abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 22 december 2014 @ 05:31:23 #151
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_147832817
quote:
0s.gif Op zondag 21 december 2014 23:34 schreef marc0871 het volgende:

[..]

misschien volgende keer de flits gebruiken?
is de kerrie meegekookt, of heb je het er doorheen geroerd na het afgieten?
misschien ook eens proberen.
Van de flits kreeg de witlof een raar groen neonkleurtje dat het niet echt had; dat vond ik er helemaal onsmakelijk uitzien ;) Foodfoto's in de winter vind ik lastig..

Ik heb de witlof gesauteerd met kerrie :) (Even blancheren dus, daarna in koekepan op laag vuur met boter en kerrie)
  maandag 22 december 2014 @ 16:00:22 #152
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_147845413
Vanochten een uitgebreid hotelontbijt, daarna nog wat dropjes en fruit

Vanavond? Librije gehaktballen, spruitjes, zoete wortels en gestoomde aardappelen
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  maandag 22 december 2014 @ 16:02:13 #153
370431 drakin
vurig typje
pi_147845463
Chocola en koffie.

En ik had nog wat huttenkase over waar ik even geen zin in had om alweer door een salade of alweer op brood te doen dus ik maakte daar even een mierzoet sausje bij:

Ik heb dit gemaakt, maar ipv lilikoi heb ik dit met kiwi gedaan. Alle kiwi uit eigen tuin flink gezeefd, en met het sap deze mierzoete siroop/stroop/boter gemaakt. Deel in de vriezer, deel in flesjes zoals op de foto en een schaaltje voor komende week/kerst.



[ Bericht 95% gewijzigd door drakin op 22-12-2014 16:14:03 ]
Do not meddle in the affairs of dragons, for you are lickable and taste good with chocolat, caramel and whipped cream!
Freaks like me drink tea
  maandag 22 december 2014 @ 16:30:14 #154
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_147846393
Vanavond gemengde geroosterde groenten met rode pesto, gegrilde halloumi en gebakken aardappelblokjes.

Toe chocoladevla met frambozen :9
pi_147847443
Chili met vlees :Y)
  maandag 22 december 2014 @ 17:45:57 #156
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_147848473
Broodjes quarterpounder.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_147848634
Vanmiddag voor de verandering geen lunchbowl maar op de Duitse toer. :s)
pi_147848775
quote:
2s.gif Op maandag 22 december 2014 17:51 schreef Iwanius het volgende:
Vanmiddag voor de verandering geen lunchbowl maar op de Duitse toer. :s)
Al een verschrikkelijke arrogante afkrakende review over geschreven?
pi_147848797
Gewoon gehaktballen met brood.
  maandag 22 december 2014 @ 18:01:15 #160
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_147848915
Saltimbocca met gebakken paprika en rösti, even koelkast en groente schaal leeg maken voor de kerst ;)
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_147848959
Vanavond bestellen we Chinees! Een kom tomatensoep, met mini loempia's en kroepoek. Lekker makkelijk vandaag.
pi_147849405
Pasta ovenschotel, was lekker. 2x opgeschept :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_147849716
quote:
7s.gif Op maandag 22 december 2014 05:31 schreef Windigo het volgende:

[..]

Van de flits kreeg de witlof een raar groen neonkleurtje dat het niet echt had; dat vond ik er helemaal onsmakelijk uitzien ;) Foodfoto's in de winter vind ik lastig..

Ik heb de witlof gesauteerd met kerrie :) (Even blancheren dus, daarna in koekepan op laag vuur met boter en kerrie)
mja, kunstlicht :{ }:| .

ik zie zomaar hoe dat kan werken ^O^
ga ik eens proberen.
pi_147849787
Restjes uit de diepvries, courgette soep met brood, hummus, groente pate en ander lekkers

Terwijl de kalfswangen voor de kerst al lekker staan te pruttelen ~:)
pi_147850375
quote:
1s.gif Op maandag 22 december 2014 18:34 schreef Zo-is-dat het volgende:
Terwijl de kalfswangen voor de kerst al lekker staan te pruttelen ~:)
_O-
pi_147850392
Mac&cheese met blauwe kaas
pi_147850491

Zelf gemaakt :D
Twiddel
pi_147850958
quote:
0s.gif Op maandag 22 december 2014 19:00 schreef summer2bird het volgende:
[ afbeelding ]
Zelf gemaakt :D
Lekker :9

Hier Mediterraanse varkenshaas met aardappelbolletjes en Mexico melange
pi_147853077
Ik had nog uien en winterwortels, hutspot dus. Ik vind het eigenlijk niet zo lekker
  maandag 22 december 2014 @ 20:41:46 #171
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_147854169
quote:
0s.gif Op maandag 22 december 2014 20:18 schreef Karzai het volgende:
Ik had nog uien en winterwortels, hutspot dus. Ik vind het eigenlijk niet zo lekker
Ui en wortels volgende keer even aanbakken, dan wordt het veel lekkerder :Y
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_147854465
Vandaag nog niks gegeten ;(

En dat terwijl ik wel al heel de avond in de keuken stamet voorbereidingen voor het kerstdiner. Het stoven van een kangoeroebiefstuk doet je geen goed als je heel de dag nog geen tijd gehad hebt om te eten :') godverdomme wat ruikt dat toch lekker zeg :9

quote:
0s.gif Op maandag 22 december 2014 19:00 schreef summer2bird het volgende:
[ afbeelding ]
Zelf gemaakt :D
Ik ga het overmorgen proberen, moet dan ook meteen op het bord voor kerst. Kan daar eigenlijk veel me emis gaan? Heb ze nog nooit zelf gemaakt dus ik zou het niet weten.. Ik kan wel een aardig stukje koken maar ik heb zo het vermoeden dat die peertjes bij het minste of geringste aanbranden. Zo dat je iets uit een laag keukenkastje pakt, en wanneer je weer omhoog komt dat je dan met je kop in de zwarte walm hangt :')
Alle Urkers het land uit! Deporteer de burgemeester! Hier werken wij aan uw afzinking!!
pi_147854581
quote:
0s.gif Op maandag 22 december 2014 20:48 schreef BlackLining het volgende:
Vandaag nog niks gegeten ;(

En dat terwijl ik wel al heel de avond in de keuken stamet voorbereidingen voor het kerstdiner. Het stoven van een kangoeroebiefstuk doet je geen goed als je heel de dag nog geen tijd gehad hebt om te eten :') godverdomme wat ruikt dat toch lekker zeg :9
Kangeroe biefstuk? Maar die moet je stoven issie zo taai?
pi_147854709
quote:
0s.gif Op maandag 22 december 2014 20:51 schreef Karzai het volgende:

[..]

Kangeroe biefstuk? Maar die moet je stoven issie zo taai?
Struisvogel is ook lekker ja.

En stoven omdat ie dan nou eenmaal het lekkerste is :7 Taai is ie absoluut niet, kangoeroe is zo mogelijk het meest malse vlees wat ik op heb. En daarbij wilde ik graag drie soorten vlees met drie verschillende bereidingswijzen. Hert stoven lijkt me niet zo'n succes, daar is de smaak te subtiel voor. Wild zwijn zou opzich wel kunnen, maar dat is gegrild ook zeer goed binnen te houden :Y)


Edit: Euwh wacht, ik ben een beetje aan het crossposten :') Het hoofdgerecht voor mijn kerstinder is een trio van gestoofde kangoeroe, gebraden wild zwijn en rosé gebakken hert op wat stevig gekruide aardappelpuree, een stoofpeertje en wat van die zure rode bessen.
Alle Urkers het land uit! Deporteer de burgemeester! Hier werken wij aan uw afzinking!!
pi_147855007
quote:
0s.gif Op maandag 22 december 2014 20:54 schreef BlackLining het volgende:

[..]

Struisvogel is ook lekker ja.

En stoven omdat ie dan nou eenmaal het lekkerste is :7 Taai is ie absoluut niet, kangoeroe is zo mogelijk het meest malse vlees wat ik op heb. En daarbij wilde ik graag drie soorten vlees met drie verschillende bereidingswijzen. Hert stoven lijkt me niet zo'n succes, daar is de smaak te subtiel voor. Wild zwijn zou opzich wel kunnen, maar dat is gegrild ook zeer goed binnen te houden :Y)

Edit: Euwh wacht, ik ben een beetje aan het crossposten :') Het hoofdgerecht voor mijn kerstinder is een trio van gestoofde kangoeroe, gebraden wild zwijn en rosé gebakken hert op wat stevig gekruide aardappelpuree, een stoofpeertje en wat van die zure rode bessen.
Klinkt goed, nooit gezien kangeroe vlees bij de slager, hoe heb je het verkregen?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')