Heb het er ook wel fors heter gehad hoorquote:Op zaterdag 14 november 2015 23:50 schreef golfer het volgende:
lang niet zo scherp als van te voren verwacht.
ja wees welkomquote:Op zaterdag 14 november 2015 23:58 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik vond de pittigheid echt lekker, je proefde de rest ook nog. Eens kijken wie ik over kan halen om een keertje mee te gaan naar Sansan.
Ik nodig mezelf trouwens maar uit om een kijkje te nemen in de Cul SC, jullie zijn best leuk namelijk
De mijne staan hierboven al: gefrituurde aubergine aardappelreepjes waar ze iets magisch mee hadden gedaan waar LHO meer over kan vertellen en black bean beef. Eigenlijk was alles lekker maar ik geloof dat de eend zowel als voor- en hoofdgerecht door de meeste mensen als erg lekker werd ervaren.quote:Op zondag 15 november 2015 00:00 schreef Molo het volgende:
Wat waren aanraders bij San San? (ik heb steeds Chan Chan van Buena Vista Sociale Club in mijn hoofd als ik San San lees)
Dan neem ik Koos ook eens mee daar naartoe
quote:Op zondag 15 november 2015 00:05 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
De mijne staan hierboven al: gefrituurde aubergine aardappelreepjes waar ze iets magisch mee hadden gedaan waar LHO meer over kan vertellen en black bean beef. Eigenlijk was alles lekker maar ik geloof dat de eend zowel als voor- en hoofdgerecht door de meeste mensen als erg lekker werd ervaren.
Waar hou je van?quote:Op zondag 15 november 2015 00:00 schreef Molo het volgende:
Wat waren aanraders bij San San? (ik heb steeds Chan Chan van Buena Vista Sociale Club in mijn hoofd als ik San San lees)
Dan neem ik Koos ook eens mee daar naartoe
Dan hebben ze de smaken echt flink aangepast. Want Sichuan eten hoort jankend heet te zijn.quote:Op zaterdag 14 november 2015 23:50 schreef golfer het volgende:
Wat een mooie subtiele smaken en lang niet zo scherp als van te voren verwacht. Heel erg goed te doen allemaal.
Long vond ik ook erg lekker (was daar wat huiverig voor) de aardappelsliertjes waren ook jummie. Alles wel, en heb me maar één keer een beetje verslikt qua pittigquote:Op zondag 15 november 2015 00:05 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
De mijne staan hierboven al: gefrituurde aubergine aardappelreepjes waar ze iets magisch mee hadden gedaan waar LHO meer over kan vertellen en black bean beef. Eigenlijk was alles lekker maar ik geloof dat de eend zowel als voor- en hoofdgerecht door de meeste mensen als erg lekker werd ervaren.
quote:Op zondag 15 november 2015 00:06 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Waar hou je van?Voordeel met 11 man is dat je normaal (Advies personeel daar) iets van 9 voorgerechten en 9 hoofdgerechten besteld, en van alles wat eet. En dus alles probeert
![]()
Wij hebben als ik mij niet vergis 12 voorgerechten, 13 hoofdgerechten en 2 bijgerechten (witte rijst en nasi voor Golfer) met 11 man op![]()
Aanraders sowieso (en qua pittigheid veilig):
- Eendenborst
- Hang So Ya
- Szechuan Eggplant
- Suanla aardappels (hot and sour potatoes)
- Suanla soup (nu niet besteld dus iedereen moet nog een keer meeten)
Ja, de sizzling beef, waar ik wel eens om heb zitten huilen met liters zweet over mijn rug, was nu een tikje pittig. Tweede keer 'uitgevraagd' (quote:Op zondag 15 november 2015 00:07 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dan hebben ze de smaken echt flink aangepast. Want Sichuan eten hoort jankend heet te zijn.
Als je die aardappelreepjes zelf wil maken: aardappel zo klein snijden als dat met een mes lukt, qua sliertjes (dus geen dunschillers ofzo, dat is te dun).quote:Op zondag 15 november 2015 00:05 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
De mijne staan hierboven al: gefrituurde aubergine aardappelreepjes waar ze iets magisch mee hadden gedaan waar LHO meer over kan vertellen en black bean beef. Eigenlijk was alles lekker maar ik geloof dat de eend zowel als voor- en hoofdgerecht door de meeste mensen als erg lekker werd ervaren.
z80 is nu ook thuis. en gaat zo richting bed.quote:
Of ik ben nogal wat gewend intussen?quote:Op zondag 15 november 2015 00:07 schreef RobinOok het volgende:
Dan hebben ze de smaken echt flink aangepast. Want Sichuan eten hoort jankend heet te zijn.
Er wordt aan verslag en foto's gewerkt..momentje...quote:Op zondag 15 november 2015 00:06 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Waar hou je van?Voordeel met 11 man is dat je normaal (Advies personeel daar) iets van 9 voorgerechten en 9 hoofdgerechten besteld, en van alles wat eet. En dus alles probeert
![]()
Wij hebben als ik mij niet vergis 12 voorgerechten, 13 hoofdgerechten en 2 bijgerechten (witte rijst en nasi voor Golfer) met 11 man op![]()
Aanraders sowieso (en qua pittigheid veilig):
- Eendenborst
- Hang So Ya
- Szechuan Eggplant
- Suanla aardappels (hot and sour potatoes)
- Suanla soup (nu niet besteld dus iedereen moet nog een keer meeten)
(edit: Overigens niet persé mijn favorieten. Dan zou ik voor het voorgerecht gaan voor garlic bacon, de buikspek. Die hadden we nu een stuk milder dan normaal maar die hoort flink steviger te zijn).
Edit2: En black bean beef is erg lekker.
Nouuuuuuuu mijn eerst hap was hoest nies proest en MK ging spontaan snotteren en zwetenquote:Op zondag 15 november 2015 00:07 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dan hebben ze de smaken echt flink aangepast. Want Sichuan eten hoort jankend heet te zijn.
quote:Op zondag 15 november 2015 00:25 schreef Lucky_Strike het volgende:
Leuke foto's Bluezz en thanks voor de balk.
Zo'n krab is toch niet echt fotogeniek
Yups. Goed idee om die even te fotograferen.quote:Op zondag 15 november 2015 00:27 schreef Lucky_Strike het volgende:
Handig dat de rekening getypt en gespecificeerd was ivm al die verschillende gerechten op de foto.
quote:
Ik heb het ook een beetje snel gedaan allemaalquote:Op zondag 15 november 2015 00:23 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Je hebt zelfs de spelfouten van de kaart overgenomen
Ja hilarisch leuk.quote:Op zondag 15 november 2015 00:29 schreef Isegrim het volgende:
Toch nog hele aardige foto's zo even in de gauwigheid genomen voordat iemand weer een slinger aan het plateau gaf.
Heus niet! Ik ook, en Isabeau maar die mocht niet, en ik had best Isegrim haar fietssleutel af kunnen pakkenquote:Op zondag 15 november 2015 00:29 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]![]()
Hoeveel wijn heb je nog op? Ik had trouwens nog best willen naborrelen maar ik was de enige dus dat schoot ook niet op.
Geloof me, er zit heroïne in dat eten.quote:Op zondag 15 november 2015 00:30 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ja hilarisch leuk.
Ik wil volgende week weer
Vreetzakquote:Op zondag 15 november 2015 00:34 schreef Soury het volgende:
Mijn buit van de markt, links zijn schorseneren.
En er mist een stukje brood en worst![]()
[ afbeelding ]
Ik was nieuwsgierigquote:
Ja, pas maar op anders...quote:Op zondag 15 november 2015 00:34 schreef mascara-klodder het volgende:
* mascara-klodder blijft voortaan van het ronddraaiding af
Ik vond je wel een beetje stilletjes vanavond. Overdonderd door het verbale geweld van anderen? Of van nature meer een luisteraar en observeerder?quote:
Noem je LHO nou dik?quote:Op zondag 15 november 2015 00:37 schreef Bluezz het volgende:
Ik heb nog een Isabeau en een LHO
maar die zal ik eerst ff verkleinen
Een combinatie van die twee. Ik vond het best eng ook en dan klap ik dichtquote:Op zondag 15 november 2015 00:38 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik vond je wel een beetje stilletjes vanavond. Overdonderd door hert verbale geweld van anderen? Of van nature meer een luisteraar en observeerder?
Heeft niemand gebeten toch?quote:Op zondag 15 november 2015 00:40 schreef Soury het volgende:
[..]
Een combinatie van die twee. Ik vond het best eng ook en dan klap ik dicht
Ja, naast Isa en jij dus bedoel ik. En Isa ging niet en iedereen wilde naar huis. Maar nu ben ik hartstikke wakker... Peer pressurequote:Op zondag 15 november 2015 00:31 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Heus niet! Ik ook, en Isabeau maar die mocht niet, en ik had best Isegrim haar fietssleutel af kunnen pakken
Edit: 2.
Ik heb de littekens van Lein nog in mijn armen staan.quote:
Nee een hele leuke groep mensenquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |