Vlekken boeien me niet, maar hij rook ook gewoon aangebrand Was een dik stuk deeg oid.quote:Op zaterdag 23 mei 2015 04:21 schreef LintuxCx het volgende:
Tenzij het een heel dik stuk is zou ik het gewoon laten zitten. Al die vlekken geven je pizzasteen een persoonlijk karakter.
Is erg lekker op een pizza! Laatst ook gedaan, beviek goed. Lekker zoutig, houden wij van.quote:Op maandag 25 mei 2015 18:04 schreef vinnypassy het volgende:
Ik had nog chorizo over, dus dan kun je dat op een luie dag als vandaag best goed op een pizza gooien.
[ afbeelding ]
Weet je wat daar echt fantastisch mee combineert, met alle pittige worst eigenlijk wel? Venkelzaadjes.quote:Op maandag 25 mei 2015 18:04 schreef vinnypassy het volgende:
Ik had nog chorizo over, dus dan kun je dat op een luie dag als vandaag best goed op een pizza gooien.
[ afbeelding ]
Welk recept gebruik je? Ik wil al lang eens turkse pizza's bakken...quote:
We hebben nog wel wat werkruimte dus we kunnen de deeg nog wel uitrollen enzo, maar het wordt uiteraard wel wat behelpen natuurlijk.quote:Op vrijdag 29 mei 2015 18:58 schreef Elleska het volgende:
is het bij een keukenverbouwing misschien makkelijker om je pizza's alvast te bakken met saus?? die kan je in de koelkast/diepvries bewaren. op de dag zelf ff beleggen en afbakken in de oven.
Bedankt voor de tip .quote:Op vrijdag 29 mei 2015 20:55 schreef Pandaplint het volgende:
Bij de Lidl hebben ze trouwens pizzastenen
http://www.lidl.nl/nl/Offerdate.htm?action=showDetail&id=13530
http://www.traditionaltur(...)-as-turkish.html?m=1.quote:Op vrijdag 29 mei 2015 17:23 schreef Drossie het volgende:
[..]
Welk recept gebruik je? Ik wil al lang eens turkse pizza's bakken...
Ik heb deze toevallig sinds deze week binnen. Van de week gebruikt en ik moet zeggen dat hij mij erg goed bevalt. Word ontzettend warm en heb er in no-time perfecte pizza mee. Een hele verbetering tegenover mijn combi magnetron welke niet warm genoeg werd.quote:Op woensdag 3 juni 2015 14:15 schreef dktab het volgende:
Mensen hier die mij hun ervaringen kunnen vertellen over de G3 Ferrari pizzaoven, eventueel welke modellen. Denk eraan deze te vragen voor mijn verjaardag aangezien ik ook wel een kookgek ben, en veel van pizza hou natuurlijk. ik hoor het graag!
mvg dktab
Nou, wat een succes. Ik krijg i.i.g. nooit dat deeg mooi uitgerold/pizzavorm.quote:Op vrijdag 29 mei 2015 20:41 schreef Iemand91 het volgende:
op de dag zelf kunnen we ze dan uitrollen en beleggen.
Deed het eerst met de hand, maar dat ging nooit echt perfect. (wel rond)quote:Op dinsdag 9 juni 2015 15:19 schreef Iemand91 het volgende:
[..]
Nou, wat een succes. Ik krijg i.i.g. nooit dat deeg mooi uitgerold/pizzavorm.
is je deeg wel elastisch genoeg?quote:Op dinsdag 9 juni 2015 15:19 schreef Iemand91 het volgende:
[..]
Nou, wat een succes. Ik krijg i.i.g. nooit dat deeg mooi uitgerold/pizzavorm.
Vind ik niet eerlijk gezegd. Heb overigens ondertussen al wel verschillende recepten gehad.quote:
Dat klinkt wel goed, heb zelf namelijk ook een combi-oven die max. 220 graden wordt. Welk model heb jij aangeschaft? foto"s evt?quote:Op dinsdag 9 juni 2015 14:31 schreef anndb het volgende:
[..]
Ik heb deze toevallig sinds deze week binnen. Van de week gebruikt en ik moet zeggen dat hij mij erg goed bevalt. Word ontzettend warm en heb er in no-time perfecte pizza mee. Een hele verbetering tegenover mijn combi magnetron welke niet warm genoeg werd.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |