abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_145983973
Kennen jullie dat? Restaurants die foto's van hun gerechten op de website zetten die je eigenlijk doen besluiten daar juist NIET naartoe te gaan? deel deze!

TS begint..

http://www.party-bar.nl/lekker-eten

Kijk vooral naar de hoofdgerechten.

Persoonlijke favorieten:
-Plate Spaghetti met mosselsaus
-Plate Spaghetti met kipkerrie
Plate Macaroni

:D
Keep on Tripp'n
pi_145984155
Ook zonder foto zou ik spaghetti met kerrie of mosselsaus overslaan denk ik :P
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_145984173
krijg je geen gigatrek ervan? :D
Keep on Tripp'n
pi_145984483
Ok de mosselsaus is gewoon kots dus ;(
pi_145984895
En dan zulke prijzen ervoor vragen _O-

De hutspot is ook lekker smakelijk.

Alsof je na een avond zuipen, eerst in de wc kotst om er vervolgens bierdiarree over te draperen.



[ Bericht 9% gewijzigd door silverhill op 27-10-2014 09:18:40 ]
pi_145985094
Beetje een suf topic als de foto's niet hier staan en je zelf moet gaan zoeken
He said how many sugars do you like in your tea?
I said forget about the sugar have a spoon full of me,
[Rhu SC]Deel 1 dus? O+
Your job is to feed me, do me and die
  Moderator / FOK!Fotograaf maandag 27 oktober 2014 @ 08:19:34 #7
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_145985249
Opmerkelijk dat deze bijzonder smakelijk uitziende goulash met aardappels rijst en groente op de indexpagina 8 euro kost en als je er dan op klikt kost het ineens 9,50

pi_145986582
Ziet eruit alsof er een random student of moeke in de keuken staat :')
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_145987576
Niet van een restaurant, maar ik vind het nog steeds een schokkende foto:



Wat is dat in godsnaam :'( :'( :'(
pi_145987876
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 10:18 schreef Elvi het volgende:
Niet van een restaurant, maar ik vind het nog steeds een schokkende foto:

[ afbeelding ]

Wat is dat in godsnaam :'( :'( :'(
Een doorsnee middelbare vrouw.
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
pi_145988600
Getsie :D
Mokkel met stuntstok
pi_145988929
Nog een plaatje van diezelfde toko, nu van hun cateringwerkzaamheden:



Is dat satésaus met blaadjes peterselie en basilicum erin? :')
pi_145989101
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 10:18 schreef Elvi het volgende:
Niet van een restaurant, maar ik vind het nog steeds een schokkende foto:



Wat is dat in godsnaam :'( :'( :'(
Een blije huisvrouw op leeftijd die een schep eigentijdse goulash heeft bereidt en het vol trots toont. *)
pi_145991312
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 11:09 schreef silverhill het volgende:
Nog een plaatje van diezelfde toko, nu van hun cateringwerkzaamheden:

[ afbeelding ]

Is dat satésaus met blaadjes peterselie en basilicum erin? :')
Godver :D
  maandag 27 oktober 2014 @ 12:48:41 #15
347224 SiennaForrest
Dat bepaal ik zelf wel uit!
pi_145991681
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 10:18 schreef Elvi het volgende:
Niet van een restaurant, maar ik vind het nog steeds een schokkende foto:
Wat is dat in godsnaam :'( :'( :'(
Dit zegt niets natuurlijk, zonder te weten wat het is in die pan. Wat vind je zo schokkend dan? :?
''Ware rust is niet afwezigheid van beweging, het is evenwicht in de bewegingen.'
  maandag 27 oktober 2014 @ 12:49:14 #16
347224 SiennaForrest
Dat bepaal ik zelf wel uit!
pi_145991690
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 11:09 schreef silverhill het volgende:
Nog een plaatje van diezelfde toko, nu van hun cateringwerkzaamheden:

[ afbeelding ]

Is dat satésaus met blaadjes peterselie en basilicum erin? :')
Haha, kom we maken het culinair verantwoord en doen er een blaadje basil op! _O-
''Ware rust is niet afwezigheid van beweging, het is evenwicht in de bewegingen.'
pi_145992584
Ik vrees dat de fotograaf nog beter is dan de kok.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  maandag 27 oktober 2014 @ 13:25:47 #18
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_145992759


Ik sterf hier van het lachen _O-
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
pi_145993165
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 12:48 schreef SiennaForrest het volgende:

[..]

Dit zegt niets natuurlijk, zonder te weten wat het is in die pan. Wat vind je zo schokkend dan? :?
Het lijkt toch net stront wat ze staat te roeren?!
pi_145993214
Gelukkig zijn de foto's vrijwel allemaal onscherp.. man man man, hoe kan je dit op je website zetten.. Rob geus langs sturen? :P

Ik heb de chefkok gevonden! HILDO!

http://www.twolefthands.nl/gourmet/gourmet.htm
pi_145993799
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 08:19 schreef qltel het volgende:
Opmerkelijk dat deze bijzonder smakelijk uitziende goulash met aardappels rijst en groente op de indexpagina 8 euro kost en als je er dan op klikt kost het ineens 9,50

[ afbeelding ]
Dat betekent dat je deze week moet toeslaan om de aardappelen met rijst voor die spotprijs te krijgen.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_145994263
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 13:41 schreef MonkNL het volgende:
Gelukkig zijn de foto's vrijwel allemaal onscherp.. man man man, hoe kan je dit op je website zetten.. Rob geus langs sturen? :P

Ik heb de chefkok gevonden! HILDO!

http://www.twolefthands.nl/gourmet/gourmet.htm
Lol :D
Vooral menu 'lulle braaie' sprak me aan :')

En de foto's zijn dus echt onscherp. Dacht zal wel aan mijn telefoon liggen dus ik zeg er maar niks over :P

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 27-10-2014 14:14:16 ]
pi_145995105

Hoe eenvoudiger de maaltijd, des te belangrijker is de opmaak van het drijvende gedeelte.


Zoals het bij Franse klassiekers betaamt leggen we de boontjes in een dubbele paalsteek.


In de landschapsfotografie krijgen we een gevoel van diepte door wat groen op de voorgrond scherp te nemen en achteraan onscherp, of andersom. Allebei niet scherp is helemaal van deze tijd.


Het is rood en het vliegt over je bord..?

De gewone smeer over het bord gaat wel eens wat vervelen, dus de echte fancy kok modelleert als een zaadcel. De koriandertak geeft balans aan zowel het gerecht als de opmaak.

Vorm en kleur in perfecte harmonie, met het thema 'uitscheidingen na een heftig weekend'?
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_145995151
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 14:39 schreef Weltschmerz het volgende:
[ afbeelding ]
Het is rood en het vliegt over je bord..?
:D Hilarisch!
Let me see you stripped down to the bone
pi_145995157
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 13:41 schreef MonkNL het volgende:
Gelukkig zijn de foto's vrijwel allemaal onscherp.. man man man, hoe kan je dit op je website zetten.. Rob geus langs sturen? :P

Ik heb de chefkok gevonden! HILDO!

http://www.twolefthands.nl/gourmet/gourmet.htm
what.de.fuck is dat _O-
Mokkel met stuntstok
pi_145995274
Doe eens linkjes van de restaurants :+
pi_145995331
quote:
Menu 'Bruidmeel'
Of het nu bruitmeel of bruidmeel is weet Hildo niet, en dat maakt verder ook weinig uit. De naam heeft waarschijnlijk te maken met 'gebroeid' meel. Dit is een echte klassieker uit tijden van Hildo's betovergrootouders, en misschien nog wel veel eerder ook. Hildo's moeder (bouwjaar 1920) maakte dit geregeld, maar niet al te vaak want dan begint het je tegen te staan. Het vreemde is dat dit gerecht nergens meer te vinden is, zelfs niet op het wereldwijde web, maar gelukkig komt daar nu verandering in.

Benodigdheden: Boekweitmeel (gewoon meel schijnt ook te kunnen), kokend water, suiker, boter.


U gooit wat meel in een schaal, neem niet teveel. Intussen brengt u een fluitketel met water aan de kook.

Als het water kookt gooit u een scheut kokend water op de meel die u vervolgens direct doorroert. Intussen zet u de fluitketel weer op het fornuis want het is absoluut noodzakelijk dat het water goed blijft koken. Weer een scheut kokend water op de meel, weer doorroeren. Zo blijft u doorgaan. Als uw bruidmeel naderhand wat slijmerig lijkt te zijn heeft u het water niet heet genoeg gehad! Goed roeren is belangrijk. De consistentie die u moet bereiken ligt in de buurt van stopverf, uw vork moet er gewoon recht op in blijven staan als het klaar is. Het mag geen papje worden.

Vervolgens schept u een portie op een bord en maakt een kuiltje in het midden. In de kuil doet u boter. Over de boter en de bruidmeel zelf strooit u kwistig met suiker. Klaar!
U neemt wat bruidmeel op uw vork wat u vervolgens in het plasje gesmolten boter dipt alvorens het tot u te nemen. Als het te weinig smaak heeft, meer suiker toevoegen.

(http://www.twolefthands.nl/gourmet/page2/gourmet_page_2.htm)
Mokkel met stuntstok
pi_145995380
Echt he, ik ben Hildo-fan. Wat een held!

quote:
En, het moet gezegd, Hildo is op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor maagkrampen, darmklachten, verstoppingen, stuiptrekkingen, scheurbuik, ondervoeding, overvoeding, of enig andere aandoening of ziekte van welke aard dan ook die maar in de verste verte gerelateerd zou kunnen worden aan Hildo's menu's.
_O-
  maandag 27 oktober 2014 @ 14:48:26 #29
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_145995438
Godver.. Die troep van Welt. :')
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_145999487
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 14:40 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

what.de.fuck is dat _O-
Dat is Hildo! :P
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')