Tja, je moet wel voldoende eiwitten eten. Inderdaad, meer eieren en kaas eten, dagelijks een pot kwark eten, kikkererwten gebruiken voor op je brood, noten eten etc.quote:Op woensdag 2 september 2015 10:38 schreef 0000 het volgende:
[..]
ik kreeg een soort zwak gevoel wat verdween nadat ik vlees at
ik ging toen een beetje googlen en zag dat meerdere mensen hier last van hebben
ik zal meer eieren en kaas toevoegen bij mijn volgende poging thx
Eens even kijken dan.quote:Op donderdag 3 september 2015 16:36 schreef Erasmo het volgende:
Voor de liefhebbers, alles van Vivera is 1+1 gratis bij de plus.
brrrrrrrrrrrrrquote:Op vrijdag 4 september 2015 00:11 schreef Bram_van_Loon het volgende:
kikkererwten gebruiken voor op je brood
Wat dacht je van hummus?quote:Op vrijdag 4 september 2015 00:30 schreef FANN het volgende:
[..]
brrrrrrrrrrrrr
wat moet ik me daar nou weer bij voorstellen
mag het ook pindakaas zijn?
ow......... tegen die tijd dat ik reageerde had ik al een wijntje in mijn mikquote:
quote:Op vrijdag 4 september 2015 08:24 schreef FANN het volgende:
[..]
ow......... tegen die tijd dat ik reageerde had ik al een wijntje in mijn mik
ik zag erwten op brood voor me ja hummus kan ook, al vind ik dat weer
meer iets voor op een toastje of op een stukje stokbrood bij de borrel, maar oké,
het kán wel als broodbeleg
ja....quote:Op vrijdag 4 september 2015 09:05 schreef mjan het volgende:
[..]
Lijkt me in ieder geval lekkerder dan losse kikkererwten op brood
Als kind heb ik me hier ongans aan gegeten. 'stommestei' heette het hier. Mijn broer had moeite om 'champignonne' uit te spreken.quote:Op vrijdag 4 september 2015 09:13 schreef FANN het volgende:
[..]
ja....
weet je wat ook lekker is op brood? Vegetarische paté van Tartex en dan de variant met
champignons
http://www.ah.nl/producte(...)vega-pate-champignon
[ afbeelding ]
Heb je weleens aan kattenvoer geroken ik had ooit twee katten en geloof me, het ruiktquote:Op vrijdag 4 september 2015 11:24 schreef Panthera1984 het volgende:
[..]
Als kind heb ik me hier ongans aan gegeten. 'stommestei' heette het hier. Mijn broer had moeite om 'champignonne' uit te spreken.
Later wees iemand me erop dat het naar kattenvoer rook, en sindsdien kan ik de associatie niet meer ongedaan maken!
Chana masala is erg lekker in een pita-broodje, of met nan of roti.quote:Op vrijdag 4 september 2015 00:30 schreef FANN het volgende:
[..]
brrrrrrrrrrrrr
wat moet ik me daar nou weer bij voorstellen
mag het ook pindakaas zijn?
Dat geloof ik direct! Recept zal ik bewarenquote:Op vrijdag 4 september 2015 12:20 schreef Farenji het volgende:
[..]
Chana masala is erg lekker in een pita-broodje, of met nan of roti.
Simpel, zelfgemaakte humus.quote:Op vrijdag 4 september 2015 00:30 schreef FANN het volgende:
[..]
brrrrrrrrrrrrr
wat moet ik me daar nou weer bij voorstellen
Dat eet ik ook, biologische pindakaas. Ik denk dat zelfgemaakte humus gezonder is.quote:mag het ook pindakaas zijn?
Lovely, dat kan ik ook eens een keer proberen.quote:Op vrijdag 4 september 2015 12:20 schreef Farenji het volgende:
[..]
Chana masala is erg lekker in een pita-broodje, of met nan of roti.
Ja, ja, lees maar terug, ik had het effe niet doorquote:Op vrijdag 4 september 2015 16:02 schreef Bram_van_Loon het volgende:
[..]
Simpel, zelfgemaakte humus.
[..]
Dat eet ik ook, biologische pindakaas. Ik denk dat zelfgemaakte humus gezonder is.
oh... nah effe denken...quote:Op vrijdag 4 september 2015 16:11 schreef Indiany het volgende:
Misschien leuk om een dag schets achter te laten van wat iedereen op een dag eet?(vandaag)
Prima spul om in een wok te donderen met wat groente als je snel wat op tafel wilt hebben.quote:
Ik eet normaal gesproken altijd kale soja of gekruide en gedroogde soja, dat scheelt iets in de kosten en het is waarschijnlijk ook gezonder. Af en toe als het in de aanbieding is dan koop ik graag balletjes en zo. Daarnaast koop ik graag af en toe quorn als het in de aanbieding is. Ik eet dagelijks een ei, 500 gram magere kwark, minstens 100 gram kaas en daarnaast dus nog wat kikkererwten en pindakaas, hopelijk is 100 gram per dag soja genoeg voor mij.quote:Op vrijdag 4 september 2015 16:27 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Prima spul om in een wok te donderen met wat groente als je snel wat op tafel wilt hebben.
Alleen wel jammer is dat het buiten de aanbiedingen om duurder is als biologisch vlees.
Het is een kwestie van wennen. Ik moest er ook even aan wennen maar nu moet ik er niet aan denken om pindakaas met toegevoegde olieën te eten (dat is wat ze doen om de olie van de pinda's te mengen). Het liefst zou ik dagelijks pasta van amandelen en hazelnoten eten maar dat is helaas niet haalbaar voor mij, dat is veel te duur. Pinda's zijn prima voor de eiwitten en het is beter dan zoet beleg maar die noten zijn beter.quote:Op vrijdag 4 september 2015 16:08 schreef FANN het volgende:
[..]
Ja, ja, lees maar terug, ik had het effe niet door
Ik heb een tijdje Krekeltje Pindakaas gebruikt, maar die vond ik zo droog...
en duur ook trouwens, maar goed als ik iets lekker vind dan vind ik dat niet erg,
maar die vond ik dus niet echt lekker, dus voor die ene keer dat ik eens een
cracker of boterham met pindakaas eet neem ik weer gewoon lekker Calvé
Ben jij een beetje thuis in de Indiase keuken? Het is een rijke keuken met veel vegetarische gerechten maar helaas is het in Nederland nog niet zo populair. Ik zou graag eens wat goede Indiase gerechten maken.quote:Op vrijdag 4 september 2015 12:20 schreef Farenji het volgende:
[..]
Chana masala is erg lekker in een pita-broodje, of met nan of roti.
Ik kook best vaak Indiaas, tenminste, ik experimenteer erop los. Ik heb ooit in India een workshopje gedaan waar ik de basis van curries heb geleerd. Die is simpel maar de vele kruiden, specerijen, ingrediënten en sauzen maken het interessant en lekker. Vanavond heb ik chana masala met rijst gemaakt, kreeg er zin in maar mijn all time favoriete curries blijven palak paneer en paneer tikka masala. Met lekker garlic nan brood van de indiase toko om de hoek.quote:Op vrijdag 4 september 2015 21:07 schreef Bram_van_Loon het volgende:
[..]
Ben jij een beetje thuis in de Indiase keuken? Het is een rijke keuken met veel vegetarische gerechten maar helaas is het in Nederland nog niet zo populair. Ik zou graag eens wat goede Indiase gerechten maken.
Hou ik ook erg van! :-)quote:Op vrijdag 4 september 2015 21:07 schreef Bram_van_Loon het volgende:
[..]
Ben jij een beetje thuis in de Indiase keuken? Het is een rijke keuken met veel vegetarische gerechten maar helaas is het in Nederland nog niet zo populair. Ik zou graag eens wat goede Indiase gerechten maken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |