In olie hoort niet hoor. Enkel geklaarde boter.quote:Op dinsdag 29 december 2015 20:24 schreef derLudolf het volgende:
[..]
ongeveer kwart liter olie en een klont roomboter, zoals een echte Wiener Schnitzel bereid hoort te worden.
Which reminds me.... dat was bij mij ook zoquote:Op woensdag 30 december 2015 18:38 schreef uniekhoorn het volgende:
Laatste gezonde maal dit jaar: Gegrilde zalm, broccoli, roergebakken witlof, pasta met ham/kaas/room
Ik zei toch ook wiener-Art? Maar zal zelf es wat boter klaren de volgende keerquote:Op woensdag 30 december 2015 18:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
In olie hoort niet hoor. Enkel geklaarde boter.
En kalf inderdaad.
Dus eigenlijk is niks zoals het hoort.
Die dip klinkt lekker, hoe maak je die?quote:Op donderdag 31 december 2015 19:05 schreef FutureFairytale het volgende:
Ook dus zelfgemaakte knoflook-kaasdip met heel veel knoflook
En ananasbollen en slaatje.
Zaanse mayonaise, geraspte parmezaanse kaas, scheutje gembersiroop, scheutje worcestershiresaus, provençaalse kruiden en veel geperste knoflooktenen.quote:Op donderdag 31 december 2015 21:12 schreef SnoepTomaatje het volgende:
[..]
Die dip klinkt lekker, hoe maak je die?
Same herequote:Op vrijdag 1 januari 2016 12:50 schreef derLudolf het volgende:
Nieuwjaarsrolletjes met slagroom natuurlijk!
Dat ziet er lekker uit!quote:Op zondag 3 januari 2016 11:46 schreef vinnypassy het volgende:
Ff brak wakker worden met een club sandwich (kon ik mijn rode uiencompôte weer gebruiken)
[ afbeelding ]
Inderdaad!quote:
Zijn ze verbrand of zo??quote:Op zondag 3 januari 2016 12:01 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
De allerlaatste oliebollen, ontbijtje met broodpudding
Niet schillen en een soort boerenfriet van maken? Ik vind aardappels met schil ook lekker als ze gefrituurd zijn!quote:Op zondag 3 januari 2016 15:53 schreef bloodymary1 het volgende:
Straks tournedos stroganoff met zelfgemaakte frietjes! Vooral in die laatste heb ik zin, in het schillen iets minder...
Nee hoor, de oliebollen waren al donker, monikkenbollenquote:
OK!!quote:Op zondag 3 januari 2016 17:58 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Nee hoor, de oliebollen waren al donker, monikkenbollen
Nu sushi eten!
Dat ei is nog half rauw.quote:Op zondag 3 januari 2016 11:46 schreef vinnypassy het volgende:
Ff brak wakker worden met een club sandwich (kon ik mijn rode uiencompôte weer gebruiken)
[ afbeelding ]
Nee, liever zonder schil. En ik had mijn vriend zo gek gekregen! Maar ze waren heerlijk.quote:Op zondag 3 januari 2016 16:39 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Niet schillen en een soort boerenfriet van maken? Ik vind aardappels met schil ook lekker als ze gefrituurd zijn!
Uiteraard, zacht eigeel is zó lekker!quote:
Veeeel lekkerder dan hard eigeelquote:Op zondag 3 januari 2016 22:51 schreef vinnypassy het volgende:
[..]
Uiteraard, zacht eigeel is zó lekker!
quote:Op maandag 4 januari 2016 15:05 schreef golfer het volgende:
Ik ga over mijn nek van die snoteieren. Lust ze alleen dubbelgebakken en hard gekookt.
quote:Op maandag 4 januari 2016 15:42 schreef emmyemmy het volgende:
Zachtgekookte eieren waarbij het binnenste eiwit nog een beetje "vloeibaar" en romig is
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Broodjes unox etc ook best vaak toch?quote:Op dinsdag 5 januari 2016 16:10 schreef zeefje het volgende:
Zijn er hier ook mensen die elke dag eigenlijk hetfzelfde eten uit gemak?
Ik eet dus elke dag brinta en boterhammen.
's avonds eet ik vaak wel afwisselend.
Mag ik aanschuiven, geen zin om alleen voor mezelf te kokenquote:
Morgen mag je aanschuiven, want boerenkoolquote:Op dinsdag 5 januari 2016 16:27 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Mag ik aanschuiven, geen zin om alleen voor mezelf te koken
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |