Sinds wanneer zijn cupcakes uitdagend?quote:Deze zondag gaan we Banoffee Cheesecake Cupcakes bakken. Een perfecte combinatie van cupcakes, banaan, roomkaas en karamel, die echt onweerstaanbaar is! Het recept is iets uitdagender dan vorige week en is één van onze persoonlijke favorieten.
Voor iedereen die normaal alleen water door het kwarktaartpoeder mixt is dat best uitdagend denk ikquote:Op donderdag 17 september 2015 17:50 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Sinds wanneer zijn cupcakes uitdagend?
Zal het wel zijn jaquote:Op donderdag 17 september 2015 18:51 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
[..]
Voor iedereen die normaal alleen water door het kwarktaartpoeder mixt is dat best uitdagend denk ik
Zo uitbundig ga ik ook niet vaak aan de slag. Cupcakes zijn zelfs niet mijn ding, bak liever een volwaardige cake. Plus dat decoreren, meh kan me gestolen worden. Maar ik had nog kokosrasp, restje kokosmelk, pindakaas die maar eens op moest. Dus tja dan mix je alles maar Is puur omdat ik de reguliere challenge zo eenvoudig vond en het wel uitdagender mocht.quote:Op zondag 20 september 2015 00:35 schreef Myraela het volgende:
Cacao, kokos, banaan, pindakaas en caramel. Voor mij iets teveel van het goede. Maar sowieso beter dan zo'n pakje natuurlijk.
Lemon curd, goede confiture, vers fruitquote:Op zondag 20 september 2015 21:49 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Wat is een wat lichter alternatief voor botercrème als laagje in een taart? Gewoon banketbakkersroom? Of zijn er nog andere opties?
Lijkt me ook erg weinig. Ik zou voor 100 gram gaan.quote:Op vrijdag 25 september 2015 17:55 schreef Woelwater het volgende:
Hallo kenners
Klopt die 10 gram walnoten wel in dit recept, zou dat geen 100 gram moeten zijn?
http://www.smulweb.nl/recepten/1428881/Dadel-walnootbaklava
Heb dat boek thuis, daar staat ook 10 in, maar twijfel aan die hoeveelheid.
Haha zijn er een stuk of 3.. Gister al geprobeerd te maken, maar is geen walnoot terug te vindenquote:Op vrijdag 25 september 2015 17:59 schreef computergirl het volgende:
10 gram? Dat is een halve walnoot
Allejezus, dat ziet er mooi uit! Gaat zeker goed komen als jij de bruidstaart bakt! Welke vruchten heb je voor de crème gebruikt?quote:Op zondag 27 september 2015 15:42 schreef Crohnjurist het volgende:
Derde fondant taart, denk dat het wel goed komt met de bruidstaart, nog een jaar in te oefenen!
[ afbeelding ]
quote:
Mooi hoor. Gewoon 1 flinke taart. Ben zelf beslag in allerhande vormen gaan stoppenquote:Op zondag 27 september 2015 14:51 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
Challenge 3 van dr oetker maar dan natuurlijk niet met een pakje
Recept van ottolenghi
M'n glazuur ging eerst nog in de schift gelukkig gered met de föhn
Lekker recept! En een gezellig allegaartjequote:Op zondag 27 september 2015 18:57 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Mooi hoor. Gewoon 1 flinke taart. Ben zelf beslag in allerhande vormen gaan stoppen
[ afbeelding ]
Niet zo mooi gedecoreerd, naar het recept van BBC. Smeuïg tot op de bodem, dat is zeker zo.
Hihi dankjewel En we bakken hem heel romantisch samen, hij meer het beslag en bakken zelf en ik de decoratie, waar hij dan de fondant uitrolt en ik het op de taart leg en mooi bekleed! Super team zijn wij al zeg ik het zelfquote:Op zondag 27 september 2015 16:41 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Allejezus, dat ziet er mooi uit! Gaat zeker goed komen als jij de bruidstaart bakt! Welke vruchten heb je voor de crème gebruikt?
Mooi, leuk en lekker. Fijn dat je (toekomstige) man ook zo in de keuken staat!quote:Op zondag 27 september 2015 20:37 schreef Crohnjurist het volgende:
[..]
Hihi dankjewel En we bakken hem heel romantisch samen, hij meer het beslag en bakken zelf en ik de decoratie, waar hij dan de fondant uitrolt en ik het op de taart leg en mooi bekleed! Super team zijn wij al zeg ik het zelf
We hebben de taart gevuld met vier vruchtenjam en slagroom. De jam was een beetje zurig, dat was wel een hele mooie combinatie met de zoete fondant!
Cupcake:quote:Op maandag 28 september 2015 20:46 schreef Molo het volgende:
Goeie spuittechniek (hihaho)
Hoe heb je die choco cupcakes met choco botercreme gemaakt?
Ik heb de visite van vanmorgen en spockjuh blij gemaakt, en nog een bordje over de schutting naar de buren gemikt buuf was blij onder het mom het was zaterdag burendag, zondag bakdag en jullie waren beide keren niet thuis dus dan nu maarquote:Op maandag 28 september 2015 20:59 schreef Molo het volgende:
Top, thanks! Dat gaat lukken. Keertje doen met mijn nichtjes
En vullende cupcakes is niet echt probleem
quote:Op maandag 28 september 2015 21:02 schreef Goitske het volgende:
[..]
Ik heb de visite van vanmorgen en spockjuh blij gemaakt, en nog een bordje over de schutting naar de buren gemikt buuf was blij onder het mom het was zaterdag burendag, zondag bakdag en jullie waren beide keren niet thuis dus dan nu maar
Ach ja, ik doe niet mee aan een mooiste bakselcontest. Als de topping er maar op zit, that will do Wel lekker heur, Griekse yoghurt botercreme-frostingquote:
Goed zoquote:Op maandag 28 september 2015 21:41 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Ach ja, ik doe niet mee aan een mooiste bakselcontest. Als de topping er maar op zit, that will do Wel lekker heur, Griekse yoghurt botercreme-frosting
Ik heb mogen proeven en OMG, die waren echt zalig gewoon.quote:Op maandag 28 september 2015 20:45 schreef Goitske het volgende:
Overige baksels van de laatste 2-3 weken
Chocolade cupcake met chocolade botercreme, gesmolten chocolade en stukjes pecannoten
[ afbeelding ]
de normale cakes heb ik maar niet op de foto gezet
Jaquote:Op woensdag 30 september 2015 11:20 schreef Luxuria het volgende:
Hoi, ik heb een vraagje.
Kun je op de een of andere manier berekenen hoeveel gelatineblaadjes je nodig hebt?
Ik wil bijv. een yoghurttaart maken, en bij veel recepten op internet staat 500 ml yoghurt en dan 6 blaadjes gelatine.
Maar stel ik wil van 1L yoghurt taart maken, kan ik dan het aantal blaadjes gelatine gewoon verdubbelen?
Fijn dat je ze lekker vond!quote:Op woensdag 30 september 2015 08:48 schreef zeefje het volgende:
[..]
Ik heb mogen proeven en OMG, die waren echt zalig gewoon.
Gewoon omdat chocolade
Klinkt super zoetquote:Op zaterdag 3 oktober 2015 09:30 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
4e d'r oetker bak challenge (maar dan zonder pakjes): pavlova met noten karamel was de opdracht, daar heb ik natuurlijk nog wat aan toegevoegd: mascarpone room met tia Maria en cacao er bovenop
Gister avond het toetje dus helaas niet zo'n mooie foto
Was het helemaal niet! door de room zat maar een klein beetje suiker en de karamel was maar een paar eetlepels. Helemaal niet zwaar wat ik ook wel had verwachtquote:
Doet me denken aan tiramisu qua foto . Was het te doen dat drogen van het schuim?quote:Op zaterdag 3 oktober 2015 09:30 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
4e d'r oetker bak challenge (maar dan zonder pakjes): pavlova met noten karamel was de opdracht, daar heb ik natuurlijk nog wat aan toegevoegd: mascarpone room met tia Maria en cacao er bovenop
Gister avond het toetje dus helaas niet zo'n mooie foto
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |