abonnement Unibet Coolblue
pi_154963999
quote:
0s.gif Op donderdag 6 augustus 2015 20:09 schreef Ali_boo het volgende:
Dammit Jogy,

Wanneer Scrummie spreekt hoor je te luisteren. Hij heeft al meerdere keren aangegeven dat die antwoord wilt op zijn vragen en jij doet er niets mee . Daar gaat het beeld dat jij objectief bent . Doe er iets aan ffs.

Ban al the alu hoedjes zodat er eindelijk normaal gediscussieerd kan worden
:'). Pleur alsjeblieft in een afgrond.
  donderdag 6 augustus 2015 @ 20:20:22 #302
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_154964106
quote:
0s.gif Op donderdag 6 augustus 2015 17:25 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Lees jij tegenwoordig net zo slecht als Japie? Het gaat niet om het feit hoax/geen hoax. Voor mijn part geloven Tingo en cad daar tot in het oneindige in en posten ze daar ook over door. Het gaat erom dat jij stelt in je topic pointer dat verontwaardigen over hoax maar ergens anders moet. Ik vraag hier vervolgens of dat de andere kant ook op werkt, en tegelijk post cad iets waar ze verontwaardigt doet over de 'niet hoaxers' en deze dan vervolgens ook minachtend "muren" noemt. Dat laat jij vervolgens staan, terwijl er genoeg andere posts om minder weg worden gehaald.

Dus nogmaals; het gaat niet om haox/niet hoax, het gaat om het minachtende post gedrag van cad, en voor de zoveelste keer.
En ik heb het over de discussie van het afgelopen etmaal. Die ene opmerking van cad is deze keer een druppel in een oceaan aan denigrerende opmerkingen. Niet specifiek van jou hoor dus als Tingo dan ff wat bijval krijgt (helaas niet inhoudelijk) dan vind ik het wel een beetje goed voor het evenwicht. Inhoudelijk is er genoeg te bespreken in die reeks en daar kan je mee aan de slag. Thrilled heeft een interessante post gemaakt waar op ingegaan kan worden, ik heb ook een paar pogingen gewaagd maar het enige waar de focus op blijft liggen zijn de posts van Tingo, alles daaromheen wordt glashard genegeerd terwijl daar juist de wat specifiekere zaken besproken kunnen worden die verder gaan dan 'ongeloofwaardig verhaal'.

Jammer.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')