Ziet er mooi uit, heb je de zaadjes met het vocht ingekookt?quote:Op zaterdag 13 juni 2015 18:34 schreef vinnypassy het volgende:
Caprese. Super eenvoudig, maar ongelooflijk lekker. In plaats van gewoon tomaat, heb ik alleen de zaadjes van de tomaat genomen en deze gemengd met een klein beetje extra vierge olijfolie en een fijngesnipperd sjalotje.
[ afbeelding ]
Nope, gewoon zo gemengd met de olijfolie en het sjalotje. Was wat vleziger zo, erg lekker.quote:Op zondag 14 juni 2015 16:18 schreef louter_genieten het volgende:
[..]
Ziet er mooi uit, heb je de zaadjes met het vocht ingekookt?
Vega draadjesvlees?quote:Op woensdag 10 juni 2015 14:31 schreef n0a het volgende:
Zou het ook lekker zijn voor vega draadjesvlees kroketten of bitterballen?
Ik had het ook tussen aanhalingstekens kunnen zetten. Maar zoals je ziet krijg je van deze gestoofde vrucht net als bij pulled pork van die draadjes.quote:
quote:Op dinsdag 9 juni 2015 18:47 schreef withxhonor het volgende:
[..]
deze gaat op mijn lijstje van dingen die ik wil proberen
ik heb geprobeerd om de vegan pulled pork te maken van jackfruit. Het uiterlijk is er, de textuur mis ik alleen nog een beetje
[ link | afbeelding ]
geweldig idee en best wel geslaagd! Wel voornamelijk door de sterke mexicaanse smaak die eraan zit. De blikken zijn wel te zuur, idd net als artichok, dezelfde overheersende smaak. Volgende keer probeer ik met verse hetzelfde recept.quote:Op dinsdag 9 juni 2015 20:41 schreef n0a het volgende:
Pas nog naar zitten kijken die pp van jackfruit. Was lekker?
Ik zou het niet als draadjesvlees gebruiken. Als je vega-kroketten wil maken kan je beter een mooie smaak ipv van textuur gebruiken als basis voor je salpicon, zoals kazen, paddestoelen, noten, risotto's, erwtensoep enz.quote:Op maandag 15 juni 2015 10:41 schreef n0a het volgende:
[..]
Ik had het ook tussen aanhalingstekens kunnen zetten. Maar zoals je ziet krijg je van deze gestoofde vrucht net als bij pulled pork van die draadjes.
Rupsjes ja!quote:
Brood ziet er al gauw tof uit. Weinig moeite, groot effect!quote:Op zondag 21 juni 2015 22:20 schreef vinnypassy het volgende:
Het wordt haast vervelend om te zeggen, maar het ziet er alwéér fantastisch uit.
ik mis wel bloemetjesquote:Op zondag 21 juni 2015 12:55 schreef minilot het volgende:
Had nog deeg voor wit brood, daar net deze lollige lunchbroodjes mee gemaakt:
[ afbeelding ]
En zit spinazie, basilicum en gorgonzola in
Probeer de voortuin niet voor álles dat ik kook en bak leeg te knippen inderdaad. Bloemen zijn leuk, maar momenteel toch wel een beetje een easy way out als je wilt dat je eten er knus uitziet. Daar blijk ook ik helaas gevoelig voorquote:
Hehe, awwquote:Op maandag 22 juni 2015 09:25 schreef applemoose het volgende:
als ik tegen mijn vriend praat over eten heb ik het vaak over Minilot. Volgens mij verdenkt hij mij fan een fok - crush.
"minilot had radijsjes gemaakt met getempereerde boter"
"Minilot had een superleuk baksel gemaakt"
Milou kookt beter dan dat vriend doetquote:Op woensdag 24 juni 2015 07:36 schreef Isabeau het volgende:
het is super schattig mk, maar ik dacht eerst toen ik je foto's zag dat je dochter had helpen koken en daarna vroeg ik me af of je vriend 17 is
Wij eten gewoon een pond wegquote:
Ik ook. Als snack Sperziebonenquote:
Ik kook gewoon weer zelfquote:Op woensdag 24 juni 2015 08:16 schreef RobinOok het volgende:
Kwestie van vaker oefenen. Ik zou zeggen : vanaf nu elke dag koken!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |