Zooi sla met Champions?quote:Op donderdag 9 juli 2015 20:41 schreef stavromulabeta het volgende:
Xiang Gu Xiao Bai Cai - Paksoi met shitakes1
[ afbeelding ]
En omdat ik daarna nog kookzin had:
Zha Jiang Mian - Zhajiang-noedels
[ afbeelding ]
1 en een paar champignons omdat de shitakes op waren
Goed bezig jij met je nieuwe kookboekquote:Op donderdag 9 juli 2015 20:41 schreef stavromulabeta het volgende:
Xiang Gu Xiao Bai Cai - Paksoi met shitakes1
[ afbeelding ]
En omdat ik daarna nog kookzin had:
Zha Jiang Mian - Zhajiang-noedels
[ afbeelding ]
1 en een paar champignons omdat de shitakes op waren
Het is gelukkig nog lang niet uitquote:Op donderdag 9 juli 2015 22:16 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Goed bezig jij met je nieuwe kookboek
Nu wokkels paprika en aardbeiensap
jij bent ook zo culinair! Bijna tijd voor eigen topicquote:
en je mag ook in het BB topic postenquote:Op donderdag 9 juli 2015 23:35 schreef Geerd het volgende:
Nu ff 4 sneetjes bruinbrood met 100 gram kalkoen filet voor de eiwitten
Pff kon ik maar 0,00000001% van wat hier voor bij komt.quote:Op donderdag 9 juli 2015 23:36 schreef Ole het volgende:
[..]
jij bent ook zo culinair! Bijna tijd voor eigen topic
Uuh zat even te zoeken welke bedoel je ?quote:
Klinkt goed !quote:Op vrijdag 10 juli 2015 00:01 schreef bloodymary1 het volgende:
Risotto met pecorino en truffel, daarbij Italiaans gekruide stukjes kipfilet en sperzieboontjes met een beetje gorgonzola, en pijnboompitten. Was lekker!
Top, geniet ervan!quote:
Goede champagne is datquote:Op vrijdag 10 juli 2015 12:46 schreef Iwanius het volgende:
Eerder na lange tijd maar weer eens voor de lunch mijn geliefde mixed bowl i.c.m. wat fris genuttigd en nu op de welbekende manier aan het acclimatiseren. Heb het gevoel dat het weer zo een lange dag gaat worden...
Tis tenslotte vrijdag...
Ziet er goed uit!! En lekker veel zout op de frietjes. Ik hou daar vanquote:Op vrijdag 10 juli 2015 19:19 schreef OMG het volgende:
Lunch;
[ afbeelding ]
Even van de kaart gecopy-paste; Ground Buffalo Patty + Apple Bacon Chutney + Bleu Cheese Crust + Red Onion + Baby Frisee
En een stel bier samples (naast 't biertje op de foto). .
Dat is toch een patat speciaal met een frikandel eronder?quote:
Zo dan waar heb je dat gehad?quote:Op vrijdag 10 juli 2015 19:19 schreef OMG het volgende:
Lunch;
[ afbeelding ]
Even van de kaart gecopy-paste; Ground Buffalo Patty + Apple Bacon Chutney + Bleu Cheese Crust + Red Onion + Baby Frisee
En een stel bier samples (naast 't biertje op de foto). .
Niet goed voor de eiwitten he.quote:Op vrijdag 10 juli 2015 19:38 schreef Geerd het volgende:
[..]
Zo dan waar heb je dat gehad?
Pistolet ham kaas
Als het maar lekker is: Pquote:
Ja, maar dat noem je een super.quote:Op vrijdag 10 juli 2015 19:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dat is toch een patat speciaal met een frikandel eronder?
Nemen we sochtens wel even een broodje ei!quote:
http://www.pintroomcarmel.com/home.aspxquote:Op vrijdag 10 juli 2015 19:38 schreef Geerd het volgende:
[..]
Zo dan waar heb je dat gehad?
Pistolet ham kaas
In achtergebleven gebieden wel ja. In de ontwikkelde delen van NL noemen we het patat.quote:
Waarom hebben we in Nederland niet zulke tentenquote:Op vrijdag 10 juli 2015 19:56 schreef OMG het volgende:
[..]
http://www.pintroomcarmel.com/home.aspx
110 W Main Street, Carmel, IN 46032
Is een stukje zwemmen, maar lekkere burgers. .
Te dure hburger tenten? Die hebben ze genoeg toch in de (grote) steden. En wanneer ze verkocht worden vanuit een oude VW Bully of een Citroen HY rechtvaardigt dat en nog hogere prijs.quote:Op vrijdag 10 juli 2015 19:59 schreef Geerd het volgende:
[..]
Waarom hebben we in Nederland niet zulke tenten
Ja in de stad misschien :pquote:Op vrijdag 10 juli 2015 20:08 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Te dure hburger tenten? Die hebben ze genoeg toch in de (grote) steden. En wanneer ze verkocht worden vanuit een oude VW Bully of een Citroen HY rechtvaardigt dat en nog hogere prijs.
Ik ben nog benieuwd naar je recensie van je trip naar Antwerpen en Londen, met name naar je ervaring met Heston Blumenthal in het Mandarin Hotel in Londen. Ik ga volgende maand naar Londen en ik overweeg om daar te gaan eten.quote:Op vrijdag 10 juli 2015 12:46 schreef Iwanius het volgende:
Eerder na lange tijd maar weer eens voor de lunch mijn geliefde mixed bowl i.c.m. wat fris genuttigd en nu op de welbekende manier aan het acclimatiseren. Heb het gevoel dat het weer zo een lange dag gaat worden...
Tis tenslotte vrijdag...
had ik ook al vanmiddag kwark, nu een banaan!quote:Op vrijdag 10 juli 2015 21:16 schreef Questular het volgende:
500gram magere kwark, voor de eiwitten uiteraard
Ik houd niet van kluiven, maar hier zet ik zo mn tanden inquote:
quote:Op vrijdag 10 juli 2015 19:57 schreef derLudolf het volgende:
[..]
In achtergebleven gebieden wel ja. In de ontwikkelde delen van NL noemen we het patat.
Het was tenslotte de vrijdag op de zaterdag.quote:
Deze middag hier ook BBQ gedaan!quote:
Zooi kersen en een appel ook al op!quote:Op zaterdag 11 juli 2015 19:49 schreef Ole het volgende:
Goed zo. Heb je je fruit voor vandaag ook weer binnen.
Radler hier. Moet nog even Door vanavond
Ziet er niet verkeerd uit opzichquote:
Die pannenkoek ziet er beestachtig uit! Was-ie hartig?quote:Op zaterdag 11 juli 2015 23:46 schreef FutureFairytale het volgende:
[ afbeelding ]
"De Italiaanse boer": Pannenkoek met tomaat, salami, champignons, paprika, ui, prei, ham, olijven, peterselie en gegratineerd met kaas.
[ afbeelding ]
"Kiwi split": Banana split maar dan met kiwi i.p.v. banaan. Tafelgenootjes hadden griesmeelpudding met bessensap en ijscoupe met vers fruit.
Meerdere keren foto's bekeken maar ik zie niet het zelfde bestek op beide foto's Zal wel aan mij liggen haha.quote:Op zondag 12 juli 2015 13:35 schreef Iwanius het volgende:
Vanmorgen maar weer eens mijn eigen lunch geprepareerd.Het eind resultaat werd dit en dit ( en ja bij mijn soepkom zie je inderdaad hetzelfde bestek als dat men bij restaurant Old Dutch gebruikt alleen dat van mij is.....)
Het lijkt totaal niet op het bestek van het Old Dutch restaurant.. Ik zie ook totaal geen vergelijking eigenlijk. Maar het zal wel hoor Ik vond het alleen wat vreemd omdat het helemaal niet op elkaar lijkt.quote:Op zondag 12 juli 2015 13:41 schreef Iwanius het volgende:
Klopt omdat je in de collectie ook verschillen in kwaliteit hebt en wat zich dan vaak vertaalt in de prijs. Bij Old Dutch hebben ze de 'goedkope'occassion versie van het bestek. Ik niet en verglijk maar met Old Dutch bestek en die van mij
Serieus? Oh dit verbaasd mij serieus haha.quote:Op zondag 12 juli 2015 13:55 schreef Iwanius het volgende:
Nou..Isabeau was een tijdje terug toen ik niets zei en een soortgelijk foto plaatste met dit huisbestek de eerste die het opmerkte zonder dat ik er iets van zei. Was ik ook verbaast over. Dus er zijn terdege lieden hier die dit schijnbaar opmerken. Ik dacht: Ben ik ze eens voor.
Ik heb nooit van pannenkoeken gehouden. We kregen op school of thuis altijd gewone of met rozijnen en stroop. Nooit vond ik het lekker. Sloeg zelfs partijtjes over als ik wist dat ik pannenkoeken kreegquote:Op zondag 12 juli 2015 13:29 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Die pannenkoek ziet er beestachtig uit! Was-ie hartig?
Ik ben niet zo geïntegreerd dat ik ooit in een pannenkoekenrestaurant ben geweest . De combi hartig-zoet heb ik nooit gehad. Wij eten oorspronkelijk pannenkoeken met zoet, nooit hartig. Dus kaas-spek op een zoete pannenkoek lijkt me niks. Overigens maken wij ook geen echte pannenkoeken, maar flensjes. De eerste keer dat ik een dikke Hollandse pannenkoek at... !
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |