http://www.koken.be/recept/zomertaart_met_perzik_en_yoghurtquote:Op zondag 21 juni 2015 08:56 schreef PM-girl het volgende:
Ziet er goed uit Bleie! Heb je een recept van de yoghurt-perziktaart?
quote:Op maandag 22 juni 2015 10:21 schreef Bleie het volgende:
[..]
http://www.koken.be/recept/zomertaart_met_perzik_en_yoghurt
Ik had Griekse yoghurt gedaan ipv gewone. En het werkt vast ook met ander zomerfruit.
Die ga ik eens proberen, ziet er heerlijk uit!quote:Op maandag 22 juni 2015 10:21 schreef Bleie het volgende:
[..]
http://www.koken.be/recept/zomertaart_met_perzik_en_yoghurt
Ik vind ze te schattig! Is dat met mascarpone ook? Kwam laatst een grote taart tegen. Eens even Googlenquote:Op maandag 22 juni 2015 11:22 schreef Bluezz het volgende:
Die roosjes met appel (?) komen hier op FB nou heel vaak voorbij en nu hier ook.
Het is een teken, ik MOET ze maken![]()
Goed idee om ze in een cupcakevormpje te maken!!
Ziet er heerlijk uit!quote:Op dinsdag 23 juni 2015 20:17 schreef Dragonberry het volgende:
[ afbeelding ]
Aardbeien moesten op, dus vandaag heb ik vanille cheesecake gemaakt met aardbei-limoen saus
Grotere taarten worden inderdaad vaak gevuld.. Met caramel is ook lekker!quote:Op dinsdag 23 juni 2015 10:04 schreef Skaai het volgende:
[..]
Ik vind ze te schattig! Is dat met mascarpone ook? Kwam laatst een grote taart tegen. Eens even Googlen
Wat een chique foto!quote:Op woensdag 24 juni 2015 10:05 schreef _Liek het volgende:
[..]
Grotere taarten worden inderdaad vaak gevuld.. Met caramel is ook lekker!
Oh en mijn laatste baksel, niet uit de oven maar de frituurpan: donuts!
[ afbeelding ]
maximaal 2 vragen per post, tenzij premium abboquote:Op vrijdag 26 juni 2015 13:12 schreef minilot het volgende:
[..]
Wat een chique foto!![]()
Krijg er een waarachtig Homer Simpson-gevoel bij, bravo!![]()
Heb je een specifiek recept gebruikt? Waren ze lekekr? Zit er nog een soortement van vulling in? Waar ben je die reuzensprinkles vandaan?
Snif.quote:Op vrijdag 26 juni 2015 14:08 schreef computergirl het volgende:
[..]
maximaal 2 vragen per post, tenzij premium abbo
Hahaha dank je! Ik heb dit recept gebruikt: https://bakverhalen.wordp(...)this-at-home-donuts/ Ze zijn niet zo vet als gekochte donuts, maar hebben wel de donut smaak. Nou heb ik ze niet na het bakken ook nog eens door de suiker gerold, daar worden ze ook kleveriger van. Nope, er zit geen vulling in, wel een leuk idee trouwens! En die reuzesprinkles... die zijn normaal, het zijn mini donutsquote:Op vrijdag 26 juni 2015 13:12 schreef minilot het volgende:
[..]
Wat een chique foto!![]()
Krijg er een waarachtig Homer Simpson-gevoel bij, bravo!![]()
Heb je een specifiek recept gebruikt? Waren ze lekekr? Zit er nog een soortement van vulling in? Waar ben je die reuzensprinkles vandaan?
Idd! Vooral lang wachten, t recept dat ik had moest 2 keer rijzen....quote:Op vrijdag 26 juni 2015 17:52 schreef Diconnected het volgende:
Zelf donuts maken is niet heel lastigwel super lekker
zien er goed uit!
Ooo, mini's! Ik zie het nu pas!quote:Op dinsdag 30 juni 2015 09:03 schreef _Liek het volgende:
[..]
Hahaha dank je! Ik heb dit recept gebruikt: https://bakverhalen.wordp(...)this-at-home-donuts/ Ze zijn niet zo vet als gekochte donuts, maar hebben wel de donut smaak. Nou heb ik ze niet na het bakken ook nog eens door de suiker gerold, daar worden ze ook kleveriger van. Nope, er zit geen vulling in, wel een leuk idee trouwens! En die reuzesprinkles... die zijn normaal, het zijn mini donutsJe zou misschien wel zelf sprinkles kunnen maken door met een pons en frosty sheets?
quote:
Nee, dieet enzoquote:Op donderdag 23 juli 2015 11:11 schreef _Liek het volgende:
Schattig! Is er nou werkelijk niemand meer aan t bakken...?!
Koolhydraat arm, dus dan valt eigenlijk alles wel wegquote:Op donderdag 23 juli 2015 11:17 schreef _Liek het volgende:
Met dieet valt toch ook te bakken?Ok ligt er wel aan wat... Ik heb nog laatst havermout mini muffins gemaakt, suikervrij
recept dannnnquote:Op donderdag 23 juli 2015 11:31 schreef _Liek het volgende:
Ah ja dan word het wel lastig. Hier wat fotootjes dan voor t lurken
Havermout mini muffins:
[ afbeelding ]
Niet bakken, wel lekker: peanutbutter popsicles met chocolade en pindas:
[ afbeelding ]
Ijsjes: https://bakverhalen.wordp(...)nutbutter-popsicles/quote:
quote:Op vrijdag 24 juli 2015 10:47 schreef _Liek het volgende:
[..]
Ijsjes: https://bakverhalen.wordp(...)nutbutter-popsicles/
Havermout muffins ben ik nog aan t uitwerken, komt volgende week online
Bedoel je een soort chocolade biscuit met aardbeien/room vulling? Of een harde chocolade bodem met bijvoorbeeld een aardbeien cheesecake? Of een soort aardbeienslof met chocolade?quote:Op zaterdag 25 juli 2015 15:22 schreef AwayTL het volgende:
Heeft er iemand nog een recept voor een chocolade en aardbeientaart?
Op verzoek van mijn zoon voor zijn verjaardag.
Een chocoladebiscuit zou kunnen, alleen vindt hij veel room niet lekker. Harde chocoladebodem zou hij ook kunnen waarderen, cheesecake denk ik niet.quote:Op zaterdag 25 juli 2015 15:26 schreef Myraela het volgende:
[..]
Bedoel je een soort chocolade biscuit met aardbeien/room vulling? Of een harde chocolade bodem met bijvoorbeeld een aardbeien cheesecake? Of een soort aardbeienslof met chocolade?
Witte chocola. Denk niet dat hij dat ooit heeft gehad en herkent als zijnde chocola, maar dat klinkt ook wel lekker met pure chocolademoussequote:Op zaterdag 25 juli 2015 15:32 schreef Myraela het volgende:
Mag het witte chocolade zijn? Ik heb geen recept. Maar ik kan me zo voorstellen dat een normale slof, maar dan met witte chocolade mousse, aardbeien en geraspte chocolade wel erg lekker moet zijn.
Die ga ik eens even makenquote:Op vrijdag 24 juli 2015 10:47 schreef _Liek het volgende:
[..]
Ijsjes: https://bakverhalen.wordp(...)nutbutter-popsicles/
Havermout muffins ben ik nog aan t uitwerken, komt volgende week online
Schuim gewoon; opgeklopt eiwit met stukjes hazelnoot. Er zit een laag slagroom met eigengemaakte 'Bailey's' (en dus die vreselijke 'gelatine'). Het roommengsel heb ik dus deels aan de zijkant uitgesmeerd en door de hazelnootstukjes/kruim gehaald, maar doordat het een 'ietwat vochtige' bedoeling werd kwam het er zo uit te zien.quote:
wat is je probleem met velletjes gelatine? die moeten toch gewoon oplossen in je mousse/bavaroisquote:Op zondag 26 juli 2015 13:12 schreef Unites het volgende:
[ afbeelding ]
Hazelnoot schuimgebak, met pure chocolade en kant-en-klaar suikerwerk.
Totaal niet tevreden (want velletjes 'gelatine'). Maar op zich wel smaakvol, dus weer wel wat geleerd voor de volgende keer!
Ik had ze even in koud water laten wellen. Daarna uitgeknepen en vervolgens eventjes in de magnetron opgewarmd. Daarna dit mengsel even laten afkoelen en flink geroerd. Vervolgens heb ik dat dus bij m'n slagroommengel gedaan en nog eens geroerd een poosje, maar op een of andere manier kreeg ik dus allemaal van die velletjes. Weet ook niet wat er precies mis aan is gegaan.quote:Op zondag 26 juli 2015 19:35 schreef SV-tje het volgende:
[..]
wat is je probleem met velletjes gelatine? die moeten toch gewoon oplossen in je mousse/bavarois
Of het werkt in slagroom weet ik niet, ik gebruik gelatine altijd alleen maar in mousses etc. Maar the way to go is:quote:Op zondag 26 juli 2015 20:01 schreef Unites het volgende:
[..]
Ik had ze even in koud water laten wellen. Daarna uitgeknepen en vervolgens eventjes in de magnetron opgewarmd. Daarna dit mengsel even laten afkoelen en flink geroerd. Vervolgens heb ik dat dus bij m'n slagroommengel gedaan en nog eens geroerd een poosje, maar op een of andere manier kreeg ik dus allemaal van die velletjes. Weet ook niet wat er precies mis aan is gegaan.Misschien weet jij het?
Wil de volgende keer in ieder geval wel 'klopfix' gaan gebruiken voor dit soort dingen...
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |