abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 15 juli 2015 @ 16:15:19 #251
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_154362333
quote:
15s.gif Op woensdag 15 juli 2015 13:36 schreef SicSicSics het volgende:
http://edition.cnn.com/20(...)er-doctor-sentenced/

Word je toch even stil van. Goed dat die kerel gepakt is. Misschien even wachten tot Lambiek terug is van vakantie, want ik ben wel benieuwd naar zijn reactie.
Hoe is zo'n rechtszaak en veroordeling te rijmen met zijn standpunt?
Het feit dat die engerd het überhaupt heeft gedaan is natuurlijk wel koren op de molen van de anti-pharma/arts-hatende mensen hé. Je kan redeneren dat niet elke arts die zoiets ziekelijks doet gepakt wordt dus hoeveel komen er wel mee weg?

Maar mên, wat een verhaal. Getver :{.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  maandag 20 juli 2015 @ 09:54:26 #252
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_154480940
Aanrader
An Honest Liar, docu over James Randi.
Prachtige film over het werk en leven van James "the amazing" Randi.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_154482941
quote:
0s.gif Op maandag 20 juli 2015 09:54 schreef Pietverdriet het volgende:
Aanrader
An Honest Liar, docu over James Randi.
Prachtige film over het werk en leven van James "the amazing" Randi.
Met Pietverdriet eens, pracht docu en wat een leven heeft die vent gehad!
(de ouwe snoepert!)
  Moderator vrijdag 31 juli 2015 @ 15:48:32 #254
249559 crew  Lavenderr
pi_154795228
Geweldig nieuws!

Ebola-vaccin succesvol getest in Guinee

In de strijd tegen ebola is er een belangrijke vooruitgang geboekt. Een vaccin werd namelijk succesvol getest op 4.000 proefpersonen.

Er is een belangrijke vooruitgang geboekt in de strijd tegen ebola. Een onderzoek met een nieuw vaccin in de West-Afrikaanse staat Guinee met ongeveer 4.000 proefpersonen heeft uitgemaakt dat het vaccin VSV-ZEBOV effectief tegen de besmetting met het virus kan beschermen.

De voorbije twaalf maanden werden mensen ingeënt, die nauw contact hadden met nieuw besmette patiënten en erg veel gevaar liepen. Het veldonderzoek heeft uitgemaakt dat het vaccin na tien dagen tot 100 procent tegen een ebola-besmetting beschermt.

Dat blijkt uit een internationaal rapport, waaraan ook de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Amerikaanse farmaconcern Merck & Co deelnamen. Het vaccin werd vrijdag in het vakblad The Lancet voorgesteld.

http://www.knack.be/nieuw(...)e-normal-590897.html
  † In Memoriam † vrijdag 31 juli 2015 @ 23:48:28 #255
230491 Zith
pls tip
pi_154808548
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_154813050


Gokje; omdat ze geen winst willen maken is het nog een reden om aan te nemen dat het allemaal fake was?
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_154813055
quote:
Interessant! Ik heb het meteen gekeken :) gelukkig is het een klein stukje tekst en geen lang filmpje.
Ik weet niet precies wat dit met holistische geneeswijze te maken heeft, want het gaat over in het lab geproduceerde immunotherapie.
Ik moet ok bekennen dat ik niets weet van welke artsen en verdwenen zijn, of met welk werk zij bezig waren en of dat rechtvaardiging geeft voor een complottheorie waarin deze artsen 'moesten verdwijnen'.
Ik heb wel een serie artikelen gevonden over GcMAF, oa. deze (vrij verkrijgbaar)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2510818/
quote:
Abstract
Serum Gc protein (known as vitamin D(3)-binding protein) is the precursor for the principal macrophage-activating factor (MAF). The MAF precursor activity of serum Gc protein of prostate cancer patients was lost or reduced because Gc protein was deglycosylated by serum alpha-N-acetylgalactosaminidase (Nagalase) secreted from cancerous cells. Therefore, macrophages of prostate cancer patients having deglycosylated Gc protein cannot be activated, leading to immunosuppression. Stepwise treatment of purified Gc protein with immobilized beta-galactosidase and sialidase generated the most potent MAF (termed GcMAF) ever discovered, which produces no adverse effect in humans. Macrophages activated by GcMAF develop a considerable variation of receptors that recognize the abnormality in malignant cell surface and are highly tumoricidal.
Sixteen nonanemic prostate cancer patients received weekly administration of 100 ng of GcMAF.
As the MAF precursor activity increased, their serum Nagalase activity decreased. Because serum Nagalase activity is proportional to tumor burden, the entire time course analysis for GcMAF therapy was monitored by measuring the serum Nagalase activity. After 14 to 25 weekly administrations of GcMAF (100 ng/week), all 16 patients had very low serum Nagalase levels equivalent to those of healthy control values, indicating that these patients are tumor-free. No recurrence occurred for 7 years.
Dit ziet er niet uit als een gebruikelijk abstract. Als je verder kijkt, zie je dat er is gekozen voor een studie zonder controle groep, met enkel patiënten met hoge nagalase-activiteit, zonder op CT detecteerbare lesies. Deze groep is toch gekenmerkt als patiënten met gemetastaseerde ziekte.
Dit valt me tevens op:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25297451 Retraction note. Het artikel is dus teruggetrokken en niet meer als gepubliceerd gekenmerkt.
Dit is mogelijk naar aanleiding van dit stuk, http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4255083/ hierin wordt nog wat dieper op de artikelen ingegaan. Dit artikel is vrij toegankelijk.

Er zijn meer case studies naar Gcmaf, echter kan ik er geen vinden waar het als monotherapie gebruikt wordt. Wel een icm radiatie en hormoontherapie, http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25075104 en een andere case study, http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23780980 waarbij 345 mensen een cominatie kregen van Gcmaf, Natural killer cellen en hooggedoseerde vitamine C. Hiervan zijn 3!! hoopvolle case studies beschreven. Dit maakt me nieuwsgierig naar hoe het de rest van de patiënten vergaan is.

Mijn conclusie is dat (op dit moment) er geen plaats is voor Gcmaf als toevoeging of monotherapie.

Ik weet er verder natuurlijk niets van en of het deze auteur betreft, maar ik kan me zo voorstellen in de Japanse schaamtecultuur, dat dhr. Yamamoto van de radar is verdwenen.
pi_154813273
oh ik was te ongeduldig, het is een praatje ondersteund door plaatjes.
Er wordt geclaimd dat ene dr Bradstreet ontdekt heeft dat nagalese hoog is bij autistische kinderen en het dus veroorzaakt en niet alleen dat, gcmaf geneest het ook nog eens. Ongelofelijk!
Dat spul wordt dan door bigpharma in onze vaccins gestopt.
  donderdag 6 augustus 2015 @ 17:59:11 #259
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_154960620
quote:
Pfizer in VK beschuldigd van manipulatie medicijnprijs



Pfizer wordt er door de Britse markttoezichthouder CMA van beschuldigd de prijs van een epilepsiemedicijn te hebben gemanipuleerd. Hierdoor zou de prijs meer dan 25 keer hoger zijn uitgevallen.

Als de CMA weet te bewijzen dat Pfizer samen met Flynn Pharma de Britse en Europese kartelwetgeving heeft overtreden, kan Pfizer een boete krijgen van maximaal tien procent van de wereldwijde omzet. Het bedrijf boekte in 2014 een omzet van omgerekend 45 miljard euro.

De zaak draait om een medicijn dat Pfizer tot september 2012 zelf maakte onder merknaam Epanutin. In die maand verkocht het in de Verenigde Staten gevestigde bedrijf de rechten voor de verkoop aan Flynn.

De Britse National Health Service (NHS) was vervolgens veel meer kwijt aan het medicijn. Voor de circa 50.000 gebruikers was de rekening voor september 2012 ongeveer 2,3 miljoen pond (3,3 miljoen euro) per jaar. In 2013 moest 50 miljoen pond worden betaald, in 2014 40 miljoen pond. Volgens de CMA vroeg Pfizer 8 tot 17 keer meer aan Flynn voor het medicijn. Dat bedrijf rekende vervolgens 25 tot 27 keer meer aan consumenten.

De CMA neemt de zaak hoop op omdat zo veel mensen afhankelijk zijn van het medicijn. De directeur van de CMA, Ann Pope:

“Hoewel bedrijven in het algemeen vrij zijn om hun prijs vast te stellen, hebben bedrijven met een dominante positie een speciale verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat hun gedrag echte concurrentie niet bemoeilijkt en dat hun prijzen niet excessief en oneerlijk zijn.”

Pfizer en Flynn mogen nu reageren op beschuldigingen. Tegenover Reuters heeft Pfizer laten weten “volledig mee te werken” met het onderzoek van de Britse kartelwaakhond. De verkoop aan Flynn in 2012 heeft er voor gezorgd dat Pfizer het medicijn kon blijven maken, stelt het bedrijf. De directeur van het Britse Flynn laat weten “zich fel te gaan verdedigen” tegen de beschuldigingen. Volgens Flynn is het medicijn “concurrerend” geprijsd.

Pfizer lag vorig jaar ook al onder vuur in Groot-Brittannië. Het Amerikaanse bedrijf staakte toen de pogingen om de Britse concurrent AstraZeneca over te nemen. De Amerikanen werden ervan beschuldigd de concurrent louter om belastingvoordelen te willen overnemen.

Bron:NRC
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  woensdag 12 augustus 2015 @ 12:10:15 #260
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_155145047
quote:
14s.gif Op woensdag 15 juli 2015 16:15 schreef jogy het volgende:

[..]

Het feit dat die engerd het überhaupt heeft gedaan is natuurlijk wel koren op de molen van de anti-pharma/arts-hatende mensen hé. Je kan redeneren dat niet elke arts die zoiets ziekelijks doet gepakt wordt dus hoeveel komen er wel mee weg?

Maar mên, wat een verhaal. Getver :{.
Wat denk jij nu. Wat probeer ik nu al jaren te zeggen over artsen en specifiek de oncoloog.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 12 augustus 2015 @ 12:13:54 #261
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_155145151
quote:
is dat zo vreemd?
Het gaat met dat TTIP nog veel erger worder.
https://jdreport.com/medi(...)ttip-handelsverdrag/
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 12 augustus 2015 @ 12:15:28 #262
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_155145202
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2015 15:48 schreef Lavenderr het volgende:
Geweldig nieuws!

Ebola-vaccin succesvol getest in Guinee

In de strijd tegen ebola is er een belangrijke vooruitgang geboekt. Een vaccin werd namelijk succesvol getest op 4.000 proefpersonen.

Er is een belangrijke vooruitgang geboekt in de strijd tegen ebola. Een onderzoek met een nieuw vaccin in de West-Afrikaanse staat Guinee met ongeveer 4.000 proefpersonen heeft uitgemaakt dat het vaccin VSV-ZEBOV effectief tegen de besmetting met het virus kan beschermen.

De voorbije twaalf maanden werden mensen ingeënt, die nauw contact hadden met nieuw besmette patiënten en erg veel gevaar liepen. Het veldonderzoek heeft uitgemaakt dat het vaccin na tien dagen tot 100 procent tegen een ebola-besmetting beschermt.

Dat blijkt uit een internationaal rapport, waaraan ook de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Amerikaanse farmaconcern Merck & Co deelnamen. Het vaccin werd vrijdag in het vakblad The Lancet voorgesteld.

http://www.knack.be/nieuw(...)e-normal-590897.html
Wanneer komt het het bij je binnen dat Ebola een HOAX is ! En dat een dergelijk vaccin puur en alleen is voor negertje pesten.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_155145447
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 12:15 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Wanneer komt het het bij je binnen dat Ebola een HOAX is ! En dat een dergelijk vaccin puur en alleen is voor negertje pesten.
Waarom zouden de grote krachten negertjes gaan pesten, wat is de toegevoegde waarde?
  woensdag 12 augustus 2015 @ 13:01:48 #264
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_155146270
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 12:24 schreef .SP. het volgende:

[..]

Waarom zouden de grote krachten negertjes gaan pesten, wat is de toegevoegde waarde?
... dat die heil gaan zoeken in Europa. Er moet hoe dan ook een derde oorlog op Europeesch grondgebied.

http://www.niburu.co/inde(...)=37:wereld&Itemid=50
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_155146871
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 13:01 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

... dat die heil gaan zoeken in Europa. Er moet hoe dan ook een derde oorlog op Europeesch grondgebied.

http://www.niburu.co/inde(...)=37:wereld&Itemid=50
Oke, en hoe verklaar je de ontwikkeling van vaccins dan?
  woensdag 12 augustus 2015 @ 13:33:23 #266
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_155146981
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 13:28 schreef .SP. het volgende:

[..]

Oke, en hoe verklaar je de ontwikkeling van vaccins dan?
ik mag hopen dat je de mcgaf en nagansese items voorbij hebt zien komen.
vaccins is er voor zoveel mogelijke zieke mensen te maken en te houden.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 12 augustus 2015 @ 13:40:48 #267
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_155147144
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 13:01 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

... dat die heil gaan zoeken in Europa. Er moet hoe dan ook een derde oorlog op Europeesch grondgebied.

http://www.niburu.co/inde(...)=37:wereld&Itemid=50
Ze zijn al op weg :{

http://www.dailymail.co.u(...)205#comment-94322205
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_155147371
quote:
Het mag ook wel eens tijd worden dat alle westerse landen gaan investeren in Afrika, en niet de oplossing zoeken in eigenland.
Sla de handen in één en werk aan een beter Afrika, maar dan is weer het probleem dat we best vaak krijgen te horen dat Afrikanen het niet willen verliezen van de 'westerlingen' die op 'hun' grondgebied komen.
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_155150015
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 13:33 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

ik mag hopen dat je de mcgaf en nagansese items voorbij hebt zien komen.
vaccins is er voor zoveel mogelijke zieke mensen te maken en te houden.
Maar het ebola vaccin lijkt erg goed te werken dus minder reden voor de negertjes om naar het westen te komen. De hogere machten werken elkaar dus tegen. Waarom?
  woensdag 12 augustus 2015 @ 16:12:48 #270
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_155151442
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 13:49 schreef schommelstoel het volgende:

[..]

Het mag ook wel eens tijd worden dat alle westerse landen gaan investeren in Afrika, en niet de oplossing zoeken in eigenland.
Sla de handen in één en werk aan een beter Afrika, maar dan is weer het probleem dat we best vaak krijgen te horen dat Afrikanen het niet willen verliezen van de 'westerlingen' die op 'hun' grondgebied komen.
ja ACUUT stoppen met hulp. ACUUT stoppen met wapens verkopen. ACUUT stoppen met grondstoffen confesqueren voor bespottelijke prijzen. En natuurlijk ACUUT stoppen met de medische tiranie en het loslaten van lab-made virussen.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_155152131
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 16:12 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

ja ACUUT stoppen met hulp. ACUUT stoppen met wapens verkopen. ACUUT stoppen met grondstoffen confesqueren voor bespottelijke prijzen. En natuurlijk ACUUT stoppen met de medische tiranie en het loslaten van lab-made virussen.
Och ja, die mantra, zeg, welk virus is niet lab-made en ongevaarlijk voor de mens?
pi_155152246
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 12:15 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Wanneer komt het het bij je binnen dat Ebola een HOAX is ! En dat een dergelijk vaccin puur en alleen is voor negertje pesten.
Wanneer komt het bij jou binnen dat je je claims een keer moet ONDERBOUWEN!

[ Bericht 1% gewijzigd door jogy op 12-08-2015 21:07:38 ]
pi_155159399
Bekijk hoe GcMAF korte metten maakt met kanker:

http://investmentwatchblo(...)-first-immune-gcmaf/

En daarom worden er progressieve oncologen vermoord
pi_155159453
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 21:00 schreef totnutoe het volgende:
Bekijk hoe GcMAF korte metten maakt met kanker:

http://investmentwatchblo(...)-first-immune-gcmaf/

En daarom worden er progressieve oncologen vermoord
Heb hierboven al uitgelegd dat de auteurs hiervan inderdaad een goede reden hadden om te verdwijnen...
pi_155159458
Bekijk dit interview met deze vrouw, wier kanker succesvol werd behandeld met GcMAF:

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')