In boullion stoppen ze beiden, gistextract èn mononatriumglutamaat (en ik hoorde bij die gepensioneerde ook Natriuminosinaat voorbijkomen en nog wat vage aroma's).quote:Op vrijdag 13 november 2015 08:22 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
BTW: Gistextract = Glutamaat
zie je het verschil niet met de opnames bij de wilde keuken, die erg mooi camerawerk hebbenquote:
Nee, ik koop het gewoon bij een Duitse webshop of www.amazon.dequote:Op vrijdag 13 november 2015 00:50 schreef svann het volgende:
De link van het plaatje een beetje aanpassen, dan kom je op de site met shop.
Maar misschien weet Piet een dealer.
Het wordt steeds slechter inderdaad, ook het geluid wordt steeds slechter, als ze al ondertiteld moeten worden...quote:Op vrijdag 13 november 2015 10:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
zie je het verschil niet met de opnames bij de wilde keuken, die erg mooi camerawerk hebben
Ze spelen te kinderachtig idd.quote:Op vrijdag 13 november 2015 14:09 schreef Tamabralski het volgende:
De presentatoren zijn op het randje na net niet achterlijk. Vooral die Turk. Waar haalt de publieke omroep deze mensen vandaan?
Hoe vaak moet je die Turk iets uitleggen. Issie twaalufquote:Op vrijdag 13 november 2015 14:15 schreef ErkendFokker het volgende:
[..]
Ze spelen te kinderachtig idd.
Echte Cheddar vind ik eigenlijk net zo fout als echte boter. Het is gewoon cheddar en boter.quote:Op zaterdag 14 november 2015 09:54 schreef Piles het volgende:
Wat ik me nu wel afvraag: smelt echte Cheddar net zo goed als die smeltkaas?
Haha je hebt gelijk. Ik twijfelde of Cheddar of echte Cheddar zou typenquote:Op zaterdag 14 november 2015 10:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Echte Cheddar vind ik eigenlijk net zo fout als echte boter. Het is gewoon cheddar en boter.
En ja, Cheddar smelt goed, maar niet zo snel als die nepkaas
quote:Op zondag 6 juli 2014 19:34 schreef Pietverdriet het volgende:
Meeste mensen associeren dit met cheddar, maar dit is geen cheddar, als me geluk heb is er een beetje in verwerkt
[ afbeelding ]
Ik beantwoordde gewoon de vraag.quote:Op zaterdag 14 november 2015 11:48 schreef djkoelkast het volgende:
Goudse kaas smelt ook prima, alleen heel anders dan 'smeltkaas'
Ik geef gewoon aan dat zo'n beetje alle kaas smelt, meer moet je er niet achter zoeken.quote:Op zaterdag 14 november 2015 11:53 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Ik beantwoordde gewoon de vraag.
Dat was de vraag niet.quote:Op zaterdag 14 november 2015 11:55 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ik geef gewoon aan dat zo'n beetje alle kaas smelt, meer moet je er niet achter zoeken.
Ik gaf geen antwoord op een vraag en je probeert een discussie te strarten die er niet gaat komen, dit gaat nergens meer over.quote:
Ze spelen dom idd. Bij telefoontjes met klantenservices wel leuk, maar verder veel te extreem.quote:Op vrijdag 13 november 2015 14:09 schreef Tamabralski het volgende:
De presentatoren zijn op het randje na net niet achterlijk. Vooral die Turk. Waar haalt de publieke omroep deze mensen vandaan?
die laatste is sowieso te weinig op tv.quote:Op zaterdag 14 november 2015 14:53 schreef djkoelkast het volgende:
Ik mis Roland Duong en Wouter Klootwijk in deze serie.
bronquote:Daan Nieber stopt als presentator van het RTL 4-programma Editie NL. Hij gaat vanaf 2016 programma’s maken voor KRO-NCRV. Dat heeft de omroep zojuist laten weten. Nieber wordt bij KRO-NCRV toegevoegd aan het team van Keuringsdienst van Waarde én hij gaat samen met Katja Schuurman een reisprogramma maken. “Iedereen heeft wel een werk gerelateerde bucketlist. Op die van mij staan de programma’s die ik nu bij de KRO-NCRV mag gaan maken“, reageert de presentator.
Hij vervolgt: “Programma’s die zowel inhoudelijk als qua vorm steengoed zijn, zoals de Keuringsdienst van Waarde. Ik ben er trots op daaraan mee te mogen werken.”
Taco Rijssemus, media-directeur KRO-NCRV, is blij met de aanwinst: “Ik ben erg blij met de komst van dit nieuwe, jonge en frisse talent. Daan is nieuwsgierig, scherp en altijd uit op een inhoudelijk verhaal. Ik ben ervan overtuigd dat hij met deze eigenschappen een waardevolle aanvulling is voor onder andere het huidige team van de Keuringsdienst van Waarde.”
Daan Nieber studeerde Cultuurwetenschappen aan de Universiteit Maastricht. Daarna ging hij aan de slag bij onder andere IDTV, AT5 en Veronica. In 2010 stond hij aan de wieg van PowNews. Hij heeft daar twee jaar als verslaggever gewerkt. In 2014 maakt hij de stap naar RTL 4, waar hij dagelijks Editie NL presenteert.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |