Is het ook. Ik was ook verbaast dat zowel de friet (geen prefab zooi) als de hamburger (met name het vlees) zo goed samengesteld en gegrilled was. Echt lekker dus.quote:Op woensdag 4 maart 2015 18:16 schreef Isegrim het volgende:
Valt me niet tegen, vind het er altijd uitzien als een onwijze toeristentent.
quote:Op donderdag 5 maart 2015 12:19 schreef DJ90 het volgende:
Als ik eerlijk ben dan vind ik dit er vrij treurig uitzien. Te beginnen al bij de sla die er 'dood' (slap) bij ligt onder die hamburger. Uitjes zelfde laken een pak op de voorgrond onder dat broodje en de hamburger ziet er mooi uit maar iets zegt mij dat hij droog is van binnen i.p.v. lekker sappig/moist. Over de rest zal ik het maar helemaal niet hebben en ik hoop dat de rekening niet al te hoog was want anders zou ik mij ook nog dubbel genaaid voelen als ik dit kreeg voorgeschoteld.
![]()
Dank, maar laat gaan joh. Ze bereiken juist het tegenovergestelde met dit soort opmerkingen aan mij.quote:Op donderdag 5 maart 2015 15:19 schreef wuuht het volgende:
Kunnen jullie wel grappig doen maar die hamburger ziet er veel beter uit dan die sla, patat en kip
Ik ook.quote:Op donderdag 5 maart 2015 19:51 schreef Zo-is-dat het volgende:
Andijvie stamppot met uitgebakken spekjes
Beetje een alcohol probleempje?quote:Op donderdag 5 maart 2015 21:08 schreef Iwanius het volgende:
Avondhap achter de kiezen en nu acclimatiseren in de avond.
Tis tenslotte nog donderdag,niet waar?![]()
Even serieuze vraag he. Gewoon uit nieuwsgierigheid. Hoeveel ben jij gemiddeld per maand kwijt aan eten buiten de deur?quote:
Heerlijk zeg!quote:Op zaterdag 7 maart 2015 13:38 schreef Zo-is-dat het volgende:
Eigengebakken zuurdesem brood met eigen gemaakte kip kerrie salade en ei kervel salade
Vanavond feestje voor m'n broertjes verjaardag
Catering deze keer:
- Bovenstaande salades plus selderij salade en gerookte zalm ei salade met Turks brood en stokbrood
- mahogany meatballs
- tomaat kruiden kaas breekbrood
- bladerdeeg pizza met champignons en mozzarella
En taart natuurlijk
- slagroomtaart
- peren amandel taart
- citroen taart
- dadel merengue taart
- witte chocolade cheesecake
Alleen de slagroomtaart moet ik nog afmaken verder is alles klaar
Was het een beetje op smaak? Jaren geleden toen ik er had geluncht was het erg flauw jammergenoeg.quote:Op zaterdag 7 maart 2015 16:59 schreef Zonnetje1981 het volgende:
[..]
Heerlijk zeg!
Zojuist geluncht bij Niven, verschillende amuses, steak tartaar met diverse groentes, runderlende met quinoa, hopjesschuim, koffiewaterijs, karamel en nog wat stuff, koffie. Recensie volgt in het daarvoor bedoelde topic. Nu uitbuiken en vanaaf hapjes bij de film.
Neu,gewoon genieten van een goed wijntje en een beetje doordrinken zoals dat heet.quote:
Weet ik niet. Houd ik allemaal niet bij.quote:Op vrijdag 6 maart 2015 10:34 schreef Amarantha het volgende:
Even serieuze vraag he. Gewoon uit nieuwsgierigheid. Hoeveel ben jij gemiddeld per maand kwijt aan eten buiten de deur?
Mooi dat het jou ook gesmaakt heeft. Niven is een goeie tent!quote:Op zaterdag 7 maart 2015 16:59 schreef Zonnetje1981 het volgende:
Zojuist geluncht bij Niven, verschillende amuses, steak tartaar met diverse groentes, runderlende met quinoa, hopjesschuim, koffiewaterijs, karamel en nog wat stuff, koffie. Recensie volgt in het daarvoor bedoelde topic. Nu uitbuiken en vanaaf hapjes bij de film.
Vleesquote:Op zaterdag 7 maart 2015 19:49 schreef derLudolf het volgende:
In het 'Piet hoe maak ik' topic, ging het over rundvlees en had ik het over Schotse hooglander. Ik kreeg prompt zin in hachee en heb daarom een stuk hooglander uit de vriezer gehaald. Dat wordt lekker
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
quote:Op zaterdag 7 maart 2015 19:56 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Vlees
Hier al de tweede beker warme choco met slagroom en koffiekaatje
Godver man !! JIj weet ook wat je doetquote:Op zaterdag 7 maart 2015 19:49 schreef derLudolf het volgende:
In het 'Piet hoe maak ik' topic, ging het over rundvlees en had ik het over Schotse hooglander. Ik kreeg prompt zin in hachee en heb daarom een stuk hooglander uit de vriezer gehaald. Dat wordt lekker
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Haha dankjequote:Op zaterdag 7 maart 2015 21:00 schreef Geerd het volgende:
[..]
Godver man !! JIj weet ook wat je doet![]()
IK ben altijd maar een beetje aan het prutsen hahaha
Ja, was prima, alleen de quinoa was mwah...quote:Op zaterdag 7 maart 2015 17:07 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Was het een beetje op smaak? Jaren geleden toen ik er had geluncht was het erg flauw jammergenoeg.
Noooo!!! Vet meebraden/bakken/stoven!! Voor de smaak, je weet welquote:Op zaterdag 7 maart 2015 21:13 schreef Geerd het volgende:
[..]
Dat vlees snij je langs de vetranden af toch? En daarna in stukken?
Zon zee ziekenhuis? :pquote:Op zondag 8 maart 2015 12:08 schreef mascara-klodder het volgende:
Zo lunch @Kijkduin
Zon, zee en strand
Die laat ik er mooi tussen zitten. Alleen die dikke harde stukken langs de rand snijd ik er af, maar dat zat hier niet aan.quote:Op zaterdag 7 maart 2015 21:13 schreef Geerd het volgende:
[..]
Dat vlees snij je langs de vetranden af toch? En daarna in stukken?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |