abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_155778884
Ben je nou gewoon gisteravond bij De Jong geweest omdat ik dat vroeg? :D
pi_155782383
quote:
0s.gif Op donderdag 3 september 2015 07:39 schreef Isegrim het volgende:
Ben je nou gewoon gisteravond bij De Jong geweest omdat ik dat vroeg? :D
Volgens mij is dit een oudere recensie van De Jong, want geen van de gerechten die Iwanius postte werd afgelopen zaterdag geserveerd.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_155782585
Dat zegt toch niks?
  donderdag 3 september 2015 @ 12:05:05 #64
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_155782848
Het is volgens mij een oude recensie die hij al eerder in 't andere topic gepost had.

Tenminste, z'n commentaar komt me allemaal heel bekend voor.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_155786053
quote:
0s.gif Op donderdag 3 september 2015 05:48 schreef RobinOok het volgende:
Hohohohoho, alles leuk en aardig, maar die jongen kookt echt wel sprankelende, spannende gerechten die een smaaksensatie en verrassend zijn!
Ik ken je voorliefde voor restaurant De Jong. *)

En ik geef toe dat de gerechten die jij toont er niet alleen fraai maar ook zeer kunstig uitzien en ongetwijfeld heerlijk zullen smaken (op een enkel gerecht na dat er te druk voor mij uitziet waardoor ik dan niets meer proef en het dus terug zal sturen) maar toen ik er was, kreeg ik dus wat ik in mijn recensie toonde. Was allemaal best lekker,op smaak e.d.( met name die grote lambsbout was "to die for") maar het was niet spannend of "wow".

Had ik die gerechten gekregen die jij toont dan weet ik zeker dat mijn waardering voor De Jong hoger was uitgevallen dan nu het geval is.

quote:
Tenten met menu's van 65 euro en hoger hebben we wel genoeg in Rotterdam. Ik word daar zelfs een beetje moe van, van dat pretentieuze gedoe.
Ik ook maar als ik wil genieten (dan wel uiteten) dan is de prijs voor mij het minst belangrijk.. Ik ga niet uiteten met restricties zeg ik altijd want dan kan ik beter thuis blijven vind ik. V.w.b. de prijs die jij zo aanhaalt ben ik het met je eens want tegenwoordig is een mooie opmaak vaak meer het doel dan een bijzaak. Vandaar dat ik ook in de basis een liefhebber ben van het echte streetfood concept dat nu ook een vlucht heeft genomen en een hype, omdat men weer iets 'nieuws'nodig heeft in de horeca. Grootste verschil met nu?

Nu wordt het te duur verkocht vanwege de hype terwijl het in de basis altijd de bedoeling had een goedkoop alternatief te zijn voor de (arme) mensen massa die niet in de mainstream restaurants om wat voor reden ook terecht kon. Tenminste...zo was de opzet aan het begin dat het ontstond.

quote:
11s.gif Op donderdag 3 september 2015 11:47 schreef golfer het volgende:

Volgens mij is dit een oudere recensie van De Jong, want geen van de gerechten die Iwanius postte werd afgelopen zaterdag geserveerd.
Los van dat laatste deel heb je in de basis gewoon gelijk aangezien ik heel klinisch en direct reageerde op de vraag van Isegrim. Daarbij had je het ook kunnen weten dat dit een oude recensie was omdat ik dit keer niet ' de welbekende update button met het vingertje erboven poste wanneer ik een 'nieuwe' recensie post.

Zo heb ik trouwens gemerkt dat ik wel meer materiaal in archief heb liggen van horeca-zaken waar ik geweest ben en die ik nog nooit met FOK! heb gedeeld. Zal wel die luiheid in mij zijn dit op of aan te pakken.. :')

I.i.g. zal ik 'oude' recensies die ik al eerder in een of andere vorm opvoerde in het "Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten" topic, in het vervolg van onderstaand logo voorzien zodat het verschil in recensies wat duidelijker is.



Bon!



Waar?

© Styled by Chris

© Entree magazine

© Esquire hotspots Rotterdam








© Google maps


Holysmoke
Tiendplein 1A, 3014 BH Rotterdam

Wat at / dronk je?


