Dat.quote:Op dinsdag 22 december 2015 21:20 schreef Molo het volgende:
Wacht even hoor, het is bij JOU (!!!) thuis?
Dan eten ze lekker wat de pot schaft, tiedeledokie!!!
En dat.quote:Op dinsdag 22 december 2015 22:06 schreef MrsDuck het volgende:
[..]
Als er iets leuk is met kinderen dan is het gourmet en als ze er al om 11 uur zijn... dan gooide ik dat ding om 2 uur aan.
Thanks, het is om een carpacciobonbon op te serveren. Evt ijsbergsla? Ben daar alleen zelf niet gek op. Morgen eens richting xenos denk ik..quote:Op dinsdag 22 december 2015 19:38 schreed uniekhoorn het volgende:
[..]
Heb je er 1? (of een chinese soeplepel)? http://www.culy.nl/recepten/diy-eetbare-amuselepels-maken/
of past dat niet bij je gerecht, of een ander eetbaar iets, bananenblad, witlofschuitje?
Die groentes lukken nog wel terwijl je lamsrack rust en die crumble kun je au bain warm houden.quote:Op dinsdag 22 december 2015 22:16 schreef tha_dark het volgende:
Ik heb mijn kerstmenu bijna af, twijfel nog over een paar dingen.
Zo ziet het er tot nu toe uit
Amuses:
- Gerookte zalm met mango-chutney
- Bietjes Terrine
- Opgerolde kruidenomelet (twijfel)
Tussen:
- Chowder
Hoofd:
- Lamsrack met pistachekruidenkorst
- Rode kool crumble
- Geroosterde groenten uit de oven
Na:
- Appelschuim
Zit alleen nog even met de drie hoofdgerechten die alledrie in de oven moeten. Dus daar moet ik denk nog iets aanpassen. En nog een leuke vegetarische amuses ipv de kruidenomelet. Iemand nog suggesties?
Ik wilde ook graag lamsrack doen als hoofd, wilde de andere kok alleen nietquote:Op dinsdag 22 december 2015 23:09 schreef FutureFairytale het volgende:
Gelukkig is mn voorgerecht groot want lamsrack is 530 gram voor 3 pers. En de helft bestaat uit bot.
Klinkt goed Iquote:Op dinsdag 22 december 2015 21:14 schreef Bleie het volgende:
[..]
Ik serveer ze met avocadomousse, is dat wat?
Ik maak deze: http://www.leukerecepten.(...)ocado-doperwtenpureequote:
Het is toch geen avocado geworden: http://www.britishlarder.(...)apple/#axzz3v8SpkGSJquote:Op woensdag 23 december 2015 09:12 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Ik maak deze: http://www.leukerecepten.(...)ocado-doperwtenpuree
Nog niet eerder gemaakt, maar t klinkt lekker...
Voortreffelijke professionele recepen daar ook, fijn blog dat British Larderquote:Op woensdag 23 december 2015 11:10 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Het is toch geen avocado geworden: http://www.britishlarder.(...)apple/#axzz3v8SpkGSJ
Coquilles met bloemkool, appel en mierikswortel
Klinkt heerlijk! En ziet er sjiek uit
Lidl in de buurt?quote:Op woensdag 23 december 2015 13:33 schreef Bleie het volgende:
Boodschappen zijn net bezorgd. Zonder coquilles.![]()
![]()
. Nu is meneer Bleie aan het proberen of de Jumbo ze heeft. Anders moet ik last minute nog iets anders bedenken.
quote:Op woensdag 23 december 2015 13:54 schreef fietsie het volgende:
Uitdaging:
- Past de volledig opgedofte kalkoen wel door de ovendeur
Ik breek zijn ribben, dan past het precies..quote:
De AH XL ookquote:Op woensdag 23 december 2015 14:19 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
De Sligro had verschillende soorten bietjes
Jeetje, irritant zeg.quote:Op woensdag 23 december 2015 13:33 schreef Bleie het volgende:
Boodschappen zijn net bezorgd. Zonder coquilles.![]()
![]()
. Nu is meneer Bleie aan het proberen of de Jumbo ze heeft. Anders moet ik last minute nog iets anders bedenken.
Knolselderij aardappelpuree is lekker daarbij hoorquote:Op woensdag 23 december 2015 14:24 schreef LuDann het volgende:
Ik heb mijn plannen een beetje aangepast.
Het wordt nu eendenborst met sinasappel, prei met spekjes en bospaddestoelen en dan twijfel ik of daar beter aardappel-knolselderij puree bijpast of aardappeltjes uit de oven. Wat denken jullie?
Pics!quote:Op woensdag 23 december 2015 14:20 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ik breek zijn ribben, dan past het precies..
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |