abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Moderator / Redactie Sport donderdag 8 oktober 2015 @ 23:21:07 #1
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156701618

23r4gzr.jpg

UVT / WOS HOWTO

Accounts bij meerdere bookmakers.
Veel betters beginnen hun bettingloopbaan bij de Toto of bij Unibet. Logisch! Het is laagdrempelig en het aanbod is best acceptabel (Toto) tot heel uitgebreid (Unibet). Toch is het verstand om bij meer bookmakers een account te hebben.
Bijvoorbeeld:
Dit weekend staat Groningen-Utrecht op het programma. Bij de Toto krijg je een odd van 1.54 voor winst van Groningen. Unibet geeft een odd van 1.52. Maar bwin.com biedt een odd van 1.62. Dat scheelt niet veel, maar als je de winst op lange termijn wil maximaliseren is het verstandig om de bet te spelen bij de bookmaker met de hoogste odd.
Een overzicht van odds bij bookmakers van heel veel wedstrijden is te vinden op www.oddsportal.com
Ik kan me voorstellen dat je niet gelijk bij 24 bookmakers een account gaat aanmaken. Daarom zou je kunnen beginnen met de volgende bookmakers:
Unibet (doelpuntenmakers, groot aanbod)
Bwin (groot aanbod, redelijke odds)
Tipico (leuke bonus! Stort 100 euro en krijg er 100 euro gratis bij. Die 200 euro moet je wel in totaal 3x hebben ingezet op odds boven de 2.0 om te mogen uitbetalen.)
12bet of SBObet (ideale bookies voor asian handicapping)

Asian Handicapping
-1 Asian Handicap: Team begint met 1 goal achterstand. Bij gelijkspel of winst andere ploeg verlies je je bet. Bij winst met 1 goal verschil krijg je je geld terug (dat is dus anders dan bij de Europese). Bij winst met 2 goals verschil of meer win je je bet. Hetzelfde geldt voor -2, maar dan met 2 goals verschil

-1.5 Asian Handicap: Team begint met 1 goal achterstand. Bij gelijkspel of winst andere ploeg verlies je je bet. Bij winst met 1 goal verschil verlies je ook je bet! Bij winst met 2 goals verschil of meer, win je je bet. Dit is dus in feite hetzelfde als de -1 Europese Handicap! Hetzelfde geldt voor -2.5, maar dan met 2 goals verschil.

-0.5 Asian Handicap: Bij winst, win je je weddenschap. Bij gelijkspel of verlies heb je je bet verloren. Dit kan dus gezien worden als een normale 1, bij 1X2 weddenschappen)

0:0, ook wel Level Ball of Draw No Bet (DNB) genoemd: Bij winst win je je weddenschap, bij verlies van jouw ploeg heb je je bet verloren. Bij gelijkspel krijg je je inzet terug!

-0.25 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg win je je bet, bij verlies van jouw ploeg verlies je je bet. Bij een gelijkspel verlies je de helft van je stake (inzet). Je dekt dus eigenlijk de overwinning voor de helft af met een gelijkspel.

-0.75 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg met 2 goals verschil of meer win je je bet. Bij winst met 1 goal verschil win je de helft van je Stake (inzet) x de Odd (quotering). Bij gelijkspel of verlies heb je je bet verloren. Dus bijvoorbeeld 10 euro op Ajax -0.75 tegen een odd van 1.9. Ajax wint met 1 goal verschil, dan is je winst (10/2) x0.9 = 4,5 euro. Wint Ajax met 2 goals verschil is je winst 10 x 0.9 = 9 euro. Je krijgt natuurlijk 19 euro uitbetaald, maar je zet zelf 10 euro in, dus winst is 9.

-1.25 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg met 2 goals verschil of meer win je je bet. Bij winst met 1 goal verschil verlies je de helft van je Stake (inzet). Bij gelijkspel of verlies, verlies je je bet (dus je hele inzet)

Dit zijn zoals je ziet de min (-) Handicaps, + werkt precies hetzelfde maar dan op de tegenovergestelde manier. Voorbeeldje +0.5 Asian Handicap: Winst bij gelijkspel of winst van jouw ploeg, bet verloren bij verlies van jouw ploeg. +0.75 Asian Handicap: Winst bij gelijkspel of winst van jouw ploeg. Bij verlies met 1 goal verschil verlies je de helft van je Stake (inzet). Bij verlies met 2 goals verschil of meer van jouw ploeg verlies je je bet.

Nogmaals: Zet niet in voordat je het snapt, je moet het even door hebben zoals bij alles. Het voordeel van de Aziatische markten is dat de marges bij de bookmakers veel kleiner zijn, hier kan je dus vaak betere odds (quoteringen) krijgen.

Moneybookers/Skrill/Neteller
Neem een account bij Skrill (voorheen Moneybookers) of bij Neteller. Dat is een soort internetrekening waar je makkelijk via iDeal geld op kan storten. Met die Skrill- of Netellerrekening kan je makkelijk storten bij alle bookmakers.

Gebruik een Excel-sheet.
Als je al bets in een Excel-sheet bijhoudt, kan je goed zien hoe goed je zelf bent in wedden. Is wedden voor jou winstgevend? Bij welke competities scoor jij goed? Welke soort bets gaan vaak fout (over/under, handicap enz.). Je kan in deze sheet ook de tipper invoeren. Op die manier kan je zien welke tipper op lange termijn winstgevend en is en welke niet.
Veel betters die ooit op FOK! hun tips hebben gedeeld, gebruiken een sheet die te vinden is op http://wos.johan-derksen.com/sheet/
Ja, het is even puzzelen. Verwacht niet dat je de sheet binnen 5 minuten voor 100% begrijpt. Dat kan best iets langer duren. Maar als het je gelukt is om de basisschool af te maken, lukt het ook om met deze sheet te werken. Stel de vragen gerust op FOK!.
Een sheet werkt heel verhelderend voor veel betters.

Op deze site staan ook een aantal sheets plus uitleg: http://www.aussportsbetti(...)ker-excel-worksheet/

Werk met een unitsysteem
De meeste betters die een langere tijd bezig zijn doen aan bankrollmanagement. Dat wil zeggen dat je met een bepaalde stakes werkt die een bepaald percentage zijn van je bankroll. Op die manier zorg je voor stabiliteit en verminder je het risico om broke te gaan, zeker als je totale bankroll nog niet al te groot is.

Je werkt dan met vaste stakes en hierbij is een unitsysteem op een schaal van 10, waarbij 1/10 de kleinste stake is en 10/10 de grootste. Elke eenheid heet een unit. Een 8/10 bet zijn dus 8 units. Je kan bijvoorbeeld zeggen dat een 10/10 5% van je bankroll is en stel dat die 1000 euro is, dan zet je dus nooit meer dan 50 euro in (en minimaal 5). Met dit systeem kan je dus duidelijk meer staken op wedstrijden waar je meer zekerheid over denkt te hebben.

Een ander groot voordeel is dat je tips van anderen kan volgen en er toch met je eigen normale inzet op mee kan gaan. Ik kan wel zeggen dat ik 500 euro inzet maar daar heb jij weinig aan. Voor hetzelfde geld is 500 alles wat ik heb, maar het kan ook zijn dat dit een minimale inzet is voor mij. Met stakes kan je je eigen waarde aan een unit verbinden.

Combo met favorieten?
Een van de beginnersfouten hebben we allemaal gemaakt. Men maakt een combo met allerlei favorieten tegen kleine clubs. Ajax zal toch wel van RKC winnen? AZ uit bij NEC? Moet lukken. Bayern, die hebben zoveel kwaliteit die winnen wel van Keulen. Enz.
Natuurlijk, de kans is groot dat er veel van die potjes goed uitpakken in je combo. Maar ze moeten allemaal goed zijn om iets te winnen bij een gewone combo. De ervaring leert dat alleen maar combos maken met favorieten op de lange termijn lang niet altijd winstgevend is. Vraag maar na aan de betters die al langer wedden.

Waar haal je je tips vandaan, behalve van het grote FOK!?
Neem eens een kijkje op www.bettingadvice.com en op forum.bettingadvice.com.
Daarnaast kan je op zoek naar goede tippers op www.blogabet.com. Kijk daar niet alleen naar de algemene statistieken van iemand maar ook naar de statistieken van de competitie voor die tipper waar jij een bet van wil volgen.

Wat bedoelen jullie nou eigenlijk als je het hebt over 'Value'?
0s.gif Op donderdag 11 oktober 2012 16:11 schreef heywoodu het volgende:

Of het voor jou value is vind ik een mening ja.

Stel: Djokovic - Federer.
Jij schat de kansen in op 50-50
Ik schat de kansen in op 30-70

"Fair odds" in jouw ogen zouden dan dus 2.00 en 2.00 voor beide spelers zijn (100/50).
In mijn ogen zou de "fair odd" voor Djokovic ongeveer 3.3 zijn (100/30) en die voor Federer ongeveer 1.43 (100/70).

Als je bij bookmakers dan bijvoorbeeld odds hebt van 1.94 voor Djokovic en 1.94 voor Federer (2.00 en 2.00 zullen ze niet hebben, want dan verdienen ze natuurlijk niks), doe jij er niks mee (want jij vind 2.00 een eerlijke odd, en speelt hem dus alleen als de odd een stuk hoger is), maar ik plaats een bet op Federer @ 1.94 (want ik schat een eerlijke odd in op 1.43, en dus is 1.94 voor mij een hele mooie odd om te spelen).

Hoe je ongeveer de kans inschat van een bepaalde speler of een bepaald team is natuurlijk weer een tweede, dan gaat het weer over wat je van de spelers/teams weet, nieuws, blessures, ondergronden met tennis, hoogte van de baan met schaatsen, grootte van de schans met schansspringen etc.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 8 oktober 2015 @ 23:22:59 #2
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156701668
quote:
1s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 23:20 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Moet dat dan, nog een site? Het idee lijkt me niks :{
Het is niet verplicht uiteraard :+

Vooral als het je allemaal bevalt en je wat verder wilt komen is het wel aan te raden, omdat de noteringen bij de ene site nogal eens verschillen vergeleken met de andere site.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 oktober 2015 @ 14:54:56 #3
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156711063
Ik had alvast wat binnen kunnen halen als ik had gekozen voor geen Hamilton bovenaan in VT1/VT2 _O-
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_156712628
Liechtenstein - Zweden
Wincast - anytime goal: Zlatan Ibrahimoviç @1,59

Zweden is duidelijk de favoriet, dat is ook aan de odd te zien. Zlatan is natuurlijk de topscorer, dus ik verwacht dat hij er binnen de 90 minuten wel eentje in legt en dat Zweden wint.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 10 oktober 2015 @ 18:36:50 #5
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156737882
Nederland staat 0-1 voor, je krijgt inmiddels ruim 50 keer je inzet voor Kazachstan :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_156738653
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 18:36 schreef heywoodu het volgende:
Nederland staat 0-1 voor, je krijgt inmiddels ruim 50 keer je inzet voor Kazachstan :P
Ben jij van de marketing nu? :D
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:00:00 #7
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156738838
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 18:55 schreef Tim86 het volgende:

[..]

Ben jij van de marketing nu? :D
Niks mis met een beetje posten toch :+
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:04:50 #8
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_156738996
Kaz - Ned na rust nog 2 doelpunten...

in de rust gepakt @2.52 @ BF
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:10:12 #9
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_156739215
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 19:04 schreef vincenzo78 het volgende:
Kaz - Ned na rust nog 2 doelpunten...

in de rust gepakt @2.52 @ BF
hoppa
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:16:12 #10
6941 APK
Factual, I think.
pi_156739429
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 19:04 schreef vincenzo78 het volgende:
Kaz - Ned na rust nog 2 doelpunten...

in de rust gepakt @2.52 @ BF
Any team of twee van Nederland?
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:17:27 #11
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_156739480
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 19:16 schreef APK het volgende:

[..]

Any team of twee van Nederland?
Nee speel altijd alleen maar goals....al scoort de scheidsrechter...kan me geen tyfus schelen...
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:25:41 #12
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_156739763
Zolang het bij Ijsland - Letland 2-1 blijft, pak ik nog een doelpuntje zodra @2 komt @BF
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:26:51 #13
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_156739806
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 19:25 schreef vincenzo78 het volgende:
Zolang het bij Ijsland - Letland 2-1 blijft, pak ik nog een doelpuntje zodra @2 komt @BF
Jammer Letten scoorden al eerder....
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:53:15 #14
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156740727
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 19:04 schreef vincenzo78 het volgende:
Kaz - Ned na rust nog 2 doelpunten...

in de rust gepakt @2.52 @ BF
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:53:26 #15
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_156740737
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 19:04 schreef vincenzo78 het volgende:
Kaz - Ned na rust nog 2 doelpunten...

in de rust gepakt @2.52 @ BF
Heel veel geluk!
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 19:55:55 #16
6941 APK
Factual, I think.
pi_156740819
Wat was het, 5 sec voor tijd? :D
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 20:01:10 #17
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_156740975
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 19:55 schreef APK het volgende:
Wat was het, 5 sec voor tijd? :D
Hahaha die tellen gelukkig ook...zat er nog over te denken om na de 1e goal te layen, maar gelukkig hebben we als Nederland een ijzersterke verdediging :D
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 20:30:35 #18
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_156741764
Mijn bets voor 20:45:

Tsjechië - Turkije 0-0 layen @2.88 (als dit fout gaat, speel ik na rust >1.5 goals om break-even te spelen)

Andorra - België first half goals >1.5 @1.79 (aan de ene kant vind ik dit aan de lage kant dus misschien speel ik first half goals >2.5 goals @2.5 en probeer ik door te backen en te layen zodra er gescoord wordt aan beide kanten in het groen te komen)...
Een andere interessante bet is >4.5 goals @2.56

Bosnia - Wales >2.5 goals @2.62

Israel - Cyprus >2.5 goals @2.12 en ik heb het gevoel dat er hier nog wel een rode kaart kan vallen...Als Cyprus nog iets wilt dan moeten ze vandaag winnen en Israel moet Bosnië achter zich proberen te houden dus zij zullen thuis ook moeten winnen

Kroatie - Bulgarije...Kroatië moet winnen en hopen dat Italie de laatste speeldag hun sportieve plicht doen dan maken zij nog kans op directe plaatsing...hooguit speel ik iets in-play want de vorige keer dat ik Kroatie (ondanks de goede spelers) tegen Azerbaijan was om te huilen...
pi_156759158
Armenië - Albanië
Albanië to win @2,05

Armenië staat laatste in de groep met twee punten en is daardoor uitgeschakeld voor het EK. Albanië staat 3e en moet dus winnen om met het EK mee te mogen doen. De motivatie is bij Armenië ver te zoeken. Daarom zie ik Albanië deze wedstrijd winnen.

Edit:
Gewonnen

[ Bericht 4% gewijzigd door sneakydesert op 11-10-2015 20:56:26 ]
pi_156818972
APK, aangezien het hier zelfs op een Nederlands elftal avond dood is; hoe kom ik op het besloten forum?
I was an atheist until I realized I was God
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 22:59:59 #21
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_156819021
quote:
5s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 22:58 schreef kastanova het volgende:
APK, aangezien het hier zelfs op een Nederlands elftal avond dood is; hoe kom ik op het besloten forum?
Niet.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_156819081
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 22:59 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Niet.
Ik zet een Ali B. in!
I was an atheist until I realized I was God
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 oktober 2015 @ 23:03:32 #23
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156819189
quote:
5s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 22:58 schreef kastanova het volgende:
APK, aangezien het hier zelfs op een Nederlands elftal avond dood is; hoe kom ik op het besloten forum?
Ehmm... als jij nou initiatief had genomen? ;)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_156819249
quote:
5s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 22:58 schreef kastanova het volgende:
APK, aangezien het hier zelfs op een Nederlands elftal avond dood is; hoe kom ik op het besloten forum?
Ging het maar zo makkelijk _O-
pi_156819338
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:03 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ehmm... als jij nou initiatief had genomen? ;)
Een relatie waardoor het pokeren en betten op een 2e plek is gekomen, shit happens.
Ik kom nog uit het bonushoeren tijdperk, dat zou toch enig krediet moeten geven ;).
I was an atheist until I realized I was God
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 oktober 2015 @ 23:07:45 #26
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156819400
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:06 schreef kastanova het volgende:

[..]

Een relatie waardoor het pokeren en betten op een 2e plek is gekomen, shit happens.
Ik kom nog uit het bonushoeren tijdperk, dat zou toch enig krediet moeten geven ;).
Je had alsnog een poging kunnen doen om iets op te starten :)

Anders niet klagen dat het hier zo stil is, vindt niemand leuk :{
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 23:11:33 #27
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_156819599
1.45 dat Kastanova vanavond gebalt heeft
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_156819738
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:07 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Je had alsnog een poging kunnen doen om iets op te starten :)

Anders niet klagen dat het hier zo stil is, vindt niemand leuk :{
Ik heb destijds een bonushoerenforum opgericht omdat bepaalde zaken hier niet mochten :{.
I was an atheist until I realized I was God
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 oktober 2015 @ 23:15:08 #29
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156819813
quote:
5s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:14 schreef kastanova het volgende:

[..]

Ik heb destijds een bonushoerenforum opgericht omdat bepaalde zaken hier niet mochten :{.
Zoals?

Wij van SPT zijn wat soepeler :Y
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 23:16:45 #30
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_156819887
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:15 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zoals?
Zoals praten over wedden
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 oktober 2015 @ 23:17:36 #31
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156819927
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:16 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Zoals praten over wedden
Lijkt me wel iets waar het in dit topic over zou moeten gaan :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_156820072
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:15 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zoals?
Ik dacht eerst dat je dom was.
Toen zag ik dat je pas 4 jaar na het bonushoerenforum voor het eerst op Fok kwam kijken.
Kan gebeuren.
I was an atheist until I realized I was God
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 13 oktober 2015 @ 23:25:06 #33
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156820224
quote:
11s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:21 schreef kastanova het volgende:

[..]

Ik dacht eerst dat je dom was.
Toen zag ik dat je pas 4 jaar na het bonushoerenforum voor het eerst op Fok kwam kijken.
Kan gebeuren.
Bonushoeren is ook al wel van heel erg lang geleden, dat kan tegenwoordig nauwelijks meer (of in elk geval niet op die schaal) :+
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_156820284
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:17 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Lijkt me wel iets waar het in dit topic over zou moeten gaan :P
Destijds had men rechtszaken met unibet vanwege livebetten door middel van exploits.
Tegenwoordig mag men niet eens meer links naar livestreams posten :').
I was an atheist until I realized I was God
pi_156820371
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:25 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Bonushoeren is ook al wel van heel erg lang geleden, dat kan tegenwoordig nauwelijks meer (of in elk geval niet op die schaal) :+
Ah kijk, daar hebben we een oudgediende O+.
Vandaar ook het request voor het besloten forum, dit topic schiet ook niet echt meer op na al het gedoe.
I was an atheist until I realized I was God
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 oktober 2015 @ 23:30:50 #36
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156820448
I
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:26 schreef kastanova het volgende:

[..]

Destijds had men rechtszaken met unibet vanwege livebetten door middel van exploits.
Tegenwoordig mag men niet eens meer links naar livestreams posten :').
Ja nu snap ik waarom dit topic gestorven is :{

Livestreams worden hier overal gepost.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_156820805
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:30 schreef Nattekat het volgende:
I

[..]

Ja nu snap ik waarom dit topic gestorven is :{

Livestreams worden hier overal gepost.
Dus livestreams posten mag weer begrijp ik?
I was an atheist until I realized I was God
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 oktober 2015 @ 23:44:29 #38
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156820928
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:40 schreef kastanova het volgende:

[..]

Dus livestreams posten mag weer begrijp ik?
Als het niet te gek wordt, heb ik er geen problemen mee. Het is wel zo dat er, zodra er misbruik plaats gaat vinden, er net zoals in VBL een stream-verbod kan komen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 23:51:54 #39
6941 APK
Factual, I think.
pi_156821113
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:44 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Als het niet te gek wordt, heb ik er geen problemen mee. Het is wel zo dat er, zodra er misbruik plaats gaat vinden, er net zoals in VBL een stream-verbod kan komen.
Livestreams was nooit een probleem, is volgens mij zelfs nauwelijks ter sprake gekomen.
Er was wel een probleem met users die hun eigen site met affiliate banners bleven spammen en nog iemand die eerst openlijk en daarna via PM mensen benaderde om hun BWIN account (en waarschijnlijk andere accounts) te verkopen omdat hij daar zelf een gelimiteerd account had.

Gewoon ter info.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_156823822
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:51 schreef APK het volgende:

[..]

Livestreams was nooit een probleem, is volgens mij zelfs nauwelijks ter sprake gekomen.
Er was wel een probleem met users die hun eigen site met affiliate banners bleven spammen en nog iemand die eerst openlijk en daarna via PM mensen benaderde om hun BWIN account (en waarschijnlijk andere accounts) te verkopen omdat hij daar zelf een gelimiteerd account had.

Gewoon ter info.
Check :).
I was an atheist until I realized I was God
pi_156824047
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 23:51 schreef APK het volgende:

[..]

Livestreams was nooit een probleem, is volgens mij zelfs nauwelijks ter sprake gekomen.
Er was wel een probleem met users die hun eigen site met affiliate banners bleven spammen en nog iemand die eerst openlijk en daarna via PM mensen benaderde om hun BWIN account (en waarschijnlijk andere accounts) te verkopen omdat hij daar zelf een gelimiteerd account had.

Gewoon ter info.
Wat is er mis met een affiliate link als beide er voordeel uit hebben. Blijkbaar alleen als het Fok zelf uitkomt is zoals hier: FB / FOK! affiliate links - waar alle beetjes helpen...

Triest gedoe APK... en je weet het :')
When you are dead, you don't know you are dead. It's only painful and difficult for others. The same applies when you are stupid.
  woensdag 14 oktober 2015 @ 19:05:19 #42
6941 APK
Factual, I think.
pi_156836158
quote:
0s.gif Op woensdag 14 oktober 2015 08:08 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Wat is er mis met een affiliate link als beide er voordeel uit hebben. Blijkbaar alleen als het Fok zelf uitkomt is zoals hier: FB / FOK! affiliate links - waar alle beetjes helpen...

Triest gedoe APK... en je weet het :')
Beide voordeel?
De een krijgt een keer een bonus en de ander blijft zijn externe site maar spammen -met flinterdunne berichtjes, als die er al stonden- om steeds weer voordeel te halen.
Is gewoon strontvervelend om telkens weer zo'n site voorbij te zien komen -niet alleen in het wedtopic overigens, maar ook in bv live topics- terwijl er duidelijk in de voorwaarden staat dat spam niet is toegestaan.

En het spammen van een eigen site vergelijken met het helpen om FOK! (de site waar je te gast bent) en die het mogelijk maakt om o.a. tips te delen (en nog veel meer op een heel breed vlak) slaat volledig de plank mis.

Ik ben overigens na de overstap naar SPT geen mod meer van WOS, dit voor de duidelijkheid.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_156872493
Whatever, alles was goed en prima hoor al die tijd, jullie hebben het WOS topic verkloot. Als je dat niet ziet mankeer je wat.
When you are dead, you don't know you are dead. It's only painful and difficult for others. The same applies when you are stupid.
  vrijdag 16 oktober 2015 @ 11:53:53 #44
370890 mabo11
Bracht VIESDIK op tv
pi_156872573
Milik not to score tegen Heracles @1.42 bij unibet.
Milik is geblesseerd geraakt bij Polen en heeft hierbij zijn buikspier verrekt en staat daarom 2 weken aan de kant en mist wss deze wedstrijd.
VIESDIK tijdens de Premier League Dartsen Ahoy 12-5-2016 https://youtu.be/353R0geY9Ds?t=6m38s
  vrijdag 16 oktober 2015 @ 11:55:13 #45
319979 Fok-it
Fokkie Stonem
pi_156872600
quote:
14s.gif Op vrijdag 16 oktober 2015 11:53 schreef mabo11 het volgende:
Milik not to score tegen Heracles @1.42 bij unibet.
Milik is geblesseerd geraakt bij Polen en heeft hierbij zijn buikspier verrekt en staat daarom 2 weken aan de kant en mist wss deze wedstrijd.
Al stond hij op 20. Wordt gewoon gevoid dus heb je geen kut aan
I will not have you without the darkness that hides within you. I will not let you have me without the madness that makes me. If our demons cannot dance, neither can we.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 16 oktober 2015 @ 12:18:45 #46
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156873047
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 oktober 2015 11:55 schreef Fok-it het volgende:

[..]

Al stond hij op 20. Wordt gewoon gevoid dus heb je geen kut aan
Dit inderdaad, als zulke weddenschappen uitbetaald werden zat een ieder hier al lang op de Bahama's :+
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 16 oktober 2015 @ 12:20:16 #47
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156873085
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 oktober 2015 12:18 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Dit inderdaad, als zulke weddenschappen uitbetaald werden zat een ieder hier al lang op de Bahama's :+
Ik hoorde dat die zijn weggewaaid.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 16 oktober 2015 @ 12:20:54 #48
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156873100
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 oktober 2015 12:20 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik hoorde dat die zijn weggewaaid.
Een schitterende villa ergens in de Zwitserse bergen dan _O_
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 16 oktober 2015 @ 12:22:19 #49
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156873133
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 oktober 2015 12:20 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Een schitterende villa ergens in de Zwitserse bergen dan _O_
Te koud :{
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 16 oktober 2015 @ 12:22:41 #50
319979 Fok-it
Fokkie Stonem
pi_156873142
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 oktober 2015 12:18 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Dit inderdaad, als zulke weddenschappen uitbetaald werden zat een ieder hier al lang op de Bahama's :+
:D
I will not have you without the darkness that hides within you. I will not let you have me without the madness that makes me. If our demons cannot dance, neither can we.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 16 oktober 2015 @ 12:23:25 #51
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156873165
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 oktober 2015 12:22 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Te koud :{
Daar denkt het bubbelbad anders over :9
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  zaterdag 17 oktober 2015 @ 17:47:13 #52
319979 Fok-it
Fokkie Stonem
pi_156901063
AZ+Sevilla to [email protected]

Mooie odds voor beide uitploegen die goed bezig zijn.
I will not have you without the darkness that hides within you. I will not let you have me without the madness that makes me. If our demons cannot dance, neither can we.
pi_156912051
Tipje voor vannacht begint om 1 uur:

College Football in Amerika

TCU (3) @ Iowa State

TCU TO WIN @ 1.09 [20/10]
TCU -20.5 @ 1.98 [5/10]

TCU (Texas Christian University) speelt bij Iowa State. TCU is nog ongeslagen met 6 overwinningen en is als derde geranked op dit moment. Deze wedstrijd wordt waarschijnlijk een walk over en verwacht ook een groot scoreverschil tussen deze teams. (iig meer dan 21 punten)

Verwacht een uitslag ergens in de trend van 42-10 of 49-14

Team Stats TCU IOWA
Points Per Game 51.0 28.0
Points Allowed Per Game 27.5 29.4
Total Yards 615.5 421.6
Yards Passing 380.5 240.6
Yards Rushing 235.0 181.0
Yards Allowed 386.8 430.0
Pass Yards Allowed 203.8 258.8
Rossoneri siamo noi.
pi_156915005
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 23:58 schreef ForzaMilan het volgende:
Tipje voor vannacht begint om 1 uur:

College Football in Amerika

TCU (3) @ Iowa State

TCU TO WIN @ 1.09 [20/10]
TCU -20.5 @ 1.98 [5/10]

TCU (Texas Christian University) speelt bij Iowa State. TCU is nog ongeslagen met 6 overwinningen en is als derde geranked op dit moment. Deze wedstrijd wordt waarschijnlijk een walk over en verwacht ook een groot scoreverschil tussen deze teams. (iig meer dan 21 punten)

Verwacht een uitslag ergens in de trend van 42-10 of 49-14

Team Stats TCU IOWA
Points Per Game 51.0 28.0
Points Allowed Per Game 27.5 29.4
Total Yards 615.5 421.6
Yards Passing 380.5 240.6
Yards Rushing 235.0 181.0
Yards Allowed 386.8 430.0
Pass Yards Allowed 203.8 258.8
TCU wint 45-21. Beide bets gewonnen. :)
Rossoneri siamo noi.
pi_156918174
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 17:47 schreef Fok-it het volgende:
AZ+Sevilla to [email protected]

Mooie odds voor beide uitploegen die goed bezig zijn.
Jammer. Wel goede onderbouwing ^O^
pi_156924406
Tipje voor vanavond begint om 7 uur:

American Football (NFL)

Cincinnati Bengals @ Buffalo Bills

Bengals TO WIN @ 1.70 [5/10]
Bengals - 3 @ 2.04 [3/10]

Cincinnati speelt uit bij de Buffalo Bills.

Cincinnati (5-0) heeft vorige week nog knap de Seattle Seahawks (verliezend Superbowl finalist) verslagen met 27-24 in Overtime. Deze week nemen ze het op tegen de Buffalo Bills. (3-2)

De Buffalo Bills wonnen vorige week echter maar net met 14-13 van de Tennessee Titans wat nou niet echt een topteam is.
De Bills hebben ook aardig wat blessures waaronder Percy Harvin, de Wide Receiver, die waarschijnlijk niet gaat spelen . LeSean McCoy komt ook pas net terug van een hamstringblessure dus die mist ritme en het is nog maar de vraag of hij 100% is.

[ Bericht 2% gewijzigd door ForzaMilan op 18-10-2015 18:31:39 ]
Rossoneri siamo noi.
pi_156932567
quote:
1s.gif Op zondag 18 oktober 2015 17:13 schreef ForzaMilan het volgende:
Tipje voor vanavond begint om 7 uur:

American Football (NFL)

Cincinnati Bengals @ Buffalo Bills

Bengals TO WIN @ 1.70 [5/10]
Bengals - 3 @ 2.04 [3/10]

Cincinnati speelt uit bij de Buffalo Bills.

Cincinnati (5-0) heeft vorige week nog knap de Seattle Seahawks (verliezend Superbowl finalist) verslagen met 27-24 in Overtime. Deze week nemen ze het op tegen de Buffalo Bills. (3-2)

De Buffalo Bills wonnen vorige week echter maar net met 14-13 van de Tennessee Titans wat nou niet echt een topteam is.
De Bills hebben ook aardig wat blessures waaronder Percy Harvin, de Wide Receiver, die waarschijnlijk niet gaat spelen . LeSean McCoy komt ook pas net terug van een hamstringblessure dus die mist ritme en het is nog maar de vraag of hij 100% is.

Bets zijn weer binnen. Bengals winnen met 34-21. :)
Rossoneri siamo noi.
  zondag 18 oktober 2015 @ 22:23:25 #58
6941 APK
Factual, I think.
pi_156932934
quote:
1s.gif Op zondag 18 oktober 2015 22:14 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Bets zijn weer binnen. Bengals winnen met 34-21. :)
Gaat lekker :Y)
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_156933118
quote:
14s.gif Op zondag 18 oktober 2015 22:23 schreef APK het volgende:

[..]

Gaat lekker :Y)
Ja prima weekendje, kan niet klagen.
Rossoneri siamo noi.
pi_156935969
Wel jammer dat het hier zo rustig is... -O-
Rossoneri siamo noi.
  zondag 18 oktober 2015 @ 23:58:03 #61
6941 APK
Factual, I think.
pi_156936108
quote:
0s.gif Op zondag 18 oktober 2015 23:52 schreef ForzaMilan het volgende:

Wel jammer dat het hier zo rustig is... -O-
Komt wel weer goed :Y
Nieuwe users moeten het nog even ontdekken nu het in SPT staat.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_156936392
Tipje voor vannacht begint om half 3:

American Football (NFL)

New England Patriots @ Indianapolis Colts

Julian Edelman to score a touchdown @ 1.75 [3/10]
Patriots - 4.5 @ 1.46 [6/10]

New England speelt uit bij Indianapolis.

New England (4-0) hebben alle 4 hun wedstrijden gewonnen en hoe! Nu moeten ze teggen de Colts die vorig jaar deflategate startten. Oftewel beschuldigingen aan de Patriots en aan Tom Brady van het expres lucht uit ballen laten lopen. Echter is dit nooit bewezen en speelt Tom Brady weer. Zijn vader zei al dat hij 8 TD passes moet maken. Tom Brady's MVP seizoen in 2007 was historisch, maar tot nu toe is zijn seizoen nog productiever. Ik verwacht dus een simpele overwinning van de Patriots en minimaal 1 of 2 touchdowns van Wide Receiver Julian Edelman.
Rossoneri siamo noi.
pi_156936809
Leuk om je best een beetje te volgen zo Milan :) , ik ga het binnenkort ook weer oppakken (niet dat ik hier ooit gepost heb).
pi_156937026
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 00:41 schreef bombmannl het volgende:
Leuk om je best een beetje te volgen zo Milan :) , ik ga het binnenkort ook weer oppakken (niet dat ik hier ooit gepost heb).
Ja beetje wedden toch! Dit weekend gaat wel lekker idd. Al m'n bets goed tot nu toe.
Rossoneri siamo noi.
pi_156937926
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 00:12 schreef ForzaMilan het volgende:
Tipje voor vannacht begint om half 3:

American Football (NFL)

New England Patriots @ Indianapolis Colts

Julian Edelman to score a touchdown @ 1.75 [3/10]
Patriots - 4.5 @ 1.46 [6/10]

New England speelt uit bij Indianapolis.

New England (4-0) hebben alle 4 hun wedstrijden gewonnen en hoe! Nu moeten ze teggen de Colts die vorig jaar deflategate startten. Oftewel beschuldigingen aan de Patriots en aan Tom Brady van het expres lucht uit ballen laten lopen. Echter is dit nooit bewezen en speelt Tom Brady weer. Zijn vader zei al dat hij 8 TD passes moet maken. Tom Brady's MVP seizoen in 2007 was historisch, maar tot nu toe is zijn seizoen nog productiever. Ik verwacht dus een simpele overwinning van de Patriots en minimaal 1 of 2 touchdowns van Wide Receiver Julian Edelman.
Edelman i.i.g. een TD gescoord. Ga nu lekker naar bed, zie morgen wel de einduitslag.
Rossoneri siamo noi.
  maandag 19 oktober 2015 @ 09:03:00 #66
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_156938683
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 03:11 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Edelman i.i.g. een TD gescoord. Ga nu lekker naar bed, zie morgen wel de einduitslag.
En ook weer binnen! Nice!
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 19 oktober 2015 @ 09:47:01 #67
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156939194
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 03:11 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Edelman i.i.g. een TD gescoord. Ga nu lekker naar bed, zie morgen wel de einduitslag.
Lekker bezig ^O^
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_156942986
Jong ajax - Almere City over 3.5 @2.38 Unibet.

Twee ploegen die graag aanvallen en ook vaak ruimte in de verdediging achterlaten. Vandaar ook de klassering van beide ploegen 15e en 19e. Het team van jong ajax is vaak niet te voorspellen vooraf, aangezien het eerste team donderdag ook in europa moet spelen verwacht ik niet veel eerste elftal spelers. Indien dat het geval is hebben ze een middelmatig team waar zelfs Almere een goaltje of 2 tegen kan scoren.

Almere City boekte vorig week haar eerste thuis overwinning door met maar liefst 4-0 tegen Emmen toe te slaan welliswaar tegen 10 man. Maar heel verassend, en goed voor het zelfvertrouwen van het team. Door de interland periode zullen ook beide teams fris zijn.

Ik verwacht een open wedstrijd met 2 zwakke verdedigingen en genoeg kwaliteit in de aanval voor een aantal goals. Voor Almere geen bijzondere dingen qua blessures of schorsingen. Ajax blijft altijd afwachten qua opstelling.

edit: Sinkgraven, Viergever, Van der Hoorn en Younes doen mee voor jong ajax.

[ Bericht 4% gewijzigd door Thunder0x op 19-10-2015 19:22:34 ]
  maandag 19 oktober 2015 @ 13:33:02 #69
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_156943113
Leuk, eindelijk weer wat actie hier
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_156944582
quote:
11s.gif Op maandag 19 oktober 2015 09:47 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Lekker bezig ^O^
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 09:03 schreef BeamofLight het volgende:

[..]

En ook weer binnen! Nice!
Jaja, een lekker begin van de herftvakantie. Zal straks nog een bet plaatsen voor vannacht.
Rossoneri siamo noi.
pi_156951856
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 13:28 schreef Thunder0x het volgende:
Jong ajax - Almere City over 3.5 @2.38 Unibet.

Twee ploegen die graag aanvallen en ook vaak ruimte in de verdediging achterlaten. Vandaar ook de klassering van beide ploegen 15e en 19e. Het team van jong ajax is vaak niet te voorspellen vooraf, aangezien het eerste team donderdag ook in europa moet spelen verwacht ik niet veel eerste elftal spelers. Indien dat het geval is hebben ze een middelmatig team waar zelfs Almere een goaltje of 2 tegen kan scoren.

Almere City boekte vorig week haar eerste thuis overwinning door met maar liefst 4-0 tegen Emmen toe te slaan welliswaar tegen 10 man. Maar heel verassend, en goed voor het zelfvertrouwen van het team. Door de interland periode zullen ook beide teams fris zijn.

Ik verwacht een open wedstrijd met 2 zwakke verdedigingen en genoeg kwaliteit in de aanval voor een aantal goals. Voor Almere geen bijzondere dingen qua blessures of schorsingen. Ajax blijft altijd afwachten qua opstelling.

edit: Sinkgraven, Viergever, Van der Hoorn en Younes doen mee voor jong ajax.
Ik pak hem mee!
I was an atheist until I realized I was God
  Moderator / Redactie Sport maandag 19 oktober 2015 @ 19:54:30 #72
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156952429
Ik heb daar een beetje m'n twijfels bij, 5 doelpunten is niet niks, zeker als er een 2-0 komt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_156952485
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 19:54 schreef Nattekat het volgende:
Ik heb daar een beetje m'n twijfels bij, 5 doelpunten is niet niks, zeker als er een 2-0 komt.
Het zijn er 4 hé...
I was an atheist until I realized I was God
  Moderator / Redactie Sport maandag 19 oktober 2015 @ 19:57:10 #74
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156952504
quote:
12s.gif Op maandag 19 oktober 2015 19:56 schreef kastanova het volgende:

[..]

Het zijn er 4 hé...
Oh _O-

Dat is al wat waarschijnlijker ja :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_156953444
Wou eigenlijk nog wat geld zetten op de New York Giants tegen de Philly Eagles maar het is een 50/50 wedstrijd. Denk dat ik skip vanavond.
Rossoneri siamo noi.
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 19 oktober 2015 @ 20:31:05 #76
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156953501
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 20:29 schreef ForzaMilan het volgende:
Wou eigenlijk nog wat geld zetten op de New York Giants tegen de Philly Eagles maar het is een 50/50 wedstrijd. Denk dat ik skip vanavond.
2.6+ voor de Giants laat je liggen terwijl je ze 50% kans geeft en 2 dus een fair odd vindt? :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  maandag 19 oktober 2015 @ 20:38:19 #77
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_156953761
quote:
14s.gif Op maandag 19 oktober 2015 19:36 schreef kastanova het volgende:

[..]

Ik pak hem mee!
Heb 'm ook gedaan. Ziet er aardig uit tot nu toe. Behalve die twee aankopen van Ajax dan :+.
pi_156954379
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 20:31 schreef heywoodu het volgende:

[..]

2.6+ voor de Giants laat je liggen terwijl je ze 50% kans geeft en 2 dus een fair odd vindt? :P
Nah eerder 40/60. Dan is 2.6 nog wel veel. Maar wil eigenlijk wat vroeger naar bed en bet eigenlijk alleen op wedstrijden als ik ze ook kijk.
Rossoneri siamo noi.
pi_156955429
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 13:28 schreef Thunder0x het volgende:
Jong ajax - Almere City over 3.5 @2.38 Unibet.

Twee ploegen die graag aanvallen en ook vaak ruimte in de verdediging achterlaten. Vandaar ook de klassering van beide ploegen 15e en 19e. Het team van jong ajax is vaak niet te voorspellen vooraf, aangezien het eerste team donderdag ook in europa moet spelen verwacht ik niet veel eerste elftal spelers. Indien dat het geval is hebben ze een middelmatig team waar zelfs Almere een goaltje of 2 tegen kan scoren.

Almere City boekte vorig week haar eerste thuis overwinning door met maar liefst 4-0 tegen Emmen toe te slaan welliswaar tegen 10 man. Maar heel verassend, en goed voor het zelfvertrouwen van het team. Door de interland periode zullen ook beide teams fris zijn.

Ik verwacht een open wedstrijd met 2 zwakke verdedigingen en genoeg kwaliteit in de aanval voor een aantal goals. Voor Almere geen bijzondere dingen qua blessures of schorsingen. Ajax blijft altijd afwachten qua opstelling.

edit: Sinkgraven, Viergever, Van der Hoorn en Younes doen mee voor jong ajax.
En binnen! Thanks!
I was an atheist until I realized I was God
pi_156955780
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 13:28 schreef Thunder0x het volgende:
Jong ajax - Almere City over 3.5 @2.38 Unibet.

Twee ploegen die graag aanvallen en ook vaak ruimte in de verdediging achterlaten. Vandaar ook de klassering van beide ploegen 15e en 19e. Het team van jong ajax is vaak niet te voorspellen vooraf, aangezien het eerste team donderdag ook in europa moet spelen verwacht ik niet veel eerste elftal spelers. Indien dat het geval is hebben ze een middelmatig team waar zelfs Almere een goaltje of 2 tegen kan scoren.

Almere City boekte vorig week haar eerste thuis overwinning door met maar liefst 4-0 tegen Emmen toe te slaan welliswaar tegen 10 man. Maar heel verassend, en goed voor het zelfvertrouwen van het team. Door de interland periode zullen ook beide teams fris zijn.

Ik verwacht een open wedstrijd met 2 zwakke verdedigingen en genoeg kwaliteit in de aanval voor een aantal goals. Voor Almere geen bijzondere dingen qua blessures of schorsingen. Ajax blijft altijd afwachten qua opstelling.

edit: Sinkgraven, Viergever, Van der Hoorn en Younes doen mee voor jong ajax.
^O^
Rossoneri siamo noi.
pi_156961341
Lekker! feli voor de volgers :)
pi_156965650
Dinamo Zagreb - Olympiakos Piraeus

Olympiakos @ 2.75 Bwin

De grieken steken in uitstekende vorm de laatste 5 wedstrijden werden gewonnen Daarin zat ook de uitwedstrijd tegen Arsenal bij die met 2-3 gewonnen werd. Hierdoor doen ze zeker mee om de tweede plaats in deze groep.Een overwinning bij Zagreb duwt ze alleen maar verder die richting op.
Verder zijn er geen noemenswaardige schorsingen of blessures bij de bezoekende ploeg.

Zagreb is een leuke ploeg in Croatie maar niet meer dan dat. Deze ploeg hoort absoluut niet in de CL thuis en dat is te zien ook in de wedstrijden die ze tot nu toe gespeeld hebben in de CL. Olympiakos heeft veel meer kwaliteit en steekt in uitstekende vorm.
De verdediging is een zwakke schakel bij deze ploeg waar ze altijd wel een tegendoelpunt krijgen, Olympiakos heeft voorin genoeg kwaliteit om hier gebruik van te maken, ook dit was te zien tegen Arsenal.

Mooie odd en voor wat mij betreft een duidelijke winnaar.
pi_156966490
Tof dat dit topic (weer) leeft. Kan er zelf weinig aan bijdragen maar zal misschien soms eens mee doen. :+
pi_156970759
Bate Borisov - FC Barcelona
Wincast/anytime goal - Neymar to score & Barcelona to win @1,87
pi_156974513
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 13:03 schreef Thunder0x het volgende:
Dinamo Zagreb - Olympiakos Piraeus

Olympiakos @ 2.75 Bwin

De grieken steken in uitstekende vorm de laatste 5 wedstrijden werden gewonnen Daarin zat ook de uitwedstrijd tegen Arsenal bij die met 2-3 gewonnen werd. Hierdoor doen ze zeker mee om de tweede plaats in deze groep.Een overwinning bij Zagreb duwt ze alleen maar verder die richting op.
Verder zijn er geen noemenswaardige schorsingen of blessures bij de bezoekende ploeg.

Zagreb is een leuke ploeg in Croatie maar niet meer dan dat. Deze ploeg hoort absoluut niet in de CL thuis en dat is te zien ook in de wedstrijden die ze tot nu toe gespeeld hebben in de CL. Olympiakos heeft veel meer kwaliteit en steekt in uitstekende vorm.
De verdediging is een zwakke schakel bij deze ploeg waar ze altijd wel een tegendoelpunt krijgen, Olympiakos heeft voorin genoeg kwaliteit om hier gebruik van te maken, ook dit was te zien tegen Arsenal.

Mooie odd en voor wat mij betreft een duidelijke winnaar.
Ik pak hem weer mee!
I was an atheist until I realized I was God
pi_156975481
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 13:03 schreef Thunder0x het volgende:
Dinamo Zagreb - Olympiakos Piraeus

Olympiakos @ 2.75 Bwin

De grieken steken in uitstekende vorm de laatste 5 wedstrijden werden gewonnen Daarin zat ook de uitwedstrijd tegen Arsenal bij die met 2-3 gewonnen werd. Hierdoor doen ze zeker mee om de tweede plaats in deze groep.Een overwinning bij Zagreb duwt ze alleen maar verder die richting op.
Verder zijn er geen noemenswaardige schorsingen of blessures bij de bezoekende ploeg.

Zagreb is een leuke ploeg in Croatie maar niet meer dan dat. Deze ploeg hoort absoluut niet in de CL thuis en dat is te zien ook in de wedstrijden die ze tot nu toe gespeeld hebben in de CL. Olympiakos heeft veel meer kwaliteit en steekt in uitstekende vorm.
De verdediging is een zwakke schakel bij deze ploeg waar ze altijd wel een tegendoelpunt krijgen, Olympiakos heeft voorin genoeg kwaliteit om hier gebruik van te maken, ook dit was te zien tegen Arsenal.

Mooie odd en voor wat mij betreft een duidelijke winnaar.
Het verhaal klinkt goed. Ik speel hem mee :)
De Sahara is zonder meer erg droog.
pi_156980499
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 13:03 schreef Thunder0x het volgende:
Dinamo Zagreb - Olympiakos Piraeus

Olympiakos @ 2.75 Bwin

De grieken steken in uitstekende vorm de laatste 5 wedstrijden werden gewonnen Daarin zat ook de uitwedstrijd tegen Arsenal bij die met 2-3 gewonnen werd. Hierdoor doen ze zeker mee om de tweede plaats in deze groep.Een overwinning bij Zagreb duwt ze alleen maar verder die richting op.
Verder zijn er geen noemenswaardige schorsingen of blessures bij de bezoekende ploeg.

Zagreb is een leuke ploeg in Croatie maar niet meer dan dat. Deze ploeg hoort absoluut niet in de CL thuis en dat is te zien ook in de wedstrijden die ze tot nu toe gespeeld hebben in de CL. Olympiakos heeft veel meer kwaliteit en steekt in uitstekende vorm.
De verdediging is een zwakke schakel bij deze ploeg waar ze altijd wel een tegendoelpunt krijgen, Olympiakos heeft voorin genoeg kwaliteit om hier gebruik van te maken, ook dit was te zien tegen Arsenal.

Mooie odd en voor wat mij betreft een duidelijke winnaar.
Netjes, ik had hem in een combi gedaan met Neymar to score. ik was ervan overtuigd dat hij alles zou geven, en nu Messi er niet is zag ik hem als dé kanshebber om te scoren. Helaas door hem verloren. Goede tip van jou verder!
pi_156980811
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 13:03 schreef Thunder0x het volgende:
Dinamo Zagreb - Olympiakos Piraeus

Olympiakos @ 2.75 Bwin

Mooie odd en voor wat mij betreft een duidelijke winnaar.
Held!
I was an atheist until I realized I was God
pi_156980992
^O^ *O*
pi_156981179
Nog iemand iets voor de nacht? B-)
I was an atheist until I realized I was God
pi_156984785
Wolfsburg - PSV

Wolfsburg -1 Asian HC @ 2.06 Marathonbet

Wolfsburg een ploeg die wat wisselvallig presteert in de Bundesliga, toch staan ze op een 4e plek in Duitsland. Alle ogen zullen gericht zijn op Bas Dost, daar er wat dingen geroept werden dat hij dubbele dekking zou krijgen door de PSV defensie. Daar gaan ze denk ik de fout in, de gevaarlijkste spelers zijn diegenen die om hem heen spelen, namelijk Kruse en Schurrle. Ze scoren erg gemakkelijk en tegen een PSV defensie zal ook dit een feit zijn. Thuis tegen dit PSV zie ik Wolfsburg niet verliezen.

PSV, speelt de ene week een geweldige wedstrijd tegen ajax en de na de interlandperiode een belabberde wedstrijd tegen Excelsior. Heel erg wisselvallig ook dus, ik blijf erbij dat een Nederlandse ploeg niets te zoeken heeft in de CL en ook dit PSV niet.

Arias en Lestienne zijn er niet bij vanavond wat het er niet makkelijker op maakt. Op de back posities komt PSV gewoon tekort en het centrum is nou ook niet echt stabiel. Ik ga hier op de Asian rond evens.

Edit: Daarnaast speel ik nog small op United. Balans in het elftal terug, en blind staat er niet meer in. Alle reden voor mij :D. Tegen PSV zak CSKA er ook best kwetsbaar uit, daar zal United ook gebruik van maken.
pi_156986230
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 13:03 schreef Thunder0x het volgende:
Dinamo Zagreb - Olympiakos Piraeus

Olympiakos @ 2.75 Bwin

_O_ thanks nog, had er ook op ingezet na het lezen (en vervolgens zelf nog wat dingen opzoeken/bekijken :P)
'If you really think that the environment is less important than the economy try holding your breath while you count your money'
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 21 oktober 2015 @ 13:15:04 #93
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156990441
Alpineskiën:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_157006042
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 07:39 schreef Thunder0x het volgende:
Wolfsburg - PSV

Wolfsburg -1 Asian HC @ 2.06 Marathonbet

Volgende keer ga ik blind 10/10 op je tip! Thanks again :D.
I was an atheist until I realized I was God
pi_157006139
In het verleden behaalde resultaten..
sig verwijderd door FA
pi_157010142
quote:
14s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 22:53 schreef kastanova het volgende:

[..]

Volgende keer ga ik blind 10/10 op je tip! Thanks again :D.
Dat zou ik niet doen ;)
pi_157010567
Molde - Celtic

Molde @ 2.95 Unibet

Molde is een stug team, tot nu toe hebben ze 4 punten verzameld in 2 wedstrijden. Een prima uitoverwinning bij Fenerbahce en een knap gelijkspel tegen ajax. Zoals in de wedstrijd tegen ajax te zien was, is dit een vervelende ploeg, vooral op dat irritant kunstgras van ze, waar ze natuurlijk veel voordeel uit halen, zeker tegen Celtic zal dit een pluspunt zijn voor de thuisploeg aangezien Celtic weinig tot nooit op kuntgras voetbalt. Ook de verassende aanstelling van Solskjaer zal een boost zijn voor de club aangezien hij als legende wordt gezien daar.Celtic mist James Forrest and Charlie Mulgrew, bij Molde zijn er geen noemenswaardige wijzigingen of blessures/schorsingen.
  donderdag 22 oktober 2015 @ 09:44:48 #98
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_157011283
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 08:48 schreef Thunder0x het volgende:
Molde - Celtic

Molde @ 2.95 Unibet

Molde is een stug team, tot nu toe hebben ze 4 punten verzameld in 2 wedstrijden. Een prima uitoverwinning bij Fenerbahce en een knap gelijkspel tegen ajax. Zoals in de wedstrijd tegen ajax te zien was, is dit een vervelende ploeg, vooral op dat irritant kunstgras van ze, waar ze natuurlijk veel voordeel uit halen, zeker tegen Celtic zal dit een pluspunt zijn voor de thuisploeg aangezien Celtic weinig tot nooit op kuntgras voetbalt. Ook de verassende aanstelling van Solskjaer zal een boost zijn voor de club aangezien hij als legende wordt gezien daar.Celtic mist James Forrest and Charlie Mulgrew, bij Molde zijn er geen noemenswaardige wijzigingen of blessures/schorsingen.
no offence, maar dit zijn natuurlijk geen tips.
pi_157011859
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 09:44 schreef BeamofLight het volgende:

[..]

no offence, maar dit zijn natuurlijk geen tips.
No offence taken hoor, ik baseer mijn picks op schorsingen blessures speelwijzes, vorm,kwaliteit in de selecties en huidige rankings in poules of competities,komende tegenstanders in de landelijke competities en van wat ik van beide ploegen heb gezien tot nu toe.

Op basis van die info kies ik een winnaar. Hoe kom jij tot een winnaar of pick? Enlighten me ;)
  donderdag 22 oktober 2015 @ 13:20:41 #100
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_157015526
43% rente, bij welke bank krijg je het ?

Monaco tb. Qarabag @ 1.43

Zelf bij Marathonbet genomen, saldo-afronder.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_157015953
Anderlecht - Tottenham Hotspur
Doelpunten van Kane @5.50 en/of Okaka @7.50 zijn bij bwin heel hoog t.o.v. andere bookmakers (@2.60 en @3.50).
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 22 oktober 2015 @ 13:40:39 #102
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157015976
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 13:39 schreef sneakydesert het volgende:
Anderlecht - Tottenham Hotspur
Doelpunten van Kane @5.50 en/of Okaka @7.50 zijn bij bwin heel hoog t.o.v. andere bookmakers (@2.60 en @3.50).
Hebben ze wel dezelfde regels mbt invallers?
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_157016023
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 13:40 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Hebben ze wel dezelfde regels mbt invallers?
Geen idee..
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 22 oktober 2015 @ 13:50:19 #104
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157016247
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 13:42 schreef sneakydesert het volgende:

[..]

Geen idee..
Voorbeeld: Kane staat 2.6 bij de meeste bookies, maar 5.5 bij Bwin. Staat echter niet in de basis dus alle bookies met 2.6 voiden, of hij nou invalt of niet. Bwin voidt alleen als hij ook niet invalt en 5 minuten voor het einde valt Kane ineens toch nog in. Heb je leuk een hoge odd, maar wel nog maar 5 minuten de tijd voor hem om te scoren :+
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_157016314
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 13:50 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Voorbeeld: Kane staat 2.6 bij de meeste bookies, maar 5.5 bij Bwin. Staat echter niet in de basis dus alle bookies met 2.6 voiden, of hij nou invalt of niet. Bwin voidt alleen als hij ook niet invalt en 5 minuten voor het einde valt Kane ineens toch nog in. Heb je leuk een hoge odd, maar wel nog maar 5 minuten de tijd voor hem om te scoren :+
Ik heb geen idee hoe het bij bwin werkt, normaal lijken de odds altijd op elkaar, dit keer viel het me op :P
pi_157028002
quote:
3s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 13:20 schreef de_boswachter het volgende:
43% rente, bij welke bank krijg je het ?

Monaco tb. Qarabag @ 1.43

Zelf bij Marathonbet genomen, saldo-afronder.
^O^
pi_157028209
Had voor de fun 2 bets geplaats op ingooi in 1 bepaalde minuut bij fener - ajax. Ik heb de ingooi zien gebeuren maar toch zetten ze hem op lost. Heb ze maar eens een mailtje gestuurd wat hier de bedoeling van is, is er nog iets wat ik eventueel kan doen als ze me geen gelijk geven?
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
  donderdag 22 oktober 2015 @ 21:55:52 #108
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_157029071
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 21:36 schreef Gohf046 het volgende:
Had voor de fun 2 bets geplaats op ingooi in 1 bepaalde minuut bij fener - ajax. Ik heb de ingooi zien gebeuren maar toch zetten ze hem op lost. Heb ze maar eens een mailtje gestuurd wat hier de bedoeling van is, is er nog iets wat ik eventueel kan doen als ze me geen gelijk geven?
Wat was je bet precies?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_157029871
Ingooi in minuut 08.00-08.59 en ingooi tussen 13.00-13.59
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
  donderdag 22 oktober 2015 @ 22:23:04 #110
6941 APK
Factual, I think.
pi_157030130
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 22:16 schreef Gohf046 het volgende:

Ingooi in minuut 08.00-08.59 en ingooi tussen 13.00-13.59
Dat is dan in de 9e en de 14e minuut, misschien dat daar de verwarring zit?
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_157030499
Bij de eerste bet was het 08.35 ofzo en die ander viel er ook midden in. Was vrij duidelijk volgens mij hoe ik de data hierboven genoteerd heb zo staan ze ook op mijn betsheet.
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 22 oktober 2015 @ 22:57:51 #112
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157031664
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 22:31 schreef Gohf046 het volgende:
Bij de eerste bet was het 08.35 ofzo en die ander viel er ook midden in. Was vrij duidelijk volgens mij hoe ik de data hierboven genoteerd heb zo staan ze ook op mijn betsheet.
Zorg voor een screenshot van je bets waar de tijden duidelijk aangegeven staan en een screenshot of ander bewijs van de ingooien en de tijden daarvan.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_157031749
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 08:48 schreef Thunder0x het volgende:
Molde - Celtic

Molde @ 2.95 Unibet
10/10 op gegaan, geen spijt gehad!
I was an atheist until I realized I was God
pi_157032361
quote:
1s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 22:57 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Zorg voor een screenshot van je bets waar de tijden duidelijk aangegeven staan en een screenshot of ander bewijs van de ingooien en de tijden daarvan.
Morgen even kijken of ik de wedstrijd ergens terug kan kijken.
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
pi_157032453
Nevermind ze hebben opeens uitbetaald. Zelfs ene die ik fout had gerekend.
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
pi_157034850
dank again thunder
'If you really think that the environment is less important than the economy try holding your breath while you count your money'
pi_157034928
Liverpool...
pi_157035455
quote:
14s.gif Op donderdag 22 oktober 2015 22:59 schreef kastanova het volgende:

[..]

10/10 op gegaan, geen spijt gehad!
:7
pi_157035664
Fc Zwolle - Fc Utrecht

Fc Zwolle 2.30 @ Betfair

Fc Zwolle is vorige week helemaal ondersteboven gespeeld door Vitesse, tenminste zo doet de score het vermoeden. Ik vond de uitslag een beetje geflatteerd, Vitesse was de betere ploeg maar Zwolle deed aardig mee naar mijn mening. Bij Fc Zwolle is Bouy geschorst verder zijn er geen wijzigingen volgens Jans. Zwolle speelt thuis gewoon erg leuk aanvallend voetbal met Sheraldo Becker en Lars Veldwijk in vorm zijn ze altijd in staat een doelpunt te maken. Met het thuispubliek erachter en de drang om de oorwassing tegen Vitesse goed te maken tegenover het publiek zie ik dit wel goed komen.

Utrecht is erg wisselvallig speelde de afgelopen ronde gelijk tegen Roda Jc. De coach is ontevreden en heeft aangekondigd veel wijzigingen door te voeren. Ook die ziekenboeg is niet bepaald leeg, Sebastian Haller blijft een gevaarlijke speler met om zich heen Barazite die ook een doelpunt kan maken, desondanks blijft het een feit dat Utrecht de meeste punten tot nu toe dit seizoen thuis heeft gepakt, 9 van de 10 punten zijn in thuisduels verzameld. En slecht 1 schamel puntje in een uitwedstrijd de rest is allemaal verloren gegaan. Ik verwacht dat Utrecht op de counter gaat spelen en Zwolle zal domineren, aangezien Utrecht niet op een stabiele defensie kan rekenen zal dit niet lang goed gaan heb ik het idee.

Misschien zit ik er wel totaal naast maar 2.30 voor Zwolle thuis tegen een zwalkende uitploeg zonder vertrouwen is voor mij het cadeautje van het weekend.
pi_157036180
Noem het gewoon PEC Zwolle.
  Redactie Sport vrijdag 23 oktober 2015 @ 10:56:24 #121
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_157037488
2.3 voor pec is wel enorm hoge odds ja _O-
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  vrijdag 23 oktober 2015 @ 11:08:24 #122
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_157037670
zullen we er een WOS-Tilt van maken dan?
pi_157040618
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2015 10:56 schreef Mexicanobakker het volgende:
2.3 voor pec is wel enorm hoge odds ja _O-
Niet?
Rossoneri siamo noi.
  vrijdag 23 oktober 2015 @ 15:58:08 #124
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_157043440
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2015 11:08 schreef BeamofLight het volgende:
zullen we er een WOS-Tilt van maken dan?
Tilt is wat overdreven, maar vooruit; om oude tijden te doen herleven.

6/10 op PEC.

Ik bibber alleen voor die slapjanus op doel....
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_157043516
quote:
3s.gif Op vrijdag 23 oktober 2015 15:58 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Tilt is wat overdreven, maar vooruit; om oude tijden te doen herleven.

6/10 op PEC.

Ik bibber alleen voor die slapjanus op doel....
Ik ga [50/10] op Zwolle *O*
Rossoneri siamo noi.
pi_157043567
:D
pi_157043590
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2015 16:05 schreef Thunder0x het volgende:
:D
2.38 bij Betfair, mooie odd.
Rossoneri siamo noi.
pi_157043870
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2015 16:06 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

2.38 bij Betfair, mooie odd.
Iets gestegen weer idd. Mis ik belangerijke info? of speelt Zwolle geblindoekt vanavond.
pi_157044309
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2015 16:23 schreef Thunder0x het volgende:

[..]

Iets gestegen weer idd. Mis ik belangerijke info? of speelt Zwolle geblindoekt vanavond.
Ze missen alleen Buoy dat ik weet.
Rossoneri siamo noi.
pi_157044360
e030f9b51f5e746b89ccbd1b535a601c.png
pi_157051837
Nijland :r

edit: Braamhaar :r
pi_157052072
Tyfus zwolle, als ze die penal scoren is het gewoon over en uit. Maar nee hoor :')
Rossoneri siamo noi.
pi_157058811
Weinig tijd vandaag, 3 bets:

Bayern Munchen - Fc Koln

Over 3,5 @ 2.06 Marathonbet. ^O^

Leicester City - Crystal Palace

Leicester City @ 2.23 Unibet ^O^

Stoke City - Watford

Stoke City @ 2.11 Marathonbet :{w

[ Bericht 18% gewijzigd door Thunder0x op 25-10-2015 08:40:24 ]
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2015 @ 12:44:16 #134
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157060341
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 13:15 schreef heywoodu het volgende:
Alpineskiën:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Top-3 zou met een geweldige 2e run zo nog kunnen, winnen zit er niet meer in.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 oktober 2015 @ 12:56:14 #135
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_157060506
562b634adb695.png

Eens kijken of er iets leuks kan worden gedaan met de F1 dit weekend :9
Met het slechte weer van nu is er nog van alles mogelijk.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 oktober 2015 @ 13:22:25 #136
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_157060864
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 12:44 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Top-3 zou met een geweldige 2e run zo nog kunnen, winnen zit er niet meer in.
Ik geef een top-3 weinig kans...
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2015 @ 13:24:20 #137
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157060882
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 13:22 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik geef een top-3 weinig kans...
Nu helemaal -O-
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_157060923
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 10:29 schreef Thunder0x het volgende:
Weinig tijd vandaag, 3 bets:

Bayern Munchen - Fc Koln

Over 3,5 @ 2.06 Marathonbet.

Leicester City - Crystal Palace

Leicester City @ 2.23 Unibet

Stoke City - Watford

Stoke City @ 2.11 Marathonbet
Heb ook op Stoke en Lecester wat geld staan, gewoon single uiteraard.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 oktober 2015 @ 13:45:30 #139
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_157061208
Een 1,65 op Brigone voor het Alpine Skiën als eerste bet, en gewonnen. :D

Beetje jammer dan dat ik maar 10¤ heb ingelegd, maar ik blijf nog even voorzichtig.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2015 @ 13:46:22 #140
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157061224
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 13:45 schreef Nattekat het volgende:
Een 1,65 op Brigone voor het Alpine Skiën als eerste bet, en gewonnen. :D

Beetje jammer dan dat ik maar 10¤ heb ingelegd, maar ik blijf nog even voorzichtig.
Als je 100 euro gestort hebt zou ik het voorlopig ook echt niet met meer dan 10 euro per weddenschap doen :P

Sterker nog, 10 vind ik nog vrij veel met een budget van 100 :+
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 24 oktober 2015 @ 13:46:33 #141
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157061230
Wel altijd mooi als je eerste weddenschap wint natuurlijk *O*
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 oktober 2015 @ 13:47:08 #142
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_157061248
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 13:46 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Als je 100 euro gestort hebt zou ik het voorlopig ook echt niet met meer dan 10 euro per weddenschap doen :P

Sterker nog, 10 vind ik nog vrij veel met een budget van 100 :+
50¤ gestort ;)

quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 13:46 schreef heywoodu het volgende:
Wel altijd mooi als je eerste weddenschap wint natuurlijk *O*
Dat zeker *G*
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_157061354
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 13:47 schreef Nattekat het volgende:

[..]

50¤ gestort ;)
Potdikkie, had dat even gezegd. Die tell a friend van unibet is best prettig namelijk :D
I was an atheist until I realized I was God
pi_157063051
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 13:45 schreef Nattekat het volgende:
Een 1,65 op Brigone voor het Alpine Skiën als eerste bet, en gewonnen. :D

Beetje jammer dan dat ik maar 10¤ heb ingelegd, maar ik blijf nog even voorzichtig.
Rossoneri siamo noi.
  zaterdag 24 oktober 2015 @ 15:59:09 #145
166976 DuvelDuvel
Altijd heet en altijd hype
pi_157063261
Wat geld gezet op Leicester City en West Ham :)
#FreeHat
pi_157065853
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 15:59 schreef DuvelDuvel het volgende:
Wat geld gezet op Leicester City en West Ham :)
_O_
Rossoneri siamo noi.
pi_157065891
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 15:59 schreef DuvelDuvel het volgende:
Wat geld gezet op Leicester City en West Ham :)
Lekker hoor, ik durfde West Ham niet aan. ;(
pi_157065897
Nog eredivisie tips vanavond?
pi_157066382
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 18:10 schreef Dirkos1987 het volgende:
Nog eredivisie tips vanavond?
Ik zet alleen live in bij TWE-PSV, even kijken hoe de wedstrijd verloopt
  zaterdag 24 oktober 2015 @ 18:58:28 #150
166976 DuvelDuvel
Altijd heet en altijd hype
pi_157066660
quote:
14s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 18:09 schreef Typisch het volgende:

[..]

Lekker hoor, ik durfde West Ham niet aan. ;(
Was een klein gokje. Wel een geweldige wedstrijd trouwens.
#FreeHat
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 oktober 2015 @ 19:48:10 #151
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_157067508
Formule 1 - kwalificatie:
Hamlton voor Rosberg @1.4
Hulkenberg voor Perez @1.5

Zowel Hamilton als Hulkenberg zijn vandaag veruit de betere van hun team geweest, en ook in de kwalificatie gaat op een zeiknatte baan plaatsvinden, dus er zal wel weinig veranderen aan deze slagvolgorde.

Van Hamilton ben ik nog het meest zeker, Rosberg was helemaal nergens.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_157078183
Feyenoord - AZ

Over 3,5 @ 2.33 Marathonbet ^O^

Fenerbahce - Galatasaray

Over 2.5 @ 1.84 Marathonbet :{w

Man Utd - Man City

over 2.5 @ 1.88 Marathonbet :{w

ook aan te raden in combo, small stakes :)

[ Bericht 28% gewijzigd door Thunder0x op 26-10-2015 07:45:40 ]
pi_157078562
quote:
0s.gif Op zondag 25 oktober 2015 08:43 schreef Thunder0x het volgende:
Feyenoord - AZ

Over 3,5 @ 2.33 Marathonbet

Fenerbahce - Galatasaray

Over 2.5 @ 1.84 Marathonbet

Man Utd - Man City

over 2.5 @ 1.88 Marathonbet

ook aan te raden in combo, small stakes :)
Ik pak hem weer mee :).
I was an atheist until I realized I was God
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 oktober 2015 @ 16:05:35 #154
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_157087343
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 19:48 schreef Nattekat het volgende:
Formule 1 - kwalificatie:
Hamlton voor Rosberg @1.4
Hulkenberg voor Perez @1.5

Zowel Hamilton als Hulkenberg zijn vandaag veruit de betere van hun team geweest, en ook in de kwalificatie gaat op een zeiknatte baan plaatsvinden, dus er zal wel weinig veranderen aan deze slagvolgorde.

Van Hamilton ben ik nog het meest zeker, Rosberg was helemaal nergens.
Dat pakte goed uit :{

Kutregen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_157088436
3-0 Feyenoord @ 14
Funbet
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
  maandag 26 oktober 2015 @ 14:50:15 #156
12692 Hoedjevanpapier
1, 2, 3, 4 .....
pi_157111780
Ik mis SHE als modje.
Net als Blogabet altijd down...
  Moderator / Redactie Sport maandag 26 oktober 2015 @ 14:52:54 #157
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_157111841
quote:
0s.gif Op maandag 26 oktober 2015 14:50 schreef Hoedjevanpapier het volgende:
Ik mis SHE als modje.
Onder de gordel deze :{
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 26 oktober 2015 @ 14:56:49 #158
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157111936
quote:
0s.gif Op maandag 26 oktober 2015 14:50 schreef Hoedjevanpapier het volgende:
Ik mis SHE als modje.
Dat is wel echt heel lang geleden _O-

Ik kwam hier in 2009 bij en SHE ken ik alleen maar van de verhalen :+
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_157114242
Iemand een idee waarom de odd voor Cardiff zo hoog is? Ze moeten tegen Bristol wat iets van tien plaatsen lager staat.
Rossoneri siamo noi.
pi_157128188
Feyenoord - ajax

Feyenoord @ 2.30 Marathonbet.

Thuisploeg in bloedvorm, qua resultaat dan. Alle thuiswedstrijden zijn tot nu toe gewonnen door de thuisploeg, met soms flitsend voetbal. Helaas houden ze dit niet de gehele wedstrijd vol en valt Feyenoord vaak terug. Ook tegen AZ hadden ze het lastig na de 1-1. De verwachting is dat Karsdorp weer terugkeert tegen ajax waardoor Nieuwkoop weer op de bank terecht komt. Verwacht verder geen wijzigingen in het team van Feyenoord.

Ajax zal niet met de sterkste elf aantreden gaf de Boer aan. Cilissen en Klaassen ontbreken sowieso in dit duel. Misschien dat de Boer nog wat andere spelers zal sparen maar dat verwacht ik niet. Ik kan wel over beide kwetsbaarheden praten van beide ploegen maar dit is altijd een wedstrijd op zich. Feyenoord zal het initiatief pakken zoals vorige keren tegen ajax en ze veel onder druk zetten zodat ze hun spel niet kunnen spelen. Als ik alle dingen bij elkaar optel kom ik wel tot een winnaar in 90 minuten

- ajax belangerijke afwezigen
- avond thuiswedstrijd Feyenoord brengt altijd wat extra's
- ongeslagen status en groot vertrouwen in de ploeg
pi_157128262
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 oktober 2015 07:32 schreef Thunder0x het volgende:
Feyenoord - ajax

Feyenoord @ 2.30 Marathonbet.

Thuisploeg in bloedvorm, qua resultaat dan. Alle thuiswedstrijden zijn tot nu toe gewonnen door de thuisploeg, met soms flitsend voetbal. Helaas houden ze dit niet de gehele wedstrijd vol en valt Feyenoord vaak terug. Ook tegen AZ hadden ze het lastig na de 1-1. De verwachting is dat Karsdorp weer terugkeert tegen ajax waardoor Nieuwkoop weer op de bank terecht komt. Verwacht verder geen wijzigingen in het team van Feyenoord.

Ajax zal niet met de sterkste elf aantreden gaf de Boer aan. Cilissen en Klaassen ontbreken sowieso in dit duel. Misschien dat de Boer nog wat andere spelers zal sparen maar dat verwacht ik niet. Ik kan wel over beide kwetsbaarheden praten van beide ploegen maar dit is altijd een wedstrijd op zich. Feyenoord zal het initiatief pakken zoals vorige keren tegen ajax en ze veel onder druk zetten zodat ze hun spel niet kunnen spelen. Als ik alle dingen bij elkaar optel kom ik wel tot een winnaar in 90 minuten

- ajax belangerijke afwezigen
- avond thuiswedstrijd Feyenoord brengt altijd wat extra's
- ongeslagen status en groot vertrouwen in de ploeg
Speelt hier misschien ook wat clubliefde mee?
Deze argumenten speelden grotendeels ook bij Vitesse-Ajax in het voordeel van Vitesse, maar het pakte compleet anders uit.
Je kan nu ook stellen dat Ajax geen moeite had met de druk en zelf weer aan het voetballen kwam tegen Vitesse. Of dat Ajax extra motivatie heeft omdat ze eerste in de competitie staan.
Ik bedoel... ik hoop ook dat Feyenoord wint, maar durf er geen cent op in te zetten.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_157128310
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 oktober 2015 07:48 schreef -J-D- het volgende:

[..]

Speelt hier misschien ook wat clubliefde mee?
Deze argumenten speelden grotendeels ook bij Vitesse-Ajax in het voordeel van Vitesse, maar het pakte compleet anders uit.
Je kan nu ook stellen dat Ajax geen moeite had met de druk en zelf weer aan het voetballen kwam tegen Vitesse. Of dat Ajax extra motivatie heeft omdat ze eerste in de competitie staan.
Ik bedoel... ik hoop ook dat Feyenoord wint, maar durf er geen cent op in te zetten.
Welke argumenten spelen dan grotendeels mee tov deze wedstrijd?

- Feyenoord speelt op een of andere manier veel beter in avondwedstrijden ( europa cup sfeertje ) slaat misschien nergens op denk je maar heeft echt invloed.
- Cilissen en Klaassen speelden mee tegen Vitesse. Morgen dus niet.
- Vorig seizoen hebben ze het twee keer laten zien, alleen stond er een debiel in de spits.

Als dit een competitie wedstrijd was geweest om 12:30 met Cilissen en Klaassen erbij, had ik er niet op ingezet.
  dinsdag 27 oktober 2015 @ 08:57:34 #163
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_157128851
Ik vind het ontbreken van Klaassen persoonlijk geen gemis. Heeft dit seizoen totaal geen grote inbreng. Cillessen is natuurlijk wel een grote afwezige.
Een week geleden was ik wel meegegaan in deze bet, nu twijfel ik te veel.
  dinsdag 27 oktober 2015 @ 10:04:53 #164
12692 Hoedjevanpapier
1, 2, 3, 4 .....
pi_157129749
Historie geeft nou niet echt een reden om de thuisclub te backen hier, ondanks alle vorm.
Feit is dat Feyenoord nog veel kansen weg geeft, iets waar Ajax normaal gesproken wel gebruik van maakt.

Als je dan toch een bet wilt, zou ik eerder kijken naar een BTTS of over.
Net als Blogabet altijd down...
pi_157136860
Ik zou dan eerder gaan voor een gelijkspel of een BTTS. Duel kan beide kanten opgaan imo.
Rossoneri siamo noi.
  dinsdag 27 oktober 2015 @ 16:32:14 #166
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_157137232
Gewoon vanaf blijven.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_157170241
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 oktober 2015 07:32 schreef Thunder0x het volgende:
Feyenoord - ajax

Feyenoord @ 2.30 Marathonbet.

Thuisploeg in bloedvorm, qua resultaat dan. Alle thuiswedstrijden zijn tot nu toe gewonnen door de thuisploeg, met soms flitsend voetbal. Helaas houden ze dit niet de gehele wedstrijd vol en valt Feyenoord vaak terug. Ook tegen AZ hadden ze het lastig na de 1-1. De verwachting is dat Karsdorp weer terugkeert tegen ajax waardoor Nieuwkoop weer op de bank terecht komt. Verwacht verder geen wijzigingen in het team van Feyenoord.

Ajax zal niet met de sterkste elf aantreden gaf de Boer aan. Cilissen en Klaassen ontbreken sowieso in dit duel. Misschien dat de Boer nog wat andere spelers zal sparen maar dat verwacht ik niet. Ik kan wel over beide kwetsbaarheden praten van beide ploegen maar dit is altijd een wedstrijd op zich. Feyenoord zal het initiatief pakken zoals vorige keren tegen ajax en ze veel onder druk zetten zodat ze hun spel niet kunnen spelen. Als ik alle dingen bij elkaar optel kom ik wel tot een winnaar in 90 minuten

- ajax belangerijke afwezigen
- avond thuiswedstrijd Feyenoord brengt altijd wat extra's
- ongeslagen status en groot vertrouwen in de ploeg
Eitje.

_O- _O- _O- _O- _O- _O-
_O- _O- _O- _O- _O-
_O- _O- _O- _O-
_O- _O- _O-
_O- _O-
_O-

[ Bericht 1% gewijzigd door Thunder0x op 29-10-2015 07:42:33 ]
pi_157176799
Gelukkig niet pre-match ingezet op Manchester United. Eerste helft gekeken in de hoop dat het wat zou worden, maar kwamen amper in de buurt van het doel. Nu zijn ze uitgeschakeld na penaltys _O-
  donderdag 29 oktober 2015 @ 19:18:26 #169
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_157187985
Krijg gewoon gratis 50 EUR van BF

Zeg t maar, mag in multiples. Wil een odd van minimaal 20.

Denk sws aan Heerenveen en Az om t alvast te volgen. Roept u maar
pi_157190251
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 19:18 schreef BeamofLight het volgende:
Krijg gewoon gratis 50 EUR van BF

Zeg t maar, mag in multiples. Wil een odd van minimaal 20.

Denk sws aan Heerenveen en Az om t alvast te volgen. Roept u maar
Here you go!

anc27b.jpg
I was an atheist until I realized I was God
  vrijdag 30 oktober 2015 @ 09:52:18 #171
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_157199284
Ben begonnen met AZ, Heerenveen en Galatasaray. Moest ff snel. Wordt vervolgd.
  zaterdag 31 oktober 2015 @ 11:11:42 #172
166976 DuvelDuvel
Altijd heet en altijd hype
pi_157219861
2ylkc2t.png

Voor vandaag :)

Speel ook City -1
#FreeHat
pi_157225974
Excelsior - Vitesse
Vitesse to win @1,72
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 1 november 2015 @ 15:00:04 #174
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157245723
Over een half uurtje:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_157294339
Pure funbet deze week, omdat het kan:

Real-PSG gelijkspel @3,90.
PSV wint van Wolfsburg en beide teams scoren @5,10.
Fener wint van Ajax en beide teams scoren @6,75
Totale odd: 134,3.

Jammer: Wolfsburg had kunnen scoren en PSG had moeten scoren.

[ Bericht 14% gewijzigd door Opnaarutrecht op 04-11-2015 19:10:47 ]
pi_157358941
Deze zondag de laatste race in de Moto GP. Rossi staat 7 puntjes voor op Lorenzo in het kampioenschap. Echter moet hij als laatste starten na een incident met Marquez in de laatste race. Lorenzo gaat dus waarschijnlijk kampioen worden.

[10/10] Lorenzo kampioen @ 1.4
Rossoneri siamo noi.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 7 november 2015 @ 11:18:48 #177
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157378248
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 november 2015 13:59 schreef ForzaMilan het volgende:
Deze zondag de laatste race in de Moto GP. Rossi staat 7 puntjes voor op Lorenzo in het kampioenschap. Echter moet hij als laatste starten na een incident met Marquez in de laatste race. Lorenzo gaat dus waarschijnlijk kampioen worden.

[10/10] Lorenzo kampioen @ 1.4
Weet je zeker dat je goed gerekend hebt om er 10/10 van te maken? :o

Als Rossi 8e eindigt moet Lorenzo al het podium halen. Als Rossi in de top-6 eindigt moet Lorenzo zelfs minimaal 2e worden.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Redactie Sport zaterdag 7 november 2015 @ 11:37:33 #178
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_157378445
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 november 2015 11:18 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Weet je zeker dat je goed gerekend hebt om er 10/10 van te maken? :o

Als Rossi 8e eindigt moet Lorenzo al het podium halen. Als Rossi in de top-6 eindigt moet Lorenzo zelfs minimaal 2e worden.
Lorenzo wordt wel eerste of 2e, die Spanjaarden hebben onderling vast dealtjes
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 7 november 2015 @ 11:41:08 #179
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157378503
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 november 2015 11:37 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Lorenzo wordt wel eerste of 2e, die Spanjaarden hebben onderling vast dealtjes
Zou me weinig verbazen van die gladjakkers inderdaad hoewel ik in Pedrosa nog wel wat vertrouwen heb :+

En dan is Iannone er eventueel nog om het gevaarlijk te maken en Lorenzo moet natuurlijk geen fouten gaan maken. Rossi lijkt me wel een hele grote kans te hebben om minstens top-8 en eigenlijk ook wel top-6 te rijden.

Ik zou 1.4 in elk geval niet pakken, zeker niet met een maximale bet :o
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_157383873
Lorenzo start van pole i.i.g.
Rossoneri siamo noi.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 7 november 2015 @ 17:22:57 #181
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157384336
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 november 2015 16:56 schreef ForzaMilan het volgende:
Lorenzo start van pole i.i.g.
Pure perfectie, die ronde _O_
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_157394777
Next manager te leave position in BPL

[3/10] Jose Mourinho @1.59

Spreekt voor zich denk ik.
Rossoneri siamo noi.
pi_157395714
Is het wel value als het zo voor zich spreekt? Daarnaast ook nog de mega afkoopsom bij ontslag.
pi_157430477
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 november 2015 13:59 schreef ForzaMilan het volgende:
Deze zondag de laatste race in de Moto GP. Rossi staat 7 puntjes voor op Lorenzo in het kampioenschap. Echter moet hij als laatste starten na een incident met Marquez in de laatste race. Lorenzo gaat dus waarschijnlijk kampioen worden.

[10/10] Lorenzo kampioen @ 1.4
*O*
Rossoneri siamo noi.
pi_157456024
Ik ben nu aan het kijken naar het handicapsysteem van unibet, worden de halve afgrond naar boven of naar beneden?

Als ik wed dat speler a wint met 1,5+ handicap, hij verlijst 3-5 dan is hij toch verloren of niet? In principe is 1,5 dus gewoon 1?
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
pi_157456179
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 20:40 schreef Merode32 het volgende:
Ik ben nu aan het kijken naar het handicapsysteem van unibet, worden de halve afgrond naar boven of naar beneden?

Als ik wed dat speler a wint met 1,5+ handicap, hij verlijst 3-5 dan is hij toch verloren of niet? In principe is 1,5 dus gewoon 1?
Je telt dan gewoon 1.5 op bij speler A en dan word de nieuwe score: 4,5 - 5 dus verloren ;)
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 10 november 2015 @ 20:48:09 #187
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157456214
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 20:40 schreef Merode32 het volgende:
Ik ben nu aan het kijken naar het handicapsysteem van unibet, worden de halve afgrond naar boven of naar beneden?

Als ik wed dat speler a wint met 1,5+ handicap, hij verlijst 3-5 dan is hij toch verloren of niet? In principe is 1,5 dus gewoon 1?
Ongeveer, alleen wordt met "1" vaak bedoelt dat je bij een verschil van precies 1 je inzet terugkrijgt (is niet bij elke "Europese" bookmaker altijd precies zo, zoals Unibet).
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_157458561
Nog een vraagje, bij unibet kun je via de promotions,niet de bonus, 10 euro risk free inzetten op nederland-wales, nu zie ik in de regels niks staan over het rondspelen van de winst, is dat normaal?
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
pi_157460123
Goed lezen, je krijgt een risk free bet nadat je hebt ingezet op Nederland-Wales. Mocht je je weddenschap op Nederland-Wales dus verliezen, zul je eerst weer 10 moeten storten om die 10 euro vervolgens risk free in te mogen zetten.
pi_157493078
NBA:

LA Clippers @ 1.8

GSW under 210.5 @ 1.96

Jazz +5.5 @ 1.86

Grand Slam of Darts


Chisnall @ 1.65

EC Kwalificatie playoff

Noorwegen tb Hongarije @ 1.90

Even geen tijd voor write up :)
pi_157498428
83bff972abb22504ac71a03441621c8f.png

Edit:
Lost, Dave Chisnall :')

[ Bericht 33% gewijzigd door sneakydesert op 12-11-2015 20:56:25 ]
  vrijdag 13 november 2015 @ 13:00:36 #192
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_157510901
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  vrijdag 13 november 2015 @ 13:17:01 #193
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_157511284
quote:
Is Pierre nog actief op fok of heeft ie al heel lang geleden afscheid genomen?

Kan me nog herinneren dat hij mensen gunden om met hem mee te liften tijdens poker....

Sommige dagen ging hij echt keihard...
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 13 november 2015 @ 13:19:13 #194
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157511332
quote:
5s.gif Op vrijdag 13 november 2015 13:17 schreef vincenzo78 het volgende:

[..]

Is Pierre nog actief op fok of heeft ie al heel lang geleden afscheid genomen?

Kan me nog herinneren dat hij mensen gunden om met hem mee te liften tijdens poker....

Sommige dagen ging hij echt keihard...
Pierre is geschiedenis :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_157585372
New England Patriots to win with 7 - 12 [email protected] [2/10]

Spelen in en tegen New York (Giants)

Pats staan 8-0 maar is meer een funbetje.
Rossoneri siamo noi.
pi_157723496
Zijn er ergens Benitez ontslagen odds?
Rossoneri siamo noi.
pi_157724397
38% rente jongens

42a2186c3f.png

Edit: Makkie _O_

[ Bericht 34% gewijzigd door VXXLL op 21-11-2015 22:50:49 ]
pi_157726405
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 november 2015 20:35 schreef VXXLL het volgende:
38% rente jongens

[ afbeelding ]
wat is nou precies je bet? er valt wat weg
pi_157726490
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 november 2015 21:42 schreef FortunaHome het volgende:

[..]

wat is nou precies je bet? er valt wat weg
Ja klopt. Bergsma moet sneller dan Kramer de 10 km schaatsen :)
pi_157728837
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 november 2015 21:44 schreef VXXLL het volgende:

[..]

Ja klopt. Bergsma moet sneller dan Kramer de 10 km schaatsen :)
Aiai die ging even finaal mis....
pi_157729030
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 november 2015 22:47 schreef FortunaHome het volgende:

[..]

Aiai die ging even finaal mis....
Au
pi_157753188
Dartsen: MVG - Peter Wright.

Most 180's MVG @1.5 [3/10]

Edit: binnen

[ Bericht 15% gewijzigd door ForzaMilan op 22-11-2015 23:23:41 ]
Rossoneri siamo noi.
pi_157755496
quote:
Zou mooi zijn!
  maandag 23 november 2015 @ 00:00:02 #205
6941 APK
Factual, I think.
pi_157755533
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2015 23:56 schreef sneakydesert het volgende:

[..]

Zou mooi zijn!
Zullen vast wel haken en ogen aan zitten voor de betreffende bookmakers.
Ben benieuwd :)
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 23 november 2015 @ 00:22:24 #206
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157755845
quote:
Ik vrees met grote vrezen :{
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_157756147
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 00:00 schreef APK het volgende:

[..]

Zullen vast wel haken en ogen aan zitten voor de betreffende bookmakers.
Ben benieuwd :)
hoorde al dat je niet overal op mag wedden. Corners en kaarten al uitgesloten.
Rossoneri siamo noi.
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 23 november 2015 @ 00:47:35 #208
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157756157
quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2015 00:46 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

hoorde al dat je niet overal op mag wedden. Corners en kaarten al uitgesloten.
De Aziaten zullen zich daar gelukkig niks van aantrekken lijkt me, maar ik vrees toch wel serieus voor het aanbod en de odds...
Als ik me niet vergis gingen de bookies in Frankrijk de belastingen in de odds verrekenen bijvoorbeeld, dan kun je winst maken wel op je buik schrijven :')
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  maandag 23 november 2015 @ 07:05:48 #209
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_157756974
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 00:47 schreef heywoodu het volgende:

[..]

De Aziaten zullen zich daar gelukkig niks van aantrekken lijkt me, maar ik vrees toch wel serieus voor het aanbod en de odds...
Als ik me niet vergis gingen de bookies in Frankrijk de belastingen in de odds verrekenen bijvoorbeeld, dan kun je winst maken wel op je buik schrijven :')
....

en ik al blij zijn. Te voorbarig gejuichd dus?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_157757765
Hopelijk daalt het belastingpercentage dan. Want ik vind het nu te hoog om het af te dragen. Kan ik het geld eindelijk eens legaal gebruiken, en dan bedoel ik voor een hyptheek. Want de bank wilt zien hoe ik aan het geld kom.
pi_157768401
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 09:21 schreef sneakydesert het volgende:
Hopelijk daalt het belastingpercentage dan. Want ik vind het nu te hoog om het af te dragen. Kan ik het geld eindelijk eens legaal gebruiken, en dan bedoel ik voor een hyptheek. Want de bank wilt zien hoe ik aan het geld kom.
Als jij eigen geld inlegt? Dat is nieuw.
sig verwijderd door FA
pi_157768574
quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2015 19:11 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Als jij eigen geld inlegt? Dat is nieuw.
Verplicht deel eigen vermogen.
pi_157772937
Ben wel benieuwd wat voor gevolgen dit gaat hebben, het is nu misschien niet legaal maar er zijn zoveel mensen die het doen dat de overheid geld ruikt. Wellicht veel buitenlandse sites blocken zoals ze doen in het oostblok en dan een partij in leven laten, in dit geval toto.

Het is in ieder geval geen goede ontwikkeling.
  maandag 23 november 2015 @ 21:38:54 #214
6941 APK
Factual, I think.
pi_157773131
Ik denk dat ze een aantal grote bookmakers -die al jaren braaf geen Nederlandstalige site meer aanbieden- een licentie met restricties geven en de rest zal wel illegaal blijven.

Zal dus niet zoveel veranderen.
Het gaat slecht geïnformeerde Nederlandse politici echt niet lukken om het gokken op inworpen, gele kaarten etc. en het volgens hun daarmee samenhangende metsjfiksing uit te roeien.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_157777448
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 21:38 schreef APK het volgende:
Ik denk dat ze een aantal grote bookmakers -die al jaren braaf geen Nederlandstalige site meer aanbieden- een licentie met restricties geven en de rest zal wel illegaal blijven.

Zal dus niet zoveel veranderen.
Het gaat slecht geïnformeerde Nederlandse politici echt niet lukken om het gokken op inworpen, gele kaarten etc. en het volgens hun daarmee samenhangende metsjfiksing uit te roeien.
Ik ben inderdaad ook erg verbaasd over de onwetendheid van de politici die zich met deze wetgeving bezighouden. Vrij triest dat een gemiddelde recreatieve better er meer vanaf weet dan iemand die beroepsmatig met wetgeving hieromtrent te maken heeft.
pi_157801141
Met alle perikelen bij Twente op dit moment + slechte vorm zie ik ze aankomend weekend niet winnen van Willem II.

Willem II @ 4 [4/10]
Correct score 0-2 @ 22 [1/10]
Rossoneri siamo noi.
  zaterdag 28 november 2015 @ 14:07:15 #217
80310 rouletteking
kom op met die elf!!!
pi_157879350
Leicester - Manchester United over 3,5 @3,75 (Unibet). Rechtstreeks duel om de koppositie, ik verwacht een open wedstrijd met veel goals, vandaar dat ik hier value in zie.
wie vloekt verliest, wie verliest vloekt nog meer...
  zaterdag 28 november 2015 @ 16:12:31 #218
166976 DuvelDuvel
Altijd heet en altijd hype
pi_157881168
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 november 2015 14:07 schreef rouletteking het volgende:
Leicester - Manchester United over 3,5 @3,75 (Unibet). Rechtstreeks duel om de koppositie, ik verwacht een open wedstrijd met veel goals, vandaar dat ik hier value in zie.
Vardy to score?
#FreeHat
pi_157890002
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 23:15 schreef ForzaMilan het volgende:
Met alle perikelen bij Twente op dit moment + slechte vorm zie ik ze aankomend weekend niet winnen van Willem II.

Willem II @ 4 [4/10]
Correct score 0-2 @ 22 [1/10]
Juichen
Rossoneri siamo noi.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 28 november 2015 @ 22:49:37 #220
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157890025
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 november 2015 22:48 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Juichen
Goede :Y
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_157938880
quote:
14s.gif Op zaterdag 28 november 2015 22:49 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Goede :Y
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 november 2015 22:48 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Juichen
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 november 2015 16:12 schreef DuvelDuvel het volgende:

[..]

Vardy to score?
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 november 2015 14:07 schreef rouletteking het volgende:
Leicester - Manchester United over 3,5 @3,75 (Unibet). Rechtstreeks duel om de koppositie, ik verwacht een open wedstrijd met veel goals, vandaar dat ik hier value in zie.
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 21:38 schreef APK het volgende:
Ik denk dat ze een aantal grote bookmakers -die al jaren braaf geen Nederlandstalige site meer aanbieden- een licentie met restricties geven en de rest zal wel illegaal blijven.

Zal dus niet zoveel veranderen.
Het gaat slecht geïnformeerde Nederlandse politici echt niet lukken om het gokken op inworpen, gele kaarten etc. en het volgens hun daarmee samenhangende metsjfiksing uit te roeien.
Een van jullie toevallig een mybet account? Zoja, lukt inloggen bij jullie?
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 1 december 2015 @ 08:59:52 #222
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157939070
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 december 2015 08:36 schreef Thunder0x het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

Een van jullie toevallig een mybet account? Zoja, lukt inloggen bij jullie?
Ja en ja :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 2 december 2015 @ 16:41:22 #223
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157967040
Over ruim een half uur de invididuele wedstrijd voor de mannen in Östersund (biatlon). Semenov @30+ lijkt me te hoog :)
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_157967443
quote:
14s.gif Op woensdag 2 december 2015 16:41 schreef heywoodu het volgende:
Over ruim een half uur de invididuele wedstrijd voor de mannen in Östersund (biatlon). Semenov @30+ lijkt me te hoog :)
Odd van 26 bij Unibet. Eurootje op gezet.
  Moderator donderdag 3 december 2015 @ 13:04:32 #225
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_157985384
Vanavond Copa del Rey.

Ponferradina - Eibar 2.8 voor Eibar.

Nummer 10 Segunda division A vs de nummer 8 van de Primera.

Huesca - Villareal 1.87 voor Villareal.
De nummer 18 van de Segunda Division B vs de nummer 7 van de Primera.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_157985546
quote:
14s.gif Op donderdag 3 december 2015 13:04 schreef onlogisch het volgende:
Vanavond Copa del Rey.

Ponferradina - Eibar 2.8 voor Eibar.

Nummer 10 Segunda division A vs de nummer 8 van de Primera.

Huesca - Villareal 1.87 voor Villareal.
De nummer 18 van de Segunda Division B vs de nummer 7 van de Primera.
Beker is altijd gevaarlijk. Zou eerder voor een draw or away combo gaan.
Rossoneri siamo noi.
  Moderator donderdag 3 december 2015 @ 13:48:40 #227
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_157986210
quote:
1s.gif Op donderdag 3 december 2015 13:14 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Beker is altijd gevaarlijk. Zou eerder voor een draw or away combo gaan.
Gisteren nog 7 tientjes gepakt. Liverpool/Sevilla/Real
Kreeg 3.4 voor Liverpool :')
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_157986233
quote:
14s.gif Op donderdag 3 december 2015 13:04 schreef onlogisch het volgende:
Vanavond Copa del Rey.

Ponferradina - Eibar 2.8 voor Eibar.

Nummer 10 Segunda division A vs de nummer 8 van de Primera.

Huesca - Villareal 1.87 voor Villareal.
De nummer 18 van de Segunda Division B vs de nummer 7 van de Primera.
Dit weten bookmakers ook. Waarom staan de clubs dan toch zo hoog?
Overigens, speel nooit een weddenschap op een club waar je de naam niet van kunt schrijven.
(Villarreal)

[ Bericht 1% gewijzigd door -J-D- op 03-12-2015 14:07:55 ]
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
  Moderator donderdag 3 december 2015 @ 13:51:12 #229
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_157986276
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2015 13:49 schreef -J-D- het volgende:

[..]

Dit weten bookmakers ook. Waarom staan de clubs dan toch zo hoog?
Overigens, speel nooit een weddenschap op een club waar je naam niet van kunt schrijven.
AqQ9XoxO.gif
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 3 december 2015 @ 14:16:15 #230
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157986747
quote:
7s.gif Op donderdag 3 december 2015 13:51 schreef onlogisch het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Goede reactie op iemand die er wel degelijk verstand van heeft :)
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Moderator donderdag 3 december 2015 @ 14:18:10 #231
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_157986787
quote:
14s.gif Op donderdag 3 december 2015 14:16 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Goede reactie op iemand die er wel degelijk verstand van heeft :)
Tja, op een reactie die over een vergeten r gaat kan je niet anders dan gewoon een moker domme reactie plaatsen.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_157986808
Had gisteren kleine inzet gedaan op Liverpool (odd 3.40) voordat ik ging slapen. Toen ik wakker werd zag ik dat het 1-6 was :D
Lekker meegenomen :)
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 3 december 2015 @ 14:22:47 #233
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157986874
quote:
4s.gif Op donderdag 3 december 2015 14:18 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Tja, op een reactie die over een vergeten r gaat kan je niet anders dan gewoon een moker domme reactie plaatsen.
Je vergeet het eerste deel.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Moderator donderdag 3 december 2015 @ 14:33:18 #234
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_157987090
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2015 14:22 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Je vergeet het eerste deel.
Mijn plaatje had dan ook enkel betrekking op het laatste deel van de post wat ik ook dubbel gedrukt had.

Anyway, zullen we maar ontopic blijven? :+
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 3 december 2015 @ 14:33:58 #235
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157987098
quote:
9s.gif Op donderdag 3 december 2015 14:33 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Mijn plaatje had dan ook enkel betrekking op het laatste deel van de post wat ik ook dubbel gedrukt had.

Anyway, zullen we maar ontopic blijven? :+
Tuurlijk, ik ben ook wel benieuwd naar de redenen van die bets behalve "club A staat op positie X in competitie Y" wat je uiteindelijk natuurlijk geen winst op de lange termijn op gaat leveren :Y
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_157988678
FC Emmen - MVV Maastricht

MVV mist Ippel(15/0/M) en Labylle(15/0/D) beide tot nu toe alle wedstrijd gestart en 2 belangrijkere spelers met eredivisie ervaring. Ook Verheijdt(4/1/F) mist deze wedstrijd door een schorsing.

Emmen mist Gyasi(14/2/F) en Seip(15/0/D) terwijl Jallo(14/1/D) terug komt van een blessure.

MVV is uit altijd relatief zwak tov thuis(meer als gemiddeld) en haalde uit de laatste 3 wedstrijden slechts 1 punt. Daarbij hebben ze in 4 dagen tijd 2 derby's verloren.

Emmen is redelijk constant thuis van de 7 thuiswedstrijden verloren ze van Sparta die 1e staan en Helmond Sport(10e).

Anyway voor 1,96 pak ik hem graag, had hem eerder voor 1,7-1,75 verwacht.

Pick : FC Emmen 1,96 @ SBOBET
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
pi_157988946
GAE(6e) - Helmond Sport(10e)

Helmond speelt vrij wisselvallig dit jaar en deze wedstrijd komt voor GAE als geroepen.
GAE al 3 wedstrijden op rij verloren. Thuis hebben ze dit seizoen een goed record(6-0-1).

Pick : GAE 1,80 @Ladbrokes
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
  donderdag 3 december 2015 @ 16:23:50 #238
328434 MrKikker
Kansenjongere
pi_157989613
Hoi,

Klein vraagje. Ik gebruik nu Soccerway voor het bijhouden van voetbalwedstrijden, maar moet nu steeds switchen naar Unibet om te checken wát ik nou precies had gebet.
Is er een app zoals Livescore of Soccerway die niet alleen scores weergeeft, maar ook een optie heeft tot het noteren van je eventuele bet?
Wie is jouw favoriete fictieve personage?
- God
pi_157990244
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2015 15:56 schreef Gohf046 het volgende:
GAE(6e) - Helmond Sport(10e)

Helmond speelt vrij wisselvallig dit jaar en deze wedstrijd komt voor GAE als geroepen.
GAE al 3 wedstrijden op rij verloren. Thuis hebben ze dit seizoen een goed record(6-0-1).

Pick : GAE 1,80 @Ladbrokes
Rare onderbouwing voor een bet maarja. Succes.
Rossoneri siamo noi.
pi_157993289
GAE is gewoon sterk thuis dit seizoen ze spelen iig veel beter thuis als uit.

Juist doordat ze nu 3x verloren hebben denk ik dat thuis tegen Helmond de ideale wedstrijd is om weer een overwinning te pakken. Normaal was de odd rond de 1,50 geweest en had ik hem niet gespeeld. Maar 1,80 doe ik het voor.
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
pi_157995648
Villarreal met bijna compleet B-team zie ik. En gelijk 1-0 achter.
Blijft risicovol, die bekerpotjes.
Openingsfase is wel vermakelijk om te zien!
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_157997174
Live tip: Brugge wint van Lokeren @1,63. Goed door een rake vrije trap in de slotseconde!

[ Bericht 37% gewijzigd door Opnaarutrecht op 03-12-2015 22:40:00 ]
pi_157997484
quote:
7s.gif Op donderdag 3 december 2015 13:48 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Gisteren nog 7 tientjes gepakt. Liverpool/Sevilla/Real
Kreeg 3.4 voor Liverpool :')
Ja en Ponferradina staat 3-0 voor en is een Liga Adelante team. En Huesca staat ook 2-1 voor. Dus wat is je punt. :')
Rossoneri siamo noi.
  Moderator donderdag 3 december 2015 @ 22:19:03 #244
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_157997674
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2015 22:10 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Ja en Ponferradina staat 3-0 voor en is een Liga Adelante team. En Huesca staat ook 2-1 voor. Dus wat is je punt. :')
aha, lekker komen aftertimeren ja _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_157998347
quote:
10s.gif Op donderdag 3 december 2015 22:19 schreef onlogisch het volgende:

[..]

aha, lekker komen aftertimeren ja _O_
Heeft niks met aftertimen te maken. Je ziet aan de uitslagen dat bekerwedstrijden fucking onvoorspelbaar zijn.
Rossoneri siamo noi.
  Moderator donderdag 3 december 2015 @ 22:51:53 #246
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_157998407
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2015 22:49 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Heeft niks met aftertimen te maken. Je ziet aan de uitslagen dat bekerwedstrijden fucking onvoorspelbaar zijn.
True. Zeker de heenwedstrijden in Spanje kunnen vreemde uitslagen veroorzaken. :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_157998478
quote:
7s.gif Op donderdag 3 december 2015 22:51 schreef onlogisch het volgende:

[..]

True. Zeker de heenwedstrijden in Spanje kunnen vreemde uitslagen veroorzaken. :)
Waarom wed je er dan op?
Rossoneri siamo noi.
  Moderator donderdag 3 december 2015 @ 22:56:57 #248
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_157998542
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2015 22:54 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Waarom wed je er dan op?
Omdat ik er ook geld mee win?
Je longrun verhaal? Ik denk dat ik er net quitte op speel, of net 50 euro win of op verlies. Boeit me niet zo. Is mijn hobby :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 3 december 2015 @ 22:58:19 #249
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157998582
quote:
7s.gif Op donderdag 3 december 2015 22:56 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Boeit me niet zo. Is mijn hobby :)
Dat het puur voor de lol ipv winst is verandert de zaak natuurlijk *O*
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Moderator donderdag 3 december 2015 @ 22:59:02 #250
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_157998595
quote:
14s.gif Op donderdag 3 december 2015 22:58 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Dat het puur voor de lol ipv winst is verandert de zaak natuurlijk *O*
Hier posten enkel mensen die er 110% serieus mee bezig zijn en er daadwerkelijk een boterham uit proberen te halen?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 3 december 2015 @ 23:05:49 #251
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157998789
quote:
7s.gif Op donderdag 3 december 2015 22:59 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Hier posten enkel mensen die er 110% serieus mee bezig zijn en er daadwerkelijk een boterham uit proberen te halen?
Van die groep post nog maar een enkeling hier af en toe. Die laatste post was verder ook niet negatief naar jou bedoeld, meer als in "als het vooral om de lol gaat snap ik dat je je weinig aantrekt van advies" :+
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_157998798
quote:
7s.gif Op donderdag 3 december 2015 22:56 schreef onlogisch het volgende:

[..]

of net 50 euro win of op verlies. Boeit me niet zo.
Als je geld gaat weggeven kan je het ook gewoon aan mij geven. Of aan een goed doel ofzo. :)
Maar het gaat meer om het feit dat je hier tips zet terwijl je het alleen voor je hobby doet.
Rossoneri siamo noi.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 3 december 2015 @ 23:06:30 #253
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157998811
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2015 23:05 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Als je geld gaat weggeven kan je het ook gewoon aan mij geven. Of aan een goed doel ofzo. :)
Of er zelf lol mee hebben :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_157998846
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2015 23:05 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Als je geld gaat weggeven kan je het ook gewoon aan mij geven. Of aan een goed doel ofzo. :)
Maar het gaat meer om het feit dat je hier tips zet terwijl je het alleen voor je hobby doet.
Want mensen die hier de laatste jaren tips neerzetten zijn allemaal top elite betters. Please.
Alles dankzij God en alles op eigen kracht
pi_157998901
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2015 23:08 schreef Insomnia_ het volgende:

[..]

Want mensen die hier de laatste jaren tips neerzetten zijn allemaal top elite betters. Please.
Dat zeg ik toch niet. :')
Rossoneri siamo noi.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 3 december 2015 @ 23:13:05 #256
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_157998981
Als je het puur voor de lol doet kun je hier toch net zo goed je dingen neerzetten :?
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_157999034
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2015 23:09 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Dat zeg ik toch niet. :')
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2015 23:13 schreef heywoodu het volgende:
Als je het puur voor de lol doet kun je hier toch net zo goed je dingen neerzetten :?
Alles dankzij God en alles op eigen kracht
pi_157999380
Of je het voor de lol doet of voor je boterham, we willen allemaal winnen. Dus keep the peace en hou 't een beetje gezellig c_/
  donderdag 3 december 2015 @ 23:53:56 #259
6941 APK
Factual, I think.
pi_158000079
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2015 23:27 schreef sneakydesert het volgende:

Of je het voor de lol doet of voor je boterham, we willen allemaal winnen. Dus keep the peace en hou 't een beetje gezellig c_/
Precies, en kijk wie wat post over langere tijd.
Dan kun je zelf bepalen of je een tip waardevol vindt of niet :Y
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  Moderator vrijdag 4 december 2015 @ 08:56:25 #260
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_158004296
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2015 23:05 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Als je geld gaat weggeven kan je het ook gewoon aan mij geven. Of aan een goed doel ofzo. :)
Maar het gaat meer om het feit dat je hier tips zet terwijl je het alleen voor je hobby doet.
Waarom zou ik geld aan jou geven als ik er mijn hobby mee bedrijf :? :? :?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 4 december 2015 @ 19:42:41 #261
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_158015935
Mooie bet voor 20:45 wat mij betreft:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_158018192
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 december 2015 19:42 schreef heywoodu het volgende:
Mooie bet voor 20:45 wat mij betreft:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik pak hem mee!
I was an atheist until I realized I was God
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 4 december 2015 @ 20:55:44 #263
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_158018218
quote:
14s.gif Op vrijdag 4 december 2015 20:55 schreef kastanova het volgende:

[..]

Ik pak hem mee!
^O^

Mocht je het toevallig ook nog willen zien, ze start als 21e:
http://www.sportingvideo.(...)3510617-1212413.html
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_158019905
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 december 2015 20:55 schreef heywoodu het volgende:

[..]

^O^

Mocht je het toevallig ook nog willen zien, ze start als 21e:
http://www.sportingvideo.(...)3510617-1212413.html
En binnen, thanks!
I was an atheist until I realized I was God
  vrijdag 4 december 2015 @ 21:38:37 #265
319243 Caland
#FreeJancees
pi_158019909
Mooi. Had hem ook meegepakt.
Op maandag 13 februari 2017 12:32 schreef onlogisch het volgende:
Een mening van een modje neem ik in deze totaal niet serieus.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 4 december 2015 @ 21:39:24 #266
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_158019950
quote:
4s.gif Op vrijdag 4 december 2015 21:38 schreef kastanova het volgende:

[..]

En binnen, thanks!
Terwijl ze al haar opgebouwde voorsprong nog even weggooide door bijna stevig onderuit te gaan :o
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_158020576
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2015 15:56 schreef Gohf046 het volgende:
GAE(6e) - Helmond Sport(10e)

Helmond speelt vrij wisselvallig dit jaar en deze wedstrijd komt voor GAE als geroepen.
GAE al 3 wedstrijden op rij verloren. Thuis hebben ze dit seizoen een goed record(6-0-1).

Pick : GAE 1,80 @Ladbrokes
Heb je nog gewaarschuwd.
Rossoneri siamo noi.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 5 december 2015 @ 11:19:06 #268
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_158029580
Voor het langlaufen (over 2 minuten :+ ):

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Misschien dat er in de eerste minuten na de start nog wel wat te pakken is bij Betfair
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_158036074
4/10, wat bedoelt men altijd met dit kenmerk? 4/14 kans op winst en 10/14 op verlies?
pi_158036455
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2015 17:25 schreef cheffff het volgende:
4/10, wat bedoelt men altijd met dit kenmerk? 4/14 kans op winst en 10/14 op verlies?
Zie OP.
quote:
1s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 23:21 schreef Nattekat het volgende:
Werk met een unitsysteem
De meeste betters die een langere tijd bezig zijn doen aan bankrollmanagement. Dat wil zeggen dat je met een bepaalde stakes werkt die een bepaald percentage zijn van je bankroll. Op die manier zorg je voor stabiliteit en verminder je het risico om broke te gaan, zeker als je totale bankroll nog niet al te groot is.

Je werkt dan met vaste stakes en hierbij is een unitsysteem op een schaal van 10, waarbij 1/10 de kleinste stake is en 10/10 de grootste. Elke eenheid heet een unit. Een 8/10 bet zijn dus 8 units. Je kan bijvoorbeeld zeggen dat een 10/10 5% van je bankroll is en stel dat die 1000 euro is, dan zet je dus nooit meer dan 50 euro in (en minimaal 5). Met dit systeem kan je dus duidelijk meer staken op wedstrijden waar je meer zekerheid over denkt te hebben.

Een ander groot voordeel is dat je tips van anderen kan volgen en er toch met je eigen normale inzet op mee kan gaan. Ik kan wel zeggen dat ik 500 euro inzet maar daar heb jij weinig aan. Voor hetzelfde geld is 500 alles wat ik heb, maar het kan ook zijn dat dit een minimale inzet is voor mij. Met stakes kan je je eigen waarde aan een unit verbinden.

I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_158044583
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 december 2015 21:53 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Heb je nog gewaarschuwd.
Wtf is dit voor reactie. Dat je het een slechte onderbouwing vond is niet echt een waarschuwing. Ook weet je niet of de bet nog uitgecashed kon worden. Daarnaast had je niets laten horen als ze wel gewonnen hadden :')
pi_158057573
American Football: Houston Texans @ Buffalo Bills.

Pick: Texans @ 2.64 [5/10]

Texans waren niet heel best begonnen aan het seizoen maar nu zijn ze heel goed. Laatste 4 wedstrijden gewonnen van ook nog is goede teams zoals de Jets en de Bengals. Ze zijn vooral defensief heel sterk.

Bills laatste twee wedstrijden verloren en thuis erg slecht met maar 1 win uit 4.

Texans winnen.
Rossoneri siamo noi.
pi_158125745
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 december 2015 21:53 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Heb je nog gewaarschuwd.
Nergens voor nodig. GAE heeft pech gehad. Waren sterker als Helmond. Bet verliezen kan altijd maar ik sta nog steeds achter mijn keuze.
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
pi_158126176
Fortuna Sittard - FC Emmen

Pick : Fortuna to win @5,80 Marathonbet[1/10]

Eerste wedstrijd onder leiding van nieuwe trainer voor Fortuna. FC Emmen redelijk seizoen tot dusver. Staan 7e. Nog niet altijd heel constant overwinningen tegen bijv GAE(6e) en Volendam(4e) maar ook verliespartijen tegen Amere(19e) VVSB(topklasser, beker).

Is natuurlijk alles behalve een zekerheid dat Fortuna gaat winnen maar voor 5,80(andere bookies blijven op de 5 of eronder op 1 na) wil ik het wel proberen met kleine stakes.
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 9 december 2015 @ 15:48:38 #275
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_158129805
SPT / onderzoek naar het wedden op sport

Ik denk dat de doelgroep hier zit...
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_158130239
quote:
0s.gif Op woensdag 9 december 2015 15:48 schreef Nattekat het volgende:
SPT / onderzoek naar het wedden op sport

Ik denk dat de doelgroep hier zit...
Heb hem ingevuld, maar man man man wat is die enquête kut opgesteld. Als ik dit voor mijn opleiding aanleverde kwam het doormidden gescheurd terug.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 9 december 2015 @ 16:09:54 #277
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_158130277
quote:
0s.gif Op woensdag 9 december 2015 16:07 schreef sneakydesert het volgende:

[..]

Heb hem ingevuld, maar man man man wat is die enquête kut opgesteld. Als ik dit voor mijn opleiding aanleverde kwam het doormidden gescheurd terug.
Dit is een beetje de gemiddelde kwaliteit van de enquêtes die op FOK! langs komen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_158130433
quote:
1s.gif Op woensdag 9 december 2015 16:09 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dit is een beetje de gemiddelde kwaliteit van de enquêtes die op FOK! langs komen.
Ik zie ze vaker idd, maar het blijft me steeds weer verbazen. :P
  woensdag 9 december 2015 @ 16:53:22 #279
166976 DuvelDuvel
Altijd heet en altijd hype
pi_158131268
Speel vanavond AA Gent 1X.

Gent moet nog winnen en Zenit is al eerste. Daarnaast is Gent in Belgie redelijk goed bezig en is de odd nog behoorlijk hoog.
#FreeHat
pi_158133581
Vanavond BTTS bij Bayer, Chelsea & Arsenal.

Voor de rest nog even kijken wat verstandige bets zijn.
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  woensdag 9 december 2015 @ 18:57:46 #281
319979 Fok-it
Fokkie Stonem
pi_158133614
quote:
11s.gif Op woensdag 9 december 2015 18:56 schreef Blistering het volgende:
Vanavond BTTS bij Bayer, Chelsea & Arsenal.

Voor de rest nog even kijken wat verstandige bets zijn.
Unibet heeft best een leuke actie, wedden op Messi first player to score. Als hij nier de eerste maakt maar in het verloop van de wedstrijd wel scoort krijg je een tientje op je account teruggestort
I will not have you without the darkness that hides within you. I will not let you have me without the madness that makes me. If our demons cannot dance, neither can we.
pi_158133677
quote:
14s.gif Op woensdag 9 december 2015 18:57 schreef Fok-it het volgende:

[..]

Unibet heeft best een leuke actie, wedden op Messi first player to score. Als hij nier de eerste maakt maar in het verloop van de wedstrijd wel scoort krijg je een tientje op je account teruggestort
Dat is ook wel een leuke :Y Ik las dat Barca wellicht zonder Neymar en Suarez start, dat is toch wel flink wat minder -O- Even de opstellingen afwachten.
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  woensdag 9 december 2015 @ 19:01:39 #283
319979 Fok-it
Fokkie Stonem
pi_158133717
quote:
14s.gif Op woensdag 9 december 2015 19:00 schreef Blistering het volgende:

[..]

Dat is ook wel een leuke :Y Ik las dat Barca wellicht zonder Neymar en Suarez start, dat is toch wel flink wat minder -O- Even de opstellingen afwachten.
Als je hem nog wilt doen wel via die Advent kalender anders wordt hij ongeldig verklaard
I will not have you without the darkness that hides within you. I will not let you have me without the madness that makes me. If our demons cannot dance, neither can we.
pi_158133856
quote:
1s.gif Op woensdag 9 december 2015 16:53 schreef DuvelDuvel het volgende:
Speel vanavond AA Gent 1X.

Gent moet nog winnen en Zenit is al eerste. Daarnaast is Gent in Belgie redelijk goed bezig en is de odd nog behoorlijk hoog.
Dit is wel een goeie. Zenit laat een paar sterren thuis omdat ze toch al door zijn.
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  woensdag 9 december 2015 @ 20:20:37 #285
80310 rouletteking
kom op met die elf!!!
pi_158136210
Dyn. Kiev -2,5 AH @3,04 (marathon). Maccabi Tel Aviv is gewoon poep en speelt nergens meer voor.
wie vloekt verliest, wie verliest vloekt nog meer...
  woensdag 9 december 2015 @ 21:07:36 #286
319979 Fok-it
Fokkie Stonem
pi_158137885
En Messi scoort als eerst natuurlijk :D :')
I will not have you without the darkness that hides within you. I will not let you have me without the madness that makes me. If our demons cannot dance, neither can we.
  woensdag 9 december 2015 @ 22:36:52 #287
80310 rouletteking
kom op met die elf!!!
pi_158140555
quote:
0s.gif Op woensdag 9 december 2015 20:20 schreef rouletteking het volgende:
Dyn. Kiev -2,5 AH @3,04 (marathon). Maccabi Tel Aviv is gewoon poep en speelt nergens meer voor.
Kansloos :(
wie vloekt verliest, wie verliest vloekt nog meer...
pi_158140627
Het was geen succesvolle avond -O-
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  woensdag 9 december 2015 @ 22:42:55 #289
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_158140738
Had gelukkig Gent wel goed, verders helaas ook weinig plezier beleefd.
pi_158152029
Skenderbeu - Lokomotiv Moscow

Pick : Skenderbeu to win @12,00[0,5/10]
Skenderbeu +1,5AH @2,02[3/10]

Hebben thuis tot nu toe met 3-0 gewonnen van Sporting en 0-1 verloren van Besiktas. Met een gelijkspel is lokomotiv voor 99,9% zeker geplaatst voor de volgende ronde.
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
  donderdag 10 december 2015 @ 23:30:07 #291
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_158163750
Ik heb een app nodig waar alle livescores van sporten te zien zijn. Dus ijshockey, tennis, voetbal, etc.
Nu heb ik al jaren Betscores, maar die gaan er mee stoppen per 14 december. Ze raden één of andere app aan maar dat is alleen voor voetbal. Moet ik niet.

Welke gebruiken jullie?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 10 december 2015 @ 23:33:58 #292
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_158163874
quote:
0s.gif Op donderdag 10 december 2015 23:30 schreef de_boswachter het volgende:
Ik heb een app nodig waar alle livescores van sporten te zien zijn. Dus ijshockey, tennis, voetbal, etc.
Nu heb ik al jaren Betscores, maar die gaan er mee stoppen per 14 december. Ze raden één of andere app aan maar dat is alleen voor voetbal. Moet ik niet.

Welke gebruiken jullie?
Nooit gebruikt maar ik ga er stiekem vanuit dat de app van Flashscore net zo uitgebreid is als de site? Of in elk geval enigszins vergelijkbaar :)

https://play.google.com/s(...)_medium%3Dweb_header
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_158163920
quote:
0s.gif Op donderdag 10 december 2015 23:30 schreef de_boswachter het volgende:
Ik heb een app nodig waar alle livescores van sporten te zien zijn. Dus ijshockey, tennis, voetbal, etc.
Nu heb ik al jaren Betscores, maar die gaan er mee stoppen per 14 december. Ze raden één of andere app aan maar dat is alleen voor voetbal. Moet ik niet.

Welke gebruiken jullie?
Ik gebruik die van Flashscore, werkt net zoals de site eigenlijk. Meerdere sporten, wedstrijden als favoriet markeren zodat je meldingen binnen krijgt et cetera.
http://www.flashscore.nl/mobile/
  donderdag 10 december 2015 @ 23:38:30 #294
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_158164006
quote:
0s.gif Op donderdag 10 december 2015 23:33 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Nooit gebruikt maar ik ga er stiekem vanuit dat de app van Flashscore net zo uitgebreid is als de site? Of in elk geval enigszins vergelijkbaar :)

https://play.google.com/s(...)_medium%3Dweb_header
Zal het eens proberen. Had 'm schijnbaar al eens ooit gedownload maar toen denk ik niet goed genoeg bevonden. Waarom weet ik niet. Zal eens testen
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_158192037
quote:
0s.gif Op woensdag 9 december 2015 12:06 schreef Gohf046 het volgende:
Fortuna Sittard - FC Emmen

Pick : Fortuna to win @5,80 Marathonbet[1/10]

Eerste wedstrijd onder leiding van nieuwe trainer voor Fortuna. FC Emmen redelijk seizoen tot dusver. Staan 7e. Nog niet altijd heel constant overwinningen tegen bijv GAE(6e) en Volendam(4e) maar ook verliespartijen tegen Amere(19e) VVSB(topklasser, beker).

Is natuurlijk alles behalve een zekerheid dat Fortuna gaat winnen maar voor 5,80(andere bookies blijven op de 5 of eronder op 1 na) wil ik het wel proberen met kleine stakes.
Oef, wat een zure nederlaag.
pi_158192058
Willem 2 wint van ADO @3,35.
Ajax wint van Utrecht en beide teams scoren @3,30.
  zaterdag 12 december 2015 @ 13:37:21 #297
166976 DuvelDuvel
Altijd heet en altijd hype
pi_158192336
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 december 2015 13:18 schreef Opnaarutrecht het volgende:
Willem 2 wint van ADO @3,35.
Ajax wint van Utrecht en beide teams scoren @3,30.
Die 2e en 3e bet kunnen toch niet samen?

Ben trouwens ook benieuwd op basis waarvan je denkt dat Willem II gaat winnen in Den Haag.
#FreeHat
pi_158192910
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 december 2015 13:37 schreef DuvelDuvel het volgende:

[..]

Die 2e en 3e bet kunnen toch niet samen?

Ben trouwens ook benieuwd op basis waarvan je denkt dat Willem II gaat winnen in Den Haag.
dat is 1 bet die je jan kiezen
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_158194613
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 december 2015 13:37 schreef DuvelDuvel het volgende:

[..]

Die 2e en 3e bet kunnen toch niet samen?

Ben trouwens ook benieuwd op basis waarvan je denkt dat Willem II gaat winnen in Den Haag.
Afhankelijk van je bookmaker kun je die tweede bet spelen. Bij Unibet wordt hij in elk geval aangeboden. Ik denk overigens dat Willem II wint, omdat de ploeg goed in vorm is en er veel gerotzooi is bij ADO momenteel.
pi_158201009
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 december 2015 13:18 schreef Opnaarutrecht het volgende:
Willem 2 wint van ADO @3,35.
Ajax wint van Utrecht en beide teams scoren @3,30.
Jammer dan.
pi_158210752
quote:
7s.gif Op zaterdag 12 december 2015 20:39 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Jammer dan.
Ik had niets ingezet, dus geluk bij een ongeluk :).
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')