Hahaha, zo. Dat is trickyquote:Op maandag 19 januari 2015 21:01 schreef kwakz0r het volgende:
De eerste keer dat J bij me at maakte ik gekookte aardappels.met uien-hachee (what was I thinking, scheten laten bij je nieuwe veekering dilemma meteen ook gehad dus)...
Ik maakte voor twee dagen, dacht ik. J komt de keuken in en schept zo de helft van de pannen in zijn bord
Was gewens dat er afgepast gekookt werd in hun gezin met vier kinderen
Ik probeee het tegenwoordig maar niet meer, alleen met pasta weleens.
Gatverquote:Op maandag 19 januari 2015 21:03 schreef Lonaa het volgende:
Om iedereen de eetlust te ontnemen:
[ afbeelding ]
*ril
quote:Op maandag 19 januari 2015 21:03 schreef Lonaa het volgende:
Om iedereen de eetlust te ontnemen:
[ afbeelding ]
*ril
is dat echt??quote:Op maandag 19 januari 2015 21:03 schreef Lonaa het volgende:
Om iedereen de eetlust te ontnemen:
[ afbeelding ]
*ril
Ah, weer wat geleerd, dat vogerlsalat veldsla isquote:Op maandag 19 januari 2015 21:08 schreef Isabeau het volgende:
Och, ik had tiroler karreespeck mkt honigmelone und vogerlsalat, tomatencremesuppe mit parmesan und sahne, salat vom buffet, entrecote mit pfeffersauce mit folienkartoffel und maiskolben en tiramisu met weisser mokkasauce...
Ach, in het vliegtuig kun je een kom gedroogde kots kopen waar warm water over gegoten wordt zodat heel het vliegtuig kan meegenieten van de geur ervan, dus tsjaquote:
misschien andere maatschappijen proberen. alhoewel opgedroogde kotst me buitengewoon interessant lijkt om eens te instantenquote:Op maandag 19 januari 2015 21:14 schreef Molo het volgende:
[..]
Ach, in het vliegtuig kun je een kom gedroogde kots kopen waar warm water over gegoten wordt zodat heel het vliegtuig kan meegenieten van de geur ervan, dus tsja
Meeste maatschappijen hebben wel van die cup noodlesquote:Op maandag 19 januari 2015 21:16 schreef SuperFood het volgende:
[..]
misschien andere maatschappijen proberen. alhoewel opgedroogde kotst me buitengewoon interessant lijkt om eens te instanten
ow. nog nooit gehad iig.quote:Op maandag 19 januari 2015 21:21 schreef Molo het volgende:
[..]
Meeste maatschappijen hebben wel van die cup noodleshelaas
Ik ook niet, maar ik ruik nogal goed en als mede passagiers het nemen 'geniet' ik er ook van meequote:
op vluchten richting Azië is het normaal dat je tussen de maaltijden door een bak noodles kunt bestellen.quote:Op maandag 19 januari 2015 21:21 schreef Molo het volgende:
[..]
Meeste maatschappijen hebben wel van die cup noodleshelaas
Die zijn hopelijk van betere kwaliteit (en geur) dan die good noodles of hoe die zut ook heetquote:Op maandag 19 januari 2015 21:39 schreef z80 het volgende:
[..]
op vluchten richting Azië is het normaal dat je tussen de maaltijden door een bak noodles kunt bestellen.
en na de nodige uren in turbulentie is dit goed te knagen.
Mijn nieuwe goeie voornemenquote:
Whut..?quote:Op maandag 19 januari 2015 21:03 schreef Lonaa het volgende:
Om iedereen de eetlust te ontnemen:
[ afbeelding ]
*ril
Weet je zeker dat dat geen muts is?quote:Op maandag 19 januari 2015 23:16 schreef Molo het volgende:
Het haar van deze man net op het nieuws![]()
Awesome!
[ afbeelding ]
Dat zal toch wel? Toch? TOCH?!quote:Op dinsdag 20 januari 2015 07:47 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Weet je zeker dat dat geen muts is?
Je moet die op de Meent ook eens proberen.quote:Op dinsdag 20 januari 2015 08:03 schreef minilot het volgende:
Jeuj, hoef maar tot elf uur deze ochtend op kantoor. Dan momofuku's blueberries&cream-koekjes voorbereiden. En dan vanavond pho bij Pho en dan toch eindelijk naar What We Do in the Shadows in de bios!
Ach...alles is lekker met satésausquote:Op dinsdag 20 januari 2015 07:52 schreef minilot het volgende:
Toch, bij momenten van enorme trek of lichte vormen van dronkenschap zou ik tonijn met satésaus uit een blikje best wegkrijgen hoor.
Ik zet net een CD van Lisa Gerrard opquote:Op dinsdag 20 januari 2015 08:05 schreef minilot het volgende:
En dan ook nog Joy Division op de radio nu!
Spruitjes.quote:Op dinsdag 20 januari 2015 08:12 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Ach...alles is lekker met satésaus
quote:Op dinsdag 20 januari 2015 08:12 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Ach...alles is lekker met satésaus
Nou, koude noedelsalades ook wel, en gestoomde peultjes, en gebakken aardappelen omscheppen met een beetje pittige pindasaus.. En verse spring rolls. En gehaktballen.quote:Op dinsdag 20 januari 2015 08:21 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]bijna niets is lekker met satésaus behalve sate, nasi en eventueel een sneetje wit stokbrood
Ja maar pindasaus is wat anders dan satésausquote:Op dinsdag 20 januari 2015 08:24 schreef minilot het volgende:
[..]
Nou, koude noedelsalades ook wel, en gestoomde peultjes, en gebakken aardappelen omscheppen met een beetje pittige pindasaus.. En verse spring rolls. En gehaktballen.
Vind ik dan
sperciebonen...quote:Op dinsdag 20 januari 2015 08:24 schreef minilot het volgende:
[..]
Nou, koude noedelsalades ook wel, en gestoomde peultjes, en gebakken aardappelen omscheppen met een beetje pittige pindasaus.. En verse spring rolls. En gehaktballen.![]()
Vind ik dan
quote:Op dinsdag 20 januari 2015 08:29 schreef minilot het volgende:
Maar dat geldt dan toch net zo goed voor "sate, nasi en eventueel een sneetje wit stokbrood"? Da's toch ook lekkerder met goeie pindasaus dan met satésaus uit een pot?
Je vergeet: patat, gebakken aardappeltjes, smulrollen, loempia's, sperzieboontjes en meer van dat soort dingenquote:Op dinsdag 20 januari 2015 08:21 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]bijna niets is lekker met satésaus behalve sate, nasi en eventueel een sneetje wit stokbrood
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |