Begin december staat in de OP, lees man.quote:Op zaterdag 7 november 2015 16:06 schreef CarltonBanks het volgende:
[..]
Het is fokking 20 graden buiten, doe normaal man
Dat ligt eraan hoe koud het begin december buiten is hequote:Op zaterdag 7 november 2015 16:00 schreef Koerenga het volgende:
Binnenkort geef ik een feest bij mij thuis. Ik heb een koelkast die ik vol kan stoppen met bier, maar deze is niet dusdanig groot dat daar een paar kratten in passen.
Hoe koel blijft/wordt bier als je het begin december buiten zet?
Iemand anders nog tips?
Anders misschien toch denken aan een amerikaanse koelkast te huren.
Warm bier is geen feeststemming immers.
en jij weet nu al dat het over 3 weken 8 graden max is?quote:Op zaterdag 7 november 2015 16:07 schreef Etsu het volgende:
[..]
Begin december staat in de OP, lees man.
November 6,7 8,2 9,9quote:Op zaterdag 7 november 2015 16:08 schreef CarltonBanks het volgende:
[..]
en jij weet nu al dat het over 3 weken 8 graden max is?
quote:Op zaterdag 7 november 2015 16:09 schreef Etsu het volgende:
[..]
November 6,7 8,2 9,9
December 3,7 4,8 3,7
https://weerstatistieken.nl
Ja.
Je kan ook een beetje nadenken. Begin december is heus niet 30 graden. Leg je wat blokken ijszakjes op en je hebt koud bier.quote:
quote:Op zaterdag 7 november 2015 16:09 schreef Etsu het volgende:
[..]
November 6,7 8,2 9,9
December 3,7 4,8 3,7
https://weerstatistieken.nl
Ja.
De kans dat het begin december "fucking 20 graden" is is wel redelijk beperkt.quote:Op zaterdag 7 november 2015 16:12 schreef CarltonBanks het volgende:
[..]
Volgens diezelfde site was 14 graden op 30 november 1992, kun je dus geen fuck van zeggen snotaap
Van 15 uur tot 3 uurquote:Op zaterdag 7 november 2015 16:17 schreef Scuidward het volgende:
Feestje zal in de avond zijn? Dan koelt het sowieso af.
Ik heb geen badquote:Op zaterdag 7 november 2015 16:22 schreef CrashO het volgende:
Grote kuip volflikkeren met koud water en ijsklontjes en veel zout. Daar de flessen in gooien.
Paar grote pannen, emmers. watever.quote:
Dat zout zou ik dan weer niet doen, anders staat iedereen bij de was bak om zijn flesje af te spoelenquote:Op zaterdag 7 november 2015 16:22 schreef CrashO het volgende:
Grote kuip volflikkeren met koud water en ijsklontjes en veel zout. Daar de flessen in gooien.
Mweh. Het koelt wel veel en veel sneller dan normaal ijswater.quote:Op zaterdag 7 november 2015 16:32 schreef Geerd het volgende:
[..]
Dat zout zou ik dan weer niet doen, anders staat iedereen bij de was bak om zijn flesje af te spoelen
Ja want dat is zo lekker pils met zout water !!quote:Op zaterdag 7 november 2015 16:34 schreef CrashO het volgende:
[..]
Mweh. Het koelt wel veel en veel sneller dan normaal ijswater.
Wat je dan nog eventueel kan doen voor de huilies die bang zijn voor een beetje zout in hun mond, is het waterpijl lager maken en de flessen er rechtop inzetten, zodat de laatste centimeter oid van de flesjes boven water blijven.
Dit, of in de sloot hangen, niet moeilijk doen.quote:
dit dus.quote:
Ho eens even. Ik snap hem wel, TS geeft ook gewoon veel te weinig informatie. In Australië kan het best fucking 20 graden zijn.quote:Op zaterdag 7 november 2015 16:16 schreef nostra het volgende:
[..]
De kans dat het begin december "fucking 20 graden" is is wel redelijk beperkt.
quote:Op zaterdag 7 november 2015 17:48 schreef MaximumRush het volgende:
[..]
Ho eens even. Ik snap hem wel, TS geeft ook gewoon veel te weinig informatie. In Australië kan het best fucking 20 graden zijn.
Kut TS, doe eens wat meer moeite voor je topic.
quote:Op zaterdag 7 november 2015 18:24 schreef Nobu het volgende:
Ram gewoon die koelkast vol en zet de rest buiten. Mensen die na hun zesde biertje komen klagen over bier dat in het slechtste geval een graad op vijftien is moet je sowieso niet op je feest willen.
http://www.biernet.nl/fun/filmpjes/koud-bier-in-twee-minutenquote:Op zaterdag 7 november 2015 16:22 schreef CrashO het volgende:
Grote kuip volflikkeren met koud water en ijsklontjes en veel zout. Daar de flessen in gooien.
Dit. En anders haal je wat zakken ijs bij de supermarkt voor een paar euro en zet je het in een betonemmer ofzo.quote:
Dit dus.quote:Op zaterdag 7 november 2015 18:24 schreef Nobu het volgende:
Mensen die na hun zesde biertje komen klagen over bier dat in het slechtste geval een graad op vijftien is moet je sowieso niet op je feest willen.
Jullie zijn na 6 bier al zo aangeschoten dat je dat niet meer doorhebt ??quote:
Het is december, stel je gewoon niet zo aan.quote:Op zondag 8 november 2015 14:43 schreef Geerd het volgende:
[..]
Jullie zijn na 6 bier al zo aangeschoten dat je dat niet meer doorhebt ??
droogijs?quote:Op maandag 9 november 2015 11:30 schreef Koerenga het volgende:
Gisteravond was het nog 10 graden. Te warm voor bier. Denk ik?
Dus als het deze temperaturen zijn dan wordt het hem het niet.
Maar denk dat ik er dan een zak ijs over gooi.
Dat droogijs, is dat voor particulieren ook ergens te koop? (behalve bij de visboer)
Ja, maar dan hoef je het nog maar 3 graden te koelen met ijs en of koelkast, en dat kost niet zoveel tijd.quote:Op maandag 9 november 2015 11:30 schreef Koerenga het volgende:
Gisteravond was het nog 10 graden. Te warm voor bier. Denk ik?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |