abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_158520839
Hoi, met kerst haal ik altijd duur vlees en nu heb ik dus konijnenbout gehaald, 2 stuks voor 7 euro of zo, alleen heb ik geen idee wat ik er mee moet. Het is bout, dus er zit een bot in neem ik aan? Kan je het gewoon in de koekenpan doen? Want op die verpakking staat helemaal afblussen en stoven en ik heb dat nog nooit gedaan en weet ook niet hoe dat moet :') best dom mja.

Ik heb wel veel groente, ui paprika champignons champignonsaus. Dus hoe maak ik dit lekker makkelijk en makkelijk lekker klaar?

thanks :9
Dit bericht is intellectueel eigendom van Baas_bas. Het aanpassen, censureren of verwijderen is derhalve niet toegestaan. De lezer is zelf aansprakelijk voor de opvatting van de inhoud van de post. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleent.
  vrijdag 25 december 2015 @ 15:01:16 #2
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_158520970
Wij aten toevallig gisteren dit recept en dat was errug lekker:
http://www.een.be/program(...)s-en-aardappelsalade

Had alleen witte port ipv rode gebruikt. En gewoon gedroogde tijm uit een potje.
In een braadpan, braadpan in de oven.
pi_158520992
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:01 schreef RobinOok het volgende:
Wij aten toevallig gisteren dit recept en dat was errug lekker:
http://www.een.be/program(...)s-en-aardappelsalade

Had alleen witte port ipv rode gebruikt. En gewoon gedroogde tijm uit een potje.
In een braadpan, braadpan in de oven.
thanks maar dat hebk allemaal ni :P

Ik dacht gewoon een beetje ui paprika bakken zodat het een beetje een gourmet-smaak heeft en dan gewoon champignonsaus en gebakken aardappels erbij, maar ik moet vooral weten hoe ik dat vlees klaar maak. Kan je dat gewoon in een koekenpan doen of is het beter om in de oven te doen of zo?

tnx
Dit bericht is intellectueel eigendom van Baas_bas. Het aanpassen, censureren of verwijderen is derhalve niet toegestaan. De lezer is zelf aansprakelijk voor de opvatting van de inhoud van de post. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleent.
  vrijdag 25 december 2015 @ 15:20:55 #4
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_158521314
Ik zou stoven. Heb je een beetje rode wijn?
Laffe huichelaar
pi_158521460
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:20 schreef timmmmm het volgende:
Ik zou stoven. Heb je een beetje rode wijn?
dat heb ik wel, hoe moet dat precies? :@

gvd en ik dacht ff lekker makkelijk klaar te zijn, moet ik met mn aangeschoten kop alsnog moeite doen en iets nieuws leren

tnx voor de hulp btw :D
Dit bericht is intellectueel eigendom van Baas_bas. Het aanpassen, censureren of verwijderen is derhalve niet toegestaan. De lezer is zelf aansprakelijk voor de opvatting van de inhoud van de post. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleent.
pi_158521508
maar is het echt niet gewoon in een koekenpan of oven te doen? die fles wijn zit nog dicht, die is eigenlijk bedoelt voor als er een meisje langskwam :') of is dat echt zonde/niet lekker?
Dit bericht is intellectueel eigendom van Baas_bas. Het aanpassen, censureren of verwijderen is derhalve niet toegestaan. De lezer is zelf aansprakelijk voor de opvatting van de inhoud van de post. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleent.
pi_158521559
Godver haal de volgende keer gewoon vissticks :')
Even a broken clock is right twice a day.
pi_158521605
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:32 schreef danos het volgende:
Godver haal de volgende keer gewoon vissticks :')
Ja het is kerst, dan moet je wel ff wat 'specialer' vlees halen hè. Ik eet ook echt alleen met kerst dit soort spul normaal is het sjiekste wat ik heb varkenshaas of zo
Dit bericht is intellectueel eigendom van Baas_bas. Het aanpassen, censureren of verwijderen is derhalve niet toegestaan. De lezer is zelf aansprakelijk voor de opvatting van de inhoud van de post. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleent.
  vrijdag 25 december 2015 @ 15:38:38 #9
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_158521653
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:35 schreef Baas_bas het volgende:

[..]

Ja het is kerst, dan moet je wel ff wat 'specialer' vlees halen hè. Ik eet ook echt alleen met kerst dit soort spul normaal is het sjiekste wat ik heb varkenshaas of zo
Zoek de volgende keer een recept waardoor je het speciale vlees ook lekker kan klaarmaken. Of haal een goed stuk biefstuk, peper en zout heb je vast wel.

Ik heb zelf nu english cut short ribs in de marinade liggen c_/
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_158521684
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:38 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Zoek de volgende keer een recept waardoor je het speciale vlees ook lekker kan klaarmaken. Of haal een goed stuk biefstuk, peper en zout heb je vast wel.

Ik heb zelf nu english cut short ribs in de marinade liggen c_/
Biefstuk had ik 2 dagen terug al op.

Ja ik had gewoon zin in wat geks, en konijn dat heb ik denk echt in geen jaren op. Maar ja ik hoef niet helemaal een uur lang een wildsaus klaar te maken of zo, zolang het vlees maar lekker smaakt heb ik aan een champignonsaus en wat gebakken groente en aardappels al een feestmaal _O_

dus ehhh, oven/koekenpan? mogelijk of?
Dit bericht is intellectueel eigendom van Baas_bas. Het aanpassen, censureren of verwijderen is derhalve niet toegestaan. De lezer is zelf aansprakelijk voor de opvatting van de inhoud van de post. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleent.
  vrijdag 25 december 2015 @ 15:40:05 #11
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_158521690
Onze flappie-boutjes lagen gisteren al heel vroeg te zwemmen in de marinade O+
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
  vrijdag 25 december 2015 @ 15:41:45 #12
203089 Scuidward
Vleugje cynisme, vol verstand
pi_158521718
Is het niet gewoon rondom aanbakken en dan uur of wat in de oven op 120 graden en dan hopen dat het smaakt?
pi_158521724
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:40 schreef houdjemond het volgende:
Onze flappie-boutjes lagen gisteren al heel vroeg te zwemmen in de marinade O+
Ik ben niet zo goed in plannen voor mezelf ;(
Dit bericht is intellectueel eigendom van Baas_bas. Het aanpassen, censureren of verwijderen is derhalve niet toegestaan. De lezer is zelf aansprakelijk voor de opvatting van de inhoud van de post. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleent.
pi_158521770
Als je niet te moeilijk wil doen, beetje peper en zout erop inwrijven, boter in de pan smelten en paar minuten rondom bakken. Doe er wat groente bij,,meebakken. Dan een scheutje water/wijn/bier afblussen, vuur klein en deksel erop, lekker stoven.
.
  vrijdag 25 december 2015 @ 15:46:49 #15
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_158521781
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:42 schreef Baas_bas het volgende:

[..]

Ik ben niet zo goed in plannen voor mezelf ;(
Tip voor volgend jaar dan maar :) kom je er verder wel uit?
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
pi_158521783
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:45 schreef Fer het volgende:
Als je niet te moeilijk wil doen, beetje peper en zout erop inwrijven, boter in de pan smelten en paar minuten rondom bakken. Doe er wat groente bij,,meebakken. Dan een scheutje water/wijn/bier afblussen, vuur klein en deksel erop, lekker stoven.
ok ja stoven moest ik ff googlen, dat is dus gewoon koken maar dan allleen in een bodempje vloeistof en een deksel erbij

Ik denk dat ik dat gewoon ga doen dan, gewoon in een koekenpan goed beide kanten bakken en dan erna ff in een andere pan en dan zet ik er ff een deksel op en dan laat ik het nog ff napruttelen of zo

gvd ik voel me echt zo noob _O- dat ik niet eens weet wat stoven is of dat nog nooit gedaan heb :')

quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:46 schreef houdjemond het volgende:

[..]

Tip voor volgend jaar dan maar :) kom je er verder wel uit?
naja het is vlees, gewoon goed warm maken en opeten :P snap alleen niet hoe ik het echt lekker maak en op de 'echte' manier klaarmaak xd
Dit bericht is intellectueel eigendom van Baas_bas. Het aanpassen, censureren of verwijderen is derhalve niet toegestaan. De lezer is zelf aansprakelijk voor de opvatting van de inhoud van de post. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleent.
pi_158521877
Precies, gewoon koken in een bodempje vocht.Als het te weinig is, doe je een beetje erbij. Ik zou het trouwens goed bakken hoor, anders wordt wel heel slap allemaal.
.
pi_158521910
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 15:51 schreef Fer het volgende:
Precies, gewoon koken in een bodempje vocht.Als het te weinig is, doe je een beetje erbij. Ik zou het trouwens goed bakken hoor, anders wordt wel heel slap allemaal.
tnx, ik ga maar eens alvast wat reepjes groente snijden en de champignons klaarmaken voor het sausje. Ben ik toch nog room vergeten :') maar ja heb gelukkig nog wel zon aanmaak champignonsaus zakje ergens dus dan combineer ik dat wel
Dit bericht is intellectueel eigendom van Baas_bas. Het aanpassen, censureren of verwijderen is derhalve niet toegestaan. De lezer is zelf aansprakelijk voor de opvatting van de inhoud van de post. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleent.
  vrijdag 25 december 2015 @ 16:10:44 #20
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158522150
Wij eten dit altijd als we Konijn hebben:
http://www.food.com/recip(...)ith-dumplings-497959
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158522196
tnx maar ik ben al bezig met de champignonsaus en het bakken van de konijnenbouten

hoelang moet ik ze erna laten braden dan met de deksel erop trouwens? dat ik ff een beetje de timing goed heb met de groente en aardappels en zo. die saus blijft toch wel een uur warm
Dit bericht is intellectueel eigendom van Baas_bas. Het aanpassen, censureren of verwijderen is derhalve niet toegestaan. De lezer is zelf aansprakelijk voor de opvatting van de inhoud van de post. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleent.
pi_158522231
Denk als ze in totaal 5 kwartier op vuur liggen, dat het wel lekker is. Kwartiertje bakken, uurtje braden/stoven.
.
  vrijdag 25 december 2015 @ 16:16:01 #23
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_158522235
Gewoon in de magnetron. Niet te moeilijk doen.
Huilen dan.
pi_158522249
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 16:15 schreef Fer het volgende:
Denk als ze in totaal 5 kwartier op vuur liggen, dat het wel lekker is. Kwartiertje bakken, uurtje braden/stoven.
wow das lang, dan had ik nog niks anders hoeven te doen eigenlijk

heb echt het gevoel alsof het of rauw of aangebrand gaat zijn :')
Dit bericht is intellectueel eigendom van Baas_bas. Het aanpassen, censureren of verwijderen is derhalve niet toegestaan. De lezer is zelf aansprakelijk voor de opvatting van de inhoud van de post. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleent.
pi_158522262
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 16:16 schreef Baas_bas het volgende:

[..]

wow das lang, dan had ik nog niks anders hoeven te doen eigenlijk

heb echt het gevoel alsof het of rauw of aangebrand gaat zijn :')
Buitenkant zwart en binnenkant rauw. In de pan aanbraden en dan in de oven met dat vlees. Laat het daar maar in anderhalf uur goed gaar worden. Niet laten uitdrogen.
Dit, dus.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')