Heb ik nog wel een paar filmpjes voor jequote:Op maandag 13 juli 2015 18:59 schreef Zo-is-dat het volgende:
Green scallop taco's, een salsa van geroosterde knoflook en jalepenos, koriander, kervel, olie, komkommer en avocado op zelf gemaakte tortilla's met gekarameliseerde Sint Jacobs schelpen
Ik kreeg deze lunch.quote:Op maandag 13 juli 2015 18:36 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Waarom eet je dan geen gewone saucijzenbroodjes?
Filmpjes?quote:Op maandag 13 juli 2015 19:25 schreef Geerd het volgende:
[..]
Heb ik nog wel een paar filmpjes voor je
Dat klinkt niet als eten van San Sanquote:Op dinsdag 14 juli 2015 20:50 schreef FutureFairytale het volgende:
Spareribs met knoflooksaus, haricots verts/snijbonen/courgette en patatjes.
Bodem voor een quiche voorbakken? Dat heb ik nog nooit gedaan. Is dat veel lekkerder?quote:Op dinsdag 14 juli 2015 22:20 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Vandaag een lamsburger. Morgen quiche lorraine, bodem wordt nu voorgebakken
[ afbeelding ]
We konden die helaas niet vinden. Zagen niet echt tentjes rond de Markthal. Moeder werd chagrijnig want ze heeft een slecht been (gescheurd 5 weken geleden) en we hadden al de hele dag gelopen. Dus toen 'gauw' maar naar Stadhuisplein gegaan. Eten doodgewoon maar gelukkig wel sfeervol.quote:
Daar doe ik 2/3 weken boodschappen vanquote:Op woensdag 15 juli 2015 02:19 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Afkomstig van deze recensie.
Ik vind van wel. Natte vulling + niet voorbakken = kleffe bodem. Althans bij mij. Ik volg wat dat betreft overigens gewoon de werkwijze van Julia Child.quote:Op dinsdag 14 juli 2015 22:55 schreef Myraela het volgende:
[..]
Bodem voor een quiche voorbakken? Dat heb ik nog nooit gedaan. Is dat veel lekkerder?
quote:Op woensdag 15 juli 2015 02:36 schreef Geerd het volgende:
Daar doe ik 2/3 weken boodschappen van
Ben wel heel benieuwd hoe dat smaakt!
Je ziet 1 moment opname en dan spreek je over "altijd"? En ja,bewust deze gebruikt omdat ik genoeg stills heb en dit een doodnormale momentopname is als een gerecht al is aangeraakt. Of zien jouw gerechten als jij ervan eet er nog steeds zo 'strak' uit als toen het net bereidt was.quote:Op woensdag 15 juli 2015 22:17 schreef Anne het volgende:
Wel mooi om te zien dat jij altijd al het eten zo onsmakelijk mogelijk op de foto krijgt .
Voortaan moet ik gewoon even dit topic checken, wanneer ik weer snack-zin heb. Dat is dan zo weg.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |