 @ 16:16
Gewoon in de magnetron. Niet te moeilijk doen.
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 16:16
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 16:15 schreef Fer het volgende:
Denk als ze in totaal 5 kwartier op vuur liggen, dat het wel lekker is. Kwartiertje bakken, uurtje braden/stoven.
wow das lang, dan had ik nog niks anders hoeven te doen eigenlijk

heb echt het gevoel alsof het of rauw of aangebrand gaat zijn :')
Buitendamvrijdag 25 december 2015 @ 16:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 16:16 schreef Baas_bas het volgende:

[..]

wow das lang, dan had ik nog niks anders hoeven te doen eigenlijk

heb echt het gevoel alsof het of rauw of aangebrand gaat zijn :')
Buitenkant zwart en binnenkant rauw. In de pan aanbraden en dan in de oven met dat vlees. Laat het daar maar in anderhalf uur goed gaar worden. Niet laten uitdrogen.
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 16:18
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 december 2015 16:17 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Buitenkant zwart en binnenkant rauw. In de pan aanbraden en dan in de oven met dat vlees. Laat het daar maar in anderhalf uur goed gaar worden. Niet laten uitdrogen.
plaag me niet zo ik doe mn best ;(
Fervrijdag 25 december 2015 @ 16:20
Na 45 minuten zijn ze ook wel eetbaar, maar 5 kwartier is lekkerder. Vlees met bot erin heeft gewoon tijd nodig.
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 16:22
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 16:20 schreef Fer het volgende:
Na 45 minuten zijn ze ook wel eetbaar, maar 5 kwartier is lekkerder. Vlees met bot erin heeft gewoon tijd nodig.
ja ik merk het nu ook al bij het bakken, de baktijd is al bijna op en de zijkanten zijn nog helemaal roze, maar de kanten waar ik op bak zelf zijn wel al flink gebakken, en ik heb het vuur niet eens zo gek hoog.

Koken is niet mn sterkste kant :')
Fervrijdag 25 december 2015 @ 16:28
Daarom doe je straks de deksel erop, dan gaart de rest ook. Gewoon geduld hebben.
Oceanonixvrijdag 25 december 2015 @ 16:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 16:22 schreef Baas_bas het volgende:

[..]

ja ik merk het nu ook al bij het bakken, de baktijd is al bijna op en de zijkanten zijn nog helemaal roze, maar de kanten waar ik op bak zelf zijn wel al flink gebakken, en ik heb het vuur niet eens zo gek hoog.

Koken is niet mn sterkste kant :')
voorbereiden is niet je sterkste kant......

mijn bouten staan vanaf vanmiddag te stoven in bier met een appel en ui erbij. Geen omkijken naar.
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 16:29
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 16:28 schreef Fer het volgende:
Daarom doe je straks de deksel erop, dan gaart de rest ook. Gewoon geduld hebben.
ok

naja ik heb alleen zonnebloemolie, heb een laagje in de pan gedaan ik hoop dat het wat wordt en ik het niet ga frituren straks :') echt faal dit weer

quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 16:29 schreef Oceanonix het volgende:

[..]

voorbereiden is niet je sterkste kant......

mijn bouten staan vanaf vanmiddag te stoven in bier met een appel en ui erbij. Geen omkijken naar.
nee klopt idd :')

oja wat bier erbij is dat ook n goed idee? klinkt echt smerig
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 16:31
ik ben het echt aant verneuken denk ik, hele woning vol met rook :') alsof je die shit aant frituren bent

help

ik heb trouwens geen braadpan dus doe t gewoon in zown metalen met deksel, ligt het daaraan?
Fervrijdag 25 december 2015 @ 16:35
Vuur klein een een grote klont boter.
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 16:36
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 16:35 schreef Fer het volgende:
Vuur klein een een grote klont boter.
ok tnx zal er wat boter bijdoen

en ja vuur staat op zn laagst maar alsof begint het echt lawaai te maken en te roken om een een of andere reden dus ik zet hem nu gewoon aan en uit af en toe

jezus wat ben ik slecht hierin

die boter helpt wel wat moet ik zeggen het is veel rustiger aan t pruttelen :D
Fervrijdag 25 december 2015 @ 16:41
Kleiner vuur nemen en de deksel erop laten.
Buitendamvrijdag 25 december 2015 @ 16:42
Fles rode wijn erin.
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 16:44
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 16:41 schreef Fer het volgende:
Kleiner vuur nemen en de deksel erop laten.
tnx tis nu al helemaal gekalmeerd

quote:
14s.gif Op vrijdag 25 december 2015 16:42 schreef Buitendam het volgende:
Fles rode wijn erin.
ja dat zei iemand daarstraks ook al maar k heb maar 1 fles en die is best duur en zit nog dicht, dus die wil ik ff bewaren om indruk te maken op mogelijk vrouwelijk gezelschap :P

ik heb er nu zonnebloemolie in en boter, heb nog wel wat bier maar weet niet of dat lekker is en hoeveel er moet? ik moet zeggen het begint zo ook wel lekker te ruiken al
Fervrijdag 25 december 2015 @ 16:45
Tja bier of wijn, alleen als je het lekker vindt. Met alleen vet lukt het ook.
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 16:46
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 16:45 schreef Fer het volgende:
Tja bier of wijn, alleen als je het lekker vindt. Met alleen vet lukt het ook.
dan ga ik dat gewoon doen :7

tnx ik zie het opeens wel positief in :D

over halfuurtje is t vlees klaar dus ik ga zo ff de aardappels en de groente doen

zonder jullie had ik het niet gekund ^O^
Fervrijdag 25 december 2015 @ 16:53
foto van het kerstdiner, anders heb je gelogen.
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 16:54
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 16:53 schreef Fer het volgende:
foto van het kerstdiner, anders heb je gelogen.
wie weet :P als het allemaal op 1 bord past
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 16:59
6srjtf.jpg

zie je nou dat ik niet sta te liegen

en ja mn fornuisknoppen zijn ranzig maar k heb vanmorgen ei gemaakt en gister pannekoeken

misschien haal ik volgende keer wel de deksel eraf
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 17:04
Misschien een beetje aangebrand maar voor de eerste keer in je leven braden vind ik het niet zo erg. Het is slechts de buitenkant

e5fbyr.jpg
leeellvrijdag 25 december 2015 @ 17:06
_O-
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 17:07
quote:
2s.gif Op vrijdag 25 december 2015 17:06 schreef leeell het volgende:
_O-
is het zo erg? :'(

moet het eruit?
leeellvrijdag 25 december 2015 @ 17:10
Mwa valt wel mee zo te zien, meer het topic an sich. wel vermakelijk.

Als ik jou was ik het rustig laten nagaren in de oven. en de baksels uit de pan blussen met wat rode wijn en klontje boter erdoorheen en reduceren. Als de bouten dan gaar zijn doe je dat erover heen. Kan bijna niet missen
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 17:11
quote:
2s.gif Op vrijdag 25 december 2015 17:10 schreef leeell het volgende:
Mwa valt wel mee zo te zien, meer het topic an sich. wel vermakelijk.

Als ik jou was ik het rustig laten nagaren in de oven. en de baksels uit de pan blussen met wat rode wijn en klontje boter erdoorheen en reduceren. Als de bouten dan gaar zijn doe je dat erover heen. Kan bijna niet missen
ik heb t er maar uitgehaald :') het is denk ik wel klaar sowieso, ff de zwarte randjes eraf halen xd
leeellvrijdag 25 december 2015 @ 17:13
Toch vraag ik mij dan af wat je normaliter bakt. In principe is het gewoon een grotere kip (of niet eens). Ook al is stoven wel gebruikelijker met konijn, bakken zou prima moeten kunnen. Of waag je je ook niet aan kip ?

Als je eenmaal het aanbraden van vlees en nagaren in de oven onder de knie hebt kan je alles zo prima maken.
mootievrijdag 25 december 2015 @ 17:14
Champignonsaus lijkt me trouwens helemaaaaal niet lekker bij konijn.
leeellvrijdag 25 december 2015 @ 17:14
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 17:14 schreef mootie het volgende:
Champignonsaus lijkt me trouwens helemaaaaal niet lekker bij konijn.
En dit ook wel ja.

Het makkelijkste is verreweg gewoon de baksels uit de pan blussen en schrapen met wat rode wijn en boter. Dat is prima heerlijk en simpel.
Molovrijdag 25 december 2015 @ 17:15
Of scheut bier, vind ik persoonlijk veel meer bij konijn passen dan rode wijn.
leeellvrijdag 25 december 2015 @ 17:16
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 17:15 schreef Molo het volgende:
Of scheut bier, vind ik persoonlijk veel meer bij konijn passen dan rode wijn.
Moet je niet alleen heineken hebben staan
mootievrijdag 25 december 2015 @ 17:16
quote:
2s.gif Op vrijdag 25 december 2015 17:14 schreef leeell het volgende:

[..]

En dit ook wel ja.

Het makkelijkste is verreweg gewoon de baksels uit de pan blussen en schrapen met wat rode wijn en boter. Dat is prima heerlijk en simpel.
Dat inderdaad.

Ik zie ook zo'n bleek champignonsausje uit een pakje voor me. De smaken samen zijn ook gewoon geen fijne combi.
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 17:21
too bad, damage is done

en champignonsaus is er wel vet lekker bij _O_ beetje hetzelfde als varkenshaas

2luwaox.jpg

en nu ben ik eten

thanks voor de hulp _O-
Molovrijdag 25 december 2015 @ 17:23
Eet smakelijk!
leeellvrijdag 25 december 2015 @ 17:23
Haha dat kaarsje

Eetse.
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 17:40
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 17:23 schreef Molo het volgende:
Eet smakelijk!
thanks, t was wel lekker, buitenkant wel een béétje krokant maar het was te doen. Binnenkant was echt _O_

maar ik weet niet, ik vind het wel erg veel gedoe eigenlijk :') volgende keer maar weer gewoon een dikke varkenshaas in de pan. champignonsaus past trouwens ook wel prima hierbij hoor, ik heb echt dat hele bord verzopen in die champignonsaus met extra champignons erbij :D

quote:
10s.gif Op vrijdag 25 december 2015 17:23 schreef leeell het volgende:
Haha dat kaarsje

Eetse.
Ja het blijft wel kerst he :P

zo en nu de teringbende opruimen :')
Fervrijdag 25 december 2015 @ 17:41
Lol eet smakelijk. Maar wat ze zeggen, het is hetzelfde als een grote kippebout. Aanbakken en met vet of vocht garen.
sirdanilotvrijdag 25 december 2015 @ 17:48
Baas_bas is niet zo een heel slimme user hè jongens, dus geen te moeilijke recepten.

Je hebt vast wel bier (liefst wijn maar bier kan ook), olie/boter, zout en peper in huis toch? Laat alsjeblieft dat zakje champignonsaus achterwege, dat is zonde van die mooie konijnenbout.

Bout zout en peper op doen, aan beide kanten bakken in je bakvet tot het goudbruin is (is echt geen hogere wiskunde), dan donder je je groenten en je bier/wijn erbij.

Het is niet helemaal de juiste manier, maar op jouw niveau goed genoeg.
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 17:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 17:48 schreef sirdanilot het volgende:
Baas_bas is niet zo een heel slimme user hè jongens, dus geen te moeilijke recepten.

Je hebt vast wel bier (liefst wijn maar bier kan ook), olie/boter, zout en peper in huis toch? Laat alsjeblieft dat zakje champignonsaus achterwege, dat is zonde van die mooie konijnenbout.

Bout zout en peper op doen, aan beide kanten bakken in je bakvet tot het goudbruin is (is echt geen hogere wiskunde), dan donder je je groenten en je bier/wijn erbij.

Het is niet helemaal de juiste manier, maar op jouw niveau goed genoeg.
:') en bedankt he

ik ben trouwens wel kei slim alleen niet zo goed in koken
sirdanilotvrijdag 25 december 2015 @ 17:52
quote:
8s.gif Op vrijdag 25 december 2015 17:51 schreef Baas_bas het volgende:

[..]

:') en bedankt he

ik ben trouwens wel kei slim alleen niet zo goed in koken
Zal best, maar van wat ik op het forum van je zie kan ik het er niet vanaf zien.

Lukt het met de konijnenbout?
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 17:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 17:52 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Zal best, maar van wat ik op het forum van je zie kan ik het er niet vanaf zien.

Lukt het met de konijnenbout?
dan zal je wel heel selectief mijn berichten aan het lezen zijn denk ik

hij is al op en alles is al afgewassen.
sirdanilotvrijdag 25 december 2015 @ 17:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 17:52 schreef Baas_bas het volgende:

[..]

dan zal je wel heel selectief mijn berichten aan het lezen zijn denk ik

hij is al op en alles is al afgewassen.
was het lekker?
Baas_basvrijdag 25 december 2015 @ 17:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 17:52 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

was het lekker?
scroll ff naar boven anders :P
sirdanilotvrijdag 25 december 2015 @ 17:54
Mooi zo !
Fervrijdag 25 december 2015 @ 18:02
Ik weet niet hoe ik het makkelijker had kunnen maken, die bouten moeten gewoon goed garen van binnen. Bouten bruin bakken, scheut boter erin en deksel erop, klein vuur.
Pietverdrietvrijdag 25 december 2015 @ 23:13
7 euro voor twee konijneboutje? Wow, das de hoofdprijs
Molovrijdag 25 december 2015 @ 23:14
Is redelijk standaard prijs hier in de supermarkten deze dagen Piet
Fervrijdag 25 december 2015 @ 23:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 23:13 schreef Pietverdriet het volgende:
7 euro voor twee konijneboutje? Wow, das de hoofdprijs
Wij hebben geen Frischmarkt hier he.
Inschrijven_valt_niet_meezaterdag 26 december 2015 @ 15:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 17:53 schreef Baas_bas het volgende:

[..]

scroll ff naar boven anders :P
Ff late reactie om te laten weten dat ik het tof vind dat je zoiets probeert, en tot een redelijk resultaat weet te brengen :D
Fijne kerst nog en een kookvol nieuwjaar :+
Baas_baszaterdag 26 december 2015 @ 15:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 15:13 schreef Inschrijven_valt_niet_mee het volgende:

[..]

Ff late reactie om te laten weten dat ik het tof vind dat je zoiets probeert, en tot een redelijk resultaat weet te brengen :D
Fijne kerst nog en een kookvol nieuwjaar :+
Ik kan in principe alles wel als ik het maar wil.

Het smaakte toch vrij goed maar ik ben gewoon niet van het uur lang koken en dan in 5minuten is het op :P
RobinOokzaterdag 26 december 2015 @ 15:19
Het ziet er niet uit als iets wat ik zou willen eten. Of zelfs maar proeven. Dan eet ik liever een reep chocola. Misschien een idee voor jou, kost namelijk nog minder moeite.
mootiezaterdag 26 december 2015 @ 15:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 15:14 schreef Baas_bas het volgende:

[..]

Ik kan in principe alles wel als ik het maar wil.

Het smaakte toch vrij goed maar ik ben gewoon niet van het uur lang koken en dan in 5minuten is het op :P
Op zich is het weinig werk, je braadt de boutjes even aan, mikt er wat wijn en kruiden bij, deksel, laag pitje en een paar uur later valt het van de botten af.
Alleen soms even kijken of ze niet droogstaan.
Baas_baszaterdag 26 december 2015 @ 15:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 15:19 schreef RobinOok het volgende:
Het ziet er niet uit als iets wat ik zou willen eten. Of zelfs maar proeven. Dan eet ik liever een reep chocola. Misschien een idee voor jou, kost namelijk nog minder moeite.
Fuck you too

quote:
1s.gif Op zaterdag 26 december 2015 15:19 schreef mootie het volgende:

[..]

Op zich is het weinig werk, je braadt de boutjes even aan, mikt er wat wijn en kruiden bij, deksel, laag pitje en een paar uur later valt het van de botten af.
Alleen soms even kijken of ze niet droogstaan.
ja i know maar normaal kook ik echt in 15minuten, en dan eten en afwassen, duurt bij elkaar 20minuten of zo voor mij :P Ik ben een stuk ongeduld ;(
Pietverdrietzaterdag 26 december 2015 @ 18:22
Neem er eens de tijd voor, dat zal de smaak ten goede komen.
Onthaasting in de keuken, het is eten, geen voer.
Bzzzztzaterdag 26 december 2015 @ 18:29
Ik zou het m'n hond niet eens voorzetten.. Die krijgt ossenhaas deze dagen.
RobinOokzaterdag 26 december 2015 @ 18:48
Als je die wilt verwennen kun je hem beter pens voorzetten. Daar worden veel honden he-le-maal gek van. Ossenhaas boeit ze niks.
Vivzaterdag 26 december 2015 @ 18:53
Ik vind het vlees er nog wel oké uitzien, maar ik zou zelf niet blij worden van die grote stukken rauwe paprika op mijn bord. Wel tof dat je iets nieuws hebt geprobeerd! :Y)
Bzzzztzaterdag 26 december 2015 @ 20:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 18:48 schreef RobinOok het volgende:
Als je die wilt verwennen kun je hem beter pens voorzetten. Daar worden veel honden he-le-maal gek van. Ossenhaas boeit ze niks.
dat krijgt hij al 2x per week.. En dan wel van de slager ipv uit een pakje..
agterzaterdag 26 december 2015 @ 21:24
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 december 2015 20:28 schreef Bzzzzt het volgende:

[..]

dat krijgt hij al 2x per week.. En dan wel van de slager ipv uit een pakje..
Je hond eet beter dan TS.

Echt die foto.. Nee ik zou er geen hap van nemen.
MMGYMCMBzaterdag 26 december 2015 @ 22:12
Snobistisch gelul hier :'). Het is toch leuk dat TS hier om tips vraagt, ze gebruikt, een eetbaar resultaat in elkaar knutselt én ook foto's post. Nee, het is niet wat je in een sterrenrestaurant geserveerd krijgt, maar het is wel vele malen beter dan de magnetronmaaltijden en de Knorr Wereldgerechten waar half Nederland aan zit. Ik vind dit oprecht een leuk topic en relaxt voor TS dat hij er het beste van heeft kunnen maken.

Nodigt ook niet bepaald andere mensen uit om tips te vragen hier.
Ferzaterdag 26 december 2015 @ 22:17
Je begint met dit soort gerechten eerst met dat vlees en als het dan ligt te pruttelen, ga je met je aardappels, saus en groente aan de gang.

Zelfde met de oven, zodra het erin ligt, ga je de andere dingen klaarmaken. Ik vind het altijd er relax op die manier.
Buitendamzondag 27 december 2015 @ 00:22
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 december 2015 20:28 schreef Bzzzzt het volgende:

[..]

dat krijgt hij al 2x per week.. En dan wel van de slager ipv uit een pakje..
Maak anders even een nieuw topic aan om te vermelden wat je je hond te eten geeft. Echt bizar interessant.
dexamfetaminezondag 27 december 2015 @ 00:37
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 december 2015 20:28 schreef Bzzzzt het volgende:

[..]

dat krijgt hij al 2x per week.. En dan wel van de slager ipv uit een pakje..
Leuk man