Volgens zegge hun 'beste/meest aparte' bier nl. Oeidipus Gaiia



Volgens Holysmoke " beste van het beste "bij elkaar + een extra Oeidipus biertje erbij



Hun spareribs als geheel en ontleed. Twee stukken geproefd en de boel gelaten voor wat het was. M.a.w.in de prullenbak ermee!



De 'flat iron'steak i.c.m. een halve Canadese kreeft


Impressie / Op of aanmerkingen

De laatste tijd is het een trend om zoveel mogelijk allerlei nieuwe horeca-zaken te hypen en te doen alsof het "the next big thing is" Alsof hun zaak een niet eerder concept neerzet en dus origineel.
Vervelende is echter dat je op den duur alleen maar sceptisch,wantrouwend en zelfs geïrriteerd geraakt als je opnieuw na een bezoek teleurgesteld wordt en je afvraagt: "Waarom bezigt men zich niet met het adagium om de kwaliteit van het eten in de nieuwe horeca zaak voor zich te laten spreken i.p.v. overdreven en zonder enige grond, luid van de daken te schreeuwen via social media i.c.m. bijbehorende jaknikkers (die vaak geen enkele kennis nog smaak en product ervaring hebben) dat het allemaal zo geweldig is." Het is op de lange termijn schadelijk en afbrekend voor een nieuwe zaak als de nieuwigheid(hype) er af is en mensen die er toe doen wegblijven om redenen die ik al eerder opsomde. Wel...dat heb/had ik dus met Holysmoke Rotterdam.

Oh jee. Je hebt het dus niet naar je zin gehad?

Uiteindelijk niet. Want ik had zo gehoopt dat er nu (gezien de massale voor reclame) er een echte vlees-toko in Rotterdam zou neerstrijken waar je smaakvol(top gemarineerd) vlees zou kunnen verorberen zoals ik in het verleden in de USA heb ervaren zoals in de staat Texas. Holysmoke is dat duidelijk niet! Het is een zoveelste in mijn ogen 'hipster' tent waar de hipsters weer een plek hebben om zich te verzamelen omdat...het nieuw is en je er ook nog een hapje kunt eten en wat toevalligerwijs vlees is.

Wat was dan niet goed aan al die 'beste' gerechten die je liet komen?

De spareribs:

Er werd mij vertelt dat deze 24 uur van te voren gemarineerd waren en vervolgens goed gegrild toen ik zei dat ik helemaal niets aan hun ribs vond en waarom ik ze beter bereid en marineer.

Hoe dat zo?

Nou..je kan al zien op de eerste verzamelfoto dat de marinade boven op de sparerib geplakt zit (aangekoekt) alsof het uitgedroogd is en...het is er te dik op gesmeerd. Als ik vervolgens in de close-up foto de spareribs ontleed dan valt het vlees wel mooi van het bot, maar dat is voor mij geen graadmeter dat de spareribs dan ook goed zijn. Integendeel: Dat kan van alles betekenen en zoals ik al vermoede bleken de spareribs gewoon uitgedroogd te zijn en zelfs lauw, dus slecht gegrild en vooral tekort!

M.a.w. de spareribs zijn misschien wel gemarineerd maar vervolgens doodleuk in de koeling neergezet (of toch gewoon weer ingevroren!) ,snel weer uitgehaald alvorens het op de gril even werd gepleurd onder het mom van: " Zolang het er redelijk uitziet,ik nog even een extra smeersel marinade op de spareribs doe,dan is het eetbaar genoeg om uit te serveren."

En hoe was de marinade?

Smaak noch kraak!

Hoe was de patat?

1 hap van genomen en de rest laten staan want het was duidelijk prefab. Ik vroeg tot twee keer toe of het vers gesneden patat van hen zelf was? Krijg ik terug: "Het is verse patat." :') M.a.w. men durft niet te zeggen dat ze het gewoon aangeleverd krijgen en het dus prefab is. Geen goede beet trouwens en ik liet gelijk door de bediening die even langskwam de rest van de patat in het schaaltje (alles dus) gelijk weer meenemen en wat haar verbaasde.

Hoe was de coleslaw alias koolsalade?

1 stukje geproefd en net zo als bij de patat: "Neem ook maar mee. Dit is geen coleslaw maar je reinste bullshit om uberhaupt de naam 'koolsalade' te krijgen."

Je hebt niks gezegd over de kreeft. Hoe was die?

Waarom denk je dat men zo gul is met het serveren(verkopen!) van kreeft. Je zal merken als je er bent dat men vooral benadrukt dat je toch echt kreeft bij elk hoofdgerecht wat je bestelt krijgt (1/2 Canadese kreeft) Ik word altijd achterdochtig als mensen teveel hun best lopen te doen en zitten te pushen voor een bepaalde product. Is vaak een teken dat men ervan af wil of nog wat extra geld wil genereren. Het staartstuk was wel goed gegrild en heb dat dan ook op gegeten na eerst het zwarte darmkanaal te hebben verwijderd! |:( en de rest bij de restanten van de spareribs gevoegd op het andere plateau.


Zo...dit kan allemaal de prullenbak in ondanks dat er niet alleen nog vruchtvlees
in de schaar en de rest van de kreeft zit, maar ook nog zat stukken spareribs die
niet eens aangeraakt zijn.


Ik mis trouwens een bakje met warm water en citroen om je vingers te ontvetten

Ja, geven en hebben ze niet. Dus je moet het doen met de gekleurde servetten op
tafel of anders naar binnenlopen en de wc beneden opzoeken.

Nou..was er dan niets goed?

Jawel!


Mijn flat iron steak close- up i.c.m. een maiskolfje die duidelijk uit blik kwam,even gekookt en vervolgens even op de grill gelegd.


"Heerlijk! Top! die steak en daar kom je eventueel voor terug!"


*burp*..even acclimatiseren en het 'slagveld overzien.'


Cijfer?

6+
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-09-2015 02:04:28 ]
pi_155786135
quote:
2s.gif Op donderdag 3 september 2015 14:32 schreef Iwanius het volgende:


Uiteindelijk niet. Want ik had zo gehoopt dat er nu (gezien de massale voor reclame) er een echte vlees-toko in Rotterdam zou neerstrijken waar je smaakvol(top gemarineerd) vlees zou kunnen verorberen zoals ik in het verleden in de USA heb ervaren zoals in de staat Texas.
Dat was exact mijn hoop toen ik over deze tent hoorde, maar had al snel door dat die hoop geen bewaarheid werd. Jammer. Texas BBQ is zo fantastisch.
pi_155789762
Tof topic, leuk geschreven recensies ^O^
pi_155791110
Met die prijzen voor de sides en dan toch prefab/blik/pot spul :')
pi_155791464
quote:
1s.gif Op donderdag 3 september 2015 14:37 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Dat was exact mijn hoop toen ik over deze tent hoorde, maar had al snel door dat die hoop geen bewaarheid werd. Jammer. Texas BBQ is zo fantastisch.
Echt jammer inderdaad. Eigenaar is ook van Hamburg, daarom had ik er wel meer van verwacht. De reviews zijn volgens mij vooral negatief.
pi_155791570
Mooi, ga ik dat niet eens proberen. Vind de gerechten er ook niet interessant uitzien.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 03-09-2015 18:29:05 ]
pi_155793707
Toch altijd 1 van de dingen die op het lijstje staan, wanneer je 's avonds na het werk het grote boze internet op gaat.

De reviews van Iwanius! *O* *O* *O*

Waarom begin je niet je eigen youtube kanaal? Ik zou me gelijk abonneren. :Y
Volgens mij hebben we nog geen nederlands restaurant review youtube kanaal.
pi_155796195
quote:
0s.gif Op donderdag 3 september 2015 18:23 schreef n0a het volgende:

[..]

Echt jammer inderdaad. Eigenaar is ook van Hamburg, daarom had ik er wel meer van verwacht. De reviews zijn volgens mij vooral negatief.
Zoveelste hipstertent zoals Iwanius zegt. En veel mensen trappen daar gewoon in.

Ik zou een moord doen voor een echte bbq-tent met dingen als baby back ribs, hot links en vooral echte brisket. :9~
pi_155801457
quote:
1s.gif Op donderdag 3 september 2015 20:55 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Zoveelste hipstertent zoals Iwanius zegt. En veel mensen trappen daar gewoon in.

Ik zou een moord doen voor een echte bbq-tent met dingen als baby back ribs, hot links en vooral echte brisket. :9~
Misschien is deze wat voor je: http://gracelandbbq.com
pi_155802110
quote:
1s.gif Op donderdag 3 september 2015 22:22 schreef n0a het volgende:

[..]

Misschien is deze wat voor je: http://gracelandbbq.com
Als ik weer eens in 020 ben ga ik die proberen. :Y
pi_155804392
Die menukaart van Holy Smoke :')
Lekker hip die mengelmoes van Nederlands en Engels :')
pi_155807781


Waar?


© Rotterdam-Nederland web



© Cliweb



Typisch Hollands weer. Druilerig en nat met op de achtergrond een Marineschip i.v.m. de wereldhavendagen dit komend weekend.



Alle tafels zijn vanavond gereserveerd dus volle bak. Op de voorgrond met het aardigheidje op tafel in verpakking en het glas jus d'orange, mijn gereserveerde tafel voor de avond.




Parkheuvel
Heuvellaan 21
3016 GL Rotterdam

Wat at / dronk je?


De eerste Spaanse cava, met zijn geuren van witte bloemen: jasmijn, lelies maar wel een beetje bitter aan het eind,in +/- 20+ jaar die ik echt lekker vind. Is ook nieuw bij Parkheuvel en dus prima om gelijk uit te schenken voor bij de komende Parkheuvel knabbels .



De Parkheuvel knabbels zoals ik ze noem met o.a.sesamrolletjes met piccalilly,wonton met pistache,cornetto met kalfshartzwezerik,en een Taggiasche olijf,een krokant van kerrie, kummel en kaas en totslot een spongecake van tomaat, mozzarella en bleekselderij. Dat allemaal i.c.m. die goede Spaanse cava is een win-win situatie.



Mijjn tafel die gereed is voor de eerste gang en bijbehorende wijn.



Deze prachtige Oostenrijkse wijn met een heldere en sprankelende gele kleur, een geur van rijp wit fruit i.c.m. een mooie kruidigheid van anijs, tijm en blonde tabak, zorgde voor consternatie aan tafel toen de maître bij het inschenken het een "hitler" :') wijn noemde. Het etiket bracht gelukkig snel verduidelijking.



Ja heus: Een creuse in Madurodam formaat alias "hap-slik-weg"amuse. Flauw qua smaak maar het is daarom ook een amuse.



Gedoken Sint-Jacobsmossel "zwart-wit" met crème frâiche en o.a. Perle Imperial kaviaar.



Fantastische Zuid-Afrikaanse wijn met een heel lichte roze/bronze kleur aangevuld met een geur van fijn rood fruit, drop,witte peper.. en totslot qua smaak je een mondgevoel geeft vol van aardbeien met een spel van zoet, fris zuur en ziltheid. Geweldig!



Ravioli van zwarte Bresse-kip met gebakken nieroogkreeftjes en langoustines en met op de achtergrond van links naar rechts de Spaanse cava, de Oostenrijkse Hiedler wijn en totslot de Zuid-Afrikaanse wijn.



Neustongfilet zacht gegaard met langoustine onder een zalf van fijne kruiden aangevuld met jonge voorjaarsgroente (sellerie) en een Primaline Moyen aardappelmousse? Boterzacht die Neustongfilet en daarom vroeg ik dit gerecht nog een extra keer uit na eerst al mijn gasten te hebben aangeboden of zij ook meededen. Nee dus, en ging ik solo.



Gebraad van Kobe Wagyu A4 rund geserveerd met radijs, brunoise van merg, gebrande zilveruitjes en Vietnamese longpepper jus. Heerlijk maar eerlijkheidshalve vond ik de versie bij FG Foodlabs net iets beter in smaak en opmaak.



Frambozen gevuld met witte chocolademousse, frambozen coulis en het geheel gearomatiseerd met basilicumsiroop en oude aceto balsamico azijn. Daarnaast een ijsdrank van witte chocolade en blanke rum die ik zo lekker vond dat ik een groot glas extra in cocktail formaat uitvroeg na eerst aan al mijn gasten gevraagd te hebben of zij dit ook wilden hebben. Nee? nou dan ga ik mijn gang.

Een zoals de Engelsen zeggen "to die for" toetje en dat is met name de combinatie van de frambozen met de ijsdrank. Dit is trouwens Erik van Loo zijn signatuur dessert.



Een kleine pot Earl Grey thee i.c.m.(achter het kopje) een madeleine gevuld met amandelspijs en citroen en daarnaast(rechts) op een schaaltje wat snoeperijtjes.Lekker maar erg zoet en redelijk machtig.



Schaaltje met allerlei verschillende soorten (choco)truffels als afsluiter van de avond.
Ik moest en zou van elke kommetje waar verschillende soorten truffels in zaten 1 nemen.

Wat mij opviel is dat men bij Parkheuvel aan het einde je nog aardig probeert vol te stoppen. M.a.w. als je vindt dat je te weinig hebt gekregen qua voor-tussen of hoofdgerechten: De afloop maakt het allemaal goed en eigenlijk meer dan dat!


Impressie / Op of aanmerkingen

Tja wat valt er nog te zeggen als alles al in principe gezegd is onder elke geplaatste foto.

Nou: Of het erg laat is geworden?


"A picture says a thousand words " toch?


Cijfer?

9
/ 10

[ Bericht 67% gewijzigd door #ANONIEM op 07-09-2015 23:28:21 ]
pi_155824222
Wauw, dat ziet er goed uit. :9

Iwanius, ik ben voor een speciale gelegenheid op zoek naar een toprestaurant in Amsterdam of daar vlakbij - mijn budget is niet zo toereikend als dat van jou, maar ik ben toch benieuwd. Ik neig zoiets als BAK. Die jongens zijn goed bezig... Maar ik sta eigenlijk voor alles open. Heb je tips?
  vrijdag 4 september 2015 @ 21:02:34 #78
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_155825800
quote:
De eerste Spaanse cava, met zijn geuren van witte bloemen: jasmijn, lelies maar wel een beetje bitter aan het eind,in +/- 20+ jaar die ik echt lekker vind. Is ook nieuw bij Parkheuvel en dus prima om gelijk uit te schenken voor bij de komende Parkheuvel knabbels .
Het is dan ook geen cava....
Siesta & Fiesta!
pi_155832346
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 september 2015 20:21 schreef NoralyZ het volgende:
Wauw, dat ziet er goed uit. :9

Iwanius, ik ben voor een speciale gelegenheid op zoek naar een toprestaurant in Amsterdam of daar vlakbij - mijn budget is niet zo toereikend als dat van jou, maar ik ben toch benieuwd. Ik neig zoiets als BAK. Die jongens zijn goed bezig... Maar ik sta eigenlijk voor alles open. Heb je tips?
Met jouw voorkeuren in het achterhoofd (stijl en prijs van BAK - (biologisch?):

Restaurant de Kas

Restaurant Bolenius

Restaurant Vermeer

Restaurant Spelt

Restaurant L’Invité

Restaurant Marit’s Huiskamer

Restaurant Betty’s

De Culinaire Werkplaats

Cafe-restaurant Louter



Waar?


© Behindmysun.blog.spot



Uitzicht wanneer je vanuit Incanto naar de overkant kijkt.






Incanto
Amstel 2
1017 AA Amsterdam

Wat at / dronk je?


Volgens zegge hun beste fles. Benieuwd want laat mij graag goed adviseren.





Krokante cannelloni gevuld met buffelmozzarella



Gnocchi met verse kreeft die ik 1 keer extra uitvroeg als schaaldieren liefhebber.



Vis van de dag alias Chef's specialty. Smakelijk als geheel maar weinig spannend.



Bakje 'pleur' :') met toebehoren zoals wij in Rotterdam zouden zeggen.


Impressie / Op of aanmerkingen

Restaurant Incanto is een restaurant met een klassieke Italiaanse keuken die gerund wordt door Venetiaanse chef Simone Ambrosin. Kookstijl van de genoten gerechten: eenvoud, puurheid en nuance. De zaak zelf is knus zonder benauwd aan te voelen als je er bent, en zijn wijnkaart bevat alleen maar Italiaanse wijnen. Leuk is ook dat je een fraai uitzicht hebt naat buiten toe op het Muntplein, Rokin en de Amstel en het tegenover gelegen De L'Europe. Enige nadeel als je van buiten komt aanlopen is dat het aan de buitenkant niet echt uitnodigend aandoet

Leuk deze algemene vvv informatie maar volgens mij komen we voor het eten en drinken en hoe dat was.

De bestelde Italiaanse wijn 'Soave Classico 2011 kende ik nog niet maar liet ik mij adviseren na eerst kenbaar te hebben gemaakt wat onze smaak was en....ik werd niet teleurgesteld. Het is een geconcentreerde witte wijn, met wat vanille in de geur,i.c.m. tonen van iris en acacia. De smaak is breed, vol en crèmig, met een laag zurengehalte. Kortom uitstekende wijn bij de bestelde gerechten.

Alle bestelde gerechten d.w.z. van de krokante cannelloni tot de chef's specialty waren uitstekend in garing,smaak en hoeveelheden. Prijs-kwaliteit verhouding ook prima voor een zaak zoals deze.

He..niks te jammeren?

Ehm ...volgens mij heb ik het al genoemd en wel in het laatst deel wat je "VVV informatie"noemde en wel als je van buiten af komt aanlopen. Maar qua restaurant,inrichting,ambiance en menu is het allemaal prima in balans en een plaats om te onthouden als je een avond knus met zijn tweeën op de Italiaanse toer wilt gaan.

Cijfer?

8-
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-09-2015 18:09:41 ]
pi_155833241
Die tent met die spareribs; vind ze er al smakeloos uitzien en juist helemaal niet gemarineerd. Als je vingers onder de sap zitten; das t lekkerst! Niet zo'n droge smakeloze hap.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zaterdag 5 september 2015 @ 09:10:13 #81
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_155834823
Leuk om te lezen weer Iwanius *O*
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_155837809
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 september 2015 03:12 schreef Iwanius het volgende:

Deze prachtige witte Oostenrijkse wijn met een heldere en sprankelende gele kleur, een geur van rijp wit fruit i.c.m. een mooie kruidigheid van anijs, tijm en blonde tabak, zorgde voor consternatie aan tafel toen de maître bij het inschenken het een "hitler" wijn noemde. Het etiket bracht gelukkig snel verduidelijking.
Kostelijk _O-
  zaterdag 5 september 2015 @ 12:40:37 #83
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_155838019
quote:
De eerste Spaanse cava, met zijn geuren van witte bloemen: jasmijn, lelies maar wel een beetje bitter aan het eind
quote:
Deze prachtige witte Oostenrijkse wijn met een heldere en sprankelende gele kleur, een geur van rijp wit fruit i.c.m. een mooie kruidigheid van anijs, tijm en blonde tabak
quote:
Fantastische Zuid-Afrikaanse wijn met een heel lichte roze/bronze kleur aangevuld met een geur van fijn rood fruit, drop,witte peper.. en totslot qua smaak je een mondgevoel geeft vol van aardbeien met een spel van zoet, fris zuur en ziltheid
quote:
Het is een geconcentreerde witte wijn, met wat vanille in de geur,i.c.m. tonen van iris en acacia.
Je had sommelier moeten worden met al die omschrijvingen... knap hoor dat je weet hoe de tonen van iris en acacia smaken en blonde tabak ook nog eens. :')

En dat terwijl de enige geur die je waarschijnlijk echt herkent die is die om je heen hangt: de geur van sigarenrook. :7
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 5 september 2015 @ 12:46:07 #84
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_155838129
Nuttige opmerkingen weer golfer. Blijf dan gewoon weg ofzo
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zaterdag 5 september 2015 @ 12:52:39 #85
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_155838247
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 september 2015 12:46 schreef Molo het volgende:
Nuttige opmerkingen weer golfer. Blijf dan gewoon weg ofzo
Iwanius begrijpt de ironie wel, Molo.
Hij beschrijft die wijnen expres op die manier. :D
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 5 september 2015 @ 12:58:01 #86
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_155838355
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 september 2015 12:52 schreef golfer het volgende:

[..]

Iwanius begrijpt de ironie wel, Molo.
Hij beschrijft die wijnen expres op die manier. :D
Laat 'm dan lekker gaan, kunnen wij er om lachen bij het lezen, toch?
Je komt anders zo zuur zuigend over man
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zaterdag 5 september 2015 @ 12:59:34 #87
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_155838395
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 september 2015 12:52 schreef golfer het volgende:

[..]

Iwanius begrijpt de ironie wel, Molo.
Hij beschrijft die wijnen expres op die manier. :D
Probeer je hem nu weer weg te pesten?
je bent net een Bully op een schoolplein
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_155838425
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 september 2015 12:59 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Probeer je hem nu weer weg te pesten?
je bent net een Bully op een schoolplein
NeeNee, Iwanius begrijpt de ironie wel :')


Heerlijke recensies weer Iwanius ^O^

Ik weet niet helemaal wat ik er van vind dat ze in een eigen topic staan, maar goed so be it. Jammer dat ook hier de zuurtjes weer even aandacht moeten.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  zaterdag 5 september 2015 @ 13:39:39 #89
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_155839318
Sorry als het verkeerd over kwam, maar niet zo bedoeld. Gewoon even wat plagen.
Iwanius en ik kunnen het tegenwoordig privé prima met elkaar vinden.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_155847037
Dit keer heeft Golfer gelijk m.b.t mijn omschrijving van de drank en zo vatte ik zijn reactie dit keer ook op. Er is inderdaad onlangs een basis gelegd voor een beter begrip tussen ons beiden na zoveel jaren,ook al is het nog pril.

Dank trouwens voor jullie steunbetuigingen en alertheid Molo,Pietverdriet,DancingPhoebe en zij die dit topic graag schoonhouden van elke vorm van persoonlijke negatvisme.



Waar?









Havenkroeg | De Ballentent
Parkkade 1
3016 GN Rotterdam

Wat at / dronk je?


Volgens zegge hun meest favoriete soepje: De dagsoep met verse stukjes stokbrood.

Nou..'stokbrood was zo slap als wat en koud en de soep (duidelijk niet vers bereidt en opgewarmd in een oventje) was volgens zegge een gebonden vissoep waarbij ik de vis helemaal miste. Zeker weer teruggegooid bij het vangen. :')



(prefab) patat met naast hun balletje gehakt specialiteit: Gekookte mosselen.

1 stukje patat geproefd en de rest laten staan en de gekookte mosselen verorbert gewoon omdat dat nog het minst slechte was. De witte (huis)wijn was ook van het niveau lik-me-vestje. Hele slechte slobber "+/- 2 euro de fles aanbiedingswijn uit de groothandel?"



Toetje en wel (groothandel) vanillie ijs met o.a.slagroom. Tja...zoiets geef je thuis aan je kinderen of krijg in het Center Parcs vakantie Park of in de jaren 80 bij Van Der Valk restaurants.


Impressie / Op of aanmerkingen

Tja...moet ik nog veel meer zeggen na wat er al onder de foto's is omschreven?

Je vond het zeker goed waardeloos?

Ja,dat moge wel duidelijk zijn. Echt slecht als in: Zelfs in de Pauluskerk waar ik ooit was serveert men verhoudingsgewijs beter eten.

Moest je nog betalen voor alles wat je bestelde?

Nee, men was zo goed om de wijn en de soep van de rekening te halen zodat ik eigenlijk alleen maar de mosselen en het ijs hoefde af te rekenen. Toch netjes en heb toen toch een kleine tip voor de moeite achtergelaten die blij in ontvangst werd genomen. (E10,-)

Men hoop te wel dat ik nog een keer terugkwam voor hun ballen gehakt die je geproefd moest hebben omdat die de beste van Rotterdam waren. Ik heb gezegd dat ik erover zou nadenken maar de komende tijd "erg druk was." :')

Cijfer?:

4,5
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-09-2015 23:33:46 ]
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')