Oh leuk!quote:Op dinsdag 23 juni 2015 17:27 schreef moemoe het volgende:
Je zit om de hoek!
Ik kom zeker een keer brood bij je halen. Ben zeer benieuwd.
Zal dan wel vooraf even mailen.
Oh die ken ik helemaal niet. Maar die werkt dus bij/voor het AD?quote:
Nee, die tipte ons door de foto van het artikel te sturenquote:Op woensdag 24 juni 2015 12:01 schreef Molo het volgende:
[..]
Oh die ken ik helemaal niet. Maar die werkt dus bij/voor het AD?
Ah ok, ik snap 'm (eindelijkquote:Op woensdag 24 juni 2015 12:06 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Nee, die tipte ons door de foto van het artikel te sturen![]()
AD zal via het persbureau van de Amersfoortse/Doorgaan zijn
Ja, heeft een stuk meer gekost dan wij opgehaald hebben denk ikquote:Op woensdag 24 juni 2015 12:08 schreef Molo het volgende:
[..]
Ah ok, ik snap 'm (eindelijk)
Die Doorgaan.nl types hebben er wel flinke marketing tegenaan gegooid trouwens man
ja, dat is niet zo moeilijkquote:Op woensdag 24 juni 2015 12:08 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Ja, heeft een stuk meer gekost dan wij opgehaald hebben denk ik
quote:
Dat moeten we nog gaan testen.quote:Op woensdag 24 juni 2015 23:59 schreef DavetheNL het volgende:
Je bakt toch de hele tijd door? Verliest het deeg veel kwaliteit als het een dag langer in de koeling ligt?
Hehe, de bakken die je het laatst gebruikt dichter bij het koelelement zetten. Een koelkast ia nooit overal precies dezelfde temperatuur (al wordt dat wel steeds beter).quote:Op donderdag 25 juni 2015 00:02 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Instorten of te zuur worden zijn risico'sZeker omdat de koelkast -bewust- niet heel koud staat. Dan zou ik harder moeten koelen, maar dan ontwikkeld het deeg dat ik op vrijdag maak voor zaterdag weer niet genoeg
Kijk, dat bedoel ik. Dus niet teveel dubben, gewoon doen. :-)quote:Op woensdag 24 juni 2015 23:54 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Nouja de kosten zijn natuurlijk wel te overzien, na een week of wat weten we wel grofweg hoeveel we nodig hebben.
Neuh dat is ook lastig. We merkten met bezorgen al dat de periode vanaf pakweg kerst tot en met eind januari alles inzakte (en daarna ineens weer volop doorging). Een van de winkels waar we aan leveren waar je ook wat kan eten, heeft de zaak leeg met mooi weer, want dan staat de zon op de panden er tegenover.quote:Op donderdag 25 juni 2015 00:55 schreef uniekhoorn het volgende:
Volgens mij blijft het altijd lastig inschatten.
Heb zelf bij een groot industrieel bakkerij gewerkt en daar belden ze alle supermarkten op met de vraag hoeveel ze die dag dachten nodig hebben, zodat wij wisten hoeveel we ongeveer moesten bakken. ( dat ging in duizenden maar toch)
De ene week is de andere niet.
Dan is het vakantie, dan is er een feestdag, dan is er een gek die langskomt alleen voor jullie en gelijk 10 meeneemt, dan is het een druilig weekend met mensen die helemaal niet naar buiten willen.
Dat is het grote nadeel van een echte dagvers product , je kan het nooit echt quitte spelen. Moeilijk wel
Danku!quote:Nog gefeliciteerd met jullie echte opening!
Krijg je spijt van. Matige kwaliteit en matige koffie ga je hiermee krijgen. Doe iets simpelers als een potje met kokend water (French press) of de Chemex die al eerder langskwam.quote:Op maandag 22 juni 2015 17:57 schreef Isegrim het volgende:
Even voor de koffieliefhebbers, wat vinden we hiervan?
http://www.wehkamp.nl/Win(...)wsXfG0tFXxoCnJ_w_wcB
Wij drinken zelf helemaal geen koffie dus we hebben er geen verstand van. Maar hier hebben we de waterkoker van en die vinden we prachtig.
Ja we doen de French Press met zelfgemalen bonen.quote:Op donderdag 25 juni 2015 17:33 schreef Underdoggy het volgende:
[..]
Krijg je spijt van. Matige kwaliteit en matige koffie ga je hiermee krijgen. Doe iets simpelers als een potje met kokend water (French press) of de Chemex die al eerder langskwam.
Jullie gaan als een speer!!!quote:Op donderdag 25 juni 2015 12:53 schreef Isegrim het volgende:
Rotterdamse Oogst heeft op Facebook gemeld dat we open zijn!Ineens allemaal likes erbij!
site al eens bekeken?quote:Op donderdag 25 juni 2015 20:45 schreef junkiexp het volgende:
Dan moet je op de website op=op plaatsen, blijf je wel exclusief
Ok, die gaan dus echt dicht als het brood op is?quote:Op donderdag 25 juni 2015 21:04 schreef Isegrim het volgende:
Tilburg Sourdough doet het zo en dat werkt gewoon.
spannend zo'n eerste normale dag, veel plezierquote:Op donderdag 25 juni 2015 22:27 schreef Isegrim het volgende:
We bakken zo'n 100 broden voor morgen. Ongeveer een derde daarvan is besproken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |