abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 17 oktober 2015 @ 11:13:23 #201
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_156894561
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 08:31 schreef DancingPhoebe het volgende:
Gaan jullie weg uit Rotterdam? :o
Volgens mij op vakantie/reis naar NY.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
pi_156894891
Lekker begin van het weekend! voor jou om het te eten & drinken en voor ons om te lezen!
pi_156895279
Ah, in New York kun je ook goed eten en drinken!
  zaterdag 17 oktober 2015 @ 12:31:16 #204
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_156895572
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 12:12 schreef bloodymary1 het volgende:
Ah, in New York kun je ook goed eten en drinken!
Vast wel een paar gelegenheden voor Iwanius daar te vinden:
http://www.grubstreet.com(...)elin-stars-2015.html
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_156898369
Les Halles New York van Anthony Bourdain ;-) ( edit niet meer? laat dan maar) http://leshalles.net/
pi_156899873
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 oktober 2015 15:28 schreef mytec het volgende:
Les Halles New York van Anthony Bourdain ;-) ( edit niet meer? laat dan maar) http://leshalles.net/

Bourdain was daar Chef-kok, niet de eigenaar. Maar in zijn nieuwe boeken geeft hij inderdaad aan dat hij daar zelden nog is. Misschien nu helemaal niet meer, hij heeft het tenslotte niet meer nodig om te leven.
Leftist Vegan Long Haired Witch
Revolutionary Anarchist
No material girl, No extremist, Critical Thinker.
XXX Straight Edge XXX
  zaterdag 17 oktober 2015 @ 20:41:28 #207
176157 robdriessen
El Presidente!
pi_156905901
NYC? Wat een genot! Ik weet niet of je ook de betere bars aandoet (waar de cocktails qua finesse zich kunnen meten met sterrengerechten), maar indien ja: hier een lijstje met suggesties:
Dead Rabbit, Employees Only, Attaboy, Maison Premiere, Elephant Bar, Nomad, Please Don't Tell (verborgen achter een hot-dog restaurant), Mace.
Het onmogelijke doen we meteen, voor een wonder hebben we iets langer nodig.
When I am with you, there's no place I'd rather be - K. 17-03-1982 / 21-10-2017
pi_156911137


Waar?




© Pizzeria Palermo.




Pizzeria Palermo
Zwart Janstraat 92C
3035 AW Rotterdam.

Wat at of dronk je?


Na het eetspektakel van gisteravond vanavond heel relaxed koers gezet naar deze 'huiselijke' Italiaan waar we al eerder waren. Ditmaal alleen een hoofdgerecht genomen, i.c.m.een mandje vers gebakken stokbrood, bestaande uit een stuk zwaardvis en grote garnalen in knoflook bereidt. Daarnaast een flesje huiswijn om het geheel te complementeren. Simpel en eenvoudig en toch smakelijk.



Twee heerlijke cocktails bestaande uit o.a witte chocola en blanke rum op tafel bij onze lievelingsclub om de zaterdagavond even gezellig samen door te brengen.


Impressies / Op of aanmerkingen

Nou the day after na het feestelijk exorbitante eetgebeuren gisteren bij FG maakt het niet meer dan logisch dat je vandaag het wat rustiger aandoet en een beetje probeert het weekend verder door te komen zonder verder allerlei gekkigheid.

Zeg, wat maakt Palermo nou zo interessant voor een tweede bezoek want eerlijkheidshalve ziet het er nou niet echt uitnodigend uit i.v.g met wat tegenwoordig de moderne Italiaan is. Lijkt wel of de tijd daar is blijven stilstaan.

De huiselijke keukenstijl van bereiding is wat ons tot een tweede bezoek heeft gebracht. Geen tierlantijntjes maar gewoon zoals de engelsen zeggen "honest basic home food". Daarnaast is Franco een heerlijk bevlogen Italiaan die van gezelligheid houdt en enorm gastvrij is en alles wat je maar vraagt voor je wil bereiden.

Denk trouwens niet dat je alleen datgene wat je hebt bestelt op tafel krijgt, want Franco heeft ook de 'onhebbelijkheid' om zo maar ineens tussendoor als hij je mag een ander gerecht op tafel neer te zetten waar je van moet proeven ( en daar staat hij gewoon op!) gewoon omdat hij weer eens een bevlieging kreeg terwijl hij bezig was met jou bestelde gerechten voor te bereiden. :D

Cijfer
7+
/ 10

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 18-10-2015 16:44:00 ]
pi_156915473
Heb je wel eens bij "De matroos en het meisje" gegeten, op Katendrecht? Of "Uit je eigen stad" vlakbij Marconiplein? Dat zijn mijn persoonlijke favorieten.
  Forum Admin dinsdag 20 oktober 2015 @ 07:10:42 #210
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_156961126
Topic, weer open en opgeschoond. Die hele overbodige discussie is hier niet op zijn plaats.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_156974481
Dank!



Waar?


© Almahuisken


© Europa.qviaggi.it


© Google Maps


La Rive (Amstel Hotel)
Professor Tulpplein 1r
1018 GX Amsterdam

Wat at / dronk je?


Bubbels! Huis kende ik niet dus besloot Miep Ventiel een suggestie te doen en op de kleuren combinatie van de fles
af te gaan. :') Bleek wel een toppertje te zijn! Ook in prijs,maar goed.



'Miep' moest weer even naar de dames... Zit ik weer alleen...



Brood vond ik niet 'ster'waardig....



Haring met uitjes pizzastyle



'Citroen' soep met o.a.tarbot



Europese kreeft met o.a. parelgort,spinazie en antiboise alias een complete moestuin
...fraai, ongetwijfeld erg lekker maar te druk en dus teruggestuurd!



Gefrituurde honingtomaat zonder vel in een suikersojadressing en gember granite. Toppertje!



Kersen gevuld met o.a.foie gras icm vegetarische taco met pepertjes



Vis met retigradijs en pesto combinatie. Hap-slik-weg gerecht maar wel erg lekker!



Rode mul met rivierkreeft en mais en maissaus. Voortreffelijk gerecht!


Impressie / Op of aanmerkingen


La Rive is gesitueerd in het majestueuze Amstel Hotel en heeft 1 Michelinster. Het restaurant zelf oogt niet veel anders dan de meeste Michelinsterren restaurants die Nederland rijk is en je zal er dan ook voornamelijk zakenlui zien zitten met hier en daar een verloren culinaire eetgek,zoals ik, die met name voor 'nieuwe smaken en smaakcombinaties komt en daar best bereidt is een prijs voor te betalen.

Ja,leuk deze VVV informatie inleiding: Hoe was het eten?

Samengevat: Goed! Goed als in " Michellinster waardig "

Maar je stuurde wel een mooi opgemaakt gerecht terug zag ik. Hoe dat zo?

Te druk zoals ik al zei en dan weet ik gewoon dat dit het niks wordt voor mij.

Laat mij het verduidelijken: Ik kom in dit soort zaken niet zoals de meesten mensen om de fraaie ambiance te aanschouwen en helemaal onder de indruk te geraken en vervolgens dat van invloed te laten zijn op wat ik eet. Dat is voor mij bijzaak want de meesten Michellinsterren zaken zien er in de basis allemaal hetzelfde uit. Allemaal het 'zakelijke/ business-like uitstraling.

Ik kom voor met name smaken en smaakcombinaties en of alles klopt qua ingrediėnten (welke gebruikt men en is het het topsegment). Gewoon omdat ik niet alleen een liefhebber ben van pure en verrassende smaken/smaakcombinaties, maar ook omdat ik gewoon van lekker eten houd. Je betaalt er tenslotte ook flink voor.

De reden trouwens dat ik dit gerecht van La Rive terugstuurde (net zoals als het signatuur-gerecht van Fred in Rotterdam die ik sedert dien boycot = 9 jaar alweer) is dat het te druk is. "Te druk" als in teveel ingrediėnten op het bord dat ik schertsend een "moestuin" noem,een term die ik wel vaker gebruik ter vereenvoudiging. En als er zoveel ingrediėnten op een bord liggen dan krijg ik dus teveel smaken, en teveel smaken betekend voor mij dat ik dan niks proef. Dus terug naar de keuken! Zo heb ik het ook uitgelegd en dat begreep men.

En men behandelde je net zo als bij Fred dat het toch op de rekening stond?

Nee, ik kon gewoon een ander gerecht uitkiezen wat ik dit keer naliet.

Dus jij helemaal blij met deze manier van afhandeling? En heb jij ze nog bedankt?

Nou... blij is een groot woord. Ik vond het netjes en heb gewoon mijn dank laten blijken met wat extra waaruit blijkt dat ik hun manier van aanpak en afhandeling waardeerde. Je moet tenslotte als gast ook weten het hoort want zoiets moet je ook zien als een lange termijn investering voor een volgend bezoek. Gasten die goed betalen en goed verteren worden altijd onthouden door het personeel/maītre en dat kan op sommige momenten in je voordeel werken.

Ik keer er snel weer terug want er waren meer gerechten die mij interessant leken.

Cijfer?

9-
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-10-2015 19:58:04 ]
pi_156974562
Te druk. Ik vind het bijzonder hoor :+.

Wel leuk dat je het zo uitlegt.
జ్ఞ‌ా
pi_156974728
Iwanius,
Waar moet ik op rekenen als ik met zijn 2en bij een Michelin-restaurant ga eten?
Beetje goede wijn erbij.
Wat ben ik dan plus minus kwijt?
Make my day!
pi_156974741
Leuk om je weer te zien :Y

Brood ziet er inderdaad uit als een promo van de gastronomie beurs; ofwel de halffabrikaten hal zoals ik dat noem :P
Leftist Vegan Long Haired Witch
Revolutionary Anarchist
No material girl, No extremist, Critical Thinker.
XXX Straight Edge XXX
pi_156974799
quote:
14s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 20:00 schreef µ het volgende:
Te druk. Ik vind het bijzonder hoor :+.

Wel leuk dat je het zo uitlegt.
Dit is trouwens het signatuur gerecht van Fred wat ik toen terugstuurde.
Heeft jaren (dacht 3) op zijn kaart gestaan.



quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 20:06 schreef agter het volgende:
Iwanius,
Waar moet ik op rekenen als ik met zijn 2en bij een Michelin-restaurant ga eten?
Beetje goede wijn erbij.
Wat ben ik dan plus minus kwijt?
Lunch...3 gangen...zo 65-70 en diner 3 gangen met 2 glazen wijn van een redelijke fles. 150 euro max totaal.(zonder tip)

[ Bericht 18% gewijzigd door #ANONIEM op 20-10-2015 20:12:42 ]
pi_156974874
quote:
6s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 20:08 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Dit is trouwens het signatuur gerecht van Fred wat ik toen terugstuurde.

[ afbeelding ]

[..]

Lunch...3 gangen...zo 65-70 en diner 3 gangen met 2 glazen wijn van een redelijke fles. 150 euro max.(zonder tip)
P.p. neem ik aan?
Dat valt nog wel eens te proberen.
Het ziet er echt zo lekker uit.
Make my day!
  dinsdag 20 oktober 2015 @ 20:20:27 #217
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_156975129
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 20:11 schreef agter het volgende:

P.p. neem ik aan?
Dat valt nog wel eens te proberen.
Het ziet er echt zo lekker uit.
Nee hoor, voor die prijs kan je gewoon al met z'n tweeėn een 3 gangen maaltijd bij een 1 michelinster krijgen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_156975191
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 20:20 schreef golfer het volgende:

[..]

Nee hoor, voor die prijs kan je gewoon al met z'n tweeėn een 3 gangen maaltijd bij een 1 michelinster krijgen.
Dat is niet zo heel veel meer als in een doorsnee restaurant. Daar zijn we ook zo 100+ euro kwijt.
Make my day!
  dinsdag 20 oktober 2015 @ 20:23:06 #219
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_156975228
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 20:22 schreef agter het volgende:

Dat is niet zo heel veel meer als in een doorsnee restaurant. Daar zijn we ook zo 100+ euro kwijt.
Ratatouille in Haarlem ( 1 ster):
http://www.ratatouillefoodandwine.nl/#!food/c24tf
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_156976101
quote:
14s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 19:56 schreef Iwanius het volgende:
Dank!

knip wordt zo lang-
Welcome back! Diebolt champagne , die ben ik tegengekomen in de netflix docu over champagne. Volgens mij volgen ze onder andere het huis Diebolt in de docu http://www.ayearinchampagne.com/creators/ (yup zie link)
Broodje ziet er inderdaad als ah afbak uit, misschien moet Jeroen bakt brood maar even bellen naar de zaak ;-)
  dinsdag 20 oktober 2015 @ 20:49:44 #221
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_156976222
Ik vind eten terug sturen omdat het niet helemaal jouw smaak is stom.
Maakt me niet uit welk restaurant of hoe duur een menu is, of hoeveel geld je er uitgeeft, ik vind het stom.
pi_156976283
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 20:49 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind eten terug sturen omdat het niet helemaal jouw smaak is stom.
Maakt me niet uit welk restaurant of hoe duur een menu is, of hoeveel geld je er uitgeeft, ik vind het stom.
Ik zou ook altijd alles proeven, voordat je het weet is het wel een pareltje qua smaak.
  dinsdag 20 oktober 2015 @ 20:55:25 #223
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_156976439
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 20:51 schreef mytec het volgende:


Ik zou ook altijd alles proeven, voordat je het weet is het wel een pareltje qua smaak.
Idem.
Kan dan achteraf nog wel commentaar erop leveren, maar bij voorbaat zonder te proeven, iets alleen op het uiterlijk terug sturen, doe ik niet en vind ik een belediging voor de kok.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_156981860
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 08:24 schreef Isegrim het volgende:
Dropshot bij de kaas? :D
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 12:30 schreef Curiosity het volgende:
Goede combi Dropshot en kaas.
quote:
Op woensdag 23 september 2015 12:57 schreef Molo het volgende:

Niet Salmiakki? Dropshot is van die vieze veel te zoete meuk.
De smaak van drop bij kaas is wel lekker ja, in Finland weleens gegeten in combi met gerookt rendiervlees :9
Na julie reactie's wilde ik jullie toch niet de fles onthouden van waaruit geschonken werd die avond bij Joelia.



[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 20-10-2015 23:20:00 ]
  Moderator dinsdag 20 oktober 2015 @ 23:37:55 #225
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_156982466
Iwanus, kom je als culinaire eetgek alleen in Rotterdam en verdwaal je soms in Amsterdam of ook wel eens daarbuiten? :)

Toevallig eens wat over Hotel De Wereld geschreven in Wageningen? Ik ben d'r eigenlijk nooit verder gekomen dan bitterballen in de 'voorzaal'. Maar ziet er best goed uit
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_156983770
quote:
6s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 23:18 schreef Iwanius het volgende:

[..]

[..]

[..]

Na julie reactie's wilde ik jullie toch niet de fles onthouden van waaruit geschonken werd die avond bij Joelia.

[ afbeelding ]
Die kaasplank :9~ :9~ :9~
  woensdag 21 oktober 2015 @ 00:50:56 #227
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_156983774
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 23:37 schreef derLudolf het volgende:
Iwanus, kom je als culinaire eetgek alleen in Rotterdam en verdwaal je soms in Amsterdam of ook wel eens daarbuiten? :)

Als je wat oplettender begrijpend had gelezen had je kunnen zien dat z'n laatste recensie ging over een restaurant in Amsterdam.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_156983793
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 00:50 schreef golfer het volgende:

[..]

Als je wat oplettender begrijpend had gelezen had je kunnen zien dat z'n laatste recensie ging over een restaurant in Amsterdam.
Dat bedoelt hij denk ik ook met verdwaal je wel eens in Amsterdam. Hij wil weten of hij buiten die twee steden wel eens ergens eet.
  woensdag 21 oktober 2015 @ 01:05:31 #229
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_156983921
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 00:52 schreef bloodymary1 het volgende:

Dat bedoelt hij denk ik ook met verdwaal je wel eens in Amsterdam. Hij wil weten of hij buiten die twee steden wel eens ergens eet.
Behalve al die buitenlandse recensies en ander plekken waar ie ook al geweest is?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_156983967
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 01:05 schreef golfer het volgende:

[..]

Behalve al die buitenlandse recensies en ander plekken waar ie ook al geweest is?
Is niet mijn vraag. Ik vertaal alleen wat de vraag was.
  woensdag 21 oktober 2015 @ 01:19:01 #231
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_156984028
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 20:55 schreef golfer het volgende:

[..]

Idem.
Kan dan achteraf nog wel commentaar erop leveren, maar bij voorbaat zonder te proeven, iets alleen op het uiterlijk terug sturen, doe ik niet en vind ik een belediging voor de kok.
Zonder te proeven terugsturen inderdaad :') Wat een kortzichtigheid.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  roze woensdag 21 oktober 2015 @ 01:26:30 #232
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_156984083
Dat gaat idd wel ver _O-
Your beauty never ever scared me.
pi_156984661
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 23:37 schreef derLudolf het volgende:
Iwanus, kom je als culinaire eetgek alleen in Rotterdam en verdwaal je soms in Amsterdam of ook wel eens daarbuiten? :)

Toevallig eens wat over Hotel De Wereld geschreven in Wageningen? Ik ben d'r eigenlijk nooit verder gekomen dan bitterballen in de 'voorzaal'. Maar ziet er best goed uit
Hotel De Wereld ken ik natuurlijk wel maar nee,nog nooit wezen eten en eerlijkheidshalve lijkt mij dat nou niet een plek (op WWII historie na) waar je speciaal heengaat om culinair te genieten. Daarbij ligt het ook nog erg uit de route.

V.w.b. andere restaurants buiten Rotterdam is het maar net hoe de wind staat die dag ( of de dag van te voren) bij mij.

quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 17:11 schreef Bramito het volgende:
Je kon het niet laten om toch nog even wat negatiefs over Herman den Blijker te schrijven. _O- Die zit echt diep he?
quote:
8s.gif Op dinsdag 22 september 2015 17:19 schreef roos85 het volgende:

Herman is weer de sigaar
Nou...integendeel. Ik vertel alleen hoe de vork echt in de steel zit inzake zijn vriendschap vanaf dag 1 met de familie en zijn latere betrokkenheid. Daarnaast kennen wij elkaar al wat jaren en om dat even kort te illustreren (en nee ik ben niet zijn perschef)


Terwijl de tv camera's alles registreren,iedereen wordt weggehouden bij Herman,sta ik gewoon naast hem wat te schieten.(en mee te zuipen = Jopen bier)



De 'kale'staat wat te bereiden op het podium voor een uitverkochte zaal. Ik sta gewoon pal achter hem mee te koekeloeren.



Dames zijn maar wat verrukt dat de 'grote' Herman even uiteenzet hoe je e.e.a moet bereiden.. Ik sta weer pal achter hem mee te luisteren.Net een spook. :+


Nog 24 uur en dan


[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 21-10-2015 07:44:41 ]
pi_156985081
Iwanius ik vind dit trouwens wel echt het type restaurant waar jij heen gaat :http://www.pokpokny.com/ Ooit in een aflevering van bourdain gezien, schijnt echt authentiek eten uit Noord-Thailand te zijn.
  Moderator woensdag 21 oktober 2015 @ 08:28:58 #235
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_156985115
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 00:50 schreef golfer het volgende:

[..]

Als je wat oplettender begrijpend had gelezen had je kunnen zien dat z'n laatste recensie ging over een restaurant in Amsterdam.
Wat ik bedoel dat ie meestal in Rotterdam blijft eten en soms eens een uitstapje maakt Amsterdam maar verder nergens ;)
Kranplätze müssen verdichtet sein
  Moderator woensdag 21 oktober 2015 @ 08:34:00 #236
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_156985171
quote:
2s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 07:09 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Hotel De Wereld ken ik natuurlijk wel maar nee,nog nooit wezen eten en eerlijkheidshalve lijkt mij dat nou niet een plek (op WWII historie na) waar je speciaal heengaat om culinair te genieten. Daarbij ligt het ook nog erg uit de route.


Aha, er zijn ook mensen die wel heel NL doorreizen voor restaurant met een Michelin ster :Y

Ik heb gister de menukaart es bekeken, eerlijk gezegd viel mij het nog mee wat eten er kost, het 'maandmenu' 3 gangen zit op ¤39,50
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_156986120
quote:
2s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 07:09 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Hotel De Wereld ken ik natuurlijk wel maar nee,nog nooit wezen eten en eerlijkheidshalve lijkt mij dat nou niet een plek (op WWII historie na) waar je speciaal heengaat om culinair te genieten. Daarbij ligt het ook nog erg uit de route.
Je kan er toch een keer een weekendje Veluwe van maken met Miep? Effe lekker weg uit die steenkolenlucht van de havens, maar de frisse bosgeur opsnuiven. Mooie herfstwandeling maken, en dan hongerig aanschuiven bij hotel de Wereld (vrijdagavond) en De kromme Dissel (zaterdagavond)
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslān hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_156988647
Mensen, namen en rugnummers graag buiten dit openbare forum houden. Als Iwanius wil zeggen hoe -ie heet (er vanuit gaande dat hij niet echt Iwanius heet *) ) dan komt hij daar zelf wel mee.

Dank voor de medewerking luitjes! -x-

[ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 21-10-2015 13:27:58 ]
Let me see you stripped down to the bone
pi_156991982
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 09:46 schreef Gripper het volgende:

Je kan er toch een keer een weekendje Veluwe van maken met Miep? Effe lekker weg uit die steenkolenlucht van de havens, maar de frisse bosgeur opsnuiven. Mooie herfstwandeling maken, en dan hongerig aanschuiven bij hotel de Wereld (vrijdagavond) en De kromme Dissel (zaterdagavond)
Mooie suggesties die ik al af en toe doe.Ik zal het ook wat meer gaan doen gezien het veranderde weerklimaat de komende tijd aangezien ik een natuurmens ben van oudsher en herfstbladeren in bossen en die specifieke geuren altijd al facinerend heb gevonden. Probleem is dat niet iedereen in mijn omgeving van wandelingen in de natuur houd.

V.w.b. de inmiddels verdwenen ingevoerde namen in twee andere posts en die ik heus wel gezien heb.

Nee, lui ik ben niet mijnheer Reimers en ook niet Herman's voormalig compagnon David Crouwel. Zou ook raar zijn bij de laatste aangezien Herman en David alweer een behoorlijk tijd met elkaar gebrouilleerd zijn en ook besloten is dat beide partijen niks over elkaar zouden zeggen in de media. Nee, ik ben gewoon 'een kennis' zoals ik dat ook ben van die bolle. *)



Waar?




McDonalds's Hoogstraat
Hoogstraat 194
3011 PV Rotterdam

Wat at / dronk je?


© Metro Nieuws.
Zo wordtie gepresenteerd in de media deze Maestro burger die je in 2 maten kan bestellen. Let wel op als je het kleine of grote menu bestelt want de prijs van E 7,95 (kleine die ik had zonder saus) gaat omhoog als je mayo wilt of iets grotere patat of...je begrijpt het wel...



En zo in de realiteit als compleet (klein= E 7,95) maal met patat en alleen een cola.



De bijgeleverde 'boeren'patat. :') Ja hij is heel anders dan die vorige prefab dunne 'stokjes'wat voor papat moest doorgaan maar deze hebben optisch alleen wat weg van de patat zoals men dat bij Pimm's op de Coolsingel serveert alleen qua beet is het erg droevig gesteld. Slap en matigjes in smaak. Ze worden trouwens bij afkoeling binnen 10 min. al slap en leeg als een ballon die leegloopt..



De hamburger zelf. Vlees lijkt wel uit erg gemalen droog vlees te bestaan( gehakt-achtig?),dressing is een honing mostertsaus maar als geheel met o.a.de rode uien, kaasplakje en knapperige spek ertussen en natuurlijk de zachte sesambun allemaal best te behappen. Let op! Je krijgt er wel een ontzettende nadorst van de komende uren.



Zo..genoeg,mooven en tijd voor acclimatiseren in de buitenlucht met een nieuwe paffert.


Impressies / Op of aanmerkingen

Ehm... jah...wat moet ik ervan zeggen?

Nou...of deze nieuwe burger i.c.m. die nieuwe patat je sneller terug doet keren naar Mc Donalds?

:N Dat niet.

Wel vind ik dat deze burger best te doen is maar om nu te zeggen dat hij echt een grote indruk zal maken op het huidige standaard assortiment. Neu.... eventjes leuk maar daarna weer gewoon je bekende Big Mac of Quarter Pounder of Fish filet bestellen.

Cijfer
6,5
/ 10

En wat doe je daarna?



Aansluitend tijd voor acclimatiseren in de buitenlucht met een verse paffert en wat extra vocht

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 21-10-2015 14:56:30 ]
  woensdag 21 oktober 2015 @ 14:29:22 #240
62913 Blik
The one and Only!
pi_156992073
Maarreh, wat voor hamburger is het nou precies? edit: ninja-edit van Iwanius zegt het al, de maestro-burger

En, heb je tips voor eten op Schiphol (Schengen-gebied). Mag daar weer iets naar binnen schuiven...

[ Bericht 35% gewijzigd door Blik op 21-10-2015 14:35:09 ]
pi_156992228
quote:
10s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 14:23 schreef Iwanius het volgende:

<verhaal>
Hela, de nieuwe Maestroburger! :D Ik wilde eigenlijk morgen ook even langs de McDonalds fietsen omdat ik het zo hilarisch vind dat ze een burger verkopen met 'saus van wilde mosterd' en 'aged cheddar' met 'boerenfriet' erbij *)
Let me see you stripped down to the bone
pi_156993410
Dat je die troep van de MacPlek nog een 6,5 geeft! :{
pi_156993694
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 14:38 schreef minilot het volgende:

[..]

Hela, de nieuwe Maestroburger! :D Ik wilde eigenlijk morgen ook even langs de McDonalds fietsen omdat ik het zo hilarisch vind dat ze een burger verkopen met 'saus van wilde mosterd' en 'aged cheddar' met 'boerenfriet' erbij *)
_O-
pi_156993719
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 14:38 schreef minilot het volgende:

[..]

Hela, de nieuwe Maestroburger! :D Ik wilde eigenlijk morgen ook even langs de McDonalds fietsen omdat ik het zo hilarisch vind dat ze een burger verkopen met 'saus van wilde mosterd' en 'aged cheddar' met 'boerenfriet' erbij *)
Wilde mosterd, is dat mosterd die van je broodje springt als je niet oplet? :D
pi_156993752
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 15:50 schreef SnoepTomaatje het volgende:

[..]

Wilde mosterd, is dat mosterd die van je broodje springt als je niet oplet? :D
Vermoedelijk! :D
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 21 oktober 2015 @ 16:28:37 #246
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_156994501
Iwanus, geef jij de cijfers als absoluut cijfer of aangepast op het soort restaurant waar je eet?
Kortom, is een vreettent met een 7 net zo goed eten dan een michelin sterren tent met een 7, of is het een prijs/kwaliteit verhoudingscijfer.
Veel plezier in de grote appel trouwens
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 21 oktober 2015 @ 16:54:14 #247
62913 Blik
The one and Only!
pi_156995171
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 16:28 schreef Pietverdriet het volgende:
Iwanus, geef jij de cijfers als absoluut cijfer of aangepast op het soort restaurant waar je eet?
Kortom, is een vreettent met een 7 net zo goed eten dan een michelin sterren tent met een 7, of is het een prijs/kwaliteit verhoudingscijfer.
Veel plezier in de grote appel trouwens
Ik mag hopen het laatste... :D
pi_156997840
Meh, ik kom er toch al bijna nooit. Maar ik hou het dus wel bij mn gewone Franse frietjes met gewone Mcfritessaus :)
Leftist Vegan Long Haired Witch
Revolutionary Anarchist
No material girl, No extremist, Critical Thinker.
XXX Straight Edge XXX
pi_156999728
Nou ik ga em zeker weten eens proberen want eindelijk hebben ze iets anders. Hoop wel dat de mayo echte mayo is, geen fritessaus.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_157000043
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 20:10 schreef FutureFairytale het volgende:
Nou ik ga em zeker weten eens proberen want eindelijk hebben ze iets anders. Hoop wel dat de mayo echte mayo is, geen fritessaus.
Ik las in het mac-topic dat het Remia fritessaus is.

Daarom dus liever Mcsaus ;)
Leftist Vegan Long Haired Witch
Revolutionary Anarchist
No material girl, No extremist, Critical Thinker.
XXX Straight Edge XXX
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')