Ik vlgs mij ook niet, het was meer als voorbeeld.quote:Op donderdag 24 december 2015 09:55 schreef minilot het volgende:
Ik doe het ook zoals Molo![]()
Alleen dan vaak met zonneboem- of pindaolie (want neutraal) in plaats van olijfolie. Lekker hoor! Hoge temperatuur is inderdaad wel van belang en dan goed in de gaten houden en met regelmaat omscheppen. Heel soms stiekem een piepkleine snuf suiker erdoor.
Heb nog nooit de gegrillde groenten van LaPlace op, dus heb verder geen vergelijkingsmateriaal.
Goede scoop? Water erbij bij de hand?quote:Op donderdag 24 december 2015 11:51 schreef minilot het volgende:
Ik heb drie bakken van het allergoedkooste vanille-ijs gehaald, om morgenochtend en/of vanavond nog maar eens te oefenen met het scheppen van mooie bolletjes.
Dat kan ik namelijk vooralsnog voor geen meter.
Ja, allebei. Ik kom ook prima door het ijs heen, maar de beweging die ik moet maken om echt een mooie bolletjesvorm te krijgen krijg ik er maar niet in.quote:Op donderdag 24 december 2015 11:59 schreef fietsie het volgende:
[..]
Goede scoop? Water erbij bij de hand?
Niet te diep steken en naar je toe halen is wat ik meestal doe...quote:Op donderdag 24 december 2015 12:10 schreef minilot het volgende:
[..]
Ja, allebei. Ik kom ook prima door het ijs heen, maar de beweging die ik moet maken om echt een mooie bolletjesvorm te krijgen krijg ik er maar niet in.
Klinkt romantisch.quote:Op donderdag 24 december 2015 12:11 schreef fietsie het volgende:
[..]
Niet te diep steken en naar je toe halen is wat ik meestal doe...
Nou ik wil het best voordoen hoorquote:
ik doe ze ook vaak bestrijken met een heel klein beetje olie en dan in de grillpan! dan krijg je fancy streepjes op je groenten.quote:Op donderdag 24 december 2015 11:46 schreef Brighteyes het volgende:
[..]
Ik vlgs mij ook niet, het was meer als voorbeeld.
Tx, ook Molo! Zo kom ik er wel uit!
awww. vallen ze uiteen?quote:Op donderdag 24 december 2015 12:25 schreef Myraela het volgende:
Mijn wildkroketjes zijn mislukt.Er gaat een gang vanaf.
Leuk hequote:Op donderdag 24 december 2015 13:10 schreef minilot het volgende:
Ben wel erg benieuwd wat alle verschillende broertjes en zusjes van mijn lief voor gangen aan het maken zijn - iedereen doet er heel geheimzinnig over en iedereen doet elk jaar steeds harder z'n best
Sinaasappel en chocolade is sowieso lekker bij elkaar!quote:Op donderdag 24 december 2015 13:11 schreef MaLo het volgende:
Hier staat nu een sinaasappel-oreo-chocolade-tulbandcake in de oven. Voor het brunchbuffet morgen.
(Het is dus toch niet de citroen-maanzaadcake geworden, die leek mij erg lekker maar dochter vond dit kerstiger)
Ik hoop dat hij lukt, de vorm was wat groter dan gedachtdus ik hoop dat hij nog wel goed rijst.
Ik ben ook benieuwd wat ik straks bij mijn schoonvader aantref. Ik ben bang dat hij misschien ergens nog denkt dat ik iets meeneem.quote:Op donderdag 24 december 2015 13:10 schreef minilot het volgende:
Ben wel erg benieuwd wat alle verschillende broertjes en zusjes van mijn lief voor gangen aan het maken zijn - iedereen doet er heel geheimzinnig over en iedereen doet elk jaar steeds harder z'n best
Ik heb het met 4 blaadjes gemaakt en het lijkt te werken.quote:Op vrijdag 18 december 2015 13:28 schreef NoralyZ het volgende:
[..]
ik geloof dat 1 teaspoon powdered gelatin gelijk staat aan 1 blaadje gelatine. dus dan heb je d'r 4 nodig - lijkt ook iets waarschijnlijker.
was ook van plan het recept eens te proberen, zal m'n bevindingen wel laten weten!
3 fluid oz is inderdaad ongeveer 85 ml
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |