Die zijn inderdaad lekkerquote:Op zondag 27 september 2015 16:35 schreef Karzai het volgende:
Dadels deze zijn zacht en zoet, bij Dirk nu in de aanbieding
[ afbeelding ]
Klinkt allemaal erg lekkerquote:Op zondag 27 september 2015 17:22 schreef Diconnected het volgende:
Vanmiddag heerlijk geluncht met een 12 uurtje: boerenbrood met een kroket, een met carpaccio, en een met belegen kaas en knoflookmayo. Daarbij nog een klein prutje salade (die overigens echt heerlijk was), uiensoep en lekkere scherpe mosterd . Later nog ergens een ijsje gehaald, met de smaak caramel en meloen. Was ook erg lekker.
Vanavond ga ik noedels met kip kerrie maken.
Waarom zou je dat niet durven?quote:Op zondag 27 september 2015 17:41 schreef golfer het volgende:
Restjes Chinees die ik durf op te warmen.
Toch wel volgens mijn wereldberoemde recept he?quote:Op zondag 27 september 2015 17:53 schreef quirina het volgende:
Maakt Rendang vandaag, met rijst en sambalboontjes.
Vanwege deze 'deskundige'quote:Op zondag 27 september 2015 17:58 schreef mascara-klodder het volgende:
Waarom zou je dat niet durven?
quote:Op zondag 27 september 2015 13:47 schreef Karzai het volgende:
chinees van de chinees moet je niet opwarmen #schijterij
Pasta en rijst schijn je niet opnieuw te mogen verwarmen.quote:Op zondag 27 september 2015 17:58 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Waarom zou je dat niet durven?
Nog nooit last van gehadquote:
Ik ook niet, maar ja...na 60 jaar durf ik het nou niet meer.quote:
precies dat moet je niet doen ivm met schadelijke bacterieenquote:Op zondag 27 september 2015 18:20 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Pasta en rijst schijn je niet opnieuw te mogen verwarmen.
wat een hysterisch geleuterquote:Op zondag 27 september 2015 18:38 schreef Karzai het volgende:
[..]
precies dat moet je niet doen ivm met schadelijke bacterieen
Pom' Noisettes zijn uit de oven net zo lekker, evenals Duchesse en kroketjes.quote:Op zondag 27 september 2015 19:00 schreef derLudolf het volgende:
Pom' Noisettes, rollade en appelmoes.
Dag 3 dat ik aardappels uit de frituur eet Morgen maar aardappels koken.
Zal het s proberenquote:Op zondag 27 september 2015 20:08 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Pom' Noisettes zijn uit de oven net zo lekker, evenals Duchesse en kroketjes.
Gewoon zin maken En gooi es wat bier de hachee Grolsch Kanon of Grand Prestige oidquote:Op zondag 27 september 2015 20:32 schreef Geerd het volgende:
Als ik zin heb ga ik morgen hasjee maken,
Waarom doen sommige mensen de deksel er schuin op bij bv hasjee coulash etc?
Dan verlies je toch veel te veel vocht ??
Ja idd dacht ik ook al aan !! Beetje meel om te binden, bouillon blokje erbij, peper.quote:Op zondag 27 september 2015 20:37 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Gewoon zin maken En gooi es wat bier de hachee Grolsch Kanon of Grand Prestige oid
neem gewoon een kilo je krijgt er geen spijt vanquote:Op zondag 27 september 2015 20:39 schreef Geerd het volgende:
[..]
Ja idd dacht ik ook al aan !! Beetje meel om te binden, bouillon blokje erbij, peper.
zooi uien, ik denk dat ik 500 gram vlees neem.
Anders heb ik weer veeeeel te veel
quote:Op zondag 27 september 2015 21:08 schreef Karzai het volgende:
[..]
neem gewoon een kilo je krijgt er geen spijt van
tuurlijk wel 500 gram is niet zoveel hoor, ik eet een kilo in twee dagen opquote:Op zondag 27 september 2015 21:09 schreef Geerd het volgende:
[..]
Met een zooi uien flesje bier past niet eens in de pan man !!!
Laatste keer coulash had ik ook 1kg vlees paste ook niet, maja dan heb je veel meer groenten natuurlijkquote:Op zondag 27 september 2015 21:13 schreef Karzai het volgende:
[..]
tuurlijk wel 500 gram is niet zoveel hoor, ik eet een kilo in twee dagen op
grotere pan kopenquote:Op zondag 27 september 2015 21:16 schreef Geerd het volgende:
[..]
Laatste keer coulash had ik ook 1kg vlees paste ook niet, maja dan heb je veel meer groenten natuurlijk
Foto'squote:Op zondag 27 september 2015 21:37 schreef Geerd het volgende:
Misschien is die leuke meid er wel weer bij de slager
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |