abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  vrijdag 13 februari 2015 @ 20:24:00 #201
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_149644369
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:22 schreef Uccie het volgende:

[..]

Ik heb zelfs twee kookboekjes met dingen die je voor vogels kan maken.
Muffins, pizza, salade, van alles staat erin. Maar heb eigenlijk alleen de muffins gemaakt, toen eentje jarig was _O-.
Ik dacht dat ik een grapje maakte :D hier zou ik ook wel foto's van willen zien O+
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_149644374
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:22 schreef Uccie het volgende:

[..]

Ik heb zelfs twee kookboekjes met dingen die je voor vogels kan maken.
Muffins, pizza, salade, van alles staat erin. Maar heb eigenlijk alleen de muffins gemaakt, toen eentje jarig was _O-.
Was het lekker?
pi_149644382
Blik Henk Schiffmacher.

  vrijdag 13 februari 2015 @ 20:24:14 #204
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_149644384
ik sta ten allen tijden open voor spoedcursussen, vragen en paniekaanvallen
Laffe huichelaar
pi_149644400
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:24 schreef Tem het volgende:
Blik Henk Schiffmacher.

[ afbeelding ]
Timlof.
  vrijdag 13 februari 2015 @ 20:24:53 #206
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_149644413
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:24 schreef Tem het volgende:
Blik Henk Schiffmacher.

[ afbeelding ]
Mn brandwond staat er ook mooi op joh
Laffe huichelaar
  vrijdag 13 februari 2015 @ 20:25:37 #207
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_149644455
Kingstown, Fylax wil mijn badfoto zien. Ooit postte ik er eentje in deze SC, zoek hem even op voor me
Laffe huichelaar
pi_149644459
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:24 schreef Specularium het volgende:

[..]

Timlof.
:D _O-
  vrijdag 13 februari 2015 @ 20:25:56 #209
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_149644463
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:24 schreef Tem het volgende:
Blik Henk Schiffmacher.

[ afbeelding ]
Timm lijkt verdacht veel op mijn favoriete interviewer en persoonlijke held Jan Roos.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 13 februari 2015 @ 20:26:26 #210
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_149644485
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:24 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik dacht dat ik een grapje maakte :D hier zou ik ook wel foto's van willen zien O+
Als Pjo bij mij komt wonen, ga ik ze weer maken.
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:24 schreef Specularium het volgende:

[..]

Was het lekker?
ja, gewoon bosbessenmuffins. Dat recept kun je als mens ook eten.
Staan ook dingen met vogelvoer en eierschalen er doorheen, dat ga ik niet proberen.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
pi_149644563
quote:
9s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:25 schreef timmmmm het volgende:
Kingstown, Fylax wil mijn badfoto zien. Ooit postte ik er eentje in deze SC, zoek hem even op voor me
NWS / [SC] Waar Uccie banketstaven download
pi_149644598
quote:
Hoe vind jij dit zo snel?
  vrijdag 13 februari 2015 @ 20:29:57 #213
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_149644609
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
  vrijdag 13 februari 2015 @ 20:30:26 #214
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_149644629
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:29 schreef Specularium het volgende:

[..]

Hoe vind jij dit zo snel?
Ik vind dit verontrustend
Laffe huichelaar
pi_149644637
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:29 schreef Specularium het volgende:

[..]

Hoe vind jij dit zo snel?
Ik ben de baas van het internet.
pi_149644866
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:30 schreef YokiKater het volgende:

[..]

Ik ben de baas van het internet.
Baas van je onderbroek.
pi_149644963
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:35 schreef Specularium het volgende:

[..]

Baas van je onderbroek.
Ook. Maar nee, ik heb gewoon een ziekelijk goed geheugen. HFA heh ..
  Redactie Frontpage vrijdag 13 februari 2015 @ 20:39:22 #218
407027 crew  LTVDK
Kazaamdavu
pi_149645015
quote:
9s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:20 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Volgende keer dat je bij LTVDK in bed kruipt, neem je de bus naar Roosendaal maar, dan krijg je een kooklesje van me. Die woont niet zo ver
Niet mijn chickie hosselen ja :( Ik heb toch een toffere keuken :6 K&W / Show je keuken # 3
Op maandag 24 augustus 2015 11:34 schreef Yasmin23 het volgende:
Als je maar genoeg moeite doet past alles.
_____
TV / Het post-apocalyptische/dystopische film topic
pi_149645038
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:11 schreef timmmmm het volgende:
Koken met ome Tim

Vandaag staat een simpel gerechtje op het programma wat zo'n 6, 7 minuten duurt om te maken. Perfect voor een snelle hap dus en veel lekkerder dan die vieze magnetronmeuk. De rode draad in deze serie is een smerige keuken. Accepteer het

Wat gaat erin?
Een beetje spek, champignon, knolselderij en cruciaal is eigenlijk de paprika maar de paprika was op vandaag ;(
Verder onmisbaar is kaas en een pakje kant en klaar pasta. Als je dat eet zoals het bedoeld is, koken en opsmikkelen, is het niet te hachelen. Maar het is wel makkelijk omdat snel. Dus moet je dat lekker maken.

Men beginne met het opzetten van een pannetje met water.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Daarna gaan we de groente snijden. Hiervoor nemen we een snijplank en een mes.

[ afbeelding ]

Nou heb ik uit betrouwbare bron vernomen dat een zekere kalifatima niks kan, dus voor de zekerheid even een verduidelijking

Je houdt het mes zo, met de scherpe kant naar beneden, daar snij je mee:

[ afbeelding ]

Dan gaan we aan het snijden. Dat is nog niet zo simpel als het lijkt en daarom heb ik wat tips zodat je straks met alle elf vingers kan schranzen voor het leven. Wees gerust, dit is meteen het lastigste.

Hou je vingers zo, in het zogeheten kraaienpootje:

[ afbeelding ]

Hoe ziet dat eruit mét champignon? Nou zo:

[ afbeelding ]

Of hak ze gewoon op eigen boerse wijze in plakjes. Waar jij je goed bij voelt.

Dan gaan we naar het lastigste onderdeel, het snipperen van een ui. Een stukje theorie: een ui heeft twee kanten, de wortel en de kant waar het plantje uitkomt als je het de kans geef. De wortelkant noem ik voor het makkelijk even de onderkant.

De onderkant, ofwel de wortelkant:

[ afbeelding ]

De ui bestaat uit verschillende lagen die maar op één plek vastzitten, aan de wortel. Als we hem dus gaan snipperen moet je nimmer de wortel eraf snijden. We toucheren de wortel slechts één keer, als we de ui doormidden snijden.

[ afbeelding ]

Dan haal je de schil (dat bruine) eraf en heb je een halve ui over. De bovenkant snijden we eraf.

[ afbeelding ]

Daarna snijden we de ui in tot nét onder de wortel. Dus niet helemaal doorsnijden, kookkornuiten van me.

[ afbeelding ]

De volgende stap is voor gevorderden, doe dit niet als je net begint. Nu snijden we de ui namelijk een of twee keer in in de breedte.

[ afbeelding ]

Daarna snijden we er snippers van.

[ afbeelding ]

Nu hebben we uien gesnipperd. Ook moet je even de paprika snijden, maar die had ik niet dus daar heb ik geen beeldmateriaal van. De paprika moet bijna even fijn als de ui. Ik heb in plaats daarvan knolselderij gebruikt omdat ik dat in huis had, maar paprika is dus beter

Dan hebben we de groenten gesneden. Inmiddels kookt het water wel want je snijdt niet zo snel maar we hebben de eerste keer tijd zat joh.

We pakken een runderbouillonblokje en dat snijden we in tweeën. De ene helft verdwijnt in het pannetje met water

[ afbeelding ]

Dan nu naar het spek. Dat gaan we bakken. Een grammetje of 100. Minder is ook goed of misschien zelfs beter als je niet zo van zout houdt.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Hoog vuur, lekker bakken

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Houten pollepel, lekker roeren

[ afbeelding ]

Als het een beetje bruingebakken is, gooien we de uien bij de spekjes. Even fruiten 2 minuten

[ afbeelding ]

En dan gooien we de rest erbij.

[ afbeelding ]

Vuur lager. Waar er eerst nog lekker veel vet in de pan was, is dat nu ineens weg. Dat klopt, geen paniek. Het is allemaal de schuld van de champignons, die zuigen vocht op.

[ afbeelding ]

Nu gaat er zo'n 200 ml water bij. 2 dl dus.

[ afbeelding ]

Dan gaan we nu eens naar dat dekselse pannetje water wat inmiddels al een uur staat te koken. We pakken de pasta erbij.

[ afbeelding ]

'Maar hoe lang moet dat dan koken ome Tim?'

Op het pakje kijken, kut.

[ afbeelding ]

Huppeteetje bij het kokende water.

[ afbeelding ]

Dan gooien we de andere helft van het bouillonblokje in de pan met groente en water

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Dat kookt lekker door, de pasta is aan het koken dus je kan even 3 minuten met je piemel spelen. Voor de gemiddelde FOK!ker genoeg om 3 keer klaar te komen, dus niks mis mee.

Dan is het groente/sauszooi al wat ingekookt, en kan je je pasta afgieten.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Dit ziet er inmiddels zo uit. Meer water? Nog even door laten koken. Minder? beetje water erbij en laagzetten

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Laatste stap:

[ afbeelding ]

Hoe maken we zo'n pakje open? Als een baas. Arrrrrr

[ afbeelding ]

Erop gooien

[ afbeelding ]

Lekker roeren

[ afbeelding ]

En smikkelen maar! Door het zetmeel wat nog van de pasta komt en de kaas is de saus gebonden en lekkah aan de pasta geplakt.
Timmmmm!! _O_
pi_149645128
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:39 schreef LTVDK het volgende:

[..]

Niet mijn chickie hosselen ja :( Ik heb toch een toffere keuken :6 K&W / Show je keuken # 3
De kraan zit aan de verkeerde kant.
  Redactie Frontpage vrijdag 13 februari 2015 @ 20:42:46 #221
407027 crew  LTVDK
Kazaamdavu
pi_149645173
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:41 schreef Specularium het volgende:

[..]

De kraan zit aan de verkeerde kant.
Je bent zelf van de verkeerde kant :X

Maar nee, die zit daar perfect :Y
Op maandag 24 augustus 2015 11:34 schreef Yasmin23 het volgende:
Als je maar genoeg moeite doet past alles.
_____
TV / Het post-apocalyptische/dystopische film topic
  vrijdag 13 februari 2015 @ 20:44:35 #222
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_149645252
Mooie keuken ja
Laffe huichelaar
pi_149645424
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:39 schreef LTVDK het volgende:

[..]

Niet mijn chickie hosselen ja :( Ik heb toch een toffere keuken :6 K&W / Show je keuken # 3
Wat zit er allemaal op je kasten?
Waterkoker, ricecooker,.....
pi_149645436
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:42 schreef LTVDK het volgende:

[..]

Je bent zelf van de verkeerde kant :X

quote:
Maar nee, die zit daar perfect :Y
Die zit daar helemaal niet praktisch.
  vrijdag 13 februari 2015 @ 20:52:12 #225
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_149645565
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:49 schreef Specularium het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

[..]

Die zit daar helemaal niet praktisch.
Eens wel. Je moet in één keer overal bijkunnen. Goot, gasfornuis, koelkast, oven.

Mooie keuken, maar als je hem écht gebruikt onpraktisch
Laffe huichelaar
pi_149645735
Mooie grote keuken, LTV
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
pi_149645737
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:52 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Eens wel. Je moet in één keer overal bijkunnen. Goot, gasfornuis, koelkast, oven.

Mooie keuken, maar als je hem écht gebruikt onpraktisch
Je kan wel merken dat LTKDV als een vrouw denkt.
pi_149645773
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:55 schreef Specularium het volgende:

[..]

Je kan wel merken dat LTKDV als een vrouw denkt.
Is daar iets mis mee?
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
pi_149645901
quote:
8s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:56 schreef Njosnavelin het volgende:

[..]

Is daar iets mis mee?
Niet altijd.

  vrijdag 13 februari 2015 @ 21:17:47 #230
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_149646791
Gezellig hier
Laffe huichelaar
pi_149647020
Straks komt de mini moppentrommel.
pi_149647637
Het is worst, maar met een R is het ook worst.
pi_149647768
Beetje jammer die keuken.
pi_149647843
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:59 schreef Specularium het volgende:

[..]

Niet altijd.

[ afbeelding ]
Ah, daar zijn de gay gifjes weer.
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
pi_149647955
quote:
14s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 21:40 schreef Njosnavelin het volgende:

[..]

Ah, daar zijn de gay gifjes weer.
Noem jij Mani nou een homo?
pi_149648029
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 21:43 schreef Specularium het volgende:

[..]

Noem jij Mani nou een homo?
pi_149648204
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 21:43 schreef Specularium het volgende:

[..]

Noem jij Mani nou een homo?
Dat zou hij wel willen.
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
pi_149648227
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 21:43 schreef Specularium het volgende:

[..]

Noem jij Mani nou een homo?
Dat zouden we allemaal wel willen O+
pi_149648390
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:39 schreef LTVDK het volgende:

[..]

Niet mijn chickie hosselen ja :( Ik heb toch een toffere keuken :6 K&W / Show je keuken # 3
Ik denk dat een foto van mijn pauper keuken ook ontzettend leuk in dat topic zou passen.
pi_149648416
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 21:52 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Ik denk dat een foto van mijn pauper keuken ook ontzettend leuk in dat topic zou passen.
Gewoon doen.
pi_149649058
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:11 schreef timmmmm het volgende:
Koken met ome Tim

Vandaag staat een simpel gerechtje op het programma wat zo'n 6, 7 minuten duurt om te maken. Perfect voor een snelle hap dus en veel lekkerder dan die vieze magnetronmeuk. De rode draad in deze serie is een smerige keuken. Accepteer het

Wat gaat erin?
Een beetje spek, champignon, knolselderij en cruciaal is eigenlijk de paprika maar de paprika was op vandaag ;(
Verder onmisbaar is kaas en een pakje kant en klaar pasta. Als je dat eet zoals het bedoeld is, koken en opsmikkelen, is het niet te hachelen. Maar het is wel makkelijk omdat snel. Dus moet je dat lekker maken.

Men beginne met het opzetten van een pannetje met water.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Daarna gaan we de groente snijden. Hiervoor nemen we een snijplank en een mes.

[ afbeelding ]

Nou heb ik uit betrouwbare bron vernomen dat een zekere kalifatima niks kan, dus voor de zekerheid even een verduidelijking

Je houdt het mes zo, met de scherpe kant naar beneden, daar snij je mee:

[ afbeelding ]

Dan gaan we aan het snijden. Dat is nog niet zo simpel als het lijkt en daarom heb ik wat tips zodat je straks met alle elf vingers kan schranzen voor het leven. Wees gerust, dit is meteen het lastigste.

Hou je vingers zo, in het zogeheten kraaienpootje:

[ afbeelding ]

Hoe ziet dat eruit mét champignon? Nou zo:

[ afbeelding ]

Of hak ze gewoon op eigen boerse wijze in plakjes. Waar jij je goed bij voelt.

Dan gaan we naar het lastigste onderdeel, het snipperen van een ui. Een stukje theorie: een ui heeft twee kanten, de wortel en de kant waar het plantje uitkomt als je het de kans geef. De wortelkant noem ik voor het makkelijk even de onderkant.

De onderkant, ofwel de wortelkant:

[ afbeelding ]

De ui bestaat uit verschillende lagen die maar op één plek vastzitten, aan de wortel. Als we hem dus gaan snipperen moet je nimmer de wortel eraf snijden. We toucheren de wortel slechts één keer, als we de ui doormidden snijden.

[ afbeelding ]

Dan haal je de schil (dat bruine) eraf en heb je een halve ui over. De bovenkant snijden we eraf.

[ afbeelding ]

Daarna snijden we de ui in tot nét onder de wortel. Dus niet helemaal doorsnijden, kookkornuiten van me.

[ afbeelding ]

De volgende stap is voor gevorderden, doe dit niet als je net begint. Nu snijden we de ui namelijk een of twee keer in in de breedte.

[ afbeelding ]

Daarna snijden we er snippers van.

[ afbeelding ]

Nu hebben we uien gesnipperd. Ook moet je even de paprika snijden, maar die had ik niet dus daar heb ik geen beeldmateriaal van. De paprika moet bijna even fijn als de ui. Ik heb in plaats daarvan knolselderij gebruikt omdat ik dat in huis had, maar paprika is dus beter

Dan hebben we de groenten gesneden. Inmiddels kookt het water wel want je snijdt niet zo snel maar we hebben de eerste keer tijd zat joh.

We pakken een runderbouillonblokje en dat snijden we in tweeën. De ene helft verdwijnt in het pannetje met water

[ afbeelding ]

Dan nu naar het spek. Dat gaan we bakken. Een grammetje of 100. Minder is ook goed of misschien zelfs beter als je niet zo van zout houdt.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Hoog vuur, lekker bakken

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Houten pollepel, lekker roeren

[ afbeelding ]

Als het een beetje bruingebakken is, gooien we de uien bij de spekjes. Even fruiten 2 minuten

[ afbeelding ]

En dan gooien we de rest erbij.

[ afbeelding ]

Vuur lager. Waar er eerst nog lekker veel vet in de pan was, is dat nu ineens weg. Dat klopt, geen paniek. Het is allemaal de schuld van de champignons, die zuigen vocht op.

[ afbeelding ]

Nu gaat er zo'n 200 ml water bij. 2 dl dus.

[ afbeelding ]

Dan gaan we nu eens naar dat dekselse pannetje water wat inmiddels al een uur staat te koken. We pakken de pasta erbij.

[ afbeelding ]

'Maar hoe lang moet dat dan koken ome Tim?'

Op het pakje kijken, kut.

[ afbeelding ]

Huppeteetje bij het kokende water.

[ afbeelding ]

Dan gooien we de andere helft van het bouillonblokje in de pan met groente en water

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Dat kookt lekker door, de pasta is aan het koken dus je kan even 3 minuten met je piemel spelen. Voor de gemiddelde FOK!ker genoeg om 3 keer klaar te komen, dus niks mis mee.

Dan is het groente/sauszooi al wat ingekookt, en kan je je pasta afgieten.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Dit ziet er inmiddels zo uit. Meer water? Nog even door laten koken. Minder? beetje water erbij en laagzetten

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Laatste stap:

[ afbeelding ]

Hoe maken we zo'n pakje open? Als een baas. Arrrrrr

[ afbeelding ]

Erop gooien

[ afbeelding ]

Lekker roeren

[ afbeelding ]

En smikkelen maar! Door het zetmeel wat nog van de pasta komt en de kaas is de saus gebonden en lekkah aan de pasta geplakt.
Grote klasse Timmmmm, ben erg benieuwd hoe Yasmin dit aan gaat pakken. Ik denk persoonlijk dat dit net iets te moeilijk gaat zijn, maar wie weet.
pi_149649068
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 21:52 schreef Specularium het volgende:

[..]

Gewoon doen.
Misschien even wachten tot het een enorme bende is.
  vrijdag 13 februari 2015 @ 22:10:16 #244
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_149649142
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_149649165
Ik moet nog steeds heul veul keukenspulletjes kopen.
  vrijdag 13 februari 2015 @ 22:13:12 #246
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_149649254
Mooie keuken pik, maar wat is er met die kraan aan de hand? Ik kan daar niet tegen.

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_149649307
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 22:13 schreef Mani89 het volgende:
Mooie keuken pik, maar wat is er met die kraan aan de hand? Ik kan daar niet tegen.

[ afbeelding ]
Dat zei ik net.
  vrijdag 13 februari 2015 @ 22:15:47 #248
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_149649359
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 22:14 schreef Specularium het volgende:

[..]

Dat zei ik net.
Het is duidelijk dat die kraan hoort bij de rest van het aanrecht want ze hebben dezelfde kleur, dus hij moet gewoon andersom anders klopt het niet.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_149649363
pi_149649388
Het viel me wel op dat een paar van de plaatjes van Timmmmm het nog steeds niet deden.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')