De vraag was, toevoegen aan de saus waar je de lasagne mee maakt. Als je een dikke saus hebt bevat die wellicht niet genoeg vocht om de lasagne vellen smeuïg te makenquote:Op donderdag 15 januari 2015 11:23 schreef Lucky_Strike het volgende:
Huh, waarom zou je melk of water bij de lasagna voegen?
Hmm, ok.quote:Op donderdag 15 januari 2015 11:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
De vraag was, toevoegen aan de saus waar je de lasagne mee maakt. Als je een dikke saus hebt bevat die wellicht niet genoeg vocht om de lasagne vellen smeuïg te maken
Ja klopt, en margarine staat bekend als gezonder ook al is dat niet daadwerkelijk zo. Mijn vader denkt dt nog steeds en mag dus bijna niks met boter van zijn vrouw. En ik denk dat het voor heel veel mensen geldt. Als ik met andere mensen kook moet ik ook vaak echt specifiek zeggen 'roomboter' anders denken ze dat ik margarine bedoel.quote:Op donderdag 15 januari 2015 09:25 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Het hoeft ook niet per se rationeel te zijn natuurlijk. Wat ik mij herinner uit de vroege jaren tachtig is dat boter, ook uitdrukkelijk echte boter genoemd, bekend stond als luxeproduct, te duur voor veel mensen. Dat zal er allicht mee te maken hebben gehad dat margarine als alternatief werd gezien. Was er geen margarine geweest, dan had de aanschaf van boter niet tot een maatschappijbrede schuldenproblematiek geleid.
Mijn opa smeerde op brood 'stropievet'. Recept: men neme blokjes vetspek, men bakke dit uit, men zeve de kaantjes eruit (dat is een heerlijke snack), dan laat men het vet een beetje stollen en mengt men het vervolgens met wat zout en een flinke lading stroop. Dit is heerlijk broodbeleg.quote:Op donderdag 15 januari 2015 11:23 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat ik een lekker alternatief voor boter vind in smout, uitgesmolten vet, vooral van ganzen, maar ook van spek.
Traditioneel in de Joodse keuken is ook kippenvet.
Als ik een gans braad heb ik vaak 1-1,4 liter vet die er uit komt, en die gebruik ik voor bv aardappels te bakken. In veel landen wordt het, vooral in de buitengebieden, op brood gesmeerd (de varkensvet variant) vaak zit er dan nog spekstukjes in, kruiden worden toegevoegd, net als uitgebakken ui en appel. Is een erg lekker alternatief voor kruidenboter op het brood
Boter al luxe zien en margarine smeren, maar wel frisdrank drinken..quote:Op donderdag 15 januari 2015 13:47 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Dus niet alleen in de jaren 80 maar bij henk en ingrid nu nog steeds geldt echte boter als luxeproduct en margarine als de standaard. Maar veel foodies, ook op dit forum, zijn die touch met de echte wereld een beetje verloren heb k het idee.
Niet lang genoeg in de oven. Pas er uit halen als ze stijf zijnquote:Op donderdag 15 januari 2015 15:30 schreef Vjenne12345 het volgende:
Piet, mijn crème brûlée is de vorige keer niet stijf of dik geworden wat heb ik verkeerd gedaan?
Ik heb het recept gebruikt van AH:
http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R424716/creme-brulee
Heeft er toch ruim 50 minuten ingezeten.quote:Op donderdag 15 januari 2015 15:31 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Niet lang genoeg in de oven. Pas er uit halen als ze stijf zijn
Met wat zout, peper, Thijm en majoraan, is het ook erg lekker, net als wat gebakken uiquote:Op donderdag 15 januari 2015 13:50 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Mijn opa smeerde op brood 'stropievet'. Recept: men neme blokjes vetspek, men bakke dit uit, men zeve de kaantjes eruit (dat is een heerlijke snack), dan laat men het vet een beetje stollen en mengt men het vervolgens met wat zout en een flinke lading stroop. Dit is heerlijk broodbeleg.
Ik had het eens gemaakt en aan wat leeftijdsgenoten proberen te voeren maar die moesten het absoluut niet hebben vanwege de geur. Ik vind het echter erg lekker.
Dierlijk vet heeft ten onrechte een slechte naam, het is erg lekker en niet ongezondquote:Sowieso bewaar ik overgebleven spekvet meestal, heel lekker om aardappels mee in de oven te doen.
Wij hadden voor kerst eens een eend en toen heb ik ook het eendenvet bewaard, maakt alles lekker.
Heb je de temperatuur van je oven wel eens gemeten, of heb je veel bakplaten enzo in de oven?quote:Op donderdag 15 januari 2015 15:32 schreef Vjenne12345 het volgende:
[..]
Heeft er toch ruim 50 minuten ingezeten.
125 graden wellicht te koud?
Tsja, persoonlijk drink ik bijna nooit frisdrank maar heel veel mensen inderdaad wel...quote:Op donderdag 15 januari 2015 15:30 schreef Pietverdriet het volgende:
Boter al luxe zien en margarine smeren, maar wel frisdrank drinken..
Dat zal het zijn...quote:Op donderdag 15 januari 2015 13:47 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Ja klopt, en margarine staat bekend als gezonder ook al is dat niet daadwerkelijk zo. Mijn vader denkt dt nog steeds en mag dus bijna niks met boter van zijn vrouw. En ik denk dat het voor heel veel mensen geldt. Als ik met andere mensen kook moet ik ook vaak echt specifiek zeggen 'roomboter' anders denken ze dat ik margarine bedoel.
Dus niet alleen in de jaren 80 maar bij henk en ingrid nu nog steeds geldt echte boter als luxeproduct en margarine als de standaard. Maar veel foodies, ook op dit forum, zijn die touch met de echte wereld een beetje verloren heb k het idee.
En dan doel je weer op mij?quote:Op donderdag 15 januari 2015 13:47 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Maar veel foodies, ook op dit forum, zijn die touch met de echte wereld een beetje verloren heb k het idee.
prachtige rant.quote:Op donderdag 15 januari 2015 18:44 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En dan doel je weer op mij?
Dan zal ik je voor eens en altijd uit de droom helpen. Ik ben opgegroeid met margarine, mijn ouders gebruiken nog steeds margarine, ik ben foodie en gebruik boter maar het interesseert me werkelijk geen biet of mijn ouders of andere margarine ipv boter gebruiken als ze cake bakken, een klont over de groenten gooien of op hun brood smeren. Ook niet als ik het moet eten.
Jij bent hier de snob die dat verschil zo moet benadrukken, in de ECHTE WERELD is boter of margarine gewoon hetzelfde. Geen hond die daarover zoveel woorden vuil maakt als jij en Piet.
Oh dear, zegt iemand die een hele site heeft over Aziatische Ingredienten en welke goed zijn, maar als er iemand een lans breekt voor boter ben jij aan het schuimbekkenquote:Op donderdag 15 januari 2015 18:44 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En dan doel je weer op mij?
Dan zal ik je voor eens en altijd uit de droom helpen. Ik ben opgegroeid met margarine, mijn ouders gebruiken nog steeds margarine, ik ben foodie en gebruik boter maar het interesseert me werkelijk geen biet of mijn ouders of anderen margarine ipv boter gebruiken als ze cake bakken, een klont over de groenten gooien of op hun brood smeren. Ook niet als ik het moet eten.
Jij bent hier de snob die dat verschil zo moet benadrukken, in de ECHTE WERELD is boter of margarine gewoon hetzelfde. Geen hond die daarover zoveel woorden vuil maakt als jij en Piet.
Denk dat je meer bereikt door de steaks in (veel) rozemarijn en olie te marineren. Je zal weinig smaak van de rozemarijn in de steak krijgen in de paar minuten hete geklaarde boter.quote:Op zaterdag 17 januari 2015 00:40 schreef focal het volgende:
Beste Piet, ik wil boter klaren om steaks in te bakken. Nu bedacht ik me dat het ook wel lekker is om wat takjes rozemarijn mee te laten koken voordat ik de boter afschep en filter. Heb jij enig idee of dit handig is als je kijkt naar de hoge temp waarmee je steak bakt. Kunnen deze smaakstoffen verbranden?
Wat piet zegt, gewoon pure geklaarde boter maken. En maak véél (pakje of 2), dan loont het tenminste de moeite Je kunt het veel langer bewaren dan gewone boterquote:Op zaterdag 17 januari 2015 00:40 schreef focal het volgende:
Beste Piet, ik wil boter klaren om steaks in te bakken. Nu bedacht ik me dat het ook wel lekker is om wat takjes rozemarijn mee te laten koken voordat ik de boter afschep en filter. Heb jij enig idee of dit handig is als je kijkt naar de hoge temp waarmee je steak bakt. Kunnen deze smaakstoffen verbranden?
Even tussendoor: Robin, ik ben een keer bij toeval jouw recept voor rendang tegengekomen, heb het gisteren weer eens gemaakt, en mijn hemel wat smaakte het weer goed! En het is veel simpeler en sneller (het actieve kookgedeelte dan ) dan mijn vroegere Maleise recept.quote:
ff genoeg soep gemaakt laatste tijd, in de over klinkt ook wel lekker.quote:Op maandag 19 januari 2015 20:35 schreef Molo het volgende:
Das beetje saai, je kunt het door soep verwerken. Maar je kunt ze ook even met beetje olijfolie om schudden, op bakplaat storten, specerijen zoals peper erover (ik hou zelf niet van al te bijzondere smaken bij de knolselderij), zout en als je ze hebt een paar tenen knoflook ertussen stoppen.
Dat roosteren in de oven tot gaar en knapperig.
Heel dunne julienne van snijden en friteren tot ze droog en krokant zijn, heerlijkquote:Op maandag 19 januari 2015 20:07 schreef trekker25 het volgende:
heb al tijdje enkele winterpenen en halve knolselderij liggen. stamppot al van gehad.
Nog iets anders waar ik ze meteen samen kan opmaken? Samen in kleine blokjes stoven?
Minuut of 10 is misschien ook wel al genoeg, oven lekker hoog zetten, dan karameliseert het lekkerquote:Op maandag 19 januari 2015 20:45 schreef trekker25 het volgende:
[..]
ff genoeg soep gemaakt laatste tijd, in de over klinkt ook wel lekker.
kleine blokjes zijn ze gaar in 15-20 minuut lijkt me?
klinkt erg lekker!quote:Op maandag 19 januari 2015 20:46 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heel dunne julienne van snijden en friteren tot ze droog en krokant zijn, heerlijk
Een braadstuk kopen en dat langzaam garen in de oven in een braadslede met de peen en selder plus knoflook eronder in stukken en dan na het braden de slede blussen en de jus gebruiken als basis voor de saus.
ik heb nog 5 hele wortelen en halve ongeschilde knolselderij.. Moet zeggen dat ik de smaak van knolselderij wel sneller moe ben dan andere groente.quote:Op maandag 19 januari 2015 20:47 schreef Molo het volgende:
Oh ik dacht dat het al kleine blokjes waren. Als het nog hele stukken zijn kun je er nog veel meer mee doen. Lekker
frituren in neutrale oliequote:Op maandag 19 januari 2015 20:47 schreef trekker25 het volgende:
[..]
klinkt erg lekker!
friteren of frituren?? Denk dat uit oven lekkerste/eetbaarste is voor ons manneke van 18 maand gok ik
frituren in een gewone pan en niet in de frituur; nooit gedaan eigenlijk leek me altijd zo link 180 graden olie op me fornuis. welke olie / welke pan?quote:Op maandag 19 januari 2015 21:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
frituren in neutrale olie
Probeer eens een beetje, ga je vast lekker vinden.
we've got a winner...quote:Op maandag 19 januari 2015 20:35 schreef Molo het volgende:
Das beetje saai, je kunt het door soep verwerken. Maar je kunt ze ook even met beetje olijfolie om schudden, op bakplaat storten, specerijen zoals peper erover (ik hou zelf niet van al te bijzondere smaken bij de knolselderij), zout en als je ze hebt een paar tenen knoflook ertussen stoppen.
Dat roosteren in de oven tot gaar en knapperig.
150-160 is meer dan genoeg. Grote pan, 1/3 gevuld met olie, niet meer dan een handje vol tegelijk doen. Heeeeeel erg dun snijden, dunner dan mcDonalds friet, echt lucifers of dunner en dan frituren tot ze krokant zijn. Niet te heet, dan wordt het bruin.quote:Op maandag 19 januari 2015 21:10 schreef trekker25 het volgende:
[..]
frituren in een gewone pan en niet in de frituur; nooit gedaan eigenlijk leek me altijd zo link 180 graden olie op me fornuis. welke olie / welke pan?
quote:Op woensdag 21 januari 2015 20:08 schreef trekker25 het volgende:
[..]
we've got a winner...
de kleine vond het ook lekker en leerde ook meteen zelf voor het eerst met een vork te prikken.
Heb ze wel zeker 30 minuten in de oven moeten laten, denk wat te grof gesneden. Beetje provencaalse kruiden er over en ovenschaal met roseval aardappeltjes en in de roomboter gebakken kabeljauw. Senn (de kleine man) heeft allang niet meer zoveel gegeten, dus dat wordt wekelijks maken
Ja, dat kan, maar je kan het ook gewoon weglaten.quote:Op zaterdag 24 januari 2015 21:21 schreef SuperFood het volgende:
piet
kan ik citroen gebruiken ipv azijn voor suddervlees
In de mamatron zal hij zompig worden, in de oven niet.quote:Op zaterdag 24 januari 2015 21:36 schreef Bleie het volgende:
Ik maak morgen een hartige pastei met filodeeg. Kan ik die 's middags al bakken en 's avonds opwarmen, of wordt dat zompig?
En, is het gelukt?quote:Op zaterdag 24 januari 2015 22:34 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
In de mamatron zal hij zompig worden, in de oven niet.
En, hoe is je stoofvlees geworden?quote:Op zaterdag 24 januari 2015 22:33 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja, dat kan, maar je kan het ook gewoon weglaten.
Het is trouwens erg lekker te sudderen in wijn of bv een kriekenbier ipv water
Ik heb uiteindelijk toch alleen de vulling van tevoren gemaakt, en hem vlak voor het serveren in elkaar gezet en gebakken. Hij was heerlijk (in het baktopic staat ergens een foto).quote:
Vers bakken is altijd beterquote:Op maandag 26 januari 2015 06:44 schreef Bleie het volgende:
[..]
Ik heb uiteindelijk toch alleen de vulling van tevoren gemaakt, en hem vlak voor het serveren in elkaar gezet en gebakken. Hij was heerlijk (in het baktopic staat ergens een foto).
Dat dacht ik ook. En mijn dag liep anders dan ik dacht, dus toen kon het wel zo.quote:
Paard is erg lekker als stoofvlees, lam of hert ook.quote:Op maandag 26 januari 2015 13:50 schreef Steve-O het volgende:
Hoe creeer je een volwaardig alternatief voor draadjesvlees als de personen in kwestie geen rundvlees eten ? ( alle andere soorten vlees wel btw ) ?
Vriend van mij eet geen rund, voor de rest alles wel, is idd hinduquote:Op maandag 26 januari 2015 14:19 schreef sirdanilot het volgende:
Wie eet er nou weer geen rundvlees en wel lam of ander vlees? Krijg je hindoes op bezoek of zo? Dan kan ik het me nog voorstellen, al zijn de meeste hindoes volgens mij gewoon vegetariër.
Want als het een of andere rare dieetgril is zou ik daar niet aan meewerken, je eet maar wat de pot schaft en anders niet.
quote:Op maandag 26 januari 2015 14:19 schreef sirdanilot het volgende:
al zijn de meeste hindoes volgens mij gewoon vegetariër.
quote:
Ga ik dat proberen . Lams/Hert lijkt me wel een goede kandidaat .quote:Op maandag 26 januari 2015 13:51 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Paard is erg lekker als stoofvlees, lam of hert ook.
Ongeveer 900 miljoen mensen http://nl.wikipedia.org/wiki/Hindoe%C3%AFsmequote:Op maandag 26 januari 2015 14:19 schreef sirdanilot het volgende:
Wie eet er nou weer geen rundvlees en wel lam of ander vlees? Krijg je hindoes op bezoek of zo? Dan kan ik het me nog voorstellen, al zijn de meeste hindoes volgens mij gewoon vegetariër.
Want als het een of andere rare dieetgril is zou ik daar niet aan meewerken, je eet maar wat de pot schaft en anders niet.
Hert en Paard ookquote:
Het is zoooo lekker. Helaas, moet altijd besteld worden.quote:Op maandag 26 januari 2015 16:55 schreef minilot het volgende:
Geit, dat zou ik toch graag makkelijker willen kunnen krijgen.. Ik drink er de melk van, eet er de kaas van, waarom verkoopt mijn dorpsTurk niet gewoon stukkies vlees zodat ik er fijn sate en stoofschotels van kan maken?
Moet ik verdeurie helemaal naar de grote stad.
Nou ja kijk, ik kende een Hindoe en die en zijn hele familie was vegetariër. Er zullen er vast ook zijn die wel alles eten behalve rundvlees maar ja... Sowieso zijn veel mensen in India te arm om vlees te eten.quote:
Itt europeese vegetariers en gezondheidsnazisquote:Op maandag 26 januari 2015 19:27 schreef sirdanilot het volgende:
Je hebt zelfs mensen in india, de Jains, die naast geen vlees en ei ook nog eens de meeste groenten niet mogen eten. Bijvoorbeeld geen knoflook en ui, geen aubergine, etc. Die mogen dus bijna niks eten (maar maken alsnog heerlijke gerechten).
Konijnenstoof doet het hier altijd goedquote:Op maandag 26 januari 2015 13:51 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Paard is erg lekker als stoofvlees, lam of hert ook.
Europese vega's zijn dan ook vaker van die lussikniej mensen die alle stukjes vlees (of al het andere eten) grondig verkloten door gebrek aan kookvaardigheid, dan echte vega.quote:Op maandag 26 januari 2015 19:33 schreef Pietverdriet het volgende:
Itt europeese vegetariers en gezondheidsnazis
Kun je daar enkele voorbeelden van geven?quote:Op maandag 26 januari 2015 19:27 schreef sirdanilot het volgende:
Je hebt zelfs mensen in india, de Jains, die naast geen vlees en ei ook nog eens de meeste groenten niet mogen eten. Bijvoorbeeld geen knoflook en ui, geen aubergine, etc. Die mogen dus bijna niks eten (maar maken alsnog heerlijke gerechten).
Bijv. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Jain_vegetarianismquote:Op maandag 26 januari 2015 19:59 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Kun je daar enkele voorbeelden van geven?
Veel mensen zijn wel vegetariër, maar zeker niet zo maar allemaal. Zeer veel verschillende stromingen qua cultuur, gebruiken en voeding.quote:Op maandag 26 januari 2015 19:25 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Nou ja kijk, ik kende een Hindoe en die en zijn hele familie was vegetariër. Er zullen er vast ook zijn die wel alles eten behalve rundvlees maar ja... Sowieso zijn veel mensen in India te arm om vlees te eten.
Naast geen vlees at hij ook nog eens geen ei (behalve dan als het al ergens in verwerkt zat hij was er niet zo streng in). Melkproducten wel.
Week of twee, kan wel, maar niet langerquote:Op zaterdag 31 januari 2015 19:21 schreef d4v1d het volgende:
Kan je een zakje instant gist wat open is gewoon weer opbergen en later opnieuw gebruiken?
De Turk hier heeft 't wel, maar ik heb het nog nooit gekocht want ik weet niet wat je er mee kunt doen. Stoofschotel maken? Heb je misschien een recept voor me?quote:Op maandag 26 januari 2015 16:55 schreef minilot het volgende:
Geit, dat zou ik toch graag makkelijker willen kunnen krijgen.. Ik drink er de melk van, eet er de kaas van, waarom verkoopt mijn dorpsTurk niet gewoon stukkies vlees zodat ik er fijn sate en stoofschotels van kan maken?
Moet ik verdeurie helemaal naar de grote stad.
Ovens zijn niet altijd erg nauwkeurig. Je kunt dede bakjes ook au bain marie in de oven zetten. Scgenk zodra de boel de oven in gaat kokend water in de schaal.quote:Op donderdag 15 januari 2015 15:32 schreef Vjenne12345 het volgende:
[..]
Heeft er toch ruim 50 minuten ingezeten.
125 graden wellicht te koud?
Oh dear, vreselijk, als ik het ruik heb ik al geen trek meer. Tja, je kan het proberen, maar iig de kruidnagels er zsm uit halenquote:Op zondag 1 februari 2015 19:11 schreef trekker25 het volgende:
Bouillon aan het trekken. Per ongeluk teveel kruidnagels er in gekiept.
Hoe op te lossen? Aanlengen en wat bouillon blokken erbij?
Waarom heb je ze er niet meteen uitgevist toen je uitschoot?quote:Op zondag 1 februari 2015 19:11 schreef trekker25 het volgende:
Bouillon aan het trekken. Per ongeluk teveel kruidnagels er in gekiept.
Hoe op te lossen? Aanlengen en wat bouillon blokken erbij?
geen idee dat ik er zoveel in had gedaan.. en dat het kennelijk niet zo goed bij bouillon pastquote:Op zondag 1 februari 2015 23:38 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Waarom heb je ze er niet meteen uitgevist toen je uitschoot?
En waarom zou je kruidnagel in bouillon doen? Hooguit een laurierblaadje zou ik erin doen en/of wat tuinkruiden of zo, geen kruidnagel.
Overigens, bedenk dat Piet toevallig geen kruidnagel lust. Ik wel maar ook ik zou die dingen niet in de bouillon doen....
Het is niet dat ik ze niet "lust"quote:Op zondag 1 februari 2015 23:38 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Overigens, bedenk dat Piet toevallig geen kruidnagel lust. Ik wel maar ook ik zou die dingen niet in de bouillon doen....
Een bouillon houd ik zelf zo neutraal mogelijk. Dus groenten als uien, selderij (veel selderij watn dat heeft een 'umami' smaak wat belangrijk is voor bouillon), wortel. Botten. Of bij een visbouillon graten, vissekop (wel de vissekop niet te lang trekken en zorgen dat deze niet uit elkaar valt). Qua kruiden zou ik er alleen wat neutralere kruiden in doen. Bijvoorbeeld peper, laurier, tuinkruiden als peterselie.quote:Op maandag 2 februari 2015 12:06 schreef trekker25 het volgende:
zag in een bouillon recept toch echt staan er 1 a 2 in te doen.
Ik had er zeker 4 te veel
Stoofperen voorgaren en kort in de caramel, zou ik zeggen.quote:Op dinsdag 3 februari 2015 11:08 schreef sirdanilot het volgende:
Gisteren maakte ik 'caramel appeltjes'. Een karamel van ongeveer 150 gram suiker, en dan partjes appel erbij met schil, verder niets (hooguit snufje zout voor de smaak). De bedoeling hiervan is dat je zachte maar niet uit elkaar gevallen partjes appel krijgt. Maar ik bedacht later om er nog wat meer appels bij te doen, en de eerste partjes vielen daarom op een gegeven moment uit elkaar tot moes. Nu heb ik een lekkere moes met zachte partjes appel erin, vind ik ook erg lekker
Ik heb er wel nog kaneel bij gedaan want zonder dat vod ik het wel erg 'neutraal' van smaak.
Ik denk dat dit ook heel lekker kan zijn met allerlei andere soorten fruit, eigenlijk alles behalve hele zure dingen of citrus. Volgende keer met peer doen.
Stoofperen zou ik ook willen proberen maar dan is misschien de kooktijd niet lang genoeg? Eerst de stoofperen voorkoken of gewoon alles langer laten opstaan?
Mijn lieve vriendin Robin heeft daar vast een goed recept voor?quote:Op dinsdag 3 februari 2015 11:21 schreef kaasplankje het volgende:
Hey ouwe scheepskok, ik moet een vegan meal gaan maken voor mensen die komen eten. Dacht zelf dit x een roti te maken met de kip seperate, er komen ook mensen die normaal eten, is dat een idee en hoe maak ik die potato-curry?
Die heeft toch een currytopic? Ik kon dat ff niet vinden.quote:Op dinsdag 3 februari 2015 11:37 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mijn lieve vriendin Robin heeft daar vast een goed recept voor?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |