abonnement bol.com Unibet Coolblue
  maandag 16 november 2015 @ 09:00:05 #1
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_157593068
Dit is het topic voor mensen die wekelijks een menu maken voor de hele week en zich daar min of meer aan houden. We delen onze weekmenu's en doen elkaar op die manier leuke ideeën en inspiratie aan de hand.

Waarom doen deze mensen dit? Nou, onder andere om geld en tijd te besparen. Maar ook is het wat makkelijker leuke dingen verzinnen als je relaxt achter je bureau zit dan wanneer je na het werk nog snel even door de super heen sjeest.

Game on. :)



Het vorige deel: CUL / Weekmenu's #9
pi_157600703
Oooooh, ik doe wel eem een lijstje van deze week:

Zondag: Zoete aardappelrosti met spinazie, gekookt ei en gerookte zalm
Maandag: Schnitzel, champignons, broccoli, twisterfries
Dinsdag: Pompoenburgers met kikkererwten op een broodje, met kaas. :9
Woensdag: Stamppot rucola met gerookte makreel
Donderdag: Groente pasta met tomaatmascarponesaus en gehakt.
Vrijdag: Pompoensoep met kokosmelk en naan
Zaterdag: Stamppot zuurkool met spek.
Sterkheidsbaas van alles.
pi_157602780
Het wordt steeds kouder dus dat betekent lekker veel winterse kost deze week! :Y)

Maandag: Noodles met kip en groentes
Dinsdag: Hutspot met gehaktbal
Woensdag: Erwtensoep bij moeders O+
Donderdag: Boerenkoolstamp met gehaktbal
Vrijdag: Zoetzure kip, rijst & sperzieboontjes
Zaterdag: Snijboontjes, gekookte aardappels & kipburger
Zondag: Maaltijdsalade met avocado en gegrilde zalm
pi_157622643
Ik heb voor deze week ook maar eens een poging gedaan, op basis van wat dingen die ik op wil maken uit vriezer en voorraadkast :)

Eén keer vegan, drie keer vegetarisch en één keer gevogelte:
Maandag: ‘Egg drop soup’ met knoflook/spelt-platbrood (was lekker! :9 )
Dinsdag: Gnocchi met tomaten uit de oven
Woensdag: Ramen-noedels met heel veel groenten
Donderdag: Pekingeendenborst met pannenkoekjes
Vrijdag: Vegetarische samosa-burgers met yoghurtsaus
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 22 november 2015 @ 10:35:21 #5
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_157734686
Ik doe het veel te weinig, dus nu een hele week: Aziatisch koken. :)

Maandag: Thaise soep met garnalen en lemper
Dinsdag: Thaise soep met garnalen en lemper
Woensdag: Niet thuis
Donderdag: Vietnamese slawraps
Vrijdag: Bulgogi (die van n0a :9 ) met witte rijst en aubergine
Zaterdag: Pad Thai met kip
Zondag: Thaise gemberkip
pi_157736443
Zondag: Bratwurst van de vegetarische slager met prei-tomaat-feta stamppotje
Maandag: Vega Turkse pizza met huisgemaakte knoflooksaus
Dinsdag: Chilli sin carne met rijst
Woensdag: Waldorfsalade en gebakken aardappels
Donderdag: Arabisch platbrood, labneh, hummus, wortel-pompoen-yoghurt dip, dadels en diverse gegrilde groenten :9
Vrijdag: Restje van het een of ander of frites met een kaaskroket
Zaterdag: Sateh van seitan; kokosrijst en boontjes
Leftist Vegan Long Haired Witch
Revolutionary Anarchist
No material girl, No extremist, Critical Thinker.
XXX Straight Edge XXX
pi_157737893
Maandag; bloemkoolcurry met kip
Dinsdag; preistamp met spekjes, kaas, mosterd, roomkaas
Woensdag; schotel van chili con carne, nacho's, kaas
Donderdag; tomatensoep, tosti
Vrijdag; zuurkool met puree, gehakt, ananas
Zaterdag; niet thuis
Zondag; gegrilde krieltjes, schnitzel, erwten
pi_157765521
Maandag: Stoofvlees met hutspot
Dinsdag: Pasteitjes met gehakt en salade erbij
Woensdag: Kipsaté met pindasaus, broccoli, cashewnoten & rijst
Donderdag: Stoofvlees met patatjes
Vrijdag: Pasta met tonijn, olijfjes, kappertjes, tomaat & rucola sla
Zaterdag: Nasi
Zondag: Nasi
  maandag 23 november 2015 @ 17:15:34 #9
318361 Bienelientjee
Dutchie, living in the UK
pi_157765823
Voor het eerst sinds tijden weer eens een volledig weekmenu!

Maandag: Gehaktballen, peentjes, aardappelpuree
Dinsdag: Gemarineerde kip spiezen met gele paprika/ui en een koude aardappel-sla-salade
Woensdag: Ovenrisotto met spekjes, erwten en prei
Donderdag: Ham/kaas tosties
Vrijdag: Kip in bladerdeeg gevuld met zongedr. tomaatjes, parmezaanse kaas en basilicum. Aardappel partjes en groene paprika
Zaterdag: Ergens in de stad wat eten
Zondag: Een helemaal zelf uitprobeersel: Thaise rode curry (waarschijnlijk kip of garnalen) met rijst en naanbrood
pi_157909427
Maandag: Gegrilde courgette, gebakken aardappel & kipfilet
Dinsdag: Spaghetti met gehaktsaus
Woensdag: Gehaktballetjes in pitabroodjes met rauwkost
Donderdag: Zelfgemaakte pizza met gehaktsaus en groentes
Vrijdag: Kippenpoot uit de oven, sperziebonen & rijst
Zaterdag: Witlof uit de wok met kerrie en kaas & gekookte aardappels
Zondag: pistoletje met gerookte zalm & salade ernaast
pi_157925229
Maandag: shoarma met groenteroerbak en munt-yoghurtdip
Dinsdag: rosbiefrolletjes met salade
Woensdag: zalm met bloemkoolpuree
Donderdag: dim sum met geroosterde groenten
Vrijdag: pastinaak-courgette met zalm
Ga je mee buiten spelen?
Soms verdwaal ik in een draak
101 doelen omdat het kan
en iets met een loodgieter..
pi_157926429
Go go!

Maandag: Gebakken zalm met dille, geroosterde bietjes, venkel en zoete aardappelpatat
Dinsdag: Tom Kha Kai met zalm en venkel
Woensdag: Stamppot zuurkool met spek
Donderdag: Wraps met mais, bonen, kaas, kwark, sla
Vrijdag: Moussaka
Sterkheidsbaas van alles.
  maandag 30 november 2015 @ 19:46:39 #13
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_157928173
Maandag: Bulgogi met witte rijst en aubergine
Dinsdag: Pad Thai met kip
Woensdag: Couscous met garnalen, groentjes en granaatappel
Donderdag: Thaise gemberkip
Vrijdag: Venkel/witlofsalde met garnaaltjes en rivierkreeftjes met aardappelsalade
Zaterdag: Gestoomde kabeljauwfilet met aardappelsalade en tomatenstoof met venkel
Zondag: Witlofsalade met appel en walnoot, gebakken aardappellen en iets waar ik nog niet uit ben
pi_157929351
Maandag; bruine bonen met ui, spek en stroop
Dinsdag; ovenschotel van pompoen, aubergine, gorgonzola en rijst
Woensdag; zuurkool met gehakt, ananas en puree
Donderdag; bami goreng met sate
Vrijdag; spruitjesgratin, beenham
Zaterdag; knolselderij-saffraansoep, honing-citroenkip-met-worteltjes en boerenfriet, kruidnotencheesecake
Zondag; weet ik nog niet
pi_157929710
quote:
1s.gif Op maandag 30 november 2015 20:31 schreef MrsDuck het volgende:
knolselderij-saffraansoep
Dit klinkt fijn, welk recept gebruik je?
Ga je mee buiten spelen?
Soms verdwaal ik in een draak
101 doelen omdat het kan
en iets met een loodgieter..
pi_157933325
quote:
1s.gif Op maandag 30 november 2015 20:31 schreef MrsDuck het volgende:
Maandag; bruine bonen met ui, spek en stroop

:9~

Dit heb ik al zó lang niet gehad.... Zeker 15 jaar niet meer. Gaat op het lijstje :Y augurkje of zilveruitje erbij, lekker!
  maandag 4 januari 2016 @ 14:53:01 #17
318361 Bienelientjee
Dutchie, living in the UK
pi_158818068
Maandag: Andijvie stamppot met rookworst/ spekjes en jus
Dinsdag: Zalm - Spinazie lasagne
Woensdag: Gevulde puntpaprika's. En wat restjes aardappel dingen uit de vriezer
Donderdag: Thai green curry
Vrijdag: Soep met stokbrood
Zaterdag: ?
Zondag: Shoarma in een broodje
pi_158821777
Ik plan het niet per dag in maar kijk wel waar ik zin in heb. Deze week ga ik in elk geval het volgende eten:

- Noodles met tofu, ui, paprika, wortel en een soja/gembersausje
- zuurkoolschotel met spekjes, ananas en rozijnen
- macaroni met gehakt, bonen, jalapenopepers, tomatenblokjes, paprika, mais, avocado, courgette, wortel, kaas
- sajoerboontjes, vlees, witte rijst, atjar tampoer, seroendeng, komkommer
- jamie olivers lasagna met meer groenten (courgette, spinazie).
freedom is just another word for nothing left to lose
pi_158821873
maandag: tomatensoep met gehakt :9
dinsdag: runderriblappen met gekookte aardappels en boontjes
woensdag: rosbief uit de oven met pompoenblokjes en twisterfries
donderdag: stamppot zuurkool
vrijdag: stamppot boerenkool
zaterdag: in mn eentje. dus iets makkelijks
zondag: eendenborst, twisterfries, saus, witlof
Sterkheidsbaas van alles.
pi_158821919
Ik heb misschien een beetje een stomme vraag.

Zijn er hier mensen, die naast weekmenu's plannen, ook ver vooruit koken, voor een hele week bijvoorbeeld, of voor drie, vier dagen per keer?
pi_158822016
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2016 17:29 schreef SnoepTomaatje het volgende:
Ik heb misschien een beetje een stomme vraag.

Zijn er hier mensen, die naast weekmenu's plannen, ook ver vooruit koken, voor een hele week bijvoorbeeld, of voor drie, vier dagen per keer?
Soms.

Ik had bijv. dit weekend nog ruim 1 kg aardappels liggen. Daar heb ik 1 kg zuurkool bijgekocht, stamppot van gemaakt en in 5 porties ingevroren.

Van de stamppot boerenkool maak ik ook 4/5 porties. Dus daar kunnen er vrijdag ook nog 2 of 3 van in de vriezer.
Sterkheidsbaas van alles.
pi_158822035
quote:
2s.gif Op maandag 4 januari 2016 17:32 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Soms.

Ik had bijv. dit weekend nog ruim 1 kg aardappels liggen. Daar heb ik 1 kg zuurkool bijgekocht, stamppot van gemaakt en in 5 porties ingevroren.

Van de stamppot boerenkool maak ik ook 4/5 porties. Dus daar kunnen er vrijdag ook nog 2 of 3 van in de vriezer.
Ik vind het lastig om dagelijks te koken, dus zou het liefst 3 of 4 maaltijden in 1 keer maken, zodat ik voor drie of vier dagen eten klaar heb.
Maar dat lijkt me zo lastig als je niet 4 dagen achter elkaar hetzelfde wil eten? :@
pi_158822093
Als je een vriezer hebt is dat prima te doen. Ik zou dan vooral veel soep, pastasaus en stamppotten maken. Die zijn nog heerlijk als je ze weer ontdooit.
freedom is just another word for nothing left to lose
pi_158822094
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2016 17:33 schreef SnoepTomaatje het volgende:

[..]

Ik vind het lastig om dagelijks te koken, dus zou het liefst 3 of 4 maaltijden in 1 keer maken, zodat ik voor drie of vier dagen eten klaar heb.
Maar dat lijkt me zo lastig als je niet 4 dagen achter elkaar hetzelfde wil eten? :@
Als je een vriezer hebt niet. :) Van stamppot, pastasaus, rijstprutjes en ovenschotels kun je makkelijk meerdere porties maken en invriezen.

Iedere ochtend wat uit je vriezer halen en 's avonds opwarmen.

Je zou ook op bijv. zondagavond een stamppot (2 porties) en een quiche (2 porties) kunnen maken, kan je maandag stamppot, dinsdag quiche, woensdag stamppot en donderdag weer quiche eten.
Sterkheidsbaas van alles.
pi_158822109
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2016 17:35 schreef Lot_1 het volgende:
Als je een vriezer hebt is dat prima te doen. Ik zou dan vooral veel soep, pastasaus en stamppotten maken. Die zijn nog heerlijk als je ze weer ontdooit.
Geen adijviestamppot, das echt nie tof :P

En quiche gaat ook super goed. Net als ovenschotels (moussaka bijv.)
Sterkheidsbaas van alles.
pi_158822151
Nee, andijvie werkt minder goed. Ovenschotels maak ik nooit zo heel veel van. Maar eigenlijk kan vrij veel wel als je niet te kritisch bent :P Lasagna kan bijvoorbeeld ook prima. Dingen met rijst kun je ook prima invriezen :Y
Bij ons gaat het haast altijd in de koelkast of vriezer als er nog over is.
freedom is just another word for nothing left to lose
pi_158822208
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2016 17:37 schreef Lot_1 het volgende:
Nee, andijvie werkt minder goed. Ovenschotels maak ik nooit zo heel veel van. Maar eigenlijk kan vrij veel wel als je niet te kritisch bent :P Lasagna kan bijvoorbeeld ook prima. Dingen met rijst kun je ook prima invriezen :Y
Bij ons gaat het haast altijd in de koelkast of vriezer als er nog over is.
Ik vind moussaka echt fantastisch. Veel groente, makkelijk, goed in te vriezen, goed op te warmen, relatief goedkoop.

Zelf probeer ik genoeg te koken. Indien over dan volgende dag als lunch, of als het een mooie portie is inderdaad in de koelkast voor morgenavond of in de vriezer.
Sterkheidsbaas van alles.
pi_158822253
Heb je een goed recept voor die moussaka?

Vooral met soepen en sausen maak ik vaak veel te veel in mijn enthousiasme :+
freedom is just another word for nothing left to lose
pi_158822287
quote:
2s.gif Op maandag 4 januari 2016 17:35 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Als je een vriezer hebt niet. :) Van stamppot, pastasaus, rijstprutjes en ovenschotels kun je makkelijk meerdere porties maken en invriezen.

Iedere ochtend wat uit je vriezer halen en 's avonds opwarmen.

Je zou ook op bijv. zondagavond een stamppot (2 porties) en een quiche (2 porties) kunnen maken, kan je maandag stamppot, dinsdag quiche, woensdag stamppot en donderdag weer quiche eten.
Kijk, superidee.
Is rijst ook lekker na invriezen, of kun je dan beter enkel de prut maken en dat invriezen, en dan de rijst vers koken?
Zijn er meer mensen met goede tips? Dit gebied is nieuw voor mij :@
pi_158822319
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2016 17:41 schreef Lot_1 het volgende:
Heb je een goed recept voor die moussaka?

Vooral met soepen en sausen maak ik vaak veel te veel in mijn enthousiasme :+
Dees:
http://www.feastingathome.com/rustic-eggplant-moussaka/

Ik gebruik meestal gewoon rundergehakt, 600 gram voor 4 porties. En 1 kg aubergines.
Sterkheidsbaas van alles.
pi_158822333
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2016 17:42 schreef SnoepTomaatje het volgende:

[..]

Kijk, superidee.
Is rijst ook lekker na invriezen, of kun je dan beter enkel de prut maken en dat invriezen, en dan de rijst vers koken?
Zijn er meer mensen met goede tips? Dit gebied is nieuw voor mij :@
Ik ben niet zo een rijsteter :+

Maar nasi = opgebakken rijst en dat kan prima na invriezen. :Y
Sterkheidsbaas van alles.
pi_158822346
quote:
2s.gif Op maandag 4 januari 2016 17:43 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Dees:
http://www.feastingathome.com/rustic-eggplant-moussaka/

Ik gebruik meestal gewoon rundergehakt, 600 gram voor 4 porties. En 1 kg aubergines.
Thanks! :9
freedom is just another word for nothing left to lose
  maandag 4 januari 2016 @ 17:50:53 #33
94900 Shakkara
Bom Jihad President Cocaine
pi_158822483
Maandag: Tiki masala kip met gele rijst
Dinsdag: Biefstukpuntjes en gepofte aardappel met boter, kaas, groene pepers en geroosterde uitjes
Woensdag: Bruine bol met hamburger gebakken in teriyakisaus en balsamicoazijn, kaas, spek, salade, geroosterde uitjes, ketchup/mosterd/mayonaise, en ovenfrieten
Donderdag: Groene curry kip met aardappel-wortel stamppot (fuck de rare combinatie)
Vrijdag: Linzen met gebakken paprika en feta

Zaterdag en zondag heb ik tijd om te koken en te shoppen dus dan kan het van alles zijn, door de weeks wil ik dat gezeur niet aan m'n hoofd.
Een wolf maakt zich nooit zorgen dat de schapen flink in de meerderheid zijn.
pi_158822556
Ons weekmenu:

Ma: Barleyrisotto met tomaat en feta
Di: fajitas (ainsley style)
Wo: nasi met pindasaus
Do: pasta met een saus van slow roasted tomaat, ui, pompoen, paprika etc.
Vr: een aardappel/spinazie curry
Za: pizza
Zo: tomaten/pompoensoep
Ja doei.
pi_158823369
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2016 17:42 schreef SnoepTomaatje het volgende:

[..]

Kijk, superidee.
Is rijst ook lekker na invriezen, of kun je dan beter enkel de prut maken en dat invriezen, en dan de rijst vers koken?
Zijn er meer mensen met goede tips? Dit gebied is nieuw voor mij :@
ik had ook een voorraad in de vriezer toen ik nog alleen woonde.
even 1 week een aantal familiemaaltijden maken waarvan je 1portie eet en de rest invriest. dan heb je een voorraad. vervolgens hoef je nog maar 1 a 2x per week een familiemaaltijd maken en heb je toch afwisseling.

mijn vriezer was klein dus ik vroor alleen de saus in en kookte pasta en rijst op de dag zelf. dat scheelt weer ruimte met invriezen.

[ Bericht 1% gewijzigd door Elleska op 04-01-2016 18:46:50 ]
pi_158824956
In willekeurige volgorde:
Risotto met champignons, kastanje en venkel
Kastanjesoep met een simpele focaccia
Bloemkoolburger met oude kaas
Bloemkoolpuree met champignon stroganoff
Meiknolletjes gestoofd in witte wijn met aardappelpuree
Pasta met venkel in een citroensaus
pi_158825164
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2016 17:42 schreef SnoepTomaatje het volgende:
Kijk, superidee.
Is rijst ook lekker na invriezen, of kun je dan beter enkel de prut maken en dat invriezen, en dan de rijst vers koken?
Zijn er meer mensen met goede tips? Dit gebied is nieuw voor mij :@
Rijst en pasta altijd vers koken. Ik vries inderdaad veel in. Sauzen, soepen en stoofpotjes. Ik koop op de markt van die aluminium bakjes. Dat zijn perfecte porties voor bijvoorbeeld lasagne, dan kook ik speciaal voor de vriezer. Of ik vul zo'n bakje voor de helft met chili con carne. Wanneer ik het dan wil eten gooi ik er wat nacho's en kaas overheen, gooi het in de oven en eet het daarna met een lepel zure room. Te lekker. :9

Het is ook lekker om zelf dingen in het zuur te zetten. Als fris bijgerechtje.
pi_158827301
quote:
14s.gif Op maandag 4 januari 2016 19:25 schreef Myraela het volgende:

[..]

Rijst en pasta altijd vers koken. Ik vries inderdaad veel in. Sauzen, soepen en stoofpotjes. Ik koop op de markt van die aluminium bakjes. Dat zijn perfecte porties voor bijvoorbeeld lasagne, dan kook ik speciaal voor de vriezer. Of ik vul zo'n bakje voor de helft met chili con carne. Wanneer ik het dan wil eten gooi ik er wat nacho's en kaas overheen, gooi het in de oven en eet het daarna met een lepel zure room. Te lekker. :9

Het is ook lekker om zelf dingen in het zuur te zetten. Als fris bijgerechtje.
maak je die lasagne dan in die bakjes, of gewoon in een grote ovenschaal, en portioneer je het later in die bakjes om het daarna in te vriezen?
pi_158827400
Maandag: pompoencouscous met roomkaas
Dinsdag: rijst met kipgehakt, paprika en courgette
Woensdag: orzo met tomaat, paprika en kabeljauw
Donderdag: boerenkoolquiche
Vrijdag: pulled pork tacos
Zaterdag: geen idee
Zondag: Mexicaanse soep
Spoilers!
pi_158828024
Was weer een goed voornemen dus daar gaan we.

Vandaag uiensoep, gemaakt van restje hachee.
Dinsdag pasta met broccoli, geitenkaas en doperwtjes.
Woensdag wraps met groente en fetta.
Donderdag eet ik bij m´n zusje
Vrijdag rijst met chorizo, tomaat en tuinerwten
Zaterdag boerenkool
Zondag gele curry met kip en kikkererwten. <3
pi_158828787
Ik doe mee:

Ma: Witte bonen in tomatensaus met een hamburger
Di: Chorizo/salami/ham olijf pizza
Wo: Ovenschotel met snijbonen en ham
Do: Steakstokbrood met rode ui en mierikswortel
Vrij: Hollands agvtje met rode kool
Zat: Italiaanse polpetti soep
Zon: Hollands agvtje met rode kool
pi_158828932
Ma: pasta met boerenkool en capucijners
Di: really awesome black bean burgers van seriouseats.com
Wo: citroenrisotto met spruiten
Do: aubergine involtini van Nigella
Vr: salade met biet
Za: feestje met ernstig lekker warm-koud buffet
Zo: geen idee nog
Ga je mee buiten spelen?
Soms verdwaal ik in een draak
101 doelen omdat het kan
en iets met een loodgieter..
pi_158832271
quote:
1s.gif Op maandag 4 januari 2016 20:22 schreef SnoepTomaatje het volgende:

[..]

maak je die lasagne dan in die bakjes, of gewoon in een grote ovenschaal, en portioneer je het later in die bakjes om het daarna in te vriezen?
Ik maak het in die bakjes. Scheelt overscheppen. :)
pi_158835502
alleen wel ff opletten dat die aluminium bakjes niet in de magnetron kunnen. dus alleen geschikt voor ovenmaaltijden.
pi_158991022
Zondag: Mexicaanse soep met guac en tortillas
Maandag: kabeljauwburger/worst, provencaalse groente, schupfnudeln
Dinsdag: roti met kippendij, ei en kousenband
Woensdag: bigos met aardappelen
Donderdag: pasta, feta, pompoen, rozemarijn, spinazie, pompoenpitten
Vrijdag: spinaziekroketten, spinazie, cherrytomaat, kaasburger/worstjes
Spoilers!
pi_158992961
Vorige week teveel gekocht dus sommige dingen schuiven op:

- Ovenschotel met snijbonen en ham
- Hollands agvtje met rode kool
- Groenten soufflé met ricotta
- Grilled cheese and tomato soup
- Fish and chips
- Romige preisoep met makreel
- Jamie's salsa spaghetti
  zondag 10 januari 2016 @ 21:04:09 #47
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_158995050
Zondag: Lamsrack met rode portsaus, aardappelgratin, gesauteerde prei en geglaceerde worteltjes
Maandag: Saltimbocca met aardappelgratin en gegrilde asperges
Dinsdag: Tomatenrisotto met gegrilde asperges
Woensdag: Thaise curry met zoete aardappel, gember en aubergine
Donderdag: Pasta met tomatensaus en merguezworstjes
Vrijdag: Vrij, dus alle tijd om iets lekkers te verzinnen :)
pi_159129321
Zaterdag: Salade met arpergetips en warme geitenkaas met aardapelkroketten en vlees van de slager
Zondag: Hele kip met aardappels, pompoen, mais en erwt uit de oven. En gravy
Maandag: bigos met aardappelen
Dinsdag: pasta carbonara
Woensdag: stamppot van witlof en piccalilly met kaasblokjes
Donderdag: dahl met parathas
Vrijdag: scampi, cannellinibonen, rozemarijn, orzo
Spoilers!
pi_159137406
Komend weekend is wat rommelig dus nu vast een menu...

Zaterdag/zondag; niet thuis
Maandag; bami goreng
Dinsdag; witlof ham-kaas, aardappelpuree
Woensdag; boerenkool - zoeteaardappelschotel uit het boekje van jumbo
Donderdag; mexicaanse soep
Vrijdag; fish 'n chips
  zaterdag 16 januari 2016 @ 00:48:46 #50
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_159140398
Maandag: vegetarische nasi, vega saté & augurkjes
Dinsdag: afbakbroodjes met vega filet american, sla, uitje, tomaat & komkommer
Woensdag: rösti, vega burgers & sperzieboontjes
Donderdag: aardappelwafeltjes uit de oven, vega schnitzel, spruitjes & een bruine bonen salade
Vrijdag: tacoschelpen, gemarineerde 'kip'stuckjes van de vegetarische slager, gebakken ui, sla, tomaat, komkommer, avocado & een groente salsa
Zaterdag: vegetarische roti-rollen
Zondag: nog geen idee, iets met tofu
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')