abonnement Unibet Coolblue
pi_152659197
Welke pizzaoven raden jullie aan ?

Je hebt de G3, die is mij eigenlijk te duur.
Je hebt de Bestron.

Groot verschil?
Als je hoort hoe het klokje thuis tikt, zit je niet in het café.
  maandag 18 mei 2015 @ 18:00:38 #252
26731 Chr1st1aan
Tukkerjood
pi_152719592
Ben voor de Delizia versie gegaan.

http://www.amazon.de/G3Fe(...)1&keywords=G3Ferrari

¤100,- incl. verzending ipv ¤125 in nl

[ Bericht 77% gewijzigd door Chr1st1aan op 18-05-2015 21:21:08 ]
Als je hoort hoe het klokje thuis tikt, zit je niet in het café.
  vrijdag 22 mei 2015 @ 19:28:37 #253
26731 Chr1st1aan
Tukkerjood
pi_152862710
Nou de eerste pizza's zijn op. Heel lekker, alleen een vrij dunne bodem. Nu alleen maar kaas en mozzarella erop gedaan om te proberen.

Het grootste probleem, we hebben nu nog honger :') , de volgende keer ga ik zeker proberen bollen te maken van minimaal 300 gram. Zodat hij ook wat groter kan en wat dikker wordt.

Maar het smaakte prima voor een eerste testpoging.

Helaas wel een stukje deeg wat op de steen is blijven plakken wat nu zwart is. Kun je met een plamuurmes het eraf schrapen of is dat dodelijk voor zo'n steen?
Als je hoort hoe het klokje thuis tikt, zit je niet in het café.
pi_152874915
Tenzij het een heel dik stuk is zou ik het gewoon laten zitten. Al die vlekken geven je pizzasteen een persoonlijk karakter. :+
I hope you can see this because I'm doing it as hard as I can.
pi_152877324
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 mei 2015 04:21 schreef LintuxCx het volgende:
Tenzij het een heel dik stuk is zou ik het gewoon laten zitten. Al die vlekken geven je pizzasteen een persoonlijk karakter. :+
Vlekken boeien me niet, maar hij rook ook gewoon aangebrand :P Was een dik stuk deeg oid.

Kon het later er gewoon aftrekken en wegsmijten
Als je hoort hoe het klokje thuis tikt, zit je niet in het café.
  zaterdag 23 mei 2015 @ 11:30:34 #256
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_152877575
Ik heb een paar pizza stenen (bij elkaar 1 grote plaat) besteld.
Hoe moet ik die 'inwerken' en gebruiken? :)
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  maandag 25 mei 2015 @ 18:04:45 #257
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_152950659
Ik had nog chorizo over, dus dan kun je dat op een luie dag als vandaag best goed op een pizza gooien.

pi_152951554
quote:
0s.gif Op maandag 25 mei 2015 18:04 schreef vinnypassy het volgende:
Ik had nog chorizo over, dus dan kun je dat op een luie dag als vandaag best goed op een pizza gooien.

[ afbeelding ]
Is erg lekker op een pizza! Laatst ook gedaan, beviek goed. Lekker zoutig, houden wij van.
  dinsdag 26 mei 2015 @ 08:36:02 #259
130803 Gripper
Get a grip
pi_152966547
quote:
0s.gif Op maandag 25 mei 2015 18:04 schreef vinnypassy het volgende:
Ik had nog chorizo over, dus dan kun je dat op een luie dag als vandaag best goed op een pizza gooien.

[ afbeelding ]
Weet je wat daar echt fantastisch mee combineert, met alle pittige worst eigenlijk wel? Venkelzaadjes.

Probeer maar eens!
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_153077829
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 november 2014 19:28 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]

Turkse pizza's :9
Welk recept gebruik je? Ik wil al lang eens turkse pizza's bakken...
Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
pi_153078792
Kort vraagje.

Heb momenteel wat pizzadeeg staan te rijzen voor komende weken. Komt nieuwe keuken dus we moesten iets hebben wat we dan snel kunnen maken om te eten.
Heb begrepen dat pizzadeeg prima in zowel koelkast als diepvries kan; dat laatste ook nog vrij lang.
Maar pizzadeeg in de koelkast, hoe lang kan zoiets duren?
pi_153079005
Ik laat het altijd rijzen in de koelkast, liefst twee nachten. Maar kan me voorstellen dat je het niet veel langer moet doen dan dat.
I hope you can see this because I'm doing it as hard as I can.
pi_153079353
Is er veel verschil in smaak als je het deeg zolang in de koelkast laat staan?
Ik maak meestal mijn deeg 2-3u op voorhand en bak dan de pizza's.
Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
pi_153080464
is het bij een keukenverbouwing misschien makkelijker om je pizza's alvast te bakken met saus?? die kan je in de koelkast/diepvries bewaren. op de dag zelf ff beleggen en afbakken in de oven.
pi_153084124
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 mei 2015 18:58 schreef Elleska het volgende:
is het bij een keukenverbouwing misschien makkelijker om je pizza's alvast te bakken met saus?? die kan je in de koelkast/diepvries bewaren. op de dag zelf ff beleggen en afbakken in de oven.
We hebben nog wel wat werkruimte dus we kunnen de deeg nog wel uitrollen enzo, maar het wordt uiteraard wel wat behelpen natuurlijk. :P

Idee is dat ik het meeste werk heb gehad (bodems maken), op de dag zelf kunnen we ze dan uitrollen en beleggen. De tomatensaus ligt nog in de diepvries van de vorige keer.
En het leuke én handige met pizza's is natuurlijk dat je er alles op kunt gooien, net wat je dan tegenkomt.

Ik zet het deeg vannacht wel in de koelkast en misschien de nacht erop ook, daarna maar de diepvries in.
  vrijdag 29 mei 2015 @ 20:55:26 #266
415555 Pandaplint
Bekend van 3FM.
pi_153084679
Bij de Lidl hebben ze trouwens pizzastenen
http://www.lidl.nl/nl/Offerdate.htm?action=showDetail&id=13530
Omdat een pandapint te mainstream is 🐼
Wekelijks radioitem op 3FM. Elke woensdag rond 13:30
  vrijdag 29 mei 2015 @ 21:08:39 #267
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_153085294
quote:
14s.gif Op vrijdag 29 mei 2015 20:55 schreef Pandaplint het volgende:
Bij de Lidl hebben ze trouwens pizzastenen
http://www.lidl.nl/nl/Offerdate.htm?action=showDetail&id=13530
Bedankt voor de tip :Y.
  vrijdag 29 mei 2015 @ 21:22:30 #268
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_153085862
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 mei 2015 17:23 schreef Drossie het volgende:

[..]

Welk recept gebruik je? Ik wil al lang eens turkse pizza's bakken...
http://www.traditionaltur(...)-as-turkish.html?m=1. :Y)
pi_153216670
Mensen hier die mij hun ervaringen kunnen vertellen over de G3 Ferrari pizzaoven, eventueel welke modellen. Denk eraan deze te vragen voor mijn verjaardag aangezien ik ook wel een kookgek ben, en veel van pizza hou natuurlijk. ik hoor het graag!

mvg dktab
Don't raise your voice, improve your argument.
pi_153381777
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juni 2015 14:15 schreef dktab het volgende:
Mensen hier die mij hun ervaringen kunnen vertellen over de G3 Ferrari pizzaoven, eventueel welke modellen. Denk eraan deze te vragen voor mijn verjaardag aangezien ik ook wel een kookgek ben, en veel van pizza hou natuurlijk. ik hoor het graag!

mvg dktab
Ik heb deze toevallig sinds deze week binnen. Van de week gebruikt en ik moet zeggen dat hij mij erg goed bevalt. Word ontzettend warm en heb er in no-time perfecte pizza mee. Een hele verbetering tegenover mijn combi magnetron welke niet warm genoeg werd.
pi_153383174
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 mei 2015 20:41 schreef Iemand91 het volgende:
op de dag zelf kunnen we ze dan uitrollen en beleggen.
Nou, wat een succes. Ik krijg i.i.g. nooit dat deeg mooi uitgerold/pizzavorm. :')
  dinsdag 9 juni 2015 @ 19:54:20 #272
26731 Chr1st1aan
Tukkerjood
pi_153390638
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2015 15:19 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Nou, wat een succes. Ik krijg i.i.g. nooit dat deeg mooi uitgerold/pizzavorm. :')
Deed het eerst met de hand, maar dat ging nooit echt perfect. (wel rond)

Gewoon een deegroller gekocht, heb je een prima ronde pizza met de dikte die je zelf wilt.
Als je hoort hoe het klokje thuis tikt, zit je niet in het café.
pi_153390765
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2015 15:19 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Nou, wat een succes. Ik krijg i.i.g. nooit dat deeg mooi uitgerold/pizzavorm. :')
is je deeg wel elastisch genoeg?
pi_153394664
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2015 19:58 schreef d4v1d het volgende:
is je deeg wel elastisch genoeg?
Vind ik niet eerlijk gezegd. Heb overigens ondertussen al wel verschillende recepten gehad.
Uiteindelijk smaakt alles prima - zowel bodem als pizza in geheel - maar het vormen van de bodem blijft :{ ...
pi_153397587
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2015 14:31 schreef anndb het volgende:

[..]

Ik heb deze toevallig sinds deze week binnen. Van de week gebruikt en ik moet zeggen dat hij mij erg goed bevalt. Word ontzettend warm en heb er in no-time perfecte pizza mee. Een hele verbetering tegenover mijn combi magnetron welke niet warm genoeg werd.
Dat klinkt wel goed, heb zelf namelijk ook een combi-oven die max. 220 graden wordt. Welk model heb jij aangeschaft? foto"s evt?

mvg
Don't raise your voice, improve your argument.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')