Het is echt zo onculinair, maar bakken met een uitje, blikje tomatenpuree erbij, door de macaroni (het liefst ook nog elleboogjes) wat oregano erover en om het af te maken, van die strooi "parmezaanse" kaas. En ik ben weer een blij kind van 6.quote:
Nee vissticks niet, die Smac vind ik zelf nog wel een twijfelgeval.quote:Op zaterdag 25 juli 2015 18:05 schreef Buurpoes het volgende:
Vissticks zijn heerlijk, maar toch geen guilty pleasures?
Ik sta nu vet spek in dunne plakjes uit te bakken. Valt dat er wel onder? Ik gok dat ik dat al 20 jaar niet gegeten heb.
Godver dat klinkt goedquote:Op zaterdag 25 juli 2015 22:34 schreef Poesopstokje het volgende:
Het personeel van de Subway kijkt me altijdaan als ik dit bestel';
Parmesan oregano 30 cm
Aan beide kanten kaas + pittige kaas
Toaster
Nóg eens aan beide kanten kaas + pittige kaas
Groenten
Hééél vééél chipotle saus.
Oh echt, ik krijg er elke keer weer een nat broekje van.
Dan moet je een zakje vogelzaad uitstrooien, hebben zij ook wat te eten.quote:Op maandag 27 juli 2015 05:33 schreef female81 het volgende:
Je krijgt in dit superfoods-tijdperk trouwens al snel vieze blikken toegeworpen als je dat in het openbaar eet, is me opgevallen.
Doe je dat ook als je achter de kipjes aan zit?quote:Op maandag 27 juli 2015 10:50 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Dan moet je een zakje vogelzaad uitstrooien, hebben zij ook wat te eten.
Doe je dat dan allemaal op 1 boterham?quote:Op maandag 27 juli 2015 10:59 schreef Questular het volgende:
Witter boterham met plakjes jonge kaas, pindakaas en cheese union chips
Dat is normaal. Helemaal niet guilty ofzo. Hoeveel mensen/kinderen eten geen witbrood met pindakaas?quote:Op maandag 27 juli 2015 18:10 schreef Molleman het volgende:
Witte boterham met pindakaas en lekker veel sambal
maggi in een kroketquote:Op maandag 27 juli 2015 18:38 schreef __Saviour__ het volgende:
Geen idee of het zo ongewoon is, maar ik vind wat maggi over de frietjes wel lekker
niet met maggi?quote:Op maandag 27 juli 2015 23:04 schreef uniekhoorn het volgende:
Maggi op over een opengesneden loempia
Maggi over macaroni met boterhamworst en gebakken prei en ketchup
Slagroomtaart, zo'n goedkope uit de vriezer van 3.50 euro
Qua taarten kan ik hier overheen: zo'n moddervette appel'taart' in zo'n plastic bakje, gewoon uit het koekenschap.quote:Op maandag 27 juli 2015 23:04 schreef uniekhoorn het volgende:
Slagroomtaart, zo'n goedkope uit de vriezer van 3.50 euro
Dat kan echt niet idd.quote:Op zaterdag 25 juli 2015 10:32 schreef bloodymary1 het volgende:
Ik kan goed koken en maak de heerlijkste pasta's, echt op zijn Italiaans. Maar op een of andere manier kan ik het dan toch niet laten om dan een klodder ketchup op mijn bord er over heen te flikkeren. Mijn vriend zegt altijd, als de kok dat zag, zou hij zich omdraaien in zijn graf. Maar ja ik ben nu eenmaal zelf de kok, dus ik mag dat.
Een heleboel. Maar ik vind het 's avonds als snack lekker, als tussendoortje, als ontbijt en bijvoorbeeld na het stappen. Kan het de hele dag door eten als het nodig isquote:Op maandag 27 juli 2015 18:37 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dat is normaal. Helemaal niet guilty ofzo. Hoeveel mensen/kinderen eten geen witbrood met pindakaas?
Magniquote:
Ik.zou er van die krokante uitjes overheen strooien. Uit zo'n potje/zakje.quote:Op maandag 27 juli 2015 18:10 schreef Molleman het volgende:
Witte boterham met pindakaas en lekker veel sambal
Daar vreet ik zo een zak van op alsof het chips is.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 22:33 schreef Buurpoes het volgende:
[..]
Ik.zou er van die krokante uitjes overheen strooien. Uit zo'n potje/zakje.
Zo eet ik wel eens met vrienden pasta met een gefruit uitje, salami, ontbijtspek en ham (en dan de goedkope pakken uit de koeling). Goeie klodder crème fraiche erbij en aftoppen met een goede laag geraspte kaasquote:Op dinsdag 28 juli 2015 08:55 schreef female81 het volgende:
In het pré-diabetes-tijdperk had ik trouwens ook een standaard snel-klaar-prakje dat bestond uit macaroni (van die hele kleine elleboogjes die binnen 5 minuten gaar zijn) waar ik enorme hoeveelheden salami en gesmolten kaas doorheen deed - meer was het niet, soms weliswaar aangevuld met oregano oid. Blijft een aanrader voor wie zich wat minder druk hoeft te maken over 'gezond'.![]()
Lasagne met appelmoes nom!quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 01:18 schreef Nyan het volgende:
Overal appelmoes bij flikkeren. Ook als er geen appelmoes bij kan/moet.
En rauwe champignons!
Zonder de Boursin en met champignons erbij (en mogelijk variatie met kip ipv spekjes), maak ik het nog steeds wel eens als ik eigenlijk geen zin heb om te koken.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 07:55 schreef renwan het volgende:
Ik denk dat ik dit weekend het ultieme studentenvoer ga eten; penne, spinazie a la crème, spekjes en boursìn door elkaar geflikkerd.
Niks culinair aan maar zo lekker
Ik gebruik gewoon de goedkoopste kruidenkaas die er is.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 07:55 schreef renwan het volgende:
Ik denk dat ik dit weekend het ultieme studentenvoer ga eten; penne, spinazie a la crème, spekjes en boursìn door elkaar geflikkerd.
Niks culinair aan maar zo lekker
Weleens gemaakt met die van de Aldi, was goed te doen. Maar er zit sinds een jaar een AH om de hoek en euroshopper bevalt me nietquote:Op zaterdag 1 augustus 2015 09:50 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik gebruik gewoon de goedkoopste kruidenkaas die er is.
Wow, bestaat dat?quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 09:59 schreef littledrummergirl het volgende:
Ik koop gewoon een pak diepvriesspinazi met de boursin er al doorim am a lazy biatch
Spinazie a la crème met penne vind je geen onculinaire guilty pleasure? *laat zien aan vriend*quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 09:31 schreef bloodymary1 het volgende:
Een guilty pleasure is toch niet iets waar je je zelf schuldig over voelt maar wat anderen heel normaal vinden zoals een kaascroissantje? Het moet toch ook iets raars hebben, wat absoluut niet kan? Zoals bijvoorbeeld lasagne met appelmoes.
Helaas beter aan te komen dan diepgevroren ongehakte hele spinazie zonder toevoegingenquote:Op zaterdag 1 augustus 2015 10:02 schreef renwan het volgende:
[..]
Wow, bestaat dat?
Bedankt voor deze verrijking van mijn leven
quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 10:02 schreef renwan het volgende:
[..]
Wow, bestaat dat?
Bedankt voor deze verrijking van mijn leven
Euroshopper is dan ook echt ruk.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 09:52 schreef renwan het volgende:
[..]
Weleens gemaakt met die van de Aldi, was goed te doen. Maar er zit sinds een jaar een AH om de hoek en euroshopper bevalt me niet
Heb het nog nooit gezienquote:Op zaterdag 1 augustus 2015 10:10 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Helaas beter aan te komen dan diepgevroren ongehakte hele spinazie zonder toevoegingen
Mwah, ik sauteer de verse spinazie altijd in een aparte pan, gebruik goed spek en gewone fatsoenlijke room, nooit die vette koffiemelk die mee ingevroren is. Dat het een studentenhap is, is geen reden om er met de pet naar te gooien.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 07:55 schreef renwan het volgende:
Ik denk dat ik dit weekend het ultieme studentenvoer ga eten; penne, spinazie a la crème, spekjes en boursìn door elkaar geflikkerd.
Niks culinair aan maar zo lekker
Studentenvoer is toch juist bedoeld om met de pet naar te gooien? Snel, makkelijk, eetbaar, weinig moeite en stiekem nog best lekker.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 10:29 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Mwah, ik sauteer de verse spinazie altijd in een aparte pan, gebruik goed spek en gewone fatsoenlijke room, nooit die vette koffiemelk die mee ingevroren is. Dat het een studentenhap is, is geen reden om er met de pet naar te gooien.
Het is voor mij al lang geleden, maar in mijn herinnering moest je vooral doen alsof je er geen moeite in had gestoken, maar puur op talent tot een goed resultaat kwam.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 10:31 schreef renwan het volgende:
[..]
Studentenvoer is toch juist bedoeld om met de pet naar te gooien?
Zeker wel! Maar een kaascroissantje of een frikandel niet. Dat bedoel ik, dat zijn gewoon lekkere, normale dingen.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 10:04 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
Spinazie a la crème met penne vind je geen onculinaire guilty pleasure? *laat zien aan vriend*
Dat is ook mijn guilty pleasure. Voor extra guilty doe ik er ook nog 2 plakken van dit erbij:quote:
Paar van die goedkope kaiserbroodjes door de helft doen, zo'n plak 'kaas' ertussen met wat cayennepoeder, broodjes klein beetje vochtig maken en wat knoflookpoeder erbovenop. Dat ff onder de grill en daarna afbakken.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 15:52 schreef Sheepcidus het volgende:
[..]
Dat is ook mijn guilty pleasure. Voor extra guilty doe ik er ook nog 2 plakken van dit erbij:
[ afbeelding ]
Dit iddquote:Op zaterdag 1 augustus 2015 15:52 schreef Sheepcidus het volgende:
[..]
Dat is ook mijn guilty pleasure. Voor extra guilty doe ik er ook nog 2 plakken van dit erbij:
[ afbeelding ]
Die ga ik binnenkort even uitproberen!!quote:
Het is voor mij jeugdsentiment, mijn opa en oma maakte het.quote:Op zondag 2 augustus 2015 17:08 schreef Pap89 het volgende:
Owjah.... Mijn onculinaire guilty pleasure is dan toch wel echt:
Jell-O (Gelatine Pudding)
Laatst van de toko van die extreem chemische "Koolaid" Cherry Jell-O gemaakt + een bakje "Nata de Coco"/Kokosgel blokjes erdoor.
Weet niet waarom ik het lekker vind, want eigenlijk is het gewoon vreselijke troep
Maar Bessola is echt lekker!quote:Op zondag 2 augustus 2015 17:17 schreef Uccie het volgende:
[..]
Het is voor mij jeugdsentiment, mijn opa en oma maakte het.
Dus soms als ik ze mis, dan maak ik gelatine pudding of koop ik Bessola.
Mijn moeder dronk dat altijd in de zomer.quote:
quote:Op donderdag 6 augustus 2015 21:29 schreef _Joy_ het volgende:
Een plakje kaas door de suiker halen en daarna oprollenhmmmmm
Dat is toch gewoon heel lekker en geen guilty onculinaire pleasure? Nog lekkerder is als je onder de kaas een beetje ketchup of andere tomatensaus doet voor je het in de oven doet.quote:Op maandag 10 augustus 2015 10:40 schreef HarveySpecter het volgende:
Doritos met (gesmolten) kaas uit de oven![]()
[ afbeelding ]
Wel gewoon zo'n standaard naturel rijstwafel toch? Niet die Snack-a-Jack spinoffs.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:04 schreef essnhills het volgende:
Rijstwafels met pindakaas en vlokken
Ja gewoon zo'n standaard naturelquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:15 schreef Divje het volgende:
[..]
Wel gewoon zo'n standaard naturel rijstwafel toch? Niet die Snack-a-Jack spinoffs.
Klinkt wel apart, maar ga 't eens proberen
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
1x in de zoveel tijd moet ik die gewoon weer halen en dan niet opgewarmd
Is gelukkig het enige wat ik nog lust, want energydrink krijg ik niet eens weg.
Dat perslucht (geen idee wat dat precies is) voegt wat extras toe aan de slagroom. Is ook wel beetje onculinairy but guilty plessurequote:Op maandag 7 september 2015 18:06 schreef bloodymary1 het volgende:
Kant en klare slagroom zo uit de fles in je bek spuiten. En dan zoveel mogelijk, dat echt heel je mond vol is!
E941 en E942quote:Op maandag 7 september 2015 18:44 schreef Tamabralski het volgende:
[..]
Dat perslucht (geen idee wat dat precies is) voegt wat extras toe aan de slagroom. Is ook wel beetje onculinairy but guilty plessure
haha hihi.quote:Op maandag 7 september 2015 20:09 schreef Buurpoes het volgende:
[..]
E941 en E942
Edit: stikstof en lachgas
Vissticks op witbrood met cheddar en mayo/ketchup. Heb ik vorig jaar veel gegetenquote:Op zaterdag 25 juli 2015 18:05 schreef Buurpoes het volgende:
Vissticks zijn heerlijk, maar toch geen guilty pleasures?
Ik sta nu vet spek in dunne plakjes uit te bakken. Valt dat er wel onder? Ik gok dat ik dat al 20 jaar niet gegeten heb.
Vroeger wel idd. Vooral die cheap ass penny wafels, eten tot je misselijk bent.quote:Op dinsdag 8 september 2015 13:41 schreef Brighteyes het volgende:
Dit topic!
Mijn guilty pleasure, niet vies, heel lekker juist, maar heel fout: een pak pennywafels als avondeten.
Op het werk altijdquote:Op woensdag 7 oktober 2015 16:21 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Cup a soup met heel weinig water zodat je een klein beetje soep hebt, en dan van die hele dikke zoute soeppap onder in je beker naar binnen lepelen
Ja, precies zo dusquote:Op woensdag 7 oktober 2015 20:23 schreef Pap89 het volgende:
[..]
Op het werk altijd
Die kleine plastic koffie bekertjes, dan zo'n zakje erin, is al 2x te veel voor zo'n bekertje eigenlijk.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |