Een doorsnee middelbare vrouw.quote:Op maandag 27 oktober 2014 10:18 schreef Elvi het volgende:
Niet van een restaurant, maar ik vind het nog steeds een schokkende foto:
[ afbeelding ]
Wat is dat in godsnaam![]()
![]()
Een blije huisvrouw op leeftijd die een schep eigentijdse goulash heeft bereidt en het vol trots toont.quote:Op maandag 27 oktober 2014 10:18 schreef Elvi het volgende:
Niet van een restaurant, maar ik vind het nog steeds een schokkende foto:
Wat is dat in godsnaam![]()
![]()
Godverquote:Op maandag 27 oktober 2014 11:09 schreef silverhill het volgende:
Nog een plaatje van diezelfde toko, nu van hun cateringwerkzaamheden:
[ afbeelding ]
Is dat satésaus met blaadjes peterselie en basilicum erin?
Dit zegt niets natuurlijk, zonder te weten wat het is in die pan. Wat vind je zo schokkend dan?quote:Op maandag 27 oktober 2014 10:18 schreef Elvi het volgende:
Niet van een restaurant, maar ik vind het nog steeds een schokkende foto:
Wat is dat in godsnaam![]()
![]()
Haha, kom we maken het culinair verantwoord en doen er een blaadje basil op!quote:Op maandag 27 oktober 2014 11:09 schreef silverhill het volgende:
Nog een plaatje van diezelfde toko, nu van hun cateringwerkzaamheden:
[ afbeelding ]
Is dat satésaus met blaadjes peterselie en basilicum erin?
Het lijkt toch net stront wat ze staat te roeren?!quote:Op maandag 27 oktober 2014 12:48 schreef SiennaForrest het volgende:
[..]
Dit zegt niets natuurlijk, zonder te weten wat het is in die pan. Wat vind je zo schokkend dan?
Dat betekent dat je deze week moet toeslaan om de aardappelen met rijst voor die spotprijs te krijgen.quote:Op maandag 27 oktober 2014 08:19 schreef qltel het volgende:
Opmerkelijk dat deze bijzonder smakelijk uitziende goulash met aardappels rijst en groente op de indexpagina 8 euro kost en als je er dan op klikt kost het ineens 9,50
[ afbeelding ]
Lolquote:Op maandag 27 oktober 2014 13:41 schreef MonkNL het volgende:
Gelukkig zijn de foto's vrijwel allemaal onscherp.. man man man, hoe kan je dit op je website zetten.. Rob geus langs sturen?
Ik heb de chefkok gevonden! HILDO!
http://www.twolefthands.nl/gourmet/gourmet.htm
quote:Op maandag 27 oktober 2014 14:39 schreef Weltschmerz het volgende:
[ afbeelding ]
Het is rood en het vliegt over je bord..?
what.de.fuck is datquote:Op maandag 27 oktober 2014 13:41 schreef MonkNL het volgende:
Gelukkig zijn de foto's vrijwel allemaal onscherp.. man man man, hoe kan je dit op je website zetten.. Rob geus langs sturen?
Ik heb de chefkok gevonden! HILDO!
http://www.twolefthands.nl/gourmet/gourmet.htm
quote:Menu 'Bruidmeel'
Of het nu bruitmeel of bruidmeel is weet Hildo niet, en dat maakt verder ook weinig uit. De naam heeft waarschijnlijk te maken met 'gebroeid' meel. Dit is een echte klassieker uit tijden van Hildo's betovergrootouders, en misschien nog wel veel eerder ook. Hildo's moeder (bouwjaar 1920) maakte dit geregeld, maar niet al te vaak want dan begint het je tegen te staan. Het vreemde is dat dit gerecht nergens meer te vinden is, zelfs niet op het wereldwijde web, maar gelukkig komt daar nu verandering in.
Benodigdheden: Boekweitmeel (gewoon meel schijnt ook te kunnen), kokend water, suiker, boter.
U gooit wat meel in een schaal, neem niet teveel. Intussen brengt u een fluitketel met water aan de kook.
Als het water kookt gooit u een scheut kokend water op de meel die u vervolgens direct doorroert. Intussen zet u de fluitketel weer op het fornuis want het is absoluut noodzakelijk dat het water goed blijft koken. Weer een scheut kokend water op de meel, weer doorroeren. Zo blijft u doorgaan. Als uw bruidmeel naderhand wat slijmerig lijkt te zijn heeft u het water niet heet genoeg gehad! Goed roeren is belangrijk. De consistentie die u moet bereiken ligt in de buurt van stopverf, uw vork moet er gewoon recht op in blijven staan als het klaar is. Het mag geen papje worden.
Vervolgens schept u een portie op een bord en maakt een kuiltje in het midden. In de kuil doet u boter. Over de boter en de bruidmeel zelf strooit u kwistig met suiker. Klaar!
U neemt wat bruidmeel op uw vork wat u vervolgens in het plasje gesmolten boter dipt alvorens het tot u te nemen. Als het te weinig smaak heeft, meer suiker toevoegen.
quote:En, het moet gezegd, Hildo is op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor maagkrampen, darmklachten, verstoppingen, stuiptrekkingen, scheurbuik, ondervoeding, overvoeding, of enig andere aandoening of ziekte van welke aard dan ook die maar in de verste verte gerelateerd zou kunnen worden aan Hildo's menu's.
quote:Op maandag 27 oktober 2014 17:22 schreef MiestOr het volgende:
meer, meer!
Wat ook grappig is, zijn eetgelegenheden met een menukaart van diverse kantjes...
http://www.cafe-baumann.nl/cafe_baumann/menu.htm
briljant!
Wie verzint dat nouquote:Kipfilet met zalm en warme knoflooksaus
Dit staat op de kaart waar ik afgelopen zomer even als kok heb gewerktquote:Voorgerechten
Franse huisgemaakte uiensoep
Soep, stokbrood met kaas geratineerd uit de oven
Wat mij al gelijk op het verkeerde been zet is dat die drab in een pan met "Prins en Dingemanse" opdruk zit. Ik denk dat als eerste; "hey, vast iets met mosselen, maar hoe dan ?".quote:Op maandag 27 oktober 2014 10:18 schreef Elvi het volgende:
Niet van een restaurant, maar ik vind het nog steeds een schokkende foto:
[ afbeelding ]
Wat is dat in godsnaam![]()
![]()
10,75 is niet duur voor een hele pallet met vis.quote:Op maandag 27 oktober 2014 17:22 schreef MiestOr het volgende:
meer, meer!
Wat ook grappig is, zijn eetgelegenheden met een menukaart van diverse kantjes...
http://www.cafe-baumann.nl/cafe_baumann/menu.htm
briljant!
don't underestimate the power of googlequote:Op maandag 27 oktober 2014 17:39 schreef mascara-klodder het volgende:
stokbrood met kaas geratineerd uit de oven
I knowquote:Op maandag 27 oktober 2014 21:45 schreef Cinderella_Man het volgende:
[..]
don't underestimate the power of google
quote:Op maandag 27 oktober 2014 21:08 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
10,75 is niet duur voor een hele pallet met vis.
HAHAHA dit is echt geweldig! ik ga stuk hier!quote:Op maandag 27 oktober 2014 21:08 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
10,75 is niet duur voor een hele pallet met vis.
Als je het verschil tussen hun en hen niet weet is het een beetje triest om te zeuren over spelling..quote:Op maandag 27 oktober 2014 17:39 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Dit staat op de kaart waar ik afgelopen zomer even als kok heb gewerktIk heb nog gezegd dat geratineerd geen bestaand woord is.
Ik had het helemaal fout volgens hunEn het staat dus nog steeds zo op de site dus ik neem aan op de menu-kaarten ook.
Zijn ook gewoon 5000 flyers verspreid met dit erop![]()
De foto's op de site zijn btw ook om te janken maar die post ik niet want ik hou het graag voor mezelf waar ik elke dag met tegenzin naar toeging
Ik hoef geen menu-kaart te schrijvenquote:Op dinsdag 28 oktober 2014 03:15 schreef Klaploper het volgende:
[..]
Als je het verschil tussen hun en hen niet weet is het een beetje triest om te zeuren over spelling..
"Gordonbleu"quote:Op maandag 27 oktober 2014 17:22 schreef MiestOr het volgende:
meer, meer!
Wat ook grappig is, zijn eetgelegenheden met een menukaart van diverse kantjes...
http://www.cafe-baumann.nl/cafe_baumann/menu.htm
briljant!
quote:Op maandag 27 oktober 2014 17:22 schreef MiestOr het volgende:
meer, meer!
Wat ook grappig is, zijn eetgelegenheden met een menukaart van diverse kantjes...
http://www.cafe-baumann.nl/cafe_baumann/menu.htm
briljant!
quote:carlicbrood
Wat is dát voor ietsquote:Schnitzel Jamaica met perzik, ananas en kaas
Nummer 39?quote:Op dinsdag 28 oktober 2014 10:12 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Die heb ik bij meerdere restaurants op het menu zien staan.
quote:Op maandag 27 oktober 2014 14:39 schreef Weltschmerz het volgende:
[ afbeelding ]Vorm en kleur in perfecte harmonie, met het thema 'uitscheidingen na een heftig weekend'?
En geloof me, als ze het niet hebben, zorgt ti ta toverRia er gewoon voor!quote:Op dinsdag 28 oktober 2014 20:27 schreef _Loki het volgende:
[..]
[..]
[..]
Wat is dát voor ietsZe hebben ook echt álles.
Jullie kennen Hildo!quote:Op maandag 27 oktober 2014 13:41 schreef MonkNL het volgende:
Gelukkig zijn de foto's vrijwel allemaal onscherp.. man man man, hoe kan je dit op je website zetten.. Rob geus langs sturen?
Ik heb de chefkok gevonden! HILDO!
http://www.twolefthands.nl/gourmet/gourmet.htm
Zwartkruit?quote:Op dinsdag 28 oktober 2014 23:11 schreef drakin het volgende:
[..]
Jullie kennen Hildo!![]()
Geweldig blog, ben er ooit via zijn zwartkruit hobby aardig aan het lezen geraakt daar.
Ja dat is een speciaal kruit waar je niet mee kunt koken maar wel eten mee kunt vinden als je er een beetje goed in bent:quote:
De kleur van dat bord ook.quote:Op dinsdag 28 oktober 2014 23:56 schreef Seven. het volgende:
Zo, DAT ziet er lekker uit!
http://restaurantrecensie(...)urant-rio-santa.html
heerlijke, overvloedige salade met bijpassend aardappelgarnituur ...quote:Op dinsdag 28 oktober 2014 23:56 schreef Seven. het volgende:
Zo, DAT ziet er lekker uit!
http://restaurantrecensie(...)urant-rio-santa.html
Bedrijven die dit soort ongein presteren moeten er gewoon mee stoppen. Die hebben totaal geen passie voor hun werk en leveren dan ook schandelijk slechte kwaliteit. Foto's van gerechten op de menukaart/site is sowieso vaak een teken dat het niet al te best is. Impressie fotos kunnen wel, maar waarom zou je precies aangeven wat een klant moet krijgen... Het is de Mac Donalds niet.quote:Op woensdag 29 oktober 2014 00:38 schreef Klaploper het volgende:
En dan te bedenken dat er hier mensen rondlopen die prachtige foto's maken van eten als hobby. Dan verwacht je toch dat iemand die geld moet verdienen met eten er een beetje moeite in steekt?
Damn.quote:Op maandag 27 oktober 2014 10:18 schreef Elvi het volgende:
Niet van een restaurant, maar ik vind het nog steeds een schokkende foto:
[ afbeelding ]
Wat is dat in godsnaam![]()
![]()
Of dat laat doen door mensen die er verstand van hebben!quote:Op woensdag 29 oktober 2014 00:38 schreef Klaploper het volgende:
En dan te bedenken dat er hier mensen rondlopen die prachtige foto's maken van eten als hobby. Dan verwacht je toch dat iemand die geld moet verdienen met eten er een beetje moeite in steekt?
Ik vind deze zo slecht nog nietquote:Op dinsdag 28 oktober 2014 23:58 schreef Seven. het volgende:
Bij Dingespoort maakt de stapelfriet je gerecht helemaal af.
Nou...quote:
Vergeleken met de rest van de foto's in dit topic lijkt dit toch uit een sterrenrestaurant te komen.quote:Op dinsdag 28 oktober 2014 23:58 schreef Seven. het volgende:
Bij Dingespoort maakt de stapelfriet je gerecht helemaal af.
wat is het?quote:Op maandag 27 oktober 2014 13:25 schreef houdjemond het volgende:
[ afbeelding ]
Ik sterf hier van het lachen![]()
Een hamburger met mayo en ketchup! (of mislukte curry?)quote:
Ervan uitgaande dat dit een kindermenu is, vind ik deze nog best leuk bedacht. Als het geen kindermenu is, is het behoorlijk treurig.quote:Op maandag 27 oktober 2014 14:39 schreef Weltschmerz het volgende:
[ afbeelding ]
Het is rood en het vliegt over je bord..?
Wat de fuck......quote:Op zaterdag 1 november 2014 14:29 schreef emmyemmy het volgende:
[ afbeelding ]
Paardenvlees, bevroren spinazie en gesmolten winegums
Dit ziet er eigenlijk best wel goed uit!quote:Op zaterdag 1 november 2014 14:38 schreef Selestha het volgende:
[ afbeelding ]
Pizza met hamburgerkorst!
http://thisiswhyyourefat.com/
Vindt je? Ik moet er niet aan denkenquote:Op zaterdag 1 november 2014 14:39 schreef larry_flynt het volgende:
[..]
Dit ziet er eigenlijk best wel goed uit!
Ja... Best populair in de VS (waar andersquote:Op zaterdag 1 november 2014 14:39 schreef Selestha het volgende:
[..]
Vindt je? Ik moet er niet aan denken
Sorry maar ik vind het erg echt heel onsmakelijk uitzien, en zie niet in waarom dit er niet in zou passen en dat bord met spareribs en gestapelde friet wel. Dat ziet er ook niet 'viezer' uit alleen nepper.quote:Op zaterdag 1 november 2014 14:40 schreef larry_flynt het volgende:
[..]
Ja... Best populair in de VS (waar anders). Vind het niet echt in deze reeks thuis horen :p Zelfs de foto is van goede kwaliteit!
Dan kan deze er ook wel bijquote:Op zaterdag 1 november 2014 14:41 schreef Selestha het volgende:
[..]
Sorry maar ik vind het erg echt heel onsmakelijk uitzien, en zie niet in waarom dit er niet in zou passen en dat bord met spareribs en gestapelde friet wel. Dat ziet er ook niet 'viezer' uit alleen nepper.
quote:Op zaterdag 1 november 2014 14:57 schreef larry_flynt het volgende:
[..]
Dan kan deze er ook wel bij![]()
[ afbeelding ]
Knakworst in de pizza korst bij Domino's. Vond het zelf een beetje tegenvallen.
"Extra lekker met de pizza zuurkool!"quote:Op zaterdag 1 november 2014 14:57 schreef larry_flynt het volgende:
[..]
Dan kan deze er ook wel bij![]()
[ afbeelding ]
Knakworst in de pizza korst bij Domino's. Vond het zelf een beetje tegenvallen.
Ja stop maar! Erger dan dit kan het toch niet wordenquote:Op zaterdag 1 november 2014 14:29 schreef emmyemmy het volgende:
[ afbeelding ]
Paardenvlees, bevroren spinazie en gesmolten winegums
Dit is populair in Japan en andere aziatische landenquote:Op zaterdag 1 november 2014 14:40 schreef larry_flynt het volgende:
[..]
Ja... Best populair in de VS (waar anders). Vind het niet echt in deze reeks thuis horen :p Zelfs de foto is van goede kwaliteit!
Ik zag gisteren de folder voor die zuurkoolpizza en ik ga 'm zelf ook eens maken denk ik. Ik wil het wel een kans geven. Zuurkool, kaas, spek en knakworst ofzo. Dat gaat ook op een broodje knakworst. Misschien is het wel lekker op een pizzaquote:Op zaterdag 1 november 2014 15:17 schreef _Loki het volgende:
[..]
[..]
"Extra lekker met de pizza zuurkool!"
wat? Gatverdammequote:Op zaterdag 1 november 2014 14:29 schreef emmyemmy het volgende:
[ afbeelding ]
Paardenvlees, bevroren spinazie en gesmolten winegums
Gaf zojuist een beetje over hierquote:Op zaterdag 1 november 2014 14:29 schreef emmyemmy het volgende:
[ afbeelding ]
Paardenvlees, bevroren spinazie en gesmolten winegums
Dit is dus een restaurantfotoquote:When Pennsylvanians try to make a traditional southern breakfast, this happens. Sausage gravy and biscuits -- special of the day from a restaurant in Harrisburg. "We tried to eat it and it actually tasted as terrible as it looked," says the photographer of this picture
Doe die shit in een spoilerquote:Op zaterdag 1 november 2014 14:29 schreef emmyemmy het volgende:
[ afbeelding ]
Paardenvlees, bevroren spinazie en gesmolten winegums
Inderdaad echt die jaren 70 sfeer, op zich wel nostalgisch, maar inmiddels 'not done'.quote:Op zondag 2 november 2014 16:49 schreef sirdanilot het volgende:
Niet van een restaurant, maar in onze ogen vreselijke 70's recepten met dito foto's (nou ja, de foto's zijn voor die tijd goed gedaan maar het eten...)
Mijn moeder 'kookte' overigens vroeger ook vaak zo voor feestjes, ze propte dan een bak huzarensalade in een tulbandvorm en dan versieren met allerlei dingen. Was overigens op zich nog niet eens zo slecht mits je huzarensalade-uit-de-winkel accepteert.
http://www.buzzfeed.com/a(...)ting-vintage-recipes
[ afbeelding ]
'Banana Candle'
[ afbeelding ]
'Liver sausage pineapple'
[ afbeelding ]
'Perfection Salad'
Thanx for the tip!quote:Op zondag 2 november 2014 01:36 schreef Isabeau het volgende:
Websites die foto's plaatsen van dit soort eten:
http://someoneatethis.tumblr.com/
http://cooksuck.com/
Te makkelijk misschien, maar dit lijkt echt op kots.quote:Op zondag 2 november 2014 00:57 schreef Isabeau het volgende:
[ [url=https://s.yimg.com/bt/api/res/1.2/b_hmSbDkm6qRMOzQTSVQJA--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD02MzA7cT03NTt3PTYzMA--/http://l.yimg.com/os/publ(...)atter.jpg]afbeelding[/url] ]
Shepard's Pie
Van welk restaurant is dit, of is het een Hildo-gerecht?quote:Op zaterdag 1 november 2014 14:29 schreef emmyemmy het volgende:
[ afbeelding ]
Paardenvlees, bevroren spinazie en gesmolten winegums
Vraag dan iemand in je familie/vriendenkring voor wat geld om foto's te maken! Wat een armoe.quote:Op dinsdag 4 november 2014 00:13 schreef MiestOr het volgende:
Nieuw succes! geen zin om alle foto's te posten
Klik zelf maar
Deze vrouw krijgt er zo te zien een hartaanval vanquote:
Kan je bij die laatste foto zeggen waar we naar kijken? Want ik haal er niks uitquote:Op dinsdag 25 november 2014 18:55 schreef Mord_Sith het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En als klapper, bekijk ook eens de website![]()
http://www.mrjacks.nl/
Volgens mij gevulde pasta?quote:Op dinsdag 25 november 2014 18:59 schreef Elvi het volgende:
[..]
Kan je bij die laatste foto zeggen waar we naar kijken? Want ik haal er niks uit
Haha over die website had ik het laatst nog met wat mensen in het Utrecht topicquote:Op dinsdag 25 november 2014 18:55 schreef Mord_Sith het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En als klapper, bekijk ook eens de website![]()
http://www.mrjacks.nl/
In een dikke, zompige kaassaus. En dat weer uitgekotst.quote:
In het oude websites topic in mln kwam hij ook langs.quote:Op dinsdag 25 november 2014 19:02 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Haha over die website had ik het laatst nog met wat mensen in het Utrecht topic
Ik heb er weleens gegeten
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |