Ik dacht er een norivel onder te zien liggen, dus vandaar.quote:Op zondag 18 januari 2015 21:09 schreef RobinOok het volgende:
Huh? Nigiri sushi wordt uberhaupt nooit gerold hoor.
Alleen sushi maki, maar dat is duidelijk wat anders.
Nigiri sushi wordt traditioneel blokje voor blokje met de hand gevormd.
Ik gebruik stiekem een hulpstuk:
[ link | afbeelding ]
Nigiri Sushi Vormpje
Maar het idee van 1 grote rechthoek vormen en die in vierkantjes snijden spreekt me wel aan eigenlijk.
Maar wel drool-worthy .quote:Op zondag 18 januari 2015 23:09 schreef dahippieunicorn het volgende:
Witte Chocolade Cheesecake met Frambozensaus (Die blijkbaar niet Foodgawker-worthy is )
[ afbeelding ]
de bovenkant ziet er wat magertjes uit. verder ziet het er goed eetbaar uit heurquote:Op zondag 18 januari 2015 23:09 schreef dahippieunicorn het volgende:
Witte Chocolade Cheesecake met Frambozensaus (Die blijkbaar niet Foodgawker-worthy is )
[ afbeelding ]
Composition too tight zeker? Foto's in portret maken helpt nog wel eens voor FG. Dan blijft het wat duidelijker als je naar vierkant moet bijsnijden.quote:Op zondag 18 januari 2015 23:09 schreef dahippieunicorn het volgende:
Witte Chocolade Cheesecake met Frambozensaus (Die blijkbaar niet Foodgawker-worthy is )
[ afbeelding ]
Had ik het voor je tussen aanhalingstekens moeten zetten? Het een van hun meest gebruikte redenen voor afwijzing.quote:Op maandag 19 januari 2015 00:50 schreef Prego het volgende:
[..]
is dit nou echt zo moeilijk het Nederlands?
Bij deze door de kip goedgekeurd en krijgt 'n Foodgawker-worthy sticker.quote:Op zondag 18 januari 2015 23:09 schreef dahippieunicorn het volgende:
Witte Chocolade Cheesecake met Frambozensaus (Die blijkbaar niet Foodgawker-worthy is )
Ja hij was helemaal uit de springvorm gekomen aan de bovenkant Te kleine springvorm. Gelukkig viel de schade mee toen de ovendeur openging en dat ding instortte.quote:Op zondag 18 januari 2015 23:17 schreef SuperFood het volgende:
[..]
de bovenkant ziet er wat magertjes uit. verder ziet het er goed eetbaar uit heur
Ik vind het zelf wel meevallen, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. De frambozen maken het ook ietsjes zuurder.quote:Op maandag 19 januari 2015 00:45 schreef focal het volgende:
Mooi taartje! Zou hem zelf wel willen maken, maar het hoeft van mij nooit zo heel zoet. Ik vroeg me af hoe zoet hij wordt als je hem volgens dit recept maakt.
Die Snickerdoodlesquote:Op donderdag 22 januari 2015 12:07 schreef minilot het volgende:
Deels geknipt uit het baktopic..
Ik had nog koekies!
[ afbeelding ]
Snickerdoodles met karamelvulling
[ afbeelding ]
Shortbread met polenta (maismeel), sinaasappel en sumak. Ik maakte dit recept..
http://www.britishlarder.(...)ld-sumac-shortbread/
..maar ik vond ze wel erg droog en brokkelig, dus smolt ik wat cacaoboter met poedersuiker en daar heb ik ze in gedoopt.
Verder, fudge-achtige rumrozijnenballetjes met jasje van kokos. Al weet ik dat jullie zoete balletjes er blijkbaar vies uit vinden zien.
[ afbeelding ]
En tot slot, een lekkere, hartige vegan lunch van wilde rijst, worteltjes, nori en een miso/sesamdressing.
[ afbeelding ]
Bruine blondies! Wat een leuk idee!quote:Op vrijdag 23 januari 2015 09:44 schreef dahippieunicorn het volgende:
[..]
Die Snickerdoodles
Ik maakte nog Beurre Noisette Blondies met Kaneelsuiker
[ afbeelding ]
Nou, dat was weinig bijzonders hoor. Restjes wegwerken vooral.quote:Op donderdag 22 januari 2015 20:30 schreef p_iglet het volgende:
Oew minilot heb je een recept van die salade? Mjammie
Fraai hoor. Maar voor mij is minilot toch wel een beetje de favoriet qua gebak want wat ik van haar in de Op zag deed mij echt watertanden. Het is dat ze geen professionele is met een eigen winkeltje want anders liep ik de deur elke dag bij haar plat om wat te kopen. Je ziet gewoon dat ze het ook nog met heel veel liefde doet,iets dat bij mij heel hoog in het vaandel staat.(liefde voor het eten)quote:Op zondag 18 januari 2015 23:09 schreef dahippieunicorn het volgende:
Witte Chocolade Cheesecake met Frambozensaus (Die blijkbaar niet Foodgawker-worthy is )
Ja! ze zijn meer donkerblond, haha. Maar wat waren ze lekker <3.quote:Op vrijdag 23 januari 2015 09:54 schreef minilot het volgende:
[..]
Bruine blondies! Wat een leuk idee!
Thanks! Ik probeer nog een beetje mijn weg te vinden in het hele blog/eten/foodfotografie gebeuren Ik kan je wel verzekeren dat ik met heel veel liefde kook en bak dus wat dat betreft kan ik het niet meer dan met je eens zijn. Want je proeft en ziet het echt als iets met liefde is gemaakt. Bij de foto's van Minilot en Robin loopt bij mij ook regelmatig het water in de mond.quote:Op vrijdag 23 januari 2015 11:02 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Fraai hoor. Maar voor mij is minilot toch wel een beetje de favoriet qua gebak want wat ik van haar in de Op zag deed mij echt watertanden. Het is dat ze geen professionele is met een eigen winkeltje want anders liep ik de deur elke dag bij haar plat om wat te kopen. Je ziet gewoon dat ze het ook nog met heel veel liefde doet,iets dat bij mij heel hoog in het vaandel staat.(liefde voor het eten)
Heeft Robin trouwens ook als zij wat bereidt.
Ben je nu iemands mooie stuk cheesecake aan het afkraken omdat anderen hier het beter lijken te kunnen? Zeg dan niks.quote:Op vrijdag 23 januari 2015 11:02 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Fraai hoor. Maar voor mij is minilot toch wel een beetje de favoriet qua gebak want wat ik van haar in de Op zag deed mij echt watertanden. Het is dat ze geen professionele is met een eigen winkeltje want anders liep ik de deur elke dag bij haar plat om wat te kopen. Je ziet gewoon dat ze het ook nog met heel veel liefde doet,iets dat bij mij heel hoog in het vaandel staat.(liefde voor het eten)
Heeft Robin trouwens ook als zij wat bereidt.
Joh, niks van meneer slijmbal aantrekken! Ik vind jouw foto's (en die van bijv. n0a en Myraela) er tien keer professioneler uitzien dan die van mezelf!quote:Op vrijdag 23 januari 2015 11:14 schreef dahippieunicorn het volgende:
Thanks! Ik probeer nog een beetje mijn weg te vinden in het hele blog/eten/foodfotografie gebeuren
quote:Op vrijdag 23 januari 2015 13:07 schreef minilot het volgende:
[..]
Joh, niks van meneer slijmbal aantrekken! Ik vind jouw foto's (en die van bijv. n0a en Myraela) er tien keer professioneler uitzien dan die van mezelf!
Jullie zijn liefquote:Op vrijdag 23 januari 2015 13:43 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik krijg juist onwijze trek in die cheesecake. Was t maar geen foto
Graag gedaan. Succes verder.quote:Op vrijdag 23 januari 2015 11:14 schreef dahippieunicorn het volgende:
Thanks! Ik probeer nog een beetje mijn weg te vinden in het hele blog/eten/foodfotografie gebeuren
Lees jij wat ik niet gezegd heb of wat. Volgens mij ben ik juist complimenteus alleen heb ik wel een favoriet. Of is dat verboten.quote:Op vrijdag 23 januari 2015 11:38 schreef Isabeau het volgende:
Ben je nu iemands mooie stuk cheesecake aan het afkraken omdat anderen hier het beter lijken te kunnen? Zeg dan niks.
er lijkt in jouw posts vaak een dubbele negatieve lading te zitten.quote:Op vrijdag 23 januari 2015 18:54 schreef Iwanius het volgende:
Ik vind het er smakelijk uitzien Mirel. Ik vind de smaak altijd belangrijker dan hoe het eruit ziet.
[..]
Graag gedaan. Succes verder.
[..]
Lees jij wat ik niet gezegd heb of wat. Volgens mij ben ik juist complimenteus alleen heb ik wel een favoriet. Of is dat verboten.
"Mooi. Maar die en die vind ik nog mooier!"quote:Op vrijdag 23 januari 2015 18:54 schreef Iwanius het volgende:
Lees jij wat ik niet gezegd heb of wat. Volgens mij ben ik juist complimenteus alleen heb ik wel een favoriet. Of is dat verboten.
Dat ik vaak cynisch ben dat soms overslaat naar het ironische klopt wel. Dat van oeverloos relativeren ook maar dat is gewoon hoe ik in het leven sta. Hebben meer 'oudjes' last van.quote:Op vrijdag 23 januari 2015 19:18 schreef Mord_Sith het volgende:
er lijkt in jouw posts vaak een dubbele negatieve lading te zitten.
Mocht je dat zelf niet doorhebben, doe er dan nu je voordeel mee.
Dat idd. Als je dat niet door hebt is dat ook wel sneu.quote:Op vrijdag 23 januari 2015 19:03 schreef Molo het volgende:
Subtiel passief afzeiken, lees ik er ook in
Ziet er erg smakelijk uit!quote:Op zondag 25 januari 2015 11:10 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ] Hier ook nog maar even ons ontbijtje
Zelf gebakken meergranen zuurdesem met oeuf cocotte
Wat een mooooooooooooi brood!quote:
quote:
Feestelijk!quote:Op woensdag 28 januari 2015 08:39 schreef Myraela het volgende:
Lekker kleurtje, deze pompoen hummus.
[ [url=http://www.seasonwithlove.nl/wp-content/uploads/2015/01/pompoenhummus.jpg]afbeelding ][/url]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |