Die zijn inderdaad lekkerquote:Op zondag 27 september 2015 16:35 schreef Karzai het volgende:
Dadels deze zijn zacht en zoet, bij Dirk nu in de aanbieding
[ afbeelding ]
Klinkt allemaal erg lekkerquote:Op zondag 27 september 2015 17:22 schreef Diconnected het volgende:
Vanmiddag heerlijk geluncht met een 12 uurtje: boerenbrood met een kroket, een met carpaccio, en een met belegen kaas en knoflookmayo. Daarbij nog een klein prutje salade (die overigens echt heerlijk was), uiensoep en lekkere scherpe mosterd . Later nog ergens een ijsje gehaald, met de smaak caramel en meloen. Was ook erg lekker.
Vanavond ga ik noedels met kip kerrie maken.
Waarom zou je dat niet durven?quote:Op zondag 27 september 2015 17:41 schreef golfer het volgende:
Restjes Chinees die ik durf op te warmen.
Toch wel volgens mijn wereldberoemde recept he?quote:Op zondag 27 september 2015 17:53 schreef quirina het volgende:
Maakt Rendang vandaag, met rijst en sambalboontjes.
Vanwege deze 'deskundige'quote:Op zondag 27 september 2015 17:58 schreef mascara-klodder het volgende:
Waarom zou je dat niet durven?
quote:Op zondag 27 september 2015 13:47 schreef Karzai het volgende:
chinees van de chinees moet je niet opwarmen #schijterij
Pasta en rijst schijn je niet opnieuw te mogen verwarmen.quote:Op zondag 27 september 2015 17:58 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Waarom zou je dat niet durven?
Nog nooit last van gehadquote:
Ik ook niet, maar ja...na 60 jaar durf ik het nou niet meer.quote:
precies dat moet je niet doen ivm met schadelijke bacterieenquote:Op zondag 27 september 2015 18:20 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Pasta en rijst schijn je niet opnieuw te mogen verwarmen.
wat een hysterisch geleuterquote:Op zondag 27 september 2015 18:38 schreef Karzai het volgende:
[..]
precies dat moet je niet doen ivm met schadelijke bacterieen
Pom' Noisettes zijn uit de oven net zo lekker, evenals Duchesse en kroketjes.quote:Op zondag 27 september 2015 19:00 schreef derLudolf het volgende:
Pom' Noisettes, rollade en appelmoes.
Dag 3 dat ik aardappels uit de frituur eet Morgen maar aardappels koken.
Zal het s proberenquote:Op zondag 27 september 2015 20:08 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Pom' Noisettes zijn uit de oven net zo lekker, evenals Duchesse en kroketjes.
Gewoon zin maken En gooi es wat bier de hachee Grolsch Kanon of Grand Prestige oidquote:Op zondag 27 september 2015 20:32 schreef Geerd het volgende:
Als ik zin heb ga ik morgen hasjee maken,
Waarom doen sommige mensen de deksel er schuin op bij bv hasjee coulash etc?
Dan verlies je toch veel te veel vocht ??
Ja idd dacht ik ook al aan !! Beetje meel om te binden, bouillon blokje erbij, peper.quote:Op zondag 27 september 2015 20:37 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Gewoon zin maken En gooi es wat bier de hachee Grolsch Kanon of Grand Prestige oid
neem gewoon een kilo je krijgt er geen spijt vanquote:Op zondag 27 september 2015 20:39 schreef Geerd het volgende:
[..]
Ja idd dacht ik ook al aan !! Beetje meel om te binden, bouillon blokje erbij, peper.
zooi uien, ik denk dat ik 500 gram vlees neem.
Anders heb ik weer veeeeel te veel
quote:Op zondag 27 september 2015 21:08 schreef Karzai het volgende:
[..]
neem gewoon een kilo je krijgt er geen spijt van
tuurlijk wel 500 gram is niet zoveel hoor, ik eet een kilo in twee dagen opquote:Op zondag 27 september 2015 21:09 schreef Geerd het volgende:
[..]
Met een zooi uien flesje bier past niet eens in de pan man !!!
Laatste keer coulash had ik ook 1kg vlees paste ook niet, maja dan heb je veel meer groenten natuurlijkquote:Op zondag 27 september 2015 21:13 schreef Karzai het volgende:
[..]
tuurlijk wel 500 gram is niet zoveel hoor, ik eet een kilo in twee dagen op
grotere pan kopenquote:Op zondag 27 september 2015 21:16 schreef Geerd het volgende:
[..]
Laatste keer coulash had ik ook 1kg vlees paste ook niet, maja dan heb je veel meer groenten natuurlijk
Foto'squote:Op zondag 27 september 2015 21:37 schreef Geerd het volgende:
Misschien is die leuke meid er wel weer bij de slager
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zwaai naar dieren.
quote:Op maandag 28 september 2015 15:56 schreef Geerd het volgende:
[ afbeelding ]Het meisje van de slagerSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Eetze! Had graag met je meegegetenOp woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
quote:Op maandag 28 september 2015 15:56 schreef Geerd het volgende:
[ afbeelding ]Post je foto als het klaar is?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Your beauty never ever scared me.
quote:Op maandag 28 september 2015 15:56 schreef Geerd het volgende:
[ afbeelding ]Daar doelde ik niet op met de opmerking "foto's"SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hoezo zo'n Silvo zakje. Hoofdbestandelen zullen zout, peper en gistextract zijn.
Ontopic: straks aardappels, wortels en karbonade
Morgen: uiteten, all you can wat bij Puur in Emmen
Overmorgen: geïnspireerd door de foto van Geert ga ik zelf weer es goulash (eigenlijk pörkölt want goulash is een soep) maken. Ik heb zojuist het laatste stuk Schotse Hooglander uit de diepvries gehaald. Binnenkort maar weer wat slachtenKranplätze müssen verdichtet sein
Volgende keer dan maarquote:Op maandag 28 september 2015 17:16 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Het meisje van de slager
Eetze! Had graag met je meegegeten
Komt goed ! Hopen dat het er een beetje smakelijk uitzietquote:Op maandag 28 september 2015 17:17 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Post je foto als het klaar is?
quote:Op maandag 28 september 2015 17:24 schreef Geerd het volgende:
[..]
Komt goed ! Hopen dat het er een beetje smakelijk uitziet
Mijn lekkerste eten ziet er vaak het meest ranzig uitquote:Op maandag 28 september 2015 17:24 schreef Geerd het volgende:
[..]
Komt goed ! Hopen dat het er een beetje smakelijk uitziet
Ohw geen idee, ik zag hem toevallig hangen !quote:Op maandag 28 september 2015 17:20 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Daar doelde ik niet op met de opmerking "foto's"
Hoezo zo'n Silvo zakje. Hoofdbestandelen zullen zout, peper en gistextract zijn.
Ontopic: straks aardappels, wortels en karbonade
Morgen: uiteten, all you can wat bij Puur in Emmen
Overmorgen: geïnspireerd door de foto van Geert ga ik zelf weer es goulash (eigenlijk pörkölt want goulash is een soep) maken. Ik heb zojuist het laatste stuk Schotse Hooglander uit de diepvries gehaald. Binnenkort maar weer wat slachten
quote:Op maandag 28 september 2015 17:26 schreef Geerd het volgende:
[..]
Ohw geen idee, ik zag hem toevallig hangen !
Goulash !! Met sla en rijst !! Heerlijk
Pff nu pils
Dat wordt toch hachee?quote:Op maandag 28 september 2015 17:26 schreef Geerd het volgende:
[..]
Ohw geen idee, ik zag hem toevallig hangen !
Goulash !! Met sla en rijst !! Heerlijk
Pff nu pils
Whehe, ik moet echt een grotere pan hebben, deze loopt verticaal omhoog.quote:Op maandag 28 september 2015 17:25 schreef Mord_Sith het volgende:
[..]
[..]
Mijn lekkerste eten ziet er vaak het meest ranzig uit
Looks don't matter, taste does
quote:Op maandag 28 september 2015 17:28 schreef minilot het volgende:
Ja verdeurie, ik van plan om straks ricotta-gnocchi te maken in kruidige tomatensaus..
..zit ik al een kwartier over wiener schnitzels te lezen en nou heb ik vooral dáár trek in.
Goede tip kip uit de oven!! Van de week maar eens doen, morgen denk ik even eten bij een snackbar, ziet er altijd netjes en schoon uit binnenquote:Op maandag 28 september 2015 17:31 schreef golfer het volgende:
Hier straks kip tandoori uit de oven (geen zakjes kruidenmix), basmatirijst en een salade van mango en komkommer met een zelfgebrouwen oosterse dressing.
Maar dan niet zo'n Knorr of andere kruidenmix gebruiken, maar zelf een tandoorimix-dressing maken.quote:Op maandag 28 september 2015 17:37 schreef Geerd het volgende:
Goede tip kip uit de oven!! Van de week maar eens doen.
Dat gaat mij allemaal net iets te ver, haal dan vaak gewoon gemarineerde kippenboutquote:Op maandag 28 september 2015 17:46 schreef golfer het volgende:
[..]
Maar dan niet zo'n Knorr of andere kruidenmix gebruiken, maar zelf een tandoorimix-dressing maken.
Wat ga je er op gooien?quote:Op maandag 28 september 2015 17:46 schreef Zo-is-dat het volgende:
Er staat nu deeg te kneden voor pizza straks
Wel ff pics hequote:Op maandag 28 september 2015 17:49 schreef emmyemmy het volgende:
Sausje geproeft en hij is heel lekker
Dus straks spareribs met coleslaw en aardappeltjes
Voor vriendlief pepers en ansjovis, voor mij pesto tomaat en mozarella denk ik en ik heb nog champignons, krijg ook een gast dus zo eens wat lekkere dingen meenemen bij de supermarktquote:
Met alleen gemarineerde kip krijg je geen tandoori he?quote:Op maandag 28 september 2015 17:47 schreef Geerd het volgende:
[..]
Dat gaat mij allemaal net iets te ver, haal dan vaak gewoon gemarineerde kippenbout
quote:Op maandag 28 september 2015 20:19 schreef uniekhoorn het volgende:
Ik had vanavond wortelsoep met gember, salades 1 met sardines, 1 met kip en 1 met garnalen.
Mosselen 4 soorten bereiding, gegrilde lam, gegrilde rosbief, Cyprus aardappelen, frietjes, gegrilde groente.
Merengue, vanille ijs, cakeje
Nu een Russische koffie met koffieboontjes
Hachee manquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |