Dat was toch een andere tent? Deze was van het bakken met bleuband dacht ik.quote:Op zondag 28 juni 2015 08:48 schreef RobinOok het volgende:
Hebben ze de paardenbiefstuk toch maar weer van de kaart gehaald?
Oh! Daar wil ik ook graag eens heen zeg! Ben benieuwd naar je verhaal!quote:Op zondag 28 juni 2015 11:59 schreef Esje-lief het volgende:
Na heel lang meegelezen en genoten te hebben van jullie recensies, ga ik het vanavond ook maar eens proberen.
Na de vorige editie eind mei, is het vanavond weer tijd voor Mad Flavours bij Noah in de Oude Haven in Rotterdam.
De kok Job, nodigt iedere laatste zondag een bevriende kok uit en dan koken ze diverse gangen gebaseerd op een land. Vorige editie was het thema Sicilië met de kok van Bird, samen hebben zij 14 gangen op tafel gezet. Deze editie is het thema Japan met 2 koks uit Amsterdam en gaan ze weer voor 14 gangen.
Bij de vorige editie ben ik aanwezig geweest om als hobbyfotograaf een paar kiekjes te nemen en heb ik 12 van de 14 gangen kunnen proeven. Dit keer ben ik gewoon een gast aan tafel, die nog steeds wel foto's gaat nemen, maar kan ik alles proeven en van de sfeer genieten.
Nu is de zaak van mijn 2 beste vrienden, dus misschien ben ik een beetje bevooroordeeld, maar ik heb er zin in en zal na vanavond een kleine impressie posten.
Veel plezier! Zie de recensie graag tegemoetquote:Op zondag 28 juni 2015 11:59 schreef Esje-lief het volgende:
Na heel lang meegelezen en genoten te hebben van jullie recensies, ga ik het vanavond ook maar eens proberen.
Na de vorige editie eind mei, is het vanavond weer tijd voor Mad Flavours bij Noah in de Oude Haven in Rotterdam.
De kok Job, nodigt iedere laatste zondag een bevriende kok uit en dan koken ze diverse gangen gebaseerd op een land. Vorige editie was het thema Sicilië met de kok van Bird, samen hebben zij 14 gangen op tafel gezet. Deze editie is het thema Japan met 2 koks uit Amsterdam en gaan ze weer voor 14 gangen.
Bij de vorige editie ben ik aanwezig geweest om als hobbyfotograaf een paar kiekjes te nemen en heb ik 12 van de 14 gangen kunnen proeven. Dit keer ben ik gewoon een gast aan tafel, die nog steeds wel foto's gaat nemen, maar kan ik alles proeven en van de sfeer genieten.
Nu is de zaak van mijn 2 beste vrienden, dus misschien ben ik een beetje bevooroordeeld, maar ik heb er zin in en zal na vanavond een kleine impressie posten.
Esther? Doe Ike even de groeten van me dan!quote:Op zondag 28 juni 2015 11:59 schreef Esje-lief het volgende:
Na heel lang meegelezen en genoten te hebben van jullie recensies, ga ik het vanavond ook maar eens proberen.
Na de vorige editie eind mei, is het vanavond weer tijd voor Mad Flavours bij Noah in de Oude Haven in Rotterdam.
De kok Job, nodigt iedere laatste zondag een bevriende kok uit en dan koken ze diverse gangen gebaseerd op een land. Vorige editie was het thema Sicilië met de kok van Bird, samen hebben zij 14 gangen op tafel gezet. Deze editie is het thema Japan met 2 koks uit Amsterdam en gaan ze weer voor 14 gangen.
Bij de vorige editie ben ik aanwezig geweest om als hobbyfotograaf een paar kiekjes te nemen en heb ik 12 van de 14 gangen kunnen proeven. Dit keer ben ik gewoon een gast aan tafel, die nog steeds wel foto's gaat nemen, maar kan ik alles proeven en van de sfeer genieten.
Nu is de zaak van mijn 2 beste vrienden, dus misschien ben ik een beetje bevooroordeeld, maar ik heb er zin in en zal na vanavond een kleine impressie posten.
Drinken met een pasje waar je zelf geld moet opzetten?quote:Op zondag 28 juni 2015 18:00 schreef Toiletgebruiker het volgende:
Waar: Wereldrestaurant de Lindenberg in Ommen.
Wanneer: 19 juni
Wat at je: Onbeperkt eten, een heel uitgebreid keuzemenu, wokken, grillen, pasta, sushi, vegetarisch etc.
Impressie: We waren met het gezin (vader, moeder, ik, zusje en vriend van zusje), maar het enige nadeel is dat je telkens eten moet halen. Hierdoor praat je wel minder, maar wij gingen telkens zoveel mogelijk tegelijk, je zat nooit alleen. Het was er erg schoon en de bediening was uitstekend.
Kosten: 27 euro voor twee uur, daarnaast kon je drinken apart halen met een pasje waar je geld op zette.
Cijfer: 9,5: er was zoveel keuze en het smaakte erg goed. Qua sfeer is het iets minder, omdat je zelf je eten moet halen.
Alleen alcoholische dranken, moet ik erbij zeggen. Niet alcoholisch zat bij de prijs in.quote:Op zondag 28 juni 2015 19:03 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Drinken met een pasje waar je zelf geld moet opzetten?
Zoiets zou me al doen besluiten om daar niet heen te gaan. Vreemd.
Hahahaha, TE LAAT!quote:Op zondag 28 juni 2015 17:48 schreef Luuksor het volgende:
[..]
Esther? Doe Ike even de groeten van me dan!
Klinkt wel leuk. Ben benieuwd.quote:Op maandag 29 juni 2015 00:46 schreef Esje-lief het volgende:
Waar? Noah Rotterdam
Wanneer? Vanavond
Wat at je? Zie hieronder
Impressie? Orgasmisch
Kosten? 100 eu 2 personen
Cijfer? 95 / 100
Een impressie, morgen met foto's als jullie interesse hebben tenminste.
Oester met umami aangemaakte ui en witte wijn azijn
Tonijn eendenlever, tempura en een rouloux
Pannenkoek met inktvis zeewier en wakame
Macaron zalm wakame gelei van soja
Dashi boullion met jasmijn thee coquille
Bapao met gebakken eendenlever en Oosterschelde kreeft, pompoen en viseitjes aardappel krokantje
Spoom met citroensorbetijs en yuzu
Teriyaki eend met hele miso noedels en twee zeewier; kombu en brutonse zee spagetti
Waygu, shitake groene asperger hotsaus
Bouchot mosselen met gember hoisin en knoflook en miso
Dessert sake watermeloen en munt
En twee dingen die ik even vergeten ben
[ afbeelding ]
Leuk verslag! En lijkt me lekker allemaalquote:Op maandag 29 juni 2015 22:12 schreef FutureFairytale het volgende:
Waar? Kimchi in Den Haag
Wanneer? Gisteren
Wat at je en impressie? All You Can Eat Koreaans BBQ'en. Vooraf gedeeld: Kimchiloempiaatjes, Pa Jeon (lente-uipannenkoek) en Gun Mandu (groente- en vleesdumplings)
Lekkere hapjes maar ik had zo'n honger dat de loempia's en de helft van de Pa Jeon al op was toen ik bedacht een foto te moeten maken.
[ afbeelding ]
Bijgerechtjes werden alvast klaargezet:
[ afbeelding ]
Linksboven kimchi, daaronder ook een soort koolreepjes (iets minder pittig dan kimchi), daaronder pasta. Rechtsboven aardappelreepjes, daarna spinazie met sesamolie en daarna komkommer kimchi. Veel had een sesamolie smaak maar dat geeft niet. Ik vond het heerlijk. De mand met grote slabladeren kwam ook en de BBQ hadden we aangezet toen het vlees/vis kwam:
[ afbeelding ]
Van links naar rechts: Deji Bulgogi (gemarineerd spek), gemarineerde garnalen en Bulgogi (gemarineerde entrecôte). Heerlijk! Slabladeren vullen met pasta, de bijgerechtjes en stukjes vlees of een garnaal. Garnalen hadden een marinade met citroen en waren groot en sappig. Daarna bestelde ik nog een portie garnalen peper & zout (andere marinade). Vriendin lust geen vis dus mooi alles voor Bassie
Eigenlijk zaten we al best vol maar toch móesten we de bibimbap want we zagen dat iedereen dit bestelde en zag er ook zo lekker uit alleen echt een flinke kom.
[ afbeelding ]
Deze had een pittig sausje. De jongen van de bediening roerde het voor ons al door elkaar (tevens werd onze bbq geregeld met zachter en uitzetten want blijkbaar waren wij er niet goed in haha). Oh jam was zo lekker maar we kregen het echt niet op.
Toe bestelde ik een Koreaanse thee en dat rook en smaakte naar sesam (hee die hadden we nog niet). Apart maar wel lekker en kreeg een schattig kopje.
[ afbeelding ]
Vriendin nam een kop koffie. Niks mis mee ook.
Ook al zaten we erg vol, na een klein half uurtje was het alweer verteerd.
Het restaurant zat goed vol. In het weekend moet je daar echt reserveren, anders ben je de pineut. Ik was bang dat ik daarna onwijs naar bbq zou stinken maar mijn kleding stonk niet eens! Echt zooo heerlijk gegeten daar!!
Kosten? ¤ 24,50 voor onbeperkt eten en ¤ 27,50 met onbeperkt fris erbij. Wij kozen het laatste en wat we bestelden qua drankjes (ik had 2 jus d'orange en 1 spa blauw, vriendin 2 cola en 1 spa rood) werd netjes met glazen flesjes van de grote bekende merken geserveerd. Voor zo'n klein kutbedragje vind ik het echt verbazingwekkend. Zelfs de Koreaanse thee en koffie kwamen niet op de rekening. De bon bedroeg dus 2 x ¤ 27,50 = ¤ 55,-
Cijfer? 10!
De bediening moest je wel wenken want er was weinig bediening maar ze waren zo beleefd en niks was teveel. En ik hou onwijs van Koreaans eten en zelf bbq'en is leuk (ook al konden we het niet) en de kwaliteit van het eten en drinken voor deze prijs was heel erg goed dus kan en wil niet anders dan een 10 geven.
Allemaal aan de Koreaanse BBQ! Ik kan het echt iedereen aanraden
Ik ben altijd bereid om een keer extra te gaan hoorquote:Op maandag 29 juni 2015 22:58 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Leuk verslag! En lijkt me lekker allemaal
Ik ken het als de zoveelste 'hipster'zaak maar troost je: Ik ga er 1 dezer dagen heen om het toch uit te checken want iets zegt mij dat het weleens kon meevallen.quote:Op maandag 29 juni 2015 00:46 schreef Esje-lief het volgende:
Waar? Noah Rotterdam
Wanneer? Vanavond
Wat at je? Zie hieronder
Impressie? Orgasmisch
Kosten? 100 eu 2 personen
Cijfer? 95 / 100
Een impressie, morgen met foto's als jullie interesse hebben tenminste.
Oester met umami aangemaakte ui en witte wijn azijn
Tonijn eendenlever, tempura en een rouloux
Pannenkoek met inktvis zeewier en wakame
Macaron zalm wakame gelei van soja
Dashi boullion met jasmijn thee coquille
Bapao met gebakken eendenlever en Oosterschelde kreeft, pompoen en viseitjes aardappel krokantje
Spoom met citroensorbetijs en yuzu
Teriyaki eend met hele miso noedels en twee zeewier; kombu en brutonse zee spagetti
Waygu, shitake groene asperger hotsaus
Bouchot mosselen met gember hoisin en knoflook en miso
Dessert sake watermeloen en munt
En twee dingen die ik even vergeten ben
Hebben we binnenkort weer een date?quote:Op maandag 29 juni 2015 23:08 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik ben altijd bereid om een keer extra te gaan hoor
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
Wat een leuke recensie en wat een enthousiasme spat ervan af!quote:Op maandag 29 juni 2015 22:12 schreef FutureFairytale het volgende:
Waar? Kimchi in Den Haag
Wanneer? Gisteren
Wat at je en impressie? All You Can Eat Koreaans BBQ'en. Vooraf gedeeld: Kimchiloempiaatjes, Pa Jeon (lente-uipannenkoek) en Gun Mandu (groente- en vleesdumplings)
Lekkere hapjes maar ik had zo'n honger dat de loempia's en de helft van de Pa Jeon al op was toen ik bedacht een foto te moeten maken.
[ afbeelding ]
Bijgerechtjes werden alvast klaargezet:
[ afbeelding ]
Linksboven kimchi, daaronder ook een soort koolreepjes (iets minder pittig dan kimchi), daaronder pasta. Rechtsboven aardappelreepjes, daarna spinazie met sesamolie en daarna komkommer kimchi. Veel had een sesamolie smaak maar dat geeft niet. Ik vond het heerlijk. De mand met grote slabladeren kwam ook en de BBQ hadden we aangezet toen het vlees/vis kwam:
[ afbeelding ]
Van links naar rechts: Deji Bulgogi (gemarineerd spek), gemarineerde garnalen en Bulgogi (gemarineerde entrecôte). Heerlijk! Slabladeren vullen met pasta, de bijgerechtjes en stukjes vlees of een garnaal. Garnalen hadden een marinade met citroen en waren groot en sappig. Daarna bestelde ik nog een portie garnalen peper & zout (andere marinade). Vriendin lust geen vis dus mooi alles voor Bassie
Eigenlijk zaten we al best vol maar toch móesten we de bibimbap want we zagen dat iedereen dit bestelde en zag er ook zo lekker uit alleen echt een flinke kom.
[ afbeelding ]
Deze had een pittig sausje. De jongen van de bediening roerde het voor ons al door elkaar (tevens werd onze bbq geregeld met zachter en uitzetten want blijkbaar waren wij er niet goed in haha). Oh jam was zo lekker maar we kregen het echt niet op.
Toe bestelde ik een Koreaanse thee en dat rook en smaakte naar sesam (hee die hadden we nog niet). Apart maar wel lekker en kreeg een schattig kopje.
[ afbeelding ]
Vriendin nam een kop koffie. Niks mis mee ook.
Ook al zaten we erg vol, na een klein half uurtje was het alweer verteerd.
Het restaurant zat goed vol. In het weekend moet je daar echt reserveren, anders ben je de pineut. Ik was bang dat ik daarna onwijs naar bbq zou stinken maar mijn kleding stonk niet eens! Echt zooo heerlijk gegeten daar!!
Kosten? ¤ 24,50 voor onbeperkt eten en ¤ 27,50 met onbeperkt fris erbij. Wij kozen het laatste en wat we bestelden qua drankjes (ik had 2 jus d'orange en 1 spa blauw, vriendin 2 cola en 1 spa rood) werd netjes met glazen flesjes van de grote bekende merken geserveerd. Voor zo'n klein kutbedragje vind ik het echt verbazingwekkend. Zelfs de Koreaanse thee en koffie kwamen niet op de rekening. De bon bedroeg dus 2 x ¤ 27,50 = ¤ 55,-
Cijfer? 10!
De bediening moest je wel wenken want er was weinig bediening maar ze waren zo beleefd en niks was teveel. En ik hou onwijs van Koreaans eten en zelf bbq'en is leuk (ook al konden we het niet) en de kwaliteit van het eten en drinken voor deze prijs was heel erg goed dus kan en wil niet anders dan een 10 geven.
Allemaal aan de Koreaanse BBQ! Ik kan het echt iedereen aanraden
Het is vaak wel veel van het zelfde.. maar met goed zoeken zijn een pareltjes. Die zijn vaak wel iets duurder.quote:Op dinsdag 30 juni 2015 08:52 schreef Isegrim het volgende:
Ik mijd 'all you can eat' doorgaans als de pest, maar deze is kennelijk best ok.
Kan je hier ook eten zonder te bbqen? Gewoon bestellen dus? Klinkt in ieder geval heerlijkquote:Op maandag 29 juni 2015 22:12 schreef FutureFairytale het volgende:
Allemaal aan de Koreaanse BBQ! Ik kan het echt iedereen aanraden
ja gaan!! Superleuk!quote:Op dinsdag 30 juni 2015 08:44 schreef minilot het volgende:
[..]
Wat een leuke recensie en wat een enthousiasme spat ervan af!
Heb het net doorgestuurd naar mijn lief, we zijn zondag overdag in de buurt van Den Haag en er moet toch ergens daar gegeten worden. Dus dank voor deze tip!
(Heb nog nooit Koreaans gegeten buiten de deur. Wel vaak zelf gemaakt. )
Er is niet veel personeel maar als je je vinger opsteekt komen ze en ze zijn erg vriendelijk en er was niks vergetenquote:Op dinsdag 30 juni 2015 10:04 schreef Renzoku het volgende:
Kimchi is wel redelijk goed om naartoe te gaan. Overgrote deel van de bezoekers zijn ook Aziaten (vooraal Chinezen). Eigenaar van Kimchi is ook Chinees. De service is wel echt belabberd. Vooral de wat oudere vrouwtjes.
Ja a la carte kan ook maar ik raad het all you can eat aan als je veel dingen wilt proberen. Het is echt goed. Je vult op een blaadje de gerechten in die je wilt, geeft ze aan aan een bediende en afwachten maar. En lekker lang tafelen als je niet teveel tegelijk besteltquote:Op dinsdag 30 juni 2015 10:11 schreef DavetheNL het volgende:
[..]
Kan je hier ook eten zonder te bbqen? Gewoon bestellen dus? Klinkt in ieder geval heerlijk
Dit doet me denken aan Koreil in Delft. Ook zoiets. Ook erg lekkerquote:Op maandag 29 juni 2015 22:12 schreef FutureFairytale het volgende:
Waar? Kimchi in Den Haag
Wanneer? Gisteren
Wat at je en impressie? All You Can Eat Koreaans BBQ'en. Vooraf gedeeld: Kimchiloempiaatjes, Pa Jeon (lente-uipannenkoek) en Gun Mandu (groente- en vleesdumplings)
Lekkere hapjes maar ik had zo'n honger dat de loempia's en de helft van de Pa Jeon al op was toen ik bedacht een foto te moeten maken.
[ afbeelding ]
Bijgerechtjes werden alvast klaargezet:
[ afbeelding ]
Linksboven kimchi, daaronder ook een soort koolreepjes (iets minder pittig dan kimchi), daaronder pasta. Rechtsboven aardappelreepjes, daarna spinazie met sesamolie en daarna komkommer kimchi. Veel had een sesamolie smaak maar dat geeft niet. Ik vond het heerlijk. De mand met grote slabladeren kwam ook en de BBQ hadden we aangezet toen het vlees/vis kwam:
[ afbeelding ]
Van links naar rechts: Deji Bulgogi (gemarineerd spek), gemarineerde garnalen en Bulgogi (gemarineerde entrecôte). Heerlijk! Slabladeren vullen met pasta, de bijgerechtjes en stukjes vlees of een garnaal. Garnalen hadden een marinade met citroen en waren groot en sappig. Daarna bestelde ik nog een portie garnalen peper & zout (andere marinade). Vriendin lust geen vis dus mooi alles voor Bassie
Eigenlijk zaten we al best vol maar toch móesten we de bibimbap want we zagen dat iedereen dit bestelde en zag er ook zo lekker uit alleen echt een flinke kom.
[ afbeelding ]
Deze had een pittig sausje. De jongen van de bediening roerde het voor ons al door elkaar (tevens werd onze bbq geregeld met zachter en uitzetten want blijkbaar waren wij er niet goed in haha). Oh jam was zo lekker maar we kregen het echt niet op.
Toe bestelde ik een Koreaanse thee en dat rook en smaakte naar sesam (hee die hadden we nog niet). Apart maar wel lekker en kreeg een schattig kopje.
[ afbeelding ]
Vriendin nam een kop koffie. Niks mis mee ook.
Ook al zaten we erg vol, na een klein half uurtje was het alweer verteerd.
Het restaurant zat goed vol. In het weekend moet je daar echt reserveren, anders ben je de pineut. Ik was bang dat ik daarna onwijs naar bbq zou stinken maar mijn kleding stonk niet eens! Echt zooo heerlijk gegeten daar!!
Kosten? ¤ 24,50 voor onbeperkt eten en ¤ 27,50 met onbeperkt fris erbij. Wij kozen het laatste en wat we bestelden qua drankjes (ik had 2 jus d'orange en 1 spa blauw, vriendin 2 cola en 1 spa rood) werd netjes met glazen flesjes van de grote bekende merken geserveerd. Voor zo'n klein kutbedragje vind ik het echt verbazingwekkend. Zelfs de Koreaanse thee en koffie kwamen niet op de rekening. De bon bedroeg dus 2 x ¤ 27,50 = ¤ 55,-
Cijfer? 10!
De bediening moest je wel wenken want er was weinig bediening maar ze waren zo beleefd en niks was teveel. En ik hou onwijs van Koreaans eten en zelf bbq'en is leuk (ook al konden we het niet) en de kwaliteit van het eten en drinken voor deze prijs was heel erg goed dus kan en wil niet anders dan een 10 geven.
Allemaal aan de Koreaanse BBQ! Ik kan het echt iedereen aanraden
Leuk.quote:Op dinsdag 30 juni 2015 11:07 schreef FutureFairytale het volgende:
Golfer; ja hoor Kunnen we gezellig bbq'en
Ja mn broodje makreel van Kees' Viskar op het Bloemendaalse strand vanmiddag!quote:Op dinsdag 30 juni 2015 16:44 schreef uniekhoorn het volgende:
Meer mensen met een leuke beoordeling?
En het decor?quote:Op dinsdag 30 juni 2015 17:48 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ja mn broodje makreel van Kees' Viskar op het Bloemendaalse strand vanmiddag!
Sfeer 10
Smaak 10
Service 10
Website van dit restaurant :
https://www.facebook.com/keesvisspecialiteiten.bloemendaal
IK vind het gewoon gezellig... Maar de cocktails zijn goed en Job kan koken. Dat heeft hij in menig zaak bewezen. Ik zal mijzelf troosten met de herinnering van het heerlijke eten van afgelopen zondag en ik hoop dat jij er ook een fijne avond zult hebben.quote:Op maandag 29 juni 2015 23:31 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik ken het als de zoveelste 'hipster'zaak maar troost je: Ik ga er 1 dezer dagen heen om het toch uit te checken want iets zegt mij dat het weleens kon meevallen.
de volgende meet daar houden?quote:Op dinsdag 30 juni 2015 21:53 schreef Isabeau het volgende:
Ik heb een reeks offtopic berichten die we hier niet willen zien verwijderd. Ik zou het fijn vinden als mensen niet continu worden aangevallen; je persoonlijke vetes of frustraties hou je maar fijn buiten dit forum.
Kimchi in Den Haag, daar moet ik blijkbaar eens heen
* Isabeau trekt agendaquote:
Je had toch nog foto's? Ik ben nieuwsgierig hoor. Menu klonk fantastischquote:Op dinsdag 30 juni 2015 22:15 schreef Esje-lief het volgende:
[..]
IK vind het gewoon gezellig... Maar de cocktails zijn goed en Job kan koken. Dat heeft hij in menig zaak bewezen. Ik zal mijzelf troosten met de herinnering van het heerlijke eten van afgelopen zondag en ik hoop dat jij er ook een fijne avond zult hebben.
Je weet de weg.quote:
Ik had nog een serietje foto's beloofd.quote:Op maandag 29 juni 2015 00:46 schreef Esje-lief het volgende:
Waar? Noah Rotterdam
Wanneer? Vanavond
Wat at je? Zie hieronder
Impressie? Orgasmisch
Kosten? 100 eu 2 personen
Cijfer? 95 / 100
Een impressie, morgen met foto's als jullie interesse hebben tenminste.
Oester met umami aangemaakte ui en witte wijn azijn
Tonijn eendenlever, tempura en een rouloux
Pannenkoek met inktvis zeewier en wakame
Macaron zalm wakame gelei van soja
Dashi boullion met jasmijn thee coquille
Bapao met gebakken eendenlever en Oosterschelde kreeft, pompoen en viseitjes aardappel krokantje
Spoom met citroensorbetijs en yuzu
Teriyaki eend met hele miso noedels en twee zeewier; kombu en brutonse zee spagetti
Waygu, shitake groene asperger hotsaus
Bouchot mosselen met gember hoisin en knoflook en miso
Dessert sake watermeloen en munt
En twee dingen die ik even vergeten ben
[ afbeelding ]
Ik was erg lang bezig met de tiny pics.quote:Op dinsdag 30 juni 2015 22:33 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Je had toch nog foto's? Ik ben nieuwsgierig hoor. Menu klonk fantastisch
Leuk! Maar was t een buitenfeestje/tentfeestje? Gezien de snackbarbakjes.quote:Op dinsdag 30 juni 2015 22:45 schreef Esje-lief het volgende:
[..]
Ik was erg lang bezig met de tiny pics.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |