abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_145456380
registreer om deze reclame te verbergen
2mr5n48.jpg]afbeelding]afbeelding

Waar ben ik nu weer beland?
Welkom in het centrale Pokémon topic op FOK!! Voor de release van Black & White kreeg elk deel zijn eigen topic, maar die liepen, zodra de game een paar maanden uit was, niet bijzonder goed meer. Hoeft ook niet, maar hopelijk krijgt de franchise op deze manier een impuls op het forum. Bovendien kun je hier ook terecht met vragen en opmerkingen over de vele andere games uit zowel de hoofdserie als alle spin-offs.

Hoewel ik denk dat iedereen wel weet waar Pokémon over gaat, toch even een korte uitleg, te beginnen met de geschiedenis.

De geschiedenis van Pokémon, dat is vast reuze interessant.
Dat is het zeker! Het begon allemaal met Pokémon Red, Green en Blue in Japan, waar ze in 1996-1997 verschenen op de Game Boy. De games werden een groot succes, niet alleen in het Aziatische land, maar ook in Noord-Amerika, Australië en Europa, waar Pokémon Red en Blue in 1998-1999 uitkwamen. Een jaar later verscheen ook nog Pokémon Yellow, dat gericht was op fans van de tekenfilmserie (animé). Deze vier games vormden uiteindelijk de eerste generatie, bestaande uit 151 Pokémon.

De tweede generatie zag in 2000-2001 het levenslicht, volledig in kleur op de GameBoy Color. Pokémon Gold en Silver, en uiteindelijk ook Pokémon Crystal, voegden een heel aantal nieuwe features toe aan de sterke fundering die gelegd was met de eerste generatie; features die we tien jaar later, ondertussen in de vijfde generatie, nog steeds tegenkomen. Naast 100 nieuwe pokémon werden bijvoorbeeld ook breeding, de dag/nacht cyclus en de optie om als meisje te spelen geďntroduceerd.

Hoewel de initiële hype rond Pokémon toen al weg was, verkochten de games uit de tweede generatie goed en werd er een derde generatie aangekondigd. Pokémon Ruby en Sapphire kwamen in 2002-2003 uit en voerden de speler weg van de twee provincies uit de eerste twee generaties (Kanto en Johto). Daarvoor in de plaats werd het eiland Hoenn geďntroduceerd, waar 135 nieuwe pokémon gevangen konden worden. Dit bracht het totaal aantal pokémon op 386. Deze games, die op de Game Boy Advance uitkwamen, konden echter niet ruilen met games uit de eerste twee generaties. Daardoor waren 184 van 251 originele pokémon niet beschikbaar in het spel, een tegenvaller in een franchise die als motto "Gotta catch 'em all!" heeft. Dit werd echter opgelost met de introductie van Pokémon FireRed en LeafGreen, remakes van de games waar het allemaal mee begon, vijf jaar eerder. Later kwam er ook nog Pokémon Emerald uit, een geüpgrade versie van Ruby en Sapphire, die onder andere de Battle Frontier met zich meebracht.

De vierde generatie begon in 2006-2007, met de release van Pokémon Diamond en Pearl, de eerste games uit de main serie die voor de Nintendo DS ontwikkeld werden. De graphics waren sterk verbeterd en voor het eerst kon men via het internet ruilen en vechten met mensen over de hele wereld. Er werden 107 nieuwe pokémon geďntroduceerd, waarmee het totaal op 493 uit kwam. Ondertussen werd er druk gespeculeerd over remakes van Gold en Silver, die in 2009-2010 uitkwamen als Pokémon HeartGold en SoulSilver. Tussendoor werd ook nog Platinum uitgebracht, een verbeterde versie van Diamond en Pearl.

Met de release van Pokémon Black en White, september 2010 in Japan en maart 2011 in de rest van de wereld, is de franchise aangekomen bij de vijfde generatie, die gezien kan worden als een "reboot"; een nieuw begin. De speler wordt meegenomen naar het compleet nieuwe Unova, een gebied gebaseerd op New York, waar hij/zij 156 nieuwe pokémon kan vangen. Pokémon uit de eerdere generaties worden pas later in de game beschikbaar, waarmee de game breekt met een lange traditie van bijvoorbeeld Geodudes en Zubats die in elke cave te vinden waren, in/op welke provincie/eiland de game ook plaatshad.

In 2012 zijn Black 2 en White 2 uitgekomen. Het speelt zich wederom af in Unova, maar wel 2 jaar later dan Black en White. Er is dan ook behoorlijk wat veranderd in de regio. Dit keer kun je vanaf het begin Pokémon van alle generaties vangen.

Januari 2013 zijn X & Y, de eerste spellen van de 6e generatie aangekondigd. De spellen zijn uitgekomen in oktober 2013. Nieuw is ook dat deze spellen alleen speelbaar zijn op een Nintendo 3DS. Een ander nieuw onderdeel is de Pokémon Bank. Hiermee kun je veel Pokémon op internet opslaan - Eerst een 30 dagen trial en daarna tegen een betaling van een paar euro per jaar. Om Pokémon van oudere generaties over te zetten moet je wél Poké Transporter downloaden.

De Pokémon franchise is na zestien jaar nog altijd zeer populair en er staan ongetwijfeld nieuwe games in de franchise gepland.

Allemaal leuk en aardig, maar ik heb nog nooit een Pokémon game gespeeld. Wat moet ik me erbij voorstellen?
Pokémon is een zogenaamde Role Playing Game waarin je als speler de rol aanneemt van een beginnende Pokémon trainer. Je krijgt aan het begin van het spel je eerste pokémon, een klein en kleurrijk monstertje, waarmee je vervolgens door de wereld trekt met als doel de beste Pokémon trainer allertijden te worden. Dat doel bereik je door onderweg pokémon te vangen en te trainen, andere trainers te verslaan en badges te verdienen bij Gym Leaders. Ook krijg je te maken met criminele organisaties, die pokémon willen gebruiken om hun snode plannen werkelijkheid te laten worden. Aan jou en je pokémon om hen tegen te houden en om je sterker te tonen dan alle andere trainers in de game. Alleen dan mag je jezelf de Champion noemen...

Dat is het verhaal, vertel ook eens wat over de gameplay.
Zoals gezegd gaat het erom dat je pokémon vangt en traint. Dit doe je door met andere pokémon te vechten in een soort opgeblazen vorm van rock-paper-scissors. Iedere pokémon heeft namelijk een bepaald type, zoals Fire, Grass of Water. Elke type heeft zijn eigen sterke en zwakke punten en het is aan jou als speler om die uit te buiten. Er zijn in totaal zeventien types in totaal, die veelal in combinaties voorkomen, waardoor je goed moet nadenken welke pokémon en welke aanvallen je gebruikt.

Er zijn echter nog duizend andere dingen om rekening mee te houden. Stats zijn erg belangrijk, zij geven aan op welk gebied je pokémon sterk is. Items spelen ook een cruciale rol, een potion kan het verschil maken tussen eeuwige glorie en bitter verlies. Dan zijn er ook nog weersomstandigheden, aandoeningen zoals verlamming en vergiftiging... teveel om op te noemen. Ik zou zeggen: gewoon spelen die game, dan leer je het vanzelf wel.

Ik las ook iets over spin-offs...
Klopt. Naast de games uit de zogenaamde "main franchise" zijn er ook een heel aantal spin-offs ontwikkeld. Ik ga ze niet allemaal opnoemen en beschrijven; dit zijn waarschijnlijk de bekendste op een rijtje:

- Pokémon Stadium en Pokémon Stadium 2. Games voor de Nintendo 64 console van Nintendo, waarmee de pokémon uit de handheld games in 3D op je televisie met elkaar konden vechten.
- Pokémon Pinball. Spreekt voor zich lijkt me. Later kwam er een vervolg uit onder de naam "Pokémon Pinball Ruby & Sapphire".
- Pokémon Snap. Een spel voor de Nintendo 64, waarin je als een jongen genaamd Todd Snap foto's moest maken van Pokémon. In 3D, dus cooler dan het klinkt. Écht.
- Pokémon Colosseum en Pokémon XD: Gale of Darkness. De opvolgers van Pokémon Stadium, uitgebracht op de GameCube. Beide games hadden, naast de (multiplayer)stadiongevechten ook een singleplayer mode, waarin je Pokémon op een speciale manier moest vangen in een land genaamd "Orre".
- Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Blue Rescue Team. Opvallend doordat je als speler in de huid van een daadwerkelijke pokémon kroop én dat de rode versie voor de Game Boy Advance ontwikkeld was en de blauwe versie voor de Nintendo DS. Later kwamen er nog eens drie vervolgen uit, deze allemaal enkel voor de Nintendo DS en gebaseerd op de vierde generatie, waar de originele games gebaseerd waren op de derde.
- Pokémon Ranger. In deze game, waar later nog eens twee vervolgen op uitkwamen, speel je een ranger, die met behulp van pokémon, maar zonder ze te vangen, de balans van de natuur bewaakt. Één van de leuke spin-offs volgens mij, al heb ik ze nog nooit zelf gespeeld.

Juist ja. Geef eens een aantal linkjes, het is me nog niet helemaal duidelijk allemaal.
Officiële sites:
- Nederland
- Noord-Amerika
- Japan

Fansites:
- Serebii Pokédex - Een database met daarin alle pokémon, de aanvallen die ze kunnen leren, de stats die ze hebben, locaties in de game... Erg handig als je snel iets op moet zoeken over een pokémon.
- Serebii Pokéarth - Een database ingedeeld op locatie. Alle routes, alle caves en alle steden staan erin, samen met de pokémon én de trainers die je op die locatie kunt vinden.
- Bulbapedia - Wikipedia... Pokémon style. Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat je hier bakken vol info kunt vinden.

En om af te sluiten, de mascotte van dit alles:

5of978.jpg]afbeelding]afbeelding

Wat een schatje. O+

Game on!

Trading zone:
Gen 1

Gen 2

Gen 3

Gen 4

Gen 5

Friendcodes Pokémon X/Y
http://wiki.fok.nl/index.php/Pokemon

Wil je ook in deze lijst?
Voeg het toe aan de Wiki!
Noteer het als volgt: FC - FOK! username - Mii name - Ingame name

Friendsafari types en pokémons
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Regels van het chainen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Momenteel verbannen naar Ubers
Mega Kangaskhan
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_145456405
quote:
10s.gif Op zondag 12 oktober 2014 15:16 schreef Roburtt het volgende:
[..]
Ah, nog nooit opgemerkt tho. Lijkt me nou ook niet echt boeiend eerlijk gezegd
Nu het mogelijk is om Pokemon te veranderen met third-party shit heeft het ook niet echt meer waarde. :{
Vroegâh was een shiny met een hexagon nog 100% legit.
  zondag 12 oktober 2014 @ 15:20:54 #3
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_145456475
quote:
10s.gif Op zondag 12 oktober 2014 15:05 schreef Roburtt het volgende:
[..]
:')___
Ben toch wel benieuwd naar de prijs
Had hem op bieden gezet. Net iemand 5 euro geboden over de mail.
pi_145458268
registreer om deze reclame te verbergen
Firstlook ticket + treinreis ben je al gauw veel meer kwijt. :P
  zondag 12 oktober 2014 @ 16:31:52 #5
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_145458690
quote:
0s.gif Op zondag 12 oktober 2014 16:21 schreef SharQueDo het volgende:
Firstlook ticket + treinreis ben je al gauw veel meer kwijt. :P
Jup, vond het zelf al naaierij dat het ticket 15 euro kost, maar dan ben je nog servicekosten kwijt (1,50) EN kosten voor het overmaken via ideal (83 cent). Heb het nog nooit meegemaakt dat overmaken via ideal geld kost.

En ben met de auto van een vriend gegaan wiens baas de benzine betaald. Dus dat scheelde toch wel :)
pi_145462291
Maar je moet ook niet naar First Look gaan alleen voor een demo.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zondag 12 oktober 2014 @ 18:41:35 #7
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_145462411
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
10s.gif Op zondag 12 oktober 2014 18:38 schreef Roburtt het volgende:
Maar je moet ook niet naar First Look gaan alleen voor een demo.
Ging dan ook grotendeels voor de gezelligheid met wat vrienden ;)
pi_145462598
quote:
0s.gif Op zondag 12 oktober 2014 18:41 schreef Lollertrolle het volgende:
[..]
Ging dan ook grotendeels voor de gezelligheid met wat vrienden ;)
Dit inderdaad.
pi_145462615
quote:
0s.gif Op zondag 12 oktober 2014 18:41 schreef Lollertrolle het volgende:
[..]
Ging dan ook grotendeels voor de gezelligheid met wat vrienden ;)
Je vergeet de boothbabes
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_145467221
quote:
10s.gif Op zondag 12 oktober 2014 18:49 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Je vergeet de boothbabes
Ingehuurde kippetjes met veel te veel make-up die de ballen verstand hebben van games. :')
pi_145475633


[ Bericht 100% gewijzigd door Syntos op 12-10-2014 22:47:42 ]
pi_145482839
quote:
1s.gif Op zondag 12 oktober 2014 20:26 schreef SharQueDo het volgende:
[..]
Ingehuurde kippetjes met veel te veel make-up die de ballen verstand hebben van games. :')
Ja, dat maakt ze niet minder leuk. Haha vorig jaar vonden ik en vrienden de rijen voor de games veel te lang, dus gingen we maar met iedereen op de foto :')
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_145486816
Wilt er iemand nog een Timid 5IV Cyndaquil met Double Kick/Extrasensory/Nature Power/Quick Attack?
Heb iets van 3 boxen vol. :')
pi_145487515
quote:
10s.gif Op maandag 13 oktober 2014 08:53 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Ja, dat maakt ze niet minder leuk. Haha vorig jaar vonden ik en vrienden de rijen voor de games veel te lang, dus gingen we maar met iedereen op de foto :')
Ik heb daar echt helemaal niks mee, met dat soort lui.
pi_145487596
quote:
0s.gif Op maandag 13 oktober 2014 11:59 schreef Syntos het volgende:
Wilt er iemand nog een Timid 5IV Cyndaquil met Double Kick/Extrasensory/Nature Power/Quick Attack?
Heb iets van 3 boxen vol. :')
Met HA? Ik wil er trouwens sowieso wel één :P
pi_145487770
quote:
0s.gif Op maandag 13 oktober 2014 12:26 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
Met HA? Ik wil er trouwens sowieso wel één :P
Cyndaquil met HA is niet vrijgegeven. ;(
Ik heb ze met verschillende 5IV sets, maar nog twee met -Atk.
pi_145487822
quote:
0s.gif Op maandag 13 oktober 2014 12:30 schreef Syntos het volgende:
[..]
Cyndaquil met HA is niet vrijgegeven. ;(
Ik heb ze met verschillende 5IV sets, maar nog twee met -Atk.
Ik wil er wel een met -Atk. Ben op zn vroegst om 18:30 online denk ik.
pi_145488099
quote:
0s.gif Op maandag 13 oktober 2014 11:59 schreef Syntos het volgende:
Wilt er iemand nog een Timid 5IV Cyndaquil met Double Kick/Extrasensory/Nature Power/Quick Attack?
Heb iets van 3 boxen vol. :')
Sure!
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_145488999
quote:
10s.gif Op maandag 13 oktober 2014 12:38 schreef Roburtt het volgende:
[..]
Sure!
Geef maar een gil wanneer je kan.
pi_145489067
quote:
10s.gif Op maandag 13 oktober 2014 13:06 schreef Syntos het volgende:
[..]
Geef maar een gil wanneer je kan.
Gil
Thanks!
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_145498484
quote:
10s.gif Op maandag 13 oktober 2014 13:06 schreef Syntos het volgende:
[..]
Geef maar een gil wanneer je kan.
Gil ^^

Edit: Oh wacht, update eerst ....

Laat maar, mn SD kaart faalde gewoon...
pi_145498576
quote:
0s.gif Op maandag 13 oktober 2014 17:34 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
Gil ^^
Edit: Oh wacht, update eerst ....
Stuur maar een request wanneer je wilt, ben nog wel even online.
pi_145525041
quote:
A maintenance period is approaching. During this time, codes you received via promotions will not be redeemable in your Pokémon X or Pokémon Y game. This maintenance period will start on the following days:

US: Monday, November 3, and continue until Wednesday, November 5
UK: Tuesday, November 4, and continue until Thursday, November 6
Met UK bedoelen ze toch niet heel Europa hoop ik?

Edit: Oh wacht, 4 november pas. :') ging er automatisch vanuit dat het morgen was.

[ Bericht 16% gewijzigd door Syntos op 14-10-2014 11:38:37 ]
pi_145526936
Krijg het nergens gevonden, dus ik vraag het maar hier: Iemand een idee vanaf hoe laat je de demo kunt downloaden? Is het 0:00 of moet ik wachten met spelen tot morgen na het werk?
pi_145532488
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 12:38 schreef Lhyanna het volgende:
Krijg het nergens gevonden, dus ik vraag het maar hier: Iemand een idee vanaf hoe laat je de demo kunt downloaden? Is het 0:00 of moet ik wachten met spelen tot morgen na het werk?
Volgens mij kort na 0:00 kun je hem downloaden. Kan zijn dat je wel de Nintendo eShop ff moet herstarten.
pi_145532754
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 15:20 schreef SharQueDo het volgende:
[..]
Volgens mij kort na 0:00 kun je hem downloaden. Kan zijn dat je wel de Nintendo eShop ff moet herstarten.
Dat gaat mn baas niet leuk vinden :D
pi_145533173
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 15:27 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
Dat gaat mn baas niet leuk vinden :D
Prioriteiten... :P

edit:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 18% gewijzigd door SharQueDo op 14-10-2014 17:54:09 ]
pi_145541932
Vliegen met Latios en Latias, en als ik de artwork moet geloven, vliegen ze je naar plekken waar je legendaries kunt vangen.

Verder kun je unieke Pokémon vangen door ze te besluipen, en de gevangen Pokémon kennen dan moves die ze anders niet zomaar kunnen leren. Tof :)
pi_145544828
kHYg3rj.png

Duurt lang. ;(
  Moderator / Redactie Sport / Devops dinsdag 14 oktober 2014 @ 20:41:09 #30
176766 crew  zoem
zoemt
pi_145544909
Jij hebt tenminste een code
pi_145545069
quote:
11s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 20:41 schreef zoem het volgende:
Jij hebt tenminste een code
Willen we meer, of minder spoilers? :7
  Moderator / Redactie Sport / Devops dinsdag 14 oktober 2014 @ 20:44:33 #32
176766 crew  zoem
zoemt
pi_145545087
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 20:44 schreef SharQueDo het volgende:
[..]
Willen we meer, of minder spoilers? :7
Meer codes!
pi_145545188
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 20:44 schreef SharQueDo het volgende:
[..]
Willen we meer, of minder spoilers? :7
Minder pls, aangezien ik hem niet wil ik er zo min mogelijk over weten. Gaat niet lukken tho.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_145545221
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 20:44 schreef SharQueDo het volgende:
[..]
Willen we meer, of minder spoilers? :7
Minder was leuker geweest, maar dat is nu wel te laat dankzij Serebii. :{
pi_145545246
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 20:47 schreef Syntos het volgende:
[..]
Minder was leuker geweest, maar dat is nu wel te laat dankzij Serebii. :{
Naar Serebii gaan en geen spoilers verwachten. :|W
pi_145545833
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 20:47 schreef SharQueDo het volgende:
[..]
Naar Serebii gaan en geen spoilers verwachten. :|W
Yup. :@ Wist niet dat de demo al uit was in sommige gebieden anders had ik niet gekeken. -O-
Enigste wat ik zelf wou ontdekken waren de nieuwe megas. maar goed, pech gehad.
pi_145546509
Oké, ik ben up to date :')
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_145546702
OKé ik ga morgen voordat ik naar school ga toch maar even langs de game mania denk ik.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_145546755
Mocht er iemand op de een of andere manier een demo-code over hebben straks... Ik hou me aanbevolen.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_145557851
Hij speelt fijn! Je kan 10 keer de demo spelen en bij iedere gewonnen keer kan je een item krijgen /pokemon die je kan overzetten.. Daarna kan je doorspelen maar krijg je niks meer
Op zondag 25 augustus 2013 13:16 schreef MadJackthePirate het volgende:
Mannen die niet huilen bij de Lion King zijn geen mannen
pi_145558282
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 08:41 schreef Vlaggenroof het volgende:
Hij speelt fijn! Je kan 10 keer de demo spelen en bij iedere gewonnen keer kan je een item krijgen /pokemon die je kan overzetten.. Daarna kan je doorspelen maar krijg je niks meer
Schijnbaar krijg je ook iets als je iedere dag speelt. Had dat ergens gelezen op Serebii.
pi_145560199
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 09:10 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
Schijnbaar krijg je ook iets als je iedere dag speelt. Had dat ergens gelezen op Serebii.
Mega Steelix 1 Adventure
Mega Glalie 1 Adventure
PokéBall Set 3 Adventures
Heal Bal Set 5 Adventures
Heart Scale Set 7 Adventures
Heart Scale Set 10 Adventures
Niet heel boeiend, maar het scheelt je wel luvdiscs vissen.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_145560225
quote:
10s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 10:40 schreef Roburtt het volgende:
[..]
Mega Steelix 1 Adventure
Mega Glalie 1 Adventure
PokéBall Set 3 Adventures
Heal Bal Set 5 Adventures
Heart Scale Set 7 Adventures
Heart Scale Set 10 Adventures
Niet heel boeiend, maar het scheelt je wel luvdiscs vissen.
De demo is er net een dag, lijkt me sterk dat Serebii dan weet wat we krijgen als we tot 21(?) november iedere dag inloggen :P
pi_145560234
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 10:41 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
De demo is er net een dag, lijkt me sterk dat Serebii dan weet wat we krijgen als we tot 21(?) november iedere dag inloggen :P
Nvm, je bedoelde dit denk ik.
They also wish for you to play the demo every day, saying something special will happen if so.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_145560315
quote:
10s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 10:42 schreef Roburtt het volgende:
[..]
Nvm, je bedoelde dit denk ik.
They also wish for you to play the demo every day, saying something special will happen if so.
Dat ja :P

Laten we speculeren, ik zeg: De andere mega stone :P. Lijkt me wel een veilige gok
pi_145560406
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 10:45 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
Dat ja :P
Laten we speculeren, ik zeg: De andere mega stone :P. Lijkt me wel een veilige gok
Als het Solrock/lunatone stone is dan hoef ik hem toch niet :P

Ik denk dat ik ook niet met een starter ga spelen als hij uit is.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_145560490
quote:
10s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 10:49 schreef Roburtt het volgende:
[..]
Als het Solrock/lunatone stone is dan hoef ik hem toch niet :P
Ik denk dat ik ook niet met een starter ga spelen als hij uit is.
Mega Blaziken _O_

Maar als ze zich bij nintendo gewoon hun woord houden, dat je meteen bij pokemon uit de bank kan, dan heb ik al een leuk team klaar staan ^^
pi_145560546
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 10:52 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
Mega Blaziken _O_
Maar als ze zich bij nintendo gewoon hun woord houden, dat je meteen bij pokemon uit de bank kan, dan heb ik al een leuk team klaar staan ^^
Mwah, tot na de league laat ik alles lekker staan.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_145561284
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 21:14 schreef Roburtt het volgende:
OKé ik ga morgen voordat ik naar school ga toch maar even langs de game mania denk ik.
waar zie je dat je demo krijgt bij gamemania? kan dat nergens vinden namelijk, anders ga ik straks in me pauze ook ff langs :9
pi_145561400
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 11:23 schreef boik het volgende:
[..]
waar zie je dat je demo krijgt bij gamemania? kan dat nergens vinden namelijk, anders ga ik straks in me pauze ook ff langs :9
Zag het voorbij komen op Serebii, maar ook op andere sites.
pi_145561616
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 11:23 schreef boik het volgende:
[..]
waar zie je dat je demo krijgt bij gamemania? kan dat nergens vinden namelijk, anders ga ik straks in me pauze ook ff langs :9
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 11:27 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
Zag het voorbij komen op Serebii, maar ook op andere sites.
Ja precies. Vanaf vandaag.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_145564515
Neem wel je 3DS mee als je gaat. Je krijgt de code via de Nintendo Zone.
pi_145566952
quote:
10s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 11:33 schreef Roburtt het volgende:
[..]
[..]
Ja precies. Vanaf vandaag.
[
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 13:10 schreef Syntos het volgende:
Neem wel je 3DS mee als je gaat. Je krijgt de code via de Nintendo Zone.
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 11:27 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
Zag het voorbij komen op Serebii, maar ook op andere sites.
top bedankt! :)
alsnog vergeten langs te gaan :')
pi_145567412
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 10:52 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
Mega Blaziken _O_
Maar als ze zich bij nintendo gewoon hun woord houden, dat je meteen bij pokemon uit de bank kan, dan heb ik al een leuk team klaar staan ^^
Oh ja, dat moet ik nog doen! Even teampje klaar zetten. Zin an :)
pi_145568702
Maar je moet de demo dus minstens 1x per dag voltooien tot ORAS uit is om nog iets vrij te spelen?
pi_145568765
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 15:12 schreef Syntos het volgende:
Maar je moet de demo dus minstens 1x per dag voltooien tot ORAS uit is om nog iets vrij te spelen?
Schjinbaar, niks officieels over gezien. Misschien is het ook wel iets voor alleen Japan, maar ik ga denk ik de gok niet wagen om iets mis te lopen. Ik start hem wel iedere dag op :P
pi_145572135
Nog iemand die mij een downloadcode kan DM-en? Er is geen GM hier :(
  Moderator / Redactie Sport / Devops woensdag 15 oktober 2014 @ 18:24:39 #58
176766 crew  zoem
zoemt
pi_145575851
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 16:46 schreef Redbullkid het volgende:
Nog iemand die mij een downloadcode kan DM-en? Er is geen GM hier :(
Dit dus :@
pi_145578746
Bus was vertraagd, dus had geen tijd om langs te gaan.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_145583205
Blijkbaar kan je hier codes krijgen, al moet je wel een betalingsmogelijkheid opgeven.
Volgens users op een andere site werkt het.

http://www.shopto.net/microsite/pokemon_demo
pi_145583940
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 21:19 schreef Syntos het volgende:
Blijkbaar kan je hier codes krijgen, al moet je wel een betalingsmogelijkheid opgeven.
Volgens users op een andere site werkt het.
http://www.shopto.net/microsite/pokemon_demo
Ik heb iig een code, nu nog ff testen.

Er zijn wel creditcardgegevens nodig idd.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_145585516
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 21:35 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Ik heb iig een code, nu nog ff testen.

Er zijn wel creditcardgegevens nodig idd.
Ugh ik heb geen creditcard :(
pi_145589088
Moet zeggen dat de demo wel behoorlijk hype-train is hoor. Flutverhaaltje, battles die een ongeboren vrucht ook nog kan winnen...
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_145593529
Ik wacht gewoon tot de game er is.

En ben je ooit een moeilijke trainer battle in Pokémon tegengekomen?
pi_145593800
Ik heb net een code in de mail gehad van Amazon, wie wil?
pi_145594045
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 08:03 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Ik heb net een code in de mail gehad van Amazon, wie wil?
ik! zou echt vet zijn :o

het liefst via dm :p

[ Bericht 2% gewijzigd door Redbullkid op 16-10-2014 08:44:21 ]
pi_145594218
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 07:24 schreef Mystikvm het volgende:
Ik wacht gewoon tot de game er is.

En ben je ooit een moeilijke trainer battle in Pokémon tegengekomen?
In de demo is eigenlijk alles OHKO, en aangezien het geen team is wat je zelf hebt getraind, is dat niet bepaald bevredigend,...
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_145595841
quote:
1s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 08:46 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

In de demo is eigenlijk alles OHKO, en aangezien het geen team is wat je zelf hebt getraind, is dat niet bepaald bevredigend,...
Jij kan hem in elk geval spelen :P . Ik misschien ook als Rob_La_Chouffe mij echt een democode wilt sturen. :D
pi_145599782
quote:
0s.gif Op woensdag 8 oktober 2014 12:19 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

First come!

Ik heb geen tijd om te reageren dit weekend want ik vier mn verjaardag dan :/
Had je al een code?
  Moderator / Redactie Sport / Devops donderdag 16 oktober 2014 @ 12:33:19 #70
176766 crew  zoem
zoemt
pi_145599872
More codes, we need more demo codes!

Hier twee lijsten vol dus :D
http://pastebin.com/a2mGV2N7
http://pastebin.com/YCMweV9m
pi_145599978
Hoop dat er nog werkende codes zijn om half 6 als ik thuis kom xD
pi_145599995
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 12:30 schreef Syntos het volgende:

[..]

Had je al een code?
Ja :D. Van Lollertrolle gehad
pi_145600053
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 12:37 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Ja :D. Van Lollertrolle gehad
Oke. :)
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 12:37 schreef Redbullkid het volgende:
Hoop dat er nog werkende codes zijn om half 6 als ik thuis kom xD
Wil jij toevallig nog een code? :P
pi_145600074
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 12:39 schreef Syntos het volgende:

[..]

Oke. :)

[..]

Wil jij toevallig nog een code? :P
Jaaaa :D als het kan in DM :o
pi_145615947
Die soundtracks _O_
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  Moderator / Redactie Sport / Devops donderdag 16 oktober 2014 @ 21:13:47 #76
176766 crew  zoem
zoemt
pi_145617022
quote:
10s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 10:40 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Mega Steelix 1 Adventure
Mega Glalie 1 Adventure
PokéBall Set 3 Adventures
Heal Bal Set 5 Adventures
Heart Scale Set 7 Adventures
Heart Scale Set 10 Adventures
Niet heel boeiend, maar het scheelt je wel luvdiscs vissen.
Op basis van wat krijg je ofwel een Glalie of een Steelix? Ik heb de Glalie in ieder geval.
pi_145617045
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 21:13 schreef zoem het volgende:

[..]

Op basis van wat krijg je ofwel een Glalie of een Steelix? Ik heb de Glalie in ieder geval.
Ik ook enkel een Glalie helaas.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  Moderator donderdag 16 oktober 2014 @ 21:24:36 #78
292596 crew  Faux.
Fan van zichzelf
pi_145617632
Kreeg mn democode van Nintedo Denemarken :D Kga t maar s proberen :)
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_145617791
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 21:13 schreef zoem het volgende:

[..]

Op basis van wat krijg je ofwel een Glalie of een Steelix? Ik heb de Glalie in ieder geval.
Steelix is, voor zover bekend, Japan-only.
pi_145618060
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 21:27 schreef Syntos het volgende:

[..]

Steelix is, voor zover bekend, Japan-only.
Matig
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_145618182
quote:
10s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 21:32 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Matig
Eerst maar eens kijken wat de VS krijgt.
Als zij de Steelix krijgen dan is het makkelijk ruilen. :)

En anders komt er vast wel een event voor één of beide mega stones.
pi_145635127
A05RHPQM0CDAY6TS

Voor als iemand de demo nog wil spelen
  Moderator / Redactie Sport / Devops vrijdag 17 oktober 2014 @ 13:13:17 #83
176766 crew  zoem
zoemt
pi_145635361
Mijn Intertoys-vestiging wist niets van het Gengar-event. Op een aangeplakte poster staat wel het Diancie-event, maar alleen in combinatie met een preorder aldaar te krijgen vanaf 10 november :{
pi_145637378
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 13:13 schreef zoem het volgende:
Mijn Intertoys-vestiging wist niets van het Gengar-event. Op een aangeplakte poster staat wel het Diancie-event, maar alleen in combinatie met een preorder aldaar te krijgen vanaf 10 november :{
Minder dat....
  zaterdag 18 oktober 2014 @ 04:06:38 #85
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_145660317
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 13:06 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
A05RHPQM0CDAY6TS

Voor als iemand de demo nog wil spelen
Thnx! Ik heb m gebruikt.. geen GM in de omgeving, ik ben er superblij mee :)
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_145663049
Haven fun!
pi_145664596
Na 7 keer is die demo wel echt verschrikkelijk :')
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_145664669
quote:
10s.gif Op zaterdag 18 oktober 2014 13:12 schreef Roburtt het volgende:
Na 7 keer is die demo wel echt verschrikkelijk :')
Nog maar 33 keer ofzo voor die ''play every day and you get a reward''. :P
  zaterdag 18 oktober 2014 @ 20:32:58 #89
233102 cherrycoke
#include <stdio.h>
pi_145677167
tumblr_ndf4n7TK0U1qj26eao1_500.jpg
printf()
printf("Hello, World!");
return 0;
pi_145729259
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 oktober 2014 13:15 schreef Syntos het volgende:

[..]

Nog maar 33 keer ofzo voor die ''play every day and you get a reward''. :P
Oh ja helemaal vergeten. Nouja ik heb hem sinds donderdag niet meer gespeeld haha.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_145819813
Nou, bij mijn lokale Intertoys wisten ze dus niks van die Gengar codes. :')

Hopen maar dat ze die Diancie codes wel krijgen.
  woensdag 22 oktober 2014 @ 16:23:25 #92
363891 laxus13
Gotta Catch Em' All
pi_145820529
Heb zojuist mijn Omega Ruby kopie besteld op wehkamp, ook nog wat korting gekregen :)

Nu nog wachten tot 28 November :{
For you, there'll be no more crying.
For you, the sun will be shining.
And I feel that when I'm with you,
It's alright, I know it's right.
pi_145843465
quote:
0s.gif Op woensdag 22 oktober 2014 16:06 schreef Syntos het volgende:
Nou, bij mijn lokale Intertoys wisten ze dus niks van die Gengar codes. :')

Hopen maar dat ze die Diancie codes wel krijgen.
Nederland :')
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  donderdag 23 oktober 2014 @ 21:31:05 #94
348749 dikkedaniel
"De dikke van Fok!"
pi_145866828
Nog iemand een download code voor de demo over?
pi_146080190
Patch 1.3 is nu uit. :)

quote:
Fixes:
-Various bugs have been fixed in order to provide a smoother gaming experience.
-Added new animations for the Great Ball, Ultra Ball, Dusk Ball, Timer Ball, Repeat Ball, Net Ball, Nest Ball, Heal Ball, Luxury Ball, Premier Ball.
-Fixed the glitch preventing Vivillon's menu image from appearing in Friend Safari.
Te downloaded via de eShop of QR code;
qrcodes12.png
  woensdag 29 oktober 2014 @ 22:58:57 #96
348749 dikkedaniel
"De dikke van Fok!"
pi_146096518
Gooi demo code!
  woensdag 29 oktober 2014 @ 23:02:11 #97
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_146096668
Als je voor het eerst de demo speelt hint die kerel dat je zijn shiny pokemon mag krijgen zou dat de dailyreward zijn?
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
pi_146096737
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 23:02 schreef Dr.Mikey het volgende:
Als je voor het eerst de demo speelt hint die kerel dat je zijn shiny pokemon mag krijgen zou dat de dailyreward zijn?
Is een wifi event wat uitkomt met de launch van ORAS.

http://www.pokemonrubysap(...)n/get-a-shiny-beldum
  woensdag 29 oktober 2014 @ 23:43:36 #99
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_146098744
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 23:03 schreef Syntos het volgende:

[..]

Is een wifi event wat uitkomt met de launch van ORAS.

http://www.pokemonrubysap(...)n/get-a-shiny-beldum
Jammer had gehoopt dat hij exclusief ging zijn voor de demo mensen.
Edit: Het ging niet om een Beldum.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
pi_146105200
quote:
14s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 23:43 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Jammer had gehoopt dat hij exclusief ging zijn voor de demo mensen.
Edit: Het ging niet om een Beldum.
Het ging om die Metagross van hem, de laatste evolutie van Beldum ;).
pi_146105765
Net weer even de demo aangeslingerd. Gelijk secret mission #2. :D

Nu de eerste (en eventueel andere) secret mission(s) nog. :@
  donderdag 30 oktober 2014 @ 11:11:58 #102
348749 dikkedaniel
"De dikke van Fok!"
pi_146107329
Weet iemand hoe het werkt om bij de gamemania de demo te installeren?
Kan ik ook sneaky voor de ingang gaan staan om verbinding te maken met nintendo zone en de demo downen? Of moet ik nog een code aan de balie vragen?
Ben daar namelijk te angstig voor.
  donderdag 30 oktober 2014 @ 11:35:38 #103
114455 Frag_adder
Maar ik lieg niet
pi_146108038
quote:
0s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 11:11 schreef dikkedaniel het volgende:
Weet iemand hoe het werkt om bij de gamemania de demo te installeren?
Kan ik ook sneaky voor de ingang gaan staan om verbinding te maken met nintendo zone en de demo downen? Of moet ik nog een code aan de balie vragen?
Ben daar namelijk te angstig voor.
Geen idee, gewoon naar binnen lopen en vragen om die code zou ik zeggen. Wat is het ergste dat er kan gebeuren, dat je te horen krijgt dat het ook zonder vraag kon?
Een piercing? Nee als ik metaal in mijn lichaam wil, dan ga ik wel in het leger
pi_146108048
quote:
0s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 11:11 schreef dikkedaniel het volgende:
Weet iemand hoe het werkt om bij de gamemania de demo te installeren?
Kan ik ook sneaky voor de ingang gaan staan om verbinding te maken met nintendo zone en de demo downen? Of moet ik nog een code aan de balie vragen?
Ben daar namelijk te angstig voor.
Het is via code iig, gewoon zeggen dat het voor je broertje/zusje en je toevallig vlakbij de game mania naar school gaat dus hem meteen voor hem meepikt.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  donderdag 30 oktober 2014 @ 15:09:30 #105
348749 dikkedaniel
"De dikke van Fok!"
pi_146114338
quote:
0s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 11:35 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

Geen idee, gewoon naar binnen lopen en vragen om die code zou ik zeggen. Wat is het ergste dat er kan gebeuren, dat je te horen krijgt dat het ook zonder vraag kon?
ik heb een gamemania trauma. er is als kind daar iets met me gebeurd wat ik liever wil vergeten.
  donderdag 30 oktober 2014 @ 15:32:28 #106
114455 Frag_adder
Maar ik lieg niet
pi_146115182
quote:
0s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 15:09 schreef dikkedaniel het volgende:
ik heb een gamemania trauma. er is als kind daar iets met me gebeurd wat ik liever wil vergeten.
ga naar een andere gamemania / stuur je moeder
Een piercing? Nee als ik metaal in mijn lichaam wil, dan ga ik wel in het leger
pi_146116057
quote:
0s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 15:09 schreef dikkedaniel het volgende:

[..]

ik heb een gamemania trauma. er is als kind daar iets met me gebeurd wat ik liever wil vergeten.
Je maakt ons nieuwsgierig...
pi_146677675
Bijna *O*
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 15 november 2014 @ 13:12:41 #109
413672 Munchlax
De pokémon van FOK!
pi_146677809
quote:
10s.gif Op zaterdag 15 november 2014 13:09 schreef Roburtt het volgende:
Bijna *O*
:D
Ik haat het als Snorlax me nakt.
pi_146678347
Release date(s)
JP November 21, 2014
NA November 21, 2014
EU November 28, 2014
AUS November 21, 2014

-O-
pi_146678478
Kan iemand mij uitleggen hoe de distributie va het Eon-ticket nou precies werkt? Want je moet hem krijgen via Streetpass, maar hoe komt die persoon er aan? En weten jullie je team al een beetje? Zelf ga ik Treecko kiezen en komt er sws een Armaldo in mijn team, voor de rest nog geen flauw idee...
pi_146679064
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 november 2014 13:32 schreef roy9 het volgende:
Want je moet hem krijgen via Streetpass, maar hoe komt die persoon er aan?
Een aantal mensen krijgt de Eon Ticket van Masuda om mee te beginnen, en zij Streetpassen het dan door aan anderen, ik geloof in een winkel of een andere publieke plek.
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 november 2014 13:32 schreef roy9 het volgende:
En weten jullie je team al een beetje?
Mudkip als starter, 6IV EM Cyndaquil staat klaar op de Bank voor na de eerste gym, en voor de overige posities wil ik Flygon, Latios en de Contest Pikachu. :)
pi_146679934
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 november 2014 13:32 schreef roy9 het volgende:
Kan iemand mij uitleggen hoe de distributie va het Eon-ticket nou precies werkt? Want je moet hem krijgen via Streetpass, maar hoe komt die persoon er aan? En weten jullie je team al een beetje? Zelf ga ik Treecko kiezen en komt er sws een Armaldo in mijn team, voor de rest nog geen flauw idee...
Ik weet niet eens wat streetpass is :')
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_146680000
Oke lastig te krijgen dus. :')
Welke outfit Pikachu neem je dan? Of ga je switchen?
pi_146680019
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 november 2014 14:27 schreef roy9 het volgende:
Oke lastig te krijgen dus. :')
Welke outfit Pikachu neem je dan? Of ga je switchen?
Switchen naar wat ik op dat moment nodig denk te hebben. :Y
pi_146680064
From today in Japan, the latest issue of CoroCoro has got a special Serial Code to allow for the obtaining of the Eon Ticket.

Oh blijkbaar is het in UK weer anders.

[ Bericht 16% gewijzigd door Roburtt op 15-11-2014 14:38:12 ]
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  zaterdag 15 november 2014 @ 15:14:39 #117
363891 laxus13
Gotta Catch Em' All
pi_146681316
Nog 2 weken en dan kunnen we weer lekker spelen, enorm veel zin in :)
For you, there'll be no more crying.
For you, the sun will be shining.
And I feel that when I'm with you,
It's alright, I know it's right.
pi_146682454
Kunnen we eigenlijk gelijk uit de Bank importeren? Of moet je eerst een bepaald punt voorbij zijn?
  zaterdag 15 november 2014 @ 18:36:53 #119
348749 dikkedaniel
"De dikke van Fok!"
pi_146686972
Gooi demo code ff
pi_146706334
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 november 2014 15:59 schreef Mystikvm het volgende:
Kunnen we eigenlijk gelijk uit de Bank importeren? Of moet je eerst een bepaald punt voorbij zijn?
Ik heb begrepen dat het meteen zou kunnen, maar dat zal wel niet. Zou erg jammer zijn al zou het niet kunnen.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_146910234
Hype HYPE
HYPE

Kom battle iemand
Ga weg
pi_146910505
Mega Salamence heeft al een suspect test aan zijn broek, het was al te mooi om waar te zijn :') Heb ik mijn 6 IV'er voor niks klaarstaan :')
Ga weg
pi_146910664
Je iets aantrekken van Smogon regels. :')

Gewoon Free Battles toch O-)
pi_146911752
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 november 2014 22:01 schreef Syntos het volgende:
Je iets aantrekken van Smogon regels. :')

Gewoon Free Battles toch O-)
Kom battle yo
Ga weg
pi_146912022
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 november 2014 22:32 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Kom battle yo
Heb mijn 3DS niet bij me. ;(
pi_146912087
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 november 2014 22:40 schreef Syntos het volgende:

[..]

Heb mijn 3DS niet bij me. ;(
Fuck al die hype en geen enkele bystander wil battlen en online kan alleen maar die lame 2v2 of bring 6 play 3.

Beter heeft ORAS 6v6 matchmaking
Ga weg
pi_146932157
Kom battle dan
Ga weg
  Moderator zondag 23 november 2014 @ 19:42:06 #128
292596 crew  Faux.
Fan van zichzelf
pi_146934564
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 november 2014 22:01 schreef Syntos het volgende:
Je iets aantrekken van Smogon regels. :')

Gewoon Free Battles toch O-)
Smogon _O_
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_146937110
quote:
14s.gif Op zondag 23 november 2014 19:42 schreef Faux. het volgende:

[..]

Smogon _O_
Kom battle yo
Ga weg
pi_146937170
En idd, *iemand* moet regels scheppen anders kun je net zo goed een team vol Arceus, Kyogre etc meenemen, alleen heb ik het idee dat ze met die mega's een beetje te twitchy zijn (Mega Lucario, come on :') Aegislash doet hetzelfde als hem maar dan beter en die ban heeft een jaar geduurd ofzo)
Ga weg
pi_146937856
Iemand een battle vs mij?
pi_146940988
De hype is on! Ugh nu nog wachten op vrijdag .. hoop ik als bol.com niet weer faalt in het uitleveren op release (hoewel.. weer een cadeau kaart is ook lekker haha!)
pi_146941198
quote:
0s.gif Op zondag 23 november 2014 21:08 schreef Redbullkid het volgende:
Iemand een battle vs mij?
Als je nog altijd wil sure, quote me anders gewoon de volgende keer dan zie ik het ook :')
Ga weg
pi_146941232
quote:
0s.gif Op zondag 23 november 2014 22:25 schreef Danter het volgende:
De hype is on! Ugh nu nog wachten op vrijdag .. hoop ik als bol.com niet weer faalt in het uitleveren op release (hoewel.. weer een cadeau kaart is ook lekker haha!)
Hoe ging dat de vorige keer dan? Ik heb ook preordered bij bol en ik ga er toch eigenlijk van uit dat ik mijn game vrijdag gewoon binnen heb, eigenlijk.
Ga weg
pi_146941283
Ik had Y gewoon op de dag van release binnen. Ik had hem ook van Bol.
pi_146947026
quote:
11s.gif Op zondag 23 november 2014 22:29 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Hoe ging dat de vorige keer dan? Ik heb ook preordered bij bol en ik ga er toch eigenlijk van uit dat ik mijn game vrijdag gewoon binnen heb, eigenlijk.
bij een grote titel gaat er ook niks mis maak je maar geen zorgen! Ze hebben alleen bij kleine titels er een handje van de pre orders niet op de release uit te zenden.. waarschijnlijk omdat ze er te weinig bestellen...
pi_146947058
Weet nog steeds niet welke van de twee ik ga nemen. Misschien gewoon kop of munt doen. ......
Gefeliciteerd ik heb in je topic gepost.
pi_146947536
Ik weet het nog niet met deze games... RS waren voor mij altijd mindere games, en de Pokémon die je in het wild kan vangen zijn ook niet geweldig... Voor mij hebben deze games de minste hype ooit, vergeleken met andere reeksen.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_146948067
quote:
0s.gif Op maandag 24 november 2014 09:27 schreef EnGCatjuh het volgende:
Ik weet het nog niet met deze games... RS waren voor mij altijd mindere games, en de Pokémon die je in het wild kan vangen zijn ook niet geweldig... Voor mij hebben deze games de minste hype ooit, vergeleken met andere reeksen.
RS vond ik ook kut. Maar alle Pokémon zijn wel gewoon beschikbaar in deze game, in tegenstelling tot de originelen. Daarnaast is schijnt de hele endgame op de schop genomen te zijn, en sterk verbeterd t.o.v. RS, en ook t.o.v. XY.

Ik moet het nog zien. Ik vermijd deze week Pokémonsites, en wacht rustig tot vrijdag om niet gespoiled te kunnen spelen.
  maandag 24 november 2014 @ 10:05:51 #140
309378 HeavensAxe
vochtige gnoe
pi_146948191
Ik ben vooral benieuwd wat ze na deze game van plan zijn om te gaan doen.
Een nieuwe regio/generatie zou echt te veel van het goede worden aangezien er nu al like 800 pokemon zijn. Zou tbh wel ziekelijk veel betalen voor een game met alle regio's.
sup
  Moderator / Redactie Sport / Devops maandag 24 november 2014 @ 10:24:05 #141
176766 crew  zoem
zoemt
pi_146948538
Ze kunnen nog altijd een remake van Gen IV (Diamond/Pearl/Platinum) maken. Mja, nog een remake met alleen nieuwe mega's lijkt me nogal karig.

Overigens lees ik dat in OR/AS de shiny lock van (een aantal?) legendaries weggehaald is.
pi_146948748
quote:
0s.gif Op maandag 24 november 2014 10:05 schreef HeavensAxe het volgende:
Ik ben vooral benieuwd wat ze na deze game van plan zijn om te gaan doen.
Een nieuwe regio/generatie zou echt te veel van het goede worden aangezien er nu al like 800 pokemon zijn. Zou tbh wel ziekelijk veel betalen voor een game met alle regio's.
Komt gewoon nog een zevende generatie hoor. Ook best wel zin in.
pi_146949427
quote:
0s.gif Op maandag 24 november 2014 09:58 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

RS vond ik ook kut. Maar alle Pokémon zijn wel gewoon beschikbaar in deze game, in tegenstelling tot de originelen. Daarnaast is schijnt de hele endgame op de schop genomen te zijn, en sterk verbeterd t.o.v. RS, en ook t.o.v. XY.

Ik moet het nog zien. Ik vermijd deze week Pokémonsites, en wacht rustig tot vrijdag om niet gespoiled te kunnen spelen.
Ja, ik weet wel dat de andere Pokémon ook beschikbaar zijn, maar zonder ruilen lukt dat gewoon niet in de normale storyline tot ver in de game.

En in het begin van RS zijn er zó weinig leuke Pokémon te vinden...
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_146949998
quote:
0s.gif Op maandag 24 november 2014 11:09 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Ja, ik weet wel dat de andere Pokémon ook beschikbaar zijn, maar zonder ruilen lukt dat gewoon niet in de normale storyline tot ver in de game.

En in het begin van RS zijn er zó weinig leuke Pokémon te vinden...
Dat is zo. Daarom Pokémon Bank.

Maar ik geloof wel dat je andere Pokémon op de routes treft dan in het origneel. Dat je dus niet je eerste 1st gen Pokémon Geodude is, omdat je Rock Smash moet gebruiken, en dat het daar dan ook zo'n beetje de hele game bij blijft :')

Of Zubat :')
pi_146950858
quote:
0s.gif Op maandag 24 november 2014 11:29 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

Dat is zo. Daarom Pokémon Bank.

Maar ik geloof wel dat je andere Pokémon op de routes treft dan in het origneel. Dat je dus niet je eerste 1st gen Pokémon Geodude is, omdat je Rock Smash moet gebruiken, en dat het daar dan ook zo'n beetje de hele game bij blijft :')

Of Zubat :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_146950961
Iedereen zou dik betalen voor een spel met alle regio's denk ik.. dat is wat iedereen altijd al gewild heeft.. voornamelijk omdat het redelijk epic was in gold/silver.. maar goed geloof dat nintendo/GF ooit al gezegd heeft dat we daar niet op moeten rekenen in de nabije toekomst dus helaas..

een gen 7 zou prima kunnen.. maar misschien gewoon eens kappen met allemaal nieuwe pokemon er in te stoppen? Dat maakt voor mij toch niet uit haha.

Hoewel alle nieuwe kinderen die deze spellen natuurlijk ook spelen die hebben niet dat gevoel bij gen 1 pokemon dat wij hebben.. dus wie weet spelen we over 20 jaar gen 14 met weet ik het hoeveel pokemon en dan word het gewoon onmogelijk om de game uit te spelen zonder pokebank.
pi_146955409
Nieuwe Pokémon zorgt iig voor interessantere battles, aangezien je je team dan iig moet aanpassen om met/tegen de nieuwe mons te spelen; zie Greninja, Talonflame, Aegislash en in mindere mate Goodra _O_ Dat is toch juist vet?
Ga weg
pi_146955512
Kom battle iemand?
Ga weg
pi_146956089
quote:
4s.gif Op maandag 24 november 2014 14:52 schreef Nikmans het volgende:
Kom battle iemand?
Kom vechten dan.

FC: 1418-7097-6280
pi_146956129
quote:
10s.gif Op maandag 24 november 2014 15:12 schreef Syntos het volgende:

[..]

Kom vechten dan.
Wat is je FC? Die van mij:

1418-7035-8547
Ga weg
pi_146956189
quote:
14s.gif Op maandag 24 november 2014 15:13 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Wat is je FC? Die van mij:

1418-7035-8547
Staat er nu bij.
pi_146956248
Ninja edit even toevoegen dan
Ga weg
pi_146956352
quote:
0s.gif Op maandag 24 november 2014 15:14 schreef Syntos het volgende:

[..]

Staat er nu bij.
Challenge verzonden
Ga weg
pi_146956394
Ben benieuwd. Ik heb maar wat bij elkaar geschraapt wat er nog op mijn cartridge staat. :')

En vanaf het eerste moment al gefucked. :')

;(
pi_146956682
Bedankt Greninja
Ga weg
pi_146956731
Nog eentje?
Ga weg
pi_146956751
Even mijn team aanpassen, dit is niks.
pi_146956870
Ik ben mijn nieuwe team voor een testritje aan het nemen dus laat maar iets horen
Ga weg
pi_146956897
quote:
14s.gif Op maandag 24 november 2014 15:33 schreef Nikmans het volgende:
Ik ben mijn nieuwe team voor een testritje aan het nemen dus laat maar iets horen
Ik ben er klaar voor.
  maandag 24 november 2014 @ 15:37:04 #160
363891 laxus13
Gotta Catch Em' All
pi_146956999
Nog 4 dagen wachten en dan eindelijk mijn kopie van Omega Ruby binnen, kan niet wachten :)
For you, there'll be no more crying.
For you, the sun will be shining.
And I feel that when I'm with you,
It's alright, I know it's right.
pi_146957252
GEVVvkQ.jpg
pi_146957276
quote:
9s.gif Op maandag 24 november 2014 15:44 schreef Syntos het volgende:
[ afbeelding ]
Gaat lekker zo
Ga weg
pi_146957301
Ik ga maar weer verder met breeden.
pi_146957615
quote:
9s.gif Op maandag 24 november 2014 15:45 schreef Syntos het volgende:
Ik ga maar weer verder met breeden.
Psychic is trouwens x2 tegen poison dus je had je espeon prima in het spel kunnen houden tegen mijn venusaur
Ga weg
pi_146958030
quote:
14s.gif Op maandag 24 november 2014 15:54 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Psychic is trouwens x2 tegen poison dus je had je espeon prima in het spel kunnen houden tegen mijn venusaur
Daar had ik niet aan gedacht. Ik wacht nog even tot ORAS en dan ga ik eens kijken wat er beter kan.
pi_146958322
quote:
0s.gif Op maandag 24 november 2014 16:08 schreef Syntos het volgende:

[..]

Daar had ik niet aan gedacht. Ik wacht nog even tot ORAS en dan ga ik eens kijken wat er beter kan.
Sterker nog, fire is zinloos tegen Mega Venusaur door de ability die hij dan krijgt (Thick Fat) die fire en icedmg halveert
Ga weg
pi_146960067
Wie battle
Ga weg
  Moderator maandag 24 november 2014 @ 17:38:23 #168
292596 crew  Faux.
Fan van zichzelf
pi_146960745
quote:
10s.gif Op zondag 23 november 2014 20:51 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Kom battle yo
K heb nog geen ORAS :@
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_146960877
quote:
9s.gif Op maandag 24 november 2014 17:38 schreef Faux. het volgende:

[..]

K heb nog geen ORAS :@
Ik ook niet
Ga weg
  Moderator maandag 24 november 2014 @ 17:52:33 #170
292596 crew  Faux.
Fan van zichzelf
pi_146961090
quote:
10s.gif Op maandag 24 november 2014 17:44 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik ook niet
Showdown dan?
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_146962289
quote:
10s.gif Op maandag 24 november 2014 17:52 schreef Faux. het volgende:

[..]

Showdown dan?
xy man
Ga weg
pi_146976285
Ik bedenk me zojuist dat als Dragonite een mega stone zou krijgen het Dragoniteite zou heten _O_
Ga weg
  dinsdag 25 november 2014 @ 00:19:09 #173
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_146976419
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 november 2014 00:15 schreef Nikmans het volgende:
Ik bedenk me zojuist dat als Dragonite een mega stone zou krijgen het Dragoniteite zou heten _O_
Ben je weer wakker man? Ik moet pokémon ook weer eens oppakken, heb nog best veel competitive pokes te trainen :D druk druk druk

ORAS al in NL?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  dinsdag 25 november 2014 @ 06:47:19 #174
388285 roy9
Oude Koek
pi_146978225
quote:
14s.gif Op dinsdag 25 november 2014 00:19 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Ben je weer wakker man? Ik moet pokémon ook weer eens oppakken, heb nog best veel competitive pokes te trainen :D druk druk druk

ORAS al in NL?
Vrijdag pas... :'(
pi_146979823
Tot wanneer is Diancie beschikbaar in NL? Misschien dat ik hem nog ergens wil gaan oppikken.
  dinsdag 25 november 2014 @ 09:41:02 #176
363891 laxus13
Gotta Catch Em' All
pi_146979853
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 november 2014 09:39 schreef Lhyanna het volgende:
Tot wanneer is Diancie beschikbaar in NL? Misschien dat ik hem nog ergens wil gaan oppikken.
Tot de 28e
For you, there'll be no more crying.
For you, the sun will be shining.
And I feel that when I'm with you,
It's alright, I know it's right.
pi_146980157
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 november 2014 09:39 schreef Lhyanna het volgende:
Tot wanneer is Diancie beschikbaar in NL? Misschien dat ik hem nog ergens wil gaan oppikken.
t/m vrijdag. Maar schijnbaar zijn de codes al op
pi_146980275
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 november 2014 09:53 schreef Syntos het volgende:

[..]

t/m vrijdag. Maar schijnbaar zijn de codes al op
... Mooi kut dan
pi_146982031
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 november 2014 09:58 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

... Mooi kut dan
op het pokemon trade board van gamefaqs worden die dingen nog genoeg aangeboden.
pi_146982248
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 november 2014 11:07 schreef Syntos het volgende:

[..]

op het pokemon trade board van gamefaqs worden die dingen nog genoeg aangeboden.
Vanavond maar even kijken dan
pi_146991714
quote:
14s.gif Op dinsdag 25 november 2014 00:19 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Ben je weer wakker man? Ik moet pokémon ook weer eens oppakken, heb nog best veel competitive pokes te trainen :D druk druk druk

ORAS al in NL?
Ja man die ORAS hypetrain heeft me te pakken dus ik ben weer begonnen met xy om de tijd om te krijgen _O_ Heb mijn Salamence al klaarstaat _O_

Als ie niet gebanned is voordat we ORAS hebben hier :')
Ga weg
pi_146991791
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 november 2014 11:14 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Vanavond maar even kijken dan
Genoeg clones te hosselen overal :')
Ga weg
pi_146995269
Kom battle iemand
Ga weg
  dinsdag 25 november 2014 @ 20:04:12 #184
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147000116
Op verzoek van nikmans kom ik hier ook snuffelen ORAS staat klaar, ik ben er nog niet over uit of ik ga nuzlocken.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147000811
quote:
9s.gif Op maandag 24 november 2014 15:44 schreef Syntos het volgende:
[ afbeelding ]
_O- _O- _O-
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147000912
Even X maar weer eens aan doen en kijken waar ik mee bezig was.

JAmmer dat ik vrijdag heel de fucking dag niet thuis, maar zaterdag gaat de shit los...
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  dinsdag 25 november 2014 @ 20:46:03 #187
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147001841
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 november 2014 20:22 schreef Roburtt het volgende:
Even X maar weer eens aan doen en kijken waar ik mee bezig was.

JAmmer dat ik vrijdag heel de fucking dag niet thuis, maar zaterdag gaat de shit los...
Ik heb vorige week maandag een 3ds gekauft, aber auch pokemon Y, maar ben maar gestopt. Ik ga wachten tot Ruby komt en bewaar Y voor later. Ik ga misschien de oude ruby eens opstarten om te kijken welke pokemon ik had in mijn team.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  dinsdag 25 november 2014 @ 21:38:46 #188
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147004274
Iemand die gaat nuzlocken op de nieuwe ruby/saphire?
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  dinsdag 25 november 2014 @ 21:43:08 #189
388285 roy9
Oude Koek
pi_147004467
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 november 2014 21:38 schreef Spongeboss het volgende:
Iemand die gaat nuzlocken op de nieuwe ruby/saphire?
Neuh, eerst maar ff gewone run. Wel met 10/12 pokevriendjes zodat we niet overleveled raken :P
  dinsdag 25 november 2014 @ 21:53:49 #190
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147004917
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 november 2014 21:43 schreef roy9 het volgende:

[..]

Neuh, eerst maar ff gewone run. Wel met 10/12 pokevriendjes zodat we niet overleveled raken :P
Ik ben zeer tempted te nuzlocken eigenlijk...
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  dinsdag 25 november 2014 @ 22:09:57 #191
388285 roy9
Oude Koek
pi_147005661
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 november 2014 21:53 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Ik ben zeer tempted te nuzlocken eigenlijk...
Tjah, het is wel leuk natuurlijk. Zelf vind ik het leuker om een team samen te stellen, en dan niet persé alleen overpowered Pokemon, ook wat underused er tussen.
  dinsdag 25 november 2014 @ 22:13:12 #192
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147005857
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 november 2014 22:09 schreef roy9 het volgende:

[..]

Tjah, het is wel leuk natuurlijk. Zelf vind ik het leuker om een team samen te stellen, en dan niet persé alleen overpowered Pokemon, ook wat underused er tussen.
Ja ik doe dat ook maar vroeger toen ik nog niet zo op typisch selecteerde, was pokemon een grote uitdaging nu is het 'oh de vijand gebruikt een normal pokemon, aah ik ga voor een vechter.'

Maar ik weet niet goed hoe ik een team samenstel dat het wat zwaarder maakt.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  dinsdag 25 november 2014 @ 22:30:56 #193
388285 roy9
Oude Koek
pi_147006803
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 november 2014 22:13 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Ja ik doe dat ook maar vroeger toen ik nog niet zo op typisch selecteerde, was pokemon een grote uitdaging nu is het 'oh de vijand gebruikt een normal pokemon, aah ik ga voor een vechter.'

Maar ik weet niet goed hoe ik een team samenstel dat het wat zwaarder maakt.
Gewoon wat "zwakkere" pokes gebruiken. Ook helpt het om de pokemon de je inzet niet op type te kiezen, maar gwn degene met het laagste level. Of je gaar Nuzlocken, kan ook :D
  dinsdag 25 november 2014 @ 22:38:04 #194
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147007149
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 november 2014 21:38 schreef Spongeboss het volgende:
Iemand die gaat nuzlocken op de nieuwe ruby/saphire?
Waarom :')
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147007857
Ik heb pokemon storylines altijd gezien als iets om snel doorheen te ploegen terwijl je naar de endgame werkt
Ga weg
  dinsdag 25 november 2014 @ 23:32:17 #196
413672 Munchlax
De pokémon van FOK!
pi_147009392
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 november 2014 22:54 schreef Nikmans het volgende:
Ik heb pokemon storylines altijd gezien als iets om snel doorheen te ploegen terwijl je naar de endgame werkt
Pokemon black/white storyline _O_
Ik haat het als Snorlax me nakt.
  dinsdag 25 november 2014 @ 23:34:55 #197
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147009473
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 november 2014 22:38 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Waarom :')
Waarom niet ik heb de oude gespeeld wellicht kan ik me erdoorheen locken of hem normaal spelen natuurlijk en zoals nikmans zegt verhaal ploeg je even doorheen.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147009555
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 november 2014 23:32 schreef Munchlax het volgende:

[..]

Pokemon black/white storyline _O_
Kom battle
Ga weg
pi_147009558
IEMAND BATTLE ;(
Ga weg
  dinsdag 25 november 2014 @ 23:42:56 #200
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147009765
Eon ticket makkelijk te krijgen hoop ik nikmans volgende week battlen we als ik alles van de grond krijg.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147009963
FUCK ORAS move tutors trouwens, ik wil gewoon op een normale manier Defog aan mijn Latias leren maar dat kan nog altijd niet
Ga weg
  woensdag 26 november 2014 @ 08:47:04 #202
413672 Munchlax
De pokémon van FOK!
pi_147012933
quote:
14s.gif Op dinsdag 25 november 2014 23:36 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Kom battle
Heb X en Y niet mannn..

Ga wss wel oras kopen
Ik haat het als Snorlax me nakt.
  woensdag 26 november 2014 @ 09:53:17 #203
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147014045
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 november 2014 23:36 schreef Nikmans het volgende:
IEMAND BATTLE ;(
Wanneer ben je online dan, kut
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147017492
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 09:53 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Wanneer ben je online dan, kut
Tijd nu?
Ga weg
pi_147017625
quote:
1s.gif Op woensdag 26 november 2014 08:47 schreef Munchlax het volgende:

[..]

Heb X en Y niet mannn..

Ga wss wel oras kopen
Mooie man ben je toch
Ga weg
pi_147017919
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 november 2014 23:36 schreef Nikmans het volgende:
IEMAND BATTLE ;(
Ja ik wilde gister wel maar je was er niet
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147017939
quote:
10s.gif Op woensdag 26 november 2014 12:33 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Ja ik wilde gister wel maar je was er niet
Nu wel?
Ga weg
pi_147018590
quote:
14s.gif Op woensdag 26 november 2014 12:34 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Nu wel?
Stage, vanavond werk, en morgen en vrijdag heel de dag stage. Dus kan sowieso zaterdag pas ORAS spelen ;(
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147018610
quote:
10s.gif Op woensdag 26 november 2014 12:54 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Stage, vanavond werk, en morgen en vrijdag heel de dag stage. Dus kan sowieso zaterdag pas ORAS spelen ;(
Hoe laat ben je thuis dan
Ga weg
pi_147019480
quote:
8s.gif Op woensdag 26 november 2014 12:54 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Hoe laat ben je thuis dan
half 7 van stage, 11 uur van werk
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147019941
quote:
10s.gif Op woensdag 26 november 2014 13:19 schreef Roburtt het volgende:

[..]

half 7 van stage, 11 uur van werk
Fuck
Ga weg
  woensdag 26 november 2014 @ 13:35:40 #212
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147020099
quote:
10s.gif Op woensdag 26 november 2014 13:31 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Fuck
Online G?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147020326
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 13:35 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Online G?
Kom eraan yo
Ga weg
pi_147020436
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 13:35 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Online G?
Ben er! Waar ben jij?
Ga weg
  woensdag 26 november 2014 @ 13:45:18 #215
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147020472
quote:
14s.gif Op woensdag 26 november 2014 13:44 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ben er! Waar ben jij?
Ja ff de stof van die 3ds poetsen :')
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147020572
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 13:45 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Ja ff de stof van die 3ds poetsen :')
Aight ik ga even pissen, ben iig online
Ga weg
  woensdag 26 november 2014 @ 13:51:56 #217
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147020704
Updating... :Z
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147020720
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 13:51 schreef CapnIzzy het volgende:
Updating... :Z
Je moet er wat voor overhebben
Ga weg
  woensdag 26 november 2014 @ 13:54:54 #219
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147020807
quote:
6s.gif Op woensdag 26 november 2014 13:52 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Je moet er wat voor overhebben
Ja nondenjuuuuuuuu
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  woensdag 26 november 2014 @ 13:55:06 #220
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147020814
33% :')
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147020949
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 13:55 schreef CapnIzzy het volgende:
33% :')
Ik wacht wel terwijl het Lumiose City deuntje lekker doorpingelt
Ga weg
  woensdag 26 november 2014 @ 14:01:37 #223
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147021050
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  woensdag 26 november 2014 @ 14:09:49 #225
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147021377
Ik zal wel flink roestig zijn
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147021938
Ik wist dat ik met Venusaur moest openen
Ga weg
  woensdag 26 november 2014 @ 14:27:32 #227
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147021951
xuxKAGt.jpg
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147021953
Die scarf nakte me trouwens wel flink, ik ging er van uit dat mijn Excadrill sneller was
Ga weg
  woensdag 26 november 2014 @ 14:28:19 #229
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147021978
quote:
10s.gif Op woensdag 26 november 2014 14:27 schreef Nikmans het volgende:
Die scarf nakte me trouwens wel flink, ik ging er van uit dat mijn Excadrill sneller was
Hehe, nog 1tje maar beetje andere pokes erin?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147022017
quote:
10s.gif Op woensdag 26 november 2014 14:28 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Hehe, nog 1tje maar beetje andere pokes erin?
Ik ga even wat anders doen, zometeen yo
Ga weg
  woensdag 26 november 2014 @ 14:30:17 #231
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147022043
quote:
14s.gif Op woensdag 26 november 2014 14:29 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik ga even wat anders doen, zometeen yo
Jammer man, wou nog even een Cloyster op je testen :P
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  woensdag 26 november 2014 @ 17:31:54 #232
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_147027745
Alpha Sapphire is binnen. *O*
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_147027846
quote:
14s.gif Op woensdag 26 november 2014 17:31 schreef Rikketik het volgende:
Alpha Sapphire is binnen. *O*
Waar besteld?
  woensdag 26 november 2014 @ 17:45:42 #234
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_147028121
quote:
10s.gif Op woensdag 26 november 2014 17:35 schreef Syntos het volgende:

[..]

Waar besteld?
Gekocht bij de MediaMarkt. Mijn ervaring is dat ze de games daar meteen in de schappen flikkeren als ze ze binnenkrijgen, dus dan kun je ze soms op dinsdag/woensdag al kopen, terwijl ze eigenlijk op vrijdag pas officieel uitkomen.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_147028170
quote:
3s.gif Op woensdag 26 november 2014 17:45 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Gekocht bij de MediaMarkt. Mijn ervaring is dat ze de games daar meteen in de schappen flikkeren als ze ze binnenkrijgen, dus dan kun je ze soms op dinsdag/woensdag al kopen, terwijl ze eigenlijk op vrijdag pas officieel uitkomen.
Ah, nooit geweten. Morgen maar eens kijken of ik nog genoeg geld op mijn OV kaart voor de dichtsbijzijndste MM dan.
pi_147028566
Het spel is overal al binnen en ik zie soms al stapels bij een medewerker liggen. Maar niemand mag hem nog verkopen. Ook de Mediamarkt wil dat niet. :(
Unbowed, Unbent, Unbroken.
  woensdag 26 november 2014 @ 18:56:17 #237
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147030283
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 18:01 schreef BeyondTheGreen het volgende:
Het spel is overal al binnen en ik zie soms al stapels bij een medewerker liggen. Maar niemand mag hem nog verkopen. Ook de Mediamarkt wil dat niet. :(
Dus ze hebben hem al in de winkel liggen, maar verkopen mag niet? :D
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147031271
quote:
14s.gif Op woensdag 26 november 2014 17:31 schreef Rikketik het volgende:
Alpha Sapphire is binnen. *O*
Karig.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147031316
In The Games Department

Pokémon Omega Ruby & Alpha - Eon Ticket

For those of you in the Netherlands, it has been announced that various GameMania Stores across the country, specifically Groningen, Rotterdam, Maastricht, Breda, Amsterdam and Utrecht, will be distributing the Eon Ticket to players on December 6th 2014. From there, players can then help distribute the Eon Ticket through StreetPass. This follows on from similar methods in the US and UK. We'll bring more as it comes
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147031529
Jeuh, kan ik weer naar Amsterdam voor Pokemon. :')
pi_147032956
Wanneer stopt Nintendo nu eens met die onzin? Geef het gewoon weg, maar verwacht eens niet van je klanten dat ze het hele land door reizen om een lousy code te bemachtigen.
  Moderator / Redactie Sport / Devops woensdag 26 november 2014 @ 20:06:52 #242
176766 crew  zoem
zoemt
pi_147033056
Mee eens. Events op basis van regio zijn erg achterhaald. Geef het gewoon weg via wifi...
pi_147033503
quote:
10s.gif Op woensdag 26 november 2014 19:24 schreef Roburtt het volgende:
In The Games Department

Pokémon Omega Ruby & Alpha - Eon Ticket

For those of you in the Netherlands, it has been announced that various GameMania Stores across the country, specifically Groningen, Rotterdam, Maastricht, Breda, Amsterdam and Utrecht, will be distributing the Eon Ticket to players on December 6th 2014. From there, players can then help distribute the Eon Ticket through StreetPass. This follows on from similar methods in the US and UK. We'll bring more as it comes
Mooi _O_ Maastricht is hier vlakbij _O_
Wat doet die Eon Ticket though? :')
Ga weg
pi_147034182
quote:
14s.gif Op woensdag 26 november 2014 20:19 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Mooi _O_ Maastricht is hier vlakbij _O_
Wat doet die Eon Ticket though? :')
Geeft je toegang tot een eiland waar je Latios/Latias kan krijgen, afhankelijk van welke versie je hebt.
  woensdag 26 november 2014 @ 20:55:42 #245
413672 Munchlax
De pokémon van FOK!
pi_147034960
Zijn er ook weer exclusives voor elke versie?
Ik haat het als Snorlax me nakt.
  woensdag 26 november 2014 @ 21:19:11 #246
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147035971
quote:
10s.gif Op woensdag 26 november 2014 20:55 schreef Munchlax het volgende:
Zijn er ook weer exclusives voor elke versie?
Groundon of Kyogre. Ik zou groundon pakken want kyogre te veel water!
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  woensdag 26 november 2014 @ 21:34:10 #247
365231 Fera
Fire & Blood
pi_147036777
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 21:19 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Groundon of Kyogre. Ik zou groundon pakken want kyogre te veel water!
Groudon.
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
  woensdag 26 november 2014 @ 21:40:52 #248
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147037110
quote:
8s.gif Op woensdag 26 november 2014 21:34 schreef Fera het volgende:

[..]

Groudon.
Excuseer mij het is 12 jaar geleden.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  Moderator / Redactie Sport / Devops woensdag 26 november 2014 @ 21:42:25 #249
176766 crew  zoem
zoemt
pi_147037188
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 21:19 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Groundon of Kyogre. Ik zou groundon pakken want kyogre te veel water!
Nog veel meer exclusives natuurlijk :P Op Serebii staat een lijst.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  woensdag 26 november 2014 @ 21:51:05 #250
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_147037604
Ik speelde daarnet op pokemon showdown met hoopa ofzo. Wazig ding, zag er oik niet uit.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_147037759
Ik ga voor Groudon gewoon omdat die cooler is dat wéér een choice specs spatk spammer
Ga weg
pi_147038160
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 18:56 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Dus ze hebben hem al in de winkel liggen, maar verkopen mag niet? :D
Jep. Zowel de Bart Smit, Mediamarkt, Gamemania, Toys XL en een andere gameshop wisten mij dit te vertellen. Bij de Toys XL lagen er stapels op een werktafel waar medewerkers mee bezig waren. :')
Unbowed, Unbent, Unbroken.
  woensdag 26 november 2014 @ 22:17:17 #253
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147038867
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 22:02 schreef BeyondTheGreen het volgende:

[..]

Jep. Zowel de Bart Smit, Mediamarkt, Gamemania, Toys XL en een andere gameshop wisten mij dit te vertellen. Bij de Toys XL lagen er stapels op een werktafel waar medewerkers mee bezig waren. :')
Ja dit klopt, dat is altijd zo met releases en zo. Die hebben ze gewoon al ergens liggen maar ze mogen ze niet verkopen. Gerucht is dat wij de release later krijgen omdat bij X en Y al in Italië mensen een kopie hadden geregeld of zo en laten leaken. Was in Canada het zelfde geval en beide Europa als Canada krijgen release later.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  woensdag 26 november 2014 @ 22:22:05 #254
437356 EmilyNL
Pokémon Trainer
pi_147039102
Dus, zijn er al mensen die hem legaal hebben? :) Zag dat iemand hem al bij gameshop twente vandaan had gisteren en vroeg me af of er al meer winkels zijn die hem vroegtijdig verkopen?
  woensdag 26 november 2014 @ 22:29:54 #255
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147039508
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 22:22 schreef EmilyNL het volgende:
Dus, zijn er al mensen die hem legaal hebben? :) Zag dat iemand hem al bij gameshop twente vandaan had gisteren en vroeg me af of er al meer winkels zijn die hem vroegtijdig verkopen?
Wellicht wel, maar dat vroegtijdige verkopen is juist de reden waarom we nu de game pas zo laat krijgen. Ergo dat moet je niet willen, als mensen zich gewoon aan release data's hielde hadden we hem vrijdag al. Je kan hem vast eerder krijgen als je iemand kent die er werkt etc.
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
  Moderator / Redactie Sport / Devops woensdag 26 november 2014 @ 22:33:09 #256
176766 crew  zoem
zoemt
pi_147039698
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 22:29 schreef Spongeboss het volgende:dat vroegtijdige verkopen is juist de reden waarom we nu de game pas zo laat krijgen.
Hoe bedoel je dat? Verschillende releases werkt imho juist dit soort praktijken in de hand.
  woensdag 26 november 2014 @ 22:35:00 #257
419250 Spongeboss
Middelpunt van de wereld.
pi_147039804
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 22:33 schreef zoem het volgende:

[..]

Hoe bedoel je dat? Verschillende releases werkt imho juist dit soort praktijken in de hand.
Canada en Europa (Italië) was een release van Y/X Gelekt, Amerika niet, Amerika, Japan krijgen ongeveer zelfde release. Of dezelfde zelfs.

Canada en Europa niet gerucht gaat dat ze dat doen omdat hier dingen gelekt zijn, ik vind het ook jammer een kut strategie, want de meeste kunnen er niets aan doen. Maar het is denk ik ook wel een roep van gamefreak/nintendo van nouja verkoop die shit wanneer het mag.

Als dit weer gebeurt...
Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan.
Kapotte topics van een kapotte jongen - Spongeboss
Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen.
pi_147041204
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 22:35 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Canada en Europa (Italië) was een release van Y/X Gelekt, Amerika niet, Amerika, Japan krijgen ongeveer zelfde release. Of dezelfde zelfs.

Canada en Europa niet gerucht gaat dat ze dat doen omdat hier dingen gelekt zijn, ik vind het ook jammer een kut strategie, want de meeste kunnen er niets aan doen. Maar het is denk ik ook wel een roep van gamefreak/nintendo van nouja verkoop die shit wanneer het mag.

Als dit weer gebeurt...
Dat zou voor je winstgevendheid niet heel handig zijn. Games niet releasen als een soort van straf voor de vorige keer. Trouwens, bij XY was de VS een week later. Niks aan de hand dus.
  donderdag 27 november 2014 @ 10:10:32 #259
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147048629
Ook maar besteld via bol.com, hoop dat ik 'm dan nog vrijdag binnen heb :P
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147050597
Overigens realiseer ik me net dat Groudon echt tanky as fuck gaat worden in zijn Primal vorm, hij verliest zijn Ice weakness maar krijgt er een x4 Water weakness voor terug die totaal niet boeit met zijn nieuwe weather _O_ Alleen is ie nu weak tegen Ground en verliest ie zijn resistance tegen Rock.

Dus hij verliest x6 aan weaknesses en ruilt die in voor x4 aan nieuwe weaknesses, best nice _O_
Ga weg
pi_147050621
En hij verliest zijn Grass weakness
Ga weg
pi_147051081
Mega Rayquaza wtf
Ga weg
pi_147052275
Was het maar vrijdag
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  donderdag 27 november 2014 @ 13:29:41 #264
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147053571
Bij Sapphire krijg je Groudon toch in die grot? Of was het bij RS wel 1 op 1 met de kleur van het spel?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147053636
quote:
0s.gif Op donderdag 27 november 2014 13:29 schreef CapnIzzy het volgende:
Bij Sapphire krijg je Groudon toch in die grot? Of was het bij RS wel 1 op 1 met de kleur van het spel?
Je krijgt één van de twee.
Na tien jaar is Groudon eindelijk de betere van de twee _O_
Ga weg
  donderdag 27 november 2014 @ 13:32:21 #266
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147053651
quote:
14s.gif Op donderdag 27 november 2014 13:31 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Je krijgt één van de twee.
Na tien jaar is Groudon eindelijk de betere van de twee _O_
Kan je kiezen dan, onafhankelijk van of je AS of OR hebt?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147053940
quote:
0s.gif Op donderdag 27 november 2014 13:32 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Kan je kiezen dan, onafhankelijk van of je AS of OR hebt?
Nee.
AS = Kyogre, OR = Groudon

Zeg maar zoals X = Xerneas en Y = Yveltal, Black = Zekrom White = Reshiram etc.

En allebei de versies krijgen Rayquaza :P Volgens mij krijgt Sapphire Latios en Ruby Latias verder.
Ga weg
  donderdag 27 november 2014 @ 13:45:44 #268
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147054042
quote:
14s.gif Op donderdag 27 november 2014 13:42 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Nee.
AS = Kyogre, OR = Groudon

Zeg maar zoals X = Xerneas en Y = Yveltal, Black = Zekrom White = Reshiram etc.

En allebei de versies krijgen Rayquaza :P Volgens mij krijgt Sapphire Latios en Ruby Latias verder.
Boeit ook vrij weinig, als er weer zo'n systeem als GTS in zit heb je toch zo shiny 6ivs te pakken. En anders wat fixen op facebook :D
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147054059
quote:
0s.gif Op donderdag 27 november 2014 13:45 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Boeit ook vrij weinig, als er weer zo'n systeem als GTS in zit heb je toch zo shiny 6ivs te pakken. En anders wat fixen op facebook :D
Ja precies man en Kyogre is nog altijd één van de beste ubers
Ga weg
  donderdag 27 november 2014 @ 13:48:31 #270
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147054123
quote:
14s.gif Op donderdag 27 november 2014 13:46 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ja precies man en Kyogre is nog altijd één van de beste ubers
Ik hoop dat breeden en iv/ev trainen weer zo makkelijk gaat als in XY. Zeker met die 6iv ditto is 't echt een peulenschil haha
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147054375
quote:
6s.gif Op donderdag 27 november 2014 13:48 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Ik hoop dat breeden en iv/ev trainen weer zo makkelijk gaat als in XY. Zeker met die 6iv ditto is 't echt een peulenschil haha
Tuurlijk man ze hebben die verbeteringen niet voor niks doorgevoerd dunkt me, en stel nu dat het moeilijker zou zijn dan kun je nog altijd gewoon in XY trainen/breeden en je shit dan doorruilen _O_
Ga weg
pi_147054637
Ik ben alleen bang dat mijn 6 IV ditto de pokebank niet gaat overleven
Ga weg
  donderdag 27 november 2014 @ 14:11:38 #273
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147054782
quote:
10s.gif Op donderdag 27 november 2014 14:06 schreef Nikmans het volgende:
Ik ben alleen bang dat mijn 6 IV ditto de pokebank niet gaat overleven
Pokébank pakt clones aan ofwa?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147054803
quote:
0s.gif Op donderdag 27 november 2014 14:11 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Pokébank pakt clones aan ofwa?
Voor zover ik weet wel, geen idee :') net pas voor het eerst gedownload
Ga weg
pi_147054867
Ik moet een eshop card adden HELP, krijg je die bij game mania?
Ga weg
pi_147054911
quote:
10s.gif Op donderdag 27 november 2014 14:14 schreef Nikmans het volgende:
Ik moet een eshop card adden HELP, krijg je die bij game mania?
https://www.gamemania.nl/(...)ource=RecentlyViewed
  donderdag 27 november 2014 @ 14:32:57 #277
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147055441
Waarom creditcard of eshop card :') Wat is er mis met ideal
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147055552
quote:
0s.gif Op donderdag 27 november 2014 14:32 schreef CapnIzzy het volgende:
Waarom creditcard of eshop card :') Wat is er mis met ideal
Kan dat?
Ga weg
  donderdag 27 november 2014 @ 14:37:22 #279
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147055564
quote:
11s.gif Op donderdag 27 november 2014 14:36 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Kan dat?
Ja ik heb geen creditcard en die eshop card, wat is dat dan
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  donderdag 27 november 2014 @ 14:39:56 #280
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147055654
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  donderdag 27 november 2014 @ 14:48:15 #281
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147055871
quote:
Service is snel hier, na betaling van ideal gelijk die code binnen. Werkt prima, alleen betaal je ¤15,99 voor ¤15 tegoed op je 3ds. Weet niet of dit overal/altijd zo is.
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  donderdag 27 november 2014 @ 14:51:05 #282
437356 EmilyNL
Pokémon Trainer
pi_147055937
Inderdaad ik gebruik wiicode ook altijd, werkt goed ^_^

Yay ik heb hem :3

10687035_10205052755939793_7455352369318539810_n.jpg?oh=a595561366dc3f7b10666d1a40bd9141&oe=54D2D5CE
  donderdag 27 november 2014 @ 14:53:05 #283
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147055992
quote:
0s.gif Op donderdag 27 november 2014 14:51 schreef EmilyNL het volgende:
Inderdaad ik gebruik wiicode ook altijd, werkt goed ^_^

Yay ik heb hem :3

[ afbeelding ]
#jaloers

Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_147056047
quote:
0s.gif Op donderdag 27 november 2014 14:51 schreef EmilyNL het volgende:
Inderdaad ik gebruik wiicode ook altijd, werkt goed ^_^

Yay ik heb hem :3

[ afbeelding ]
Doet pijn dit
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_147057594
Ook via Wiicode gekocht, werkt prima, dan neem ik die ene euro wel op de koop toe :')
Van de rest van de centen Steamworld Dig gekocht _O_

Ga weg
pi_147057698
quote:
10s.gif Op donderdag 27 november 2014 14:55 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Doet pijn dit
Ik post morgen mijn baas steelbook wel
Ga weg
pi_147057792
quote:
10s.gif Op donderdag 27 november 2014 15:55 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik post morgen mijn baas steelbook wel
er is ook al ergens op het forum hier een steelbook bij iemand binnen .. mega jaloers.. vanavond nog maar even iedereen in X netjes klaar zetten voor de oversteek :P
  donderdag 27 november 2014 @ 16:16:23 #288
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_147058294
Ik ben gebeld. Door Bart Smith hij is binnen maar geen steelbook wel een dlc code.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
pi_147059588
FUCK ME wat duurt dit wachten lang
Ga weg
  donderdag 27 november 2014 @ 17:43:44 #290
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147060614
quote:
10s.gif Op donderdag 27 november 2014 17:01 schreef Nikmans het volgende:
FUCK ME wat duurt dit wachten lang
Alvast naar gaan slapen dan :P
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  donderdag 27 november 2014 @ 18:33:00 #291
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_147061866
Man, die DexNav optie, dat je pokémon kunt besluipen, levert soms bizarre resultaten op. :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_147062732
quote:
10s.gif Op donderdag 27 november 2014 18:33 schreef Rikketik het volgende:
Man, die DexNav optie, dat je pokémon kunt besluipen, levert soms bizarre resultaten op. :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hahaha :')
Ga weg
pi_147073967
Heb hem ook. Good times.
  donderdag 27 november 2014 @ 23:43:41 #294
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_147074631
Hier ook binnen, meneer nitraatpoep was de mm ingewandeld om me te verrassen. O+
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_147074675
quote:
11s.gif Op woensdag 26 november 2014 17:47 schreef Syntos het volgende:
Morgen maar eens kijken of ik nog genoeg geld op mijn OV kaart voor de dichtsbijzijndste MM dan.
Waarom ben je nou niet naar de MM geweest, stumpert.18.gif
  vrijdag 28 november 2014 @ 02:28:22 #296
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_147077427
Ik heb hem, Pokebank ga ik niet gebruiken wil het niet te makkelijk maken.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
pi_147082108
Ding Dong _O_
Ga weg
pi_147082723
Zit er geen Groudon poppetje bij de NL collector's edition? Op de verpakking staat ook alleen steelbook en normale game :o
Ga weg
pi_147082925
Zo, ik heb besteld en hij is als het goed is onderweg. Hopelijk ben ik voor 10 uur thuis vanavond.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  vrijdag 28 november 2014 @ 11:59:47 #300
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147083007
Als ik thuis kom moet ie in de gang liggen :D
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  vrijdag 28 november 2014 @ 12:00:04 #301
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_147083014
lapo
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')