Nou tegenwoordig hebben ze hele goede magnetron maaltijden van sterrenchefs had ik bij Wouter Klootwijk zijn tv programma de wilde keuken gezien. Moet je maar eens kijken:quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 07:34 schreef RobinOok het volgende:
Magnetronmaaltijden bestaan gewoon en hebben bestaansrecht.
Bevroren spaghetti niet. Gewoon niet.
Iedereen doet wel eens een domme veronderstelling. Waarom zou je dat niet mogen benoemen?
Die mensen kijken toch altijd zo? Niet alleen op zondag.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 11:58 schreef roos85 het volgende:
[..]
Nou in de Biblebelt krijg je echt misprijzende blikken als je op zondag in een restaurant zit die vlakbij de kerk is.
Je weet dat dit topic over restaurant-ervaringen gaat he?quote:Op woensdag 12 augustus 2015 18:53 schreef _Newman_ het volgende:
Ach het gaat erom dat je een dagje rust neemt voor jezelf net als god dat deed op de 7e dag.
Er staat volgens mij nergens dat dat perse zondag moet zijn. Als je 5 of 6 dagen werkt dan heb je een dagje rust verdient of dat nou woensdag is of zondag dat maakt toch ook niet uit, alleen wordt dat weer anders geintreperteerd in de bijbelbelt omdat ze niet begrijpen dat sommige mensen bijvoorbeeld in het weekend moeten werken en dat ze dan op maandag vrij zijn. Wereld vreemd noemt men dat ook wel of niet met de tijd meegaan.
De echte zwartrokjes die kijken je juist helemaal niet aan.quote:Op woensdag 12 augustus 2015 18:37 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Die mensen kijken toch altijd zo? Niet alleen op zondag.
Dank je. Af en toe een beetje offtopic gaan om te reageren op iets in een recensie is natuurlijk prima, maar het moeten geen hele gesprekken/discussies worden over onderwerpen die niet eens met restaurants/eten te maken hebben.quote:Op woensdag 12 augustus 2015 19:36 schreef habitue het volgende:
Je weet dat dit topic over restaurant-ervaringen gaat he?
Aandelen in?quote:Op maandag 17 augustus 2015 22:52 schreef Esje-lief het volgende:
Ontopic: 30 aug weer een Mad Flavours bij Noah. Thema Spanje. Met de winnaar van Masterchef Spanje aan het fornuis. Just a little hint for you guys
Robin, vraagje, wat is het beste indonesisch restaurant in NL waar je gegeten hebt / afgehaald hebt / toko met balie etc? Of zou je toch zelf gewoon traditioneel maken?quote:Op woensdag 12 augustus 2015 18:37 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Die mensen kijken toch altijd zo? Niet alleen op zondag.
Wat meer informatie zou best tof zijn.quote:Op vrijdag 21 augustus 2015 14:42 schreef hmmmz het volgende:
Gisteren gegeten bij Zout & Citroen in Oosterhout. Geweldig! Dikke 9!
Oke ik heet dan wel geen Robin maar restaurant Sari Djawa in Alphen aan den Rijn is erg goed. Het Javaanse buffet is echt van een andere planeet maar enkel in het restaurant te krijgen en de afhaal is ook er goed. tot nu toe heb ik daar de beste bami goreng, de bami goreng rames, babi pang gang en bami goreng udang gehad en ook goede rijsttafels. Ik verkies dit restaurant boven welk chinees restaurant dan ook (tenzij het een restaurant in China zelf is daar kan ik je ook wel wat tip voor geven). Niet dat Chines eten iets te maken heeft met Indonesisch maar ga dat maar aan de gemiddelde Nederlander uitleggen....quote:Op vrijdag 21 augustus 2015 17:24 schreef DrParanoid het volgende:
[..]
Robin, vraagje, wat is het beste indonesisch restaurant in NL waar je gegeten hebt / afgehaald hebt / toko met balie etc? Of zou je toch zelf gewoon traditioneel maken?
/edit: Sorry voor off-topic, is voorbereiding op een toekomstige post, dat telt ook toch?
Thanksquote:Op vrijdag 21 augustus 2015 18:28 schreef _Newman_ het volgende:
[..]
Oke ik heet dan wel geen Robin maar restaurant Sari Djawa in Alphen aan den Rijn is erg goed. Het Javaanse buffet is echt van een andere planeet maar enkel in het restaurant te krijgen en de afhaal is ook er goed. tot nu toe heb ik daar de beste bami goreng, de bami goreng rames, babi pang gang en bami goreng udang gehad en ook goede rijsttafels. Ik verkies dit restaurant boven welk chinees restaurant dan ook (tenzij het een restaurant in China zelf is daar kan ik je ook wel wat tip voor geven). Niet dat Chines eten iets te maken heeft met Indonesisch maar ga dat maar aan de gemiddelde Nederlander uitleggen....
Sari Djawa had de 9e plek vorig jaar van een test voor Indonesische beste restaurant van Nederland.
Hun website: http://saridjawa.nl/
Ja wat is het beste dat is ter discussie uiteraard maar als je van alle indo restaurants in Nederland de 9e plek haalt dan ben je geen koekenbakker die maar wat doet in elk geval. Het is in elk geval het beste indo restaurant waar "IK" gegeten heb in elk geval.
Kijk gewoon op hun website voor meer informatie. Ik weet dat er in Leiden ook een goede afhaal zit maar ben helaas de naam vergeten, het was in elk geval een die vraagt hoe heet je het wil hebben. Ik kan niet meer op de naam komen.
Jij ookquote:Op vrijdag 21 augustus 2015 18:37 schreef littledrummergirl het volgende:
Een van mijn favo Indo's in Rotterdam www.aphalen.nl
heeft wel een beperkt aanbod,eten wat het menu die dag schaft met n optie voor vlees en vega. Supersympathiek zaakje wel
Surakarta?quote:Op vrijdag 21 augustus 2015 18:28 schreef _Newman_ het volgende:
[..]
Oke ik heet dan wel geen Robin maar restaurant Sari Djawa in Alphen aan den Rijn is erg goed. Het Javaanse buffet is echt van een andere planeet maar enkel in het restaurant te krijgen en de afhaal is ook er goed. tot nu toe heb ik daar de beste bami goreng, de bami goreng rames, babi pang gang en bami goreng udang gehad en ook goede rijsttafels. Ik verkies dit restaurant boven welk chinees restaurant dan ook (tenzij het een restaurant in China zelf is daar kan ik je ook wel wat tip voor geven). Niet dat Chines eten iets te maken heeft met Indonesisch maar ga dat maar aan de gemiddelde Nederlander uitleggen....
Sari Djawa had de 9e plek vorig jaar van een test voor Indonesische beste restaurant van Nederland.
Hun website: http://saridjawa.nl/
Ja wat is het beste dat is ter discussie uiteraard maar als je van alle indo restaurants in Nederland de 9e plek haalt dan ben je geen koekenbakker die maar wat doet in elk geval. Het is in elk geval het beste indo restaurant waar "IK" gegeten heb in elk geval.
Kijk gewoon op hun website voor meer informatie. Ik weet dat er in Leiden ook een goede afhaal zit maar ben helaas de naam vergeten, het was in elk geval een die vraagt hoe heet je het wil hebben. Ik kan niet meer op de naam komen.
Ik ben geen kenner van Aziatische restaurants, ik denk omdat ik dat gewoon liever zelf maak.quote:Op vrijdag 21 augustus 2015 17:24 schreef DrParanoid het volgende:
[..]
Robin, vraagje, wat is het beste indonesisch restaurant in NL waar je gegeten hebt / afgehaald hebt / toko met balie etc? Of zou je toch zelf gewoon traditioneel maken?
Het restaurant zelf misschien, dat het altijd zo goed is, maar ik blijf het prachtige schilderijtjes vindenquote:
Zijn het ook. Als het aan mij lag, zat ik er ook zo vaak.quote:Op zaterdag 22 augustus 2015 18:32 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Het restaurant zelf misschien, dat het altijd zo goed is, maar ik blijf het prachtige schilderijtjes vinden
Nou dit geeft wel weer aan dat je weer geen verstand van zaken hebt. Jij kan thuis beter koken op je gaspitje dan een topkok in een goed erkent indo restaurant met professionele wadjan/wok branders..quote:Op zaterdag 22 augustus 2015 17:06 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik ben geen kenner van Aziatische restaurants, ik denk omdat ik dat gewoon liever zelf maak.
Met goede, verse ingrediënten en een beetje liefde kun je vaak zelf iets beter maken dan wat ze je in zo'n restaurant voorzetten. Dat komt ten eerste omdat Aziatische restaurants in Nederland vaak een beetje "goedkoop" moeten zijn en omdat ze toch ook vaak rekening houden met de Hollandse smaak. En dan dingen aan gaan passen enzo. En wat ze serveren ligt ook vaak zo ongelofelijk voor de hand. Altijd maar dezelfde klassiekers. Dus als wij uit eten gaan, dan gaan we juist meestal niet Aziatische eten.
Maaaaaaar, ik hoor al jaren lyrische reacties over restaurant Tandjong Priok in Arum. Net over de afsluitdijk. Daar wil ik altijd nog eens eten.
Verder zou ik het dus echt niet weten. Ja, ik heb afgelopen jaar lekker gegeten heb bij Didong in Den Haag. En ook bij Blauw in Den Haag. En oja, die tip van Littledrummergirl, daar wilde ik ook nog eens gaan eten, bij aphalen in R'dam.
Niet mevrouw Ook bashen.quote:Op zaterdag 22 augustus 2015 20:02 schreef _Newman_ het volgende:
Nou dit geeft wel weer aan dat je weer geen verstand van zaken hebt.
Vond juist de truffelburger een tegenvaller, broodje best hard voor een burger en nauwelijks truffelsmaak. De andere broodjes die ik daar gegeten heb zijn wel erg lekker.quote:Op zaterdag 22 augustus 2015 20:31 schreef Isegrim het volgende:
Ik was deze nog vergeten. Guliano, de lekkerste broodjeszaak van Rotterdam en wijde omgeving:
Gallo:
[ afbeelding ]
New York meatballs:
[ afbeelding ]
Broodje bij de meatballs:
[ afbeelding ]
Gewoon altijd heerlijk. Hun truffelburger is een absolute aanrader, evenals de Polpettone.
Broodjes zijn altijd extreem royaal belegd.
Er zit ook geen truffelsmaak aan de burger zelf, er zit truffelmayo bij. Het broodje vind ik lekker. Het is geen hamburgerbroodje maar dat is ook niet het doel. Item is al van ver voor de burgerhype.quote:Op zaterdag 22 augustus 2015 20:38 schreef DarkerThanBlack het volgende:
[..]
Vond juist de truffelburger een tegenvaller, broodje best hard voor een burger en nauwelijks truffelsmaak. De andere broodjes die ik daar gegeten heb zijn wel erg lekker.
Ik heb nooit gezegd dat ik truffel in de burger verwachte, wist zelf ook dat de zogenaamde truffel in de mayo zit, maar die is qua smaak ver te zoeken. Thuis gebruik ik truffelmayo waar je zelfs meters vandaan ook nog ruikt.quote:Op zaterdag 22 augustus 2015 20:42 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Er zit ook geen truffelsmaak aan de burger zelf, er zit truffelmayo bij. Het broodje vind ik lekker. Het is geen hamburgerbroodje maar dat is ook niet het doel. Item is al van ver voor de burgerhype.
Maar smaken verschillen natuurlijk.
Denk niet dat je de juiste bewoordingen gebruikt. Het lijkt wel,alsof je de hele Aziatische keuken door een kam scheert. Praat je over diverse keukens wat in zijn geheel bijna een derde van de wereld beslaat. Deels deel ik wel dezelfde mening, als ik naar de indo, indiaans, viet, etc ga dan ben ik meestal erg teleurgesteld. Smaken die verre niet authentiek zijn en als zij hun land moeten vertegenwoordigen wat mij betreft direct mogen sluiten. Maar bij sommige keukens waaronder de chinees of japanner waar ook hele goede restaurants tussen zitten, dat is dan wel het bezoek waard. Er zal ongetwijfeld ook ergens een hele goede Indo verstopt zijn, maar een goede chinees is dan weer makkelijker te vinden (in de randstad/grote steden).quote:Op zaterdag 22 augustus 2015 20:06 schreef RobinOok het volgende:
Indo restaurant & wokken?
Jij denkt dat ze hun rendang wokken? *grin*
Je blijft van alles door elkaar halen, knul.
Ik vind het prima hoor, betekent alleen maar dat ik me jouw kritiek echt nulkommanul hoef aan te trekken.
Dan weet ik niet of wij dezelfde truffelmayo hebben gehad.quote:Op zondag 23 augustus 2015 08:51 schreef DarkerThanBlack het volgende:
[..]
Ik heb nooit gezegd dat ik truffel in de burger verwachte, wist zelf ook dat de zogenaamde truffel in de mayo zit, maar die is qua smaak ver te zoeken. Thuis gebruik ik truffelmayo waar je zelfs meters vandaan ook nog ruikt.
Misschien deze keer niet goed klaargemaakt, want heb ook de gehaktballetjes met truffelmayo gehad, daar moest ik ook heel erg goed proeven om de truffel uit te halen.quote:Op zondag 23 augustus 2015 09:32 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dan weet ik niet of wij dezelfde truffelmayo hebben gehad.
Dat is geen geld nee! ik had er twee genomen ! Maar zo te zien was de friet er bij ook prima. Dit is goedkoper dan die gore McD!quote:Op zondag 23 augustus 2015 23:09 schreef derLudolf het volgende:
www.drama-burger.lt
Waar? dDrama burger, Vilnius (Litouwen)
Wanneer? Gisteren. Vandaag (oja, uurtje verschil) Voor mij was het mijn avond eten want rond 17:00, totdat er rond 21:30 nog weer eten op tafel kwam
Wat at je? Hamburger van dry-aged rundvlees, huisgemaakte patat, huisgesmaakte mayonaise
Impressie? Ik vond het een dikke prima. Lekker broodje, burger nog net wat rood van binnen en lekker gekruid, gefruit rood uitje erbij tussen en een plakje spek. Patat waren lekker grof gesneden met schil en wat dikke korrels zout. Geheel werd geserveerd op emailen bordjes (zo te zien oud/authentiek, want zat schade op) en de patat in een kleine emaillen beker. Hoeveelheid was ook dik in orde. Ben een grote eter maar zat werk vol
Kosten? ¤5,90 voor de burger, ¤1,10 voor een blikje cola, ¤1,80 voor de patat. Mayo zat op ¤0,80. Geen geld
Cijfer? 8
Dus mocht je toevallig nog eens in Vilnius zijn, is wel een aanrader
Deze week misschien es terug voor de pulled-pork burger?
Jij kwam toch uit Kleve? Zelfs daar hebben ze het gewoon bij vrijwel elke ijssalon.quote:Op zondag 9 augustus 2015 19:35 schreef z80 het volgende:
[..]
vaak zat hier in Duitsland ijs op. maar deze variant ken ik net. de hoeveelheden dan weer wel.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